Здравей Гост

Венера като наложница на Слънцето

• 114 Отговора
  • 14760 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера като наложница на Слънцето
« Отговор #60 -: Юли 18, 2010, 10:01:31 pm »
Най-красивите актьори са с асцендент везни и стрелец. Имаше цял сайт със снимки и астрологични данни на актьори - мисля, че беше поставен в темата "Вашата снимка-нашият коментар".

това казах преди малко на един приятел:
за жените:
асц- стрелец , дева , телец , скорпион и водолей!
за мъжете:
асц-дева , скорпион, водолей ,стрелец и лъв!
от наблюдения .....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #61 -: Юли 18, 2010, 10:10:35 pm »
Нямам наблюдения, но дали дори и да не е максимално отдалечена, ако са в различни знаци Венера и Слънце,  първата ще бъде по-малко засегната от лъчите му.

Примерно Венера в Лъв на 4 градус, Слънце в Рак на 29 градус.

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Юли 18, 2010, 10:12:50 pm »
Поствам още една карта за пример - АС Везни и ретро Венера казими, в сърцето на Слънцето.
Какво ще кажете за нея?

дефект има и е твърде възможно да куца с единия крак или да е с дълбок белег там.
освен , че е нестандартна и ексцентрична е и проблематична като контакт!
мисля , че е много ревнива и стисната...
това на прима виста!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Юли 18, 2010, 10:13:15 pm »
Поствам още една карта за пример - АС Везни и ретро Венера казими, в сърцето на Слънцето.
Какво ще кажете за нея?

Ще кажа, че изгряващият Уран много променя нещата тук, ако говорим за външен вид.

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Юли 18, 2010, 10:16:51 pm »
Небесна,според теб логично ли е опозицията на екз Венера в Риби да е Лъв?
Пък и не точно така се разкриват планетните есенциални връзки,но разбира се не отхвърлям намирането на нови подходи.

Пък и Венера може да се обвързва ли обвързва горката която не може да живее без връзка защото глифа и е огледало и трябва да се оглежда в някой ,кипричката мила,но само едно Слънце и особено огнено е способно да излъчва любов,а свойството на любовта е такова,че тя не търси възвръщаемост и огледалност,както Слънцето (сърцето) обича да обича и това е любовта.

РазБрах и логиката, а и предположих, че тя е допуснала неволна грешка. Далеч съм от мисълта, че Инти не познава опозиционните знаци. Схванах и мисълта и съм съгласна с написаното.

*

Инти

• 2068
« Отговор #65 -: Юли 18, 2010, 10:17:30 pm »
опозиция заради ОГЪН -ВОДА!!!!!!!

Вие добре ли сте , как ще направя такава грешка!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Юли 18, 2010, 10:19:52 pm »
дефект има и е твърде възможно да куца с единия крак или да е с дълбок белег там.

Няма никакъв сериозен дефект, само зъби с неправилна форма и леко изкривено носле.
Не е красива, но е чаровна. Работата й е свързана с общуване, представителност.
Моят хаос вкъщи бледнее в сравнение с нейния, в това отношение има неповторим и уникален стил!  ;D
Много е приятна за общуване, с нея не усещаш как минават часове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Юли 18, 2010, 10:20:02 pm »
Венера споделя, основният тон на Венера е взаимност, а Слънцето е горделиво и символизира персоналното, субективно Его.

В натала този съвпад не е най-доброто нещо, но в синастрията - този съвпад е най-доброто нещо, което може да се случи в една връзка. Афродита се възхищава на Хелиос.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Юли 18, 2010, 10:21:52 pm »
Опозицията на Венера не е критично лоша!

*

Инти

• 2068
« Отговор #69 -: Юли 18, 2010, 10:23:01 pm »
Венера споделя, основният тон на Венера е взаимност, а Слънцето е горделиво и символизира персоналното, субективно Его.

В натала този съвпад не е най-доброто нещо, но в синастрията - този съвпад е най-доброто нещо, което може да се случи в една връзка. Афродита се възхищава на Хелиос.

Мда, определено ми схванахте логиката!

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Юли 18, 2010, 10:28:37 pm »

Няма никакъв сериозен дефект, само зъби с неправилна форма и леко изкривено носле.
Не е красива, но е чаровна. Работата й е свързана с общуване, представителност.
Моят хаос вкъщи бледнее в сравнение с нейния, в това отношение има неповторим и уникален стил!  ;D
Много е приятна за общуване, с нея не усещаш как минават часове.

а дали няма белег на крака си!? просто от любопитство...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Юли 18, 2010, 10:33:42 pm »
а дали няма белег на крака си!? просто от любопитство...

Доколкото знам, няма.
Иначе е слаба, с фина структура, издължени крайници.
Много общителна, приказлива, предразполагаща, но и дистанцирана - Уран на Асцендента. Не е сантиментална, но е много привързана към семейството и децата си. Интересно, но децата й са водни знаци - Скорпион и Рак, а съпругът е със Слънце в Риби. Явно чрез тях компенсира недостига на водния елемент в картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #72 -: Юли 18, 2010, 10:34:19 pm »

В астрологията огъня и водата не са в опозиция.Самите елементи са противоположни по свойства.

а в екзалтация в Риби е водна и пак е в опозиция на огненото Слънце

Така както си се изразила се разбира точно това,просто не си подбрала подходящите изразни средства.

Извинявай, ама думата опозиция не съдържа ли противоположен, и не е задължително да се свързва само с астрологичните аспекти. Тук има интелигентни хора, могат да схванат, затова съм написала думите ВОДНА и ОГНЕНО.

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Юли 18, 2010, 10:38:22 pm »

В астрологията огъня и водата не са в опозиция.Самите елементи са противоположни по свойства.

Така както си се изразила се разбира точно това,просто не си подбрала подходящите изразни средства.

Извинявай, ама думата опозиция не съдържа ли противоположен, и не е задължително да се свързва само с астрологичните аспекти. Тук има интелигентни хора, могат да схванат, затова съм написала думите ВОДНА и ОГНЕНО.

Нали говорим за астрология , а не за принципни неща....
с което искам да ти кажа , че сме хора и всеки може да сбърка , дори и да се пооплете!
аз поне излязох с достойнство,макар ,че ти се опита да поставиш под съмнение ,знанията ми и умението ми...,тук малко ефтино излиза тоя трик!
не си права!

*

Инти

• 2068
« Отговор #74 -: Юли 18, 2010, 10:41:07 pm »

Нали говорим за астрология , а не за принципни неща....
с което искам да ти кажа , че сме хора и всеки може да сбърка , дори и да се пооплете!
аз поне излязох с достойнство,макар ,че ти се опита да поставиш под съмнение ,знанията ми и умението ми...,тук малко ефтино излиза тоя трик!
не си права!

Излязла си с достойнство, моля те без евтини трикове. Първо пишеш нова астрология, после било шеговито и то щото и Синухе ти го каза много преди мен, ама ти нали пишеш "новаторски".

Не търси под вола теле, това изобщо не е грешка от моя страна! Използваш случая в твоя полза, което е направо смешно !

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Юли 18, 2010, 10:43:11 pm »
ще замълча Инти , само да ти кажа , че вода и огън не са в опозиция!
слаб 2! ;D ;D ;D ;D :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #76 -: Юли 18, 2010, 10:44:49 pm »
Така ли, значи са в комбина и добре се разбират като елементи , допълват се като ИН и ЯН  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юли 18, 2010, 10:46:24 pm »
Така ли, значи са в комбина и добре се разбират като елементи , допълват се като ИН и ЯН  :P

направо ДЕН :P ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юли 18, 2010, 10:56:32 pm »
добре,че не е НОЩ,че ще падне голям хм сещайте се  :P

купон

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #79 -: Юли 19, 2010, 09:00:31 am »
Венерата ми е в Близнаци, Слънцето в Лъв.
знакът на аспекта e нещо подобно на знака за по-малко в математиката.
какво означава?