Здравей Гост

Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни

• 115 Отговора
  • 16257 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни
« Отговор #100 -: Юли 30, 2010, 11:23:19 pm »
Наговорихте ли се?!?  :41: :41: :41: :33:
24 декември пък сега
ужасТ некъв.
На 24-декемврийските козирози вълната им мина...рочти.
Плутон офейка, Сатурн си заминава, Уран догодина, ма след тау квадрата какво е един Уран - нищо и никаква работа.

ами тя е доста по- млада от теб, предполагам че има и уранова опозиция в момента, има малки бебета, близначки, зодия водолей, родени на един ден с мъж и, който също ми е колега..въобще..картинката е доста по- сложна, ми се струва..но иначе е много жизнерадостен човек, весел, душата на компанията, седеше до мен в кръчмата, видях, че има косми по блузата на гърба и това ми е отвратителен порок, като видя някой с коса по дрехите, да му я чистя, не се усещам как го правя, тъпият ми асц. си казва тук думата и от там тръгна разговора за косата и всичко останало..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Юли 30, 2010, 11:29:16 pm »
За косопад съвсем странично ще я посъветвам да захвърли боята и да мине на къна. Арома продава една, която не се вари.
И на мен ми падаше косата, ма не беше от звездите, беше си от боята. И на сестра ми същото.
Да пробва с Арома, пък ако не стане ,да си гледа транзити.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #102 -: Юли 30, 2010, 11:51:24 pm »
А Урановата опозиция е на 41-42 години по правило, сигурна ли си, че е на толкова с малки бебета близначета?

*

Vision

• 3523
« Отговор #103 -: Юли 31, 2010, 07:57:59 am »
А Урановата опозиция е на 41-42 години по правило, сигурна ли си, че е на толкова с малки бебета близначета?

да, около 40-те е, това и е втори брак, мъж и е в началото на водолей и ми се пада в пети дом, та може да съм малко пристрастна, но е някакъв супермен- висок, красив, умен, скромен, мълчалив и загадъчен  ;)..иначе май са на година и половина близначетата..предполагам, че го е забърсала в работата, защото там от 150 човека 120 са мъже.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #104 -: Юли 31, 2010, 07:58:28 am »
Моята уранова опозиция ще бъде като стана на 34 години.  ;D

ти си бързо развиващ се във всяка област.. :P

« Отговор #105 -: Юли 31, 2010, 08:08:35 am »
ооо, може ли да се направи една доста заобиколна връзка- луната ми е в телец, упр. на телец е венера, венера е упр. и на везни..сега сатурн влиза във владенията на венера и косвено ми засяга нат. луна в телец..луна/сатурн щом казвате че руши зъба, затова да съм го отчупила това парченце.. :-X

марс  по инцидентите го търси,чупи зъби при тр. на Асц., сега е в първи разрушителен градус на Везните
заедно със Сатурн ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #106 -: Юли 31, 2010, 08:13:35 am »
За косопад съвсем странично ще я посъветвам да захвърли боята и да мине на къна. Арома продава една, която не се вари.
И на мен ми падаше косата, ма не беше от звездите, беше си от боята. И на сестра ми същото.
Да пробва с Арома, пък ако не стане ,да си гледа транзити.
и аз така и съм на къна Арома- махагон ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #107 -: Юли 31, 2010, 08:33:00 am »
Всъщност не съм.  ;D

Май съм се объркал.. или не знам (или не съм си доспал днес щото ме преебаха  :angry: ;D)
3а какво говорите , Слънце/Уран, или Уран/ Уран  :-\
аз имам в предвид Уран/Уран (така наречената \"Уранова дупка\" ;D)

Колкото за Слънце-Уран.. докато дойде този момент ще съм вече на 60 години   ;D
/така не ми харесва изоставам много/  "sad"  ;D

за уран/уран говоря..как на 34??при мен ще е на 44 като гледам, кога ще стигне до 11-тия градус на овен??

*

Vision

• 3523
« Отговор #108 -: Юли 31, 2010, 08:36:14 am »
марс  по инцидентите го търси,чупи зъби при тр. на Асц., сега е в първи разрушителен градус на Везните
заедно със Сатурн ;)

тр. марс върху натален плутон и уран в началните градуси на овен- така си обясних инцидента и сега обмислям да изчакам малко, да се видя със зъбара и да решавам дали да правя нещо с този зъб..парченцето е милиметър на милиметър сигурно, между двата предни, отдолу на ръба и едва ли ще го види някой, ако не знае, но аз знам и ме дразни..

*

Vision

• 3523
« Отговор #109 -: Юли 31, 2010, 08:37:44 am »
Изял съм четворката  ;D 44

иди да закусваш сега, че десет години не са малко време.. :P

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #110 -: Юли 31, 2010, 09:00:03 am »
какви сътресения може да има за овните?
за всички ли се отнася?
или само за тези с напрегнати аспекти?

Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози. Същото важи и за притежателите на планети в първите градуси на изброените знаци.  ;)

А другите след няколко години! ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #111 -: Юли 31, 2010, 09:15:01 am »
От юни месец насам ужасно ми пада косата и илачите с тривитаминол изобщо не помагат. Имам навалица в 1* на овен и тр. Плутон я аспектира от 6 дом.
Ох, край мен само овни, раци, козирози, а и аз самата си имам подчертана кардиналност.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #112 -: Юли 31, 2010, 12:29:46 pm »
  Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози. Същото важи и за притежателите на планети в първите градуси на изброените знаци.  ;)
Скарлет..вчера една колежка ми се оплака, че не се чувства напоследък добре, даже се чувства зле, косата и пада, пълнее..родена е на 24-ти декември..днес я загледах на светло и ми се видя, че в долната част на врата има подуване..казах и да си прегледа щитовидната жлеза, обеща да го направи..възможно ли е заради тези транзити да са се активизирали някакви процеси по тази жлеза..кое отговаря за жлезите с вътрешна секреция..??в понеделник ще ми даде данните си, че не си знае часа точно, щяла да пита майка си..

Разбира се, че е възможно, дори съм сигурна. Но нека веднага не се хващат останалите за думите ми. При всеки проявлението и влиянието ще е в различни сфери. Зависи кои домове управляват рождените им засегнати от транзитите планети, както и в кои домове са. Карайте ми се колкото си искате, не ми пречите.  :P Най-вече Кайличка.  :57: :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #113 -: Юли 31, 2010, 12:31:55 pm »
какви сътресения може да има за овните?
за всички ли се отнася?
или само за тези с напрегнати аспекти?

Зависи на какви градуси са планетите им, но задължително докато Сатурн е във Везни, т.е. приблизително 2 г. още ще влияе.
А другите след няколко години! ;D

« Последна редакция: Юли 31, 2010, 01:02:37 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #114 -: Юли 31, 2010, 01:00:47 pm »
 Тази жена има индикации за живот в чужбина. Марс съуправлява 1, 9 и 12 домове. Освен това Слънцето е управител на интерсептирания Лъв в 9 дом /диспозитор на Марс в Лъв/ и е в 4 дом, в съвпад с Юпитер. Нептун, управител на 4 дом е в 12. Класика в жанра. Първо дете също, дори и за обучение в чужбина. Но не знам какъв брак има с тази управителка на 7 дом във Водолей.  :-\ Има ли брат/сестра в чужбина?  :-\

не е живяла в чужбина, но доста често ходи в командировки и почивки из Европа. батко ми /съпругът и/ почина преди около 10ина и повече години от инфаркт - объркаха го в болницата и вместо от инфаркт са го лекували от диария и когато се усещат и му отварят гръдният кош, сърцето му им се пръска в ръцете  :'( ...  иначе бяха невероятно щастливи като семейство и влюбени до последно... сестра и също е тук със семейството си и не знам да са излизали навън... иначе племенниците ми засега са тук в Бг и нямам сведения, че искат да излизат...

Ясно.  :-X Жалко за мъжа й, затова и тънко попитах за него - Венера /упр. на 7 дом/ е в съвпад със Сатурн. Но мисля, че ще има друг мъж в живота й. Кога, обаче, не мога да кажа точно, защото нямам данните. А и в момента имам друга работа. Слънцето й е в съвпад с Юпитер и Меркурий. Това предполага две