Здравей Гост

Сатурн във Везни - 21.07.2010

• 167 Отговора
  • 22255 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Сатурн във Везни - 21.07.2010
« Отговор #100 -: Септември 08, 2010, 03:38:24 pm »
YaYa, ми намини към по-долните сектори на форума да видиш, че вече имаме правила дори.  :57: Ще падна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Септември 08, 2010, 03:43:11 pm »
Мдам... Само да допълня, че *правосъдие* рядко е = на *справедливост*...

Няма ,корелация м/у двете думи никъде! Едно е ясно като бял ден , Сатурн харесва правилата. Уран ги нарушава.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #102 -: Септември 08, 2010, 03:53:32 pm »
YaYa, ми намини към по-долните сектори на форума да видиш, че вече имаме правила дори.  :57: Ще падна.
къде са?  :unsure:  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #103 -: Септември 08, 2010, 04:00:18 pm »
мен ми е на 1 градус от точен квадрат към Слънцето....незнам дали от него ама много взеха да ме нервят и да ми се набиват хората на работа с техните изисквания(по-скоро шефските тела..някви дребни забележки такива...почват да се правят на важни...тоз тъп шефски комплекс)....сигурно не съм права, но дори и така да е много взеха да ме дразнят...и не мога да търпя....
искам да им тегля една....
дано това да му е проявлението на квадрата, да не прави нищо повече макар ...знам ли ...хората казват, че им се случват много и лоши неща при този аспект....
дано да не ме закача по друг начин...

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Септември 08, 2010, 04:03:42 pm »
Мдам... Само да допълня, че *правосъдие* рядко е = на *справедливост*...

Няма ,корелация м/у двете думи никъде!

Не мога да се съглася, Марая... На доста езици за двете понятия се използва една и съща дума... Българският корен също корелира доста за двете... А и в главите на много хора е така....

В Америка  ДА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #105 -: Септември 08, 2010, 04:04:29 pm »
много взеха да ме дразнят...и не мога да търпя....

това повече ми мирише на някой Марсов транзит.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #106 -: Септември 08, 2010, 04:07:21 pm »
Не мога да се съглася, Марая... На доста езици за двете понятия се използва една и съща дума... Българският корен също корелира доста за двете... А и в главите на много хора е така....

Мда, а всъщност и двете идват от "прав", "право".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #107 -: Септември 08, 2010, 04:08:53 pm »

и аз днес гледах, че Марс ми прави квадрат към Меркурий на ДЦ и към АЦ...
оф тоз Сатурн има да го мисля сега какви ще ги натвори.... :-\
вчера Марая ми "каза", че може да има събитие след точната квадратура....
много се притеснявам, защото ще ходя в Германия и тогава ще е 1 градус след точния квадрат.....пък много ме е страх да летя със самолет... :( :-\ :(

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #108 -: Септември 08, 2010, 09:39:53 pm »
Здравейте на всички!  :blink:
При мен Сатурн премина през 11 дом съвпад с Венера,направи опозиция на Луната, разхожда се доста ,напред назад , после направи съвпад с  Плутон и Уран и сега навлезе в 12-ти дом,/Везни/ като там някак си по ме отпусна. Съвпада му с Плутон и Уран/в Дева/ беше доста труден . Усещах се много  зле.  Усещането ми беше, че нещо трябва да се промени непременно.Преработи малко опозицията Венера -Луна  дом. Луна в Риби много се вживяваше за всичко.Като цяло всичко беше за добро. Стабилизира нещата дето си струват, премахна другото и донесе успех във връзка с децата. След много труд обаче. Сега се задейства опозиция  Сатурн /Сатурн .12/6 дом Ще я видим. Засега се прекъснаха едни ежедневни делови отношения .Ама буквално ми падна камък от врата. Но това беше доста неочаквано та по-скоро е от Уран. То Сатурнова опозиция ,Уранова опозиция...Фаза, земя, земя, фаза. Да видим ще  гръмне ли контакта или ще баде заземен? :blink: 
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Септември 08, 2010, 10:25:20 pm »
Здравейте на всички!  :blink:
При мен Сатурн премина през 11 дом съвпад с Венера,направи опозиция на Луната, разхожда се доста ,напред назад , после направи съвпад с  Плутон и Уран и сега навлезе в 12-ти дом,/Везни/ като там някак си по ме отпусна. Съвпада му с Плутон и Уран/в Дева/ беше доста труден . Усещах се много  зле.  Усещането ми беше, че нещо трябва да се промени непременно.Преработи малко опозицията Венера -Луна  дом. Луна в Риби много се вживяваше за всичко.Като цяло всичко беше за добро. Стабилизира нещата дето си струват, премахна другото и донесе успех във връзка с децата. След много труд обаче. Сега се задейства опозиция  Сатурн /Сатурн .12/6 дом Ще я видим. Засега се прекъснаха едни ежедневни делови отношения .Ама буквално ми падна камък от врата. Но това беше доста неочаквано та по-скоро е от Уран. То Сатурнова опозиция ,Уранова опозиция...Фаза, земя, земя, фаза. Да видим ще  гръмне ли контакта или ще баде заземен? :blink: 

Като изключиме съвпадите с плутон и уран вероятно в анаретични или близки до тях градуси , нещо конкретно отчетено като звучене на 5/11-ти можеш ли да разпознаеш?
Предстой ми да влезе в 11-ти дом дядото. :blink: :rolleyes:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #110 -: Септември 08, 2010, 11:21:28 pm »
"Като изключиме съвпадите с плутон и уран вероятно в анаретични или близки до тях градуси , нещо конкретно отчетено като звучене на 5/11-ти можеш ли да разпознаеш?
Предстой ми да влезе в 11-ти дом дядото"

Мисля че това: трябваше да съм по- внимателна и да дооправя всичко което не съм доизпипала./проверки от висшестоящи органи непрекъснато / Всичко което исках да отмина небрежно или да оставя за утре излизаше на яве и не търпеше отлагане. "да влезе в ред" така да кажа, иначе имаше издънки непрекъснато от моя страна,  - това по 11 дом.Може и да има друго , но не се сещам. 

А като се разхождаже по Венера, я промени като изказ. Започнах в личен план да съм по -директна и да приемам повече това което чувам за себе си.Отся стабилните връзки.Даде ми някаква стабилност като усещане за стойност.  Срещи с повече  Сатурнов тип хора . Преди не ги понасях изобщо. Сега приемам повече директността им. А те все едно каквото не исках да кажа  и да премълча, го изказваха на глас. Сатурн прекъсна и отношения, които бяха започнали по  времето на Сатурн в 7 дом,  :(
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Септември 08, 2010, 11:41:54 pm »
"Като изключиме съвпадите с плутон и уран вероятно в анаретични или близки до тях градуси , нещо конкретно отчетено като звучене на 5/11-ти можеш ли да разпознаеш?

Мисля че това: трябваше да съм по- внимателна и да дооправя всичко което не съм доизпипала./проверки от висшестоящи органи непрекъснато / Всичко което исках да отмина небрежно или да оставя за утре излизаше на яве и не търпеше отлагане. "да влезе в ред" така да кажа, иначе имаше издънки непрекъснато от моя страна,  - това по 11 дом.Може и да има друго , но не се сещам. 

А като се разхождаже по Венера, я промени като изказ. Започнах в личен план да съм по -директна и да приемам повече това което чувам за себе си.Отся стабилните връзки.Даде ми някаква стабилност като усещане за стойност.  Срещи с повече  Сатурнов тип хора . Преди не ги понасях изобщо. Сега приемам повече директността им. А те все едно каквото не исках да кажа  и да премълча, го изказваха на глас. Сатурн прекъсна и отношения, които бяха започнали по  времето на Сатурн в 7 дом,  :(

Това ме впечатли много! :o :unsure:Какво упр. Сатурн и къде е ситуиран в натала, какви аспекти има? :unsure: :unsure:

*

Divna

« Отговор #112 -: Септември 08, 2010, 11:42:15 pm »

А като се разхождаже по Венера, я промени като изказ. Започнах в личен план да съм по -директна и да приемам повече това което чувам за себе си.Отся стабилните връзки.Даде ми някаква стабилност като усещане за стойност.  Срещи с повече  Сатурнов тип хора . Преди не ги понасях изобщо. Сега приемам повече директността им. А те все едно каквото не исках да кажа  и да премълча, го изказваха на глас. Сатурн прекъсна и отношения, които бяха започнали по  времето на Сатурн в 7 дом,  :(

Интересно!

А кога усети влиянието му? Преди, по време на или след съвпада?

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Септември 08, 2010, 11:48:40 pm »

и аз днес гледах, че Марс ми прави квадрат към Меркурий на ДЦ и към АЦ...
оф тоз Сатурн има да го мисля сега какви ще ги натвори.... :-\
вчера Марая ми "каза", че може да има събитие след точната квадратура....
много се притеснявам, защото ще ходя в Германия и тогава ще е 1 градус след точния квадрат.....пък много ме е страх да летя със самолет... :( :-\ :(

И е така , Сатурн не *бачка на момента* , той е по-бавен.
Но ти споко виж Уран , той е по самолетите ;) :blink:.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #114 -: Септември 08, 2010, 11:54:53 pm »

Правила на форума ли?  :clap: На jinom да не му минава през 9ти дом този дЕдо?
И както е казал народът - FIAT JUSTICIA PEREAT MUNDUS  :96:

:85: :85: :85:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #115 -: Октомври 22, 2010, 04:57:01 pm »
Пилета, рапортувайте!
Минаха 3 меседа, 6 градуса в моя 12 дом. Как ви се отразява Сатурна? Да си призная, на мен ми харесва :-) Може и да е от Слънцето на АСЦ, но Сатурна ми допада определено. Въобще не се цувствам ограничена. Ще го видим като тръгне ретро, но засега е моя човек  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #116 -: Октомври 22, 2010, 05:30:21 pm »
аз линея,не ми е хубаво с него..Сетих се за Афродитата,дето се таковала* с Арес,ама била омъжена за ковача Хефестион ли бе /мисля,че той беше Сатyрн/ ,а не можела да го понася.
Хич не ми се нрави идеята ,че Сатyрн екзалтира във Везни! Може би единствено в практичното му проявление,т.е при неща,свързани с твърдостта на Везните-съд,справедливост..
що се отнася до любов,романтика,изкуство...е..айде да не изгрубявам,че не е приятно..но на мен някак не ми е влюбчиво ,а това се преживява тежко,когато противоречи с принципите ти  ;D. Сатyрн във Везни вкаменява емоциите,кара те да си правиш сметките,да мислиш практично по отношение на партньори и pr,а когато си авантюрист по природа -имаш чувството,че загиваш бавно,защото това не е твоя начин на мислене,не е твоя начин на живот..
или аз просто не съм типична Везна.. :unsure:  ;D
не е добре..

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #117 -: Октомври 22, 2010, 08:57:11 pm »
Да, и на мен никак не ми е любовно.
Приоритетите ми са съвсем други!

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Октомври 22, 2010, 09:55:19 pm »
Да, и на мен никак не ми е любовно.
Приоритетите ми са съвсем други!

Не мисля , че се изразявате правилно.... ;D
По- скоро ми се струва , че не Ви е влюбено и Ви липсва еуфориа.... ;D... ;)
Не усещате свободна любовта... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #119 -: Октомври 24, 2010, 05:30:01 pm »
Моля да ме извините,че сигурно ви досаждам с мойте проблеми :-[ но бихте ли ми казали  до каква промяна в живота може да доведе преминаването на сатурн в 4ти дом за детето ми на 3г 4 мес.
Утре стъпва на ИС.
Както знаете не говори.
В натала сатурн управлява 7ми дом и се намира във 2ри.
За възрастен човек може да се предположи какво ще донесе сатурн в 4ти ,но за него ще донесе ли някаква според вас драстична промяна или да не търся събития?

Благодаря ви :'(

Също много скоро ще направи опозиция и с нат марс(който в натала е квадрат с меркурий в 12ти(чийто аспект май при него води до закъсняването при говора)).
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 05:34:22 pm от Milkyway »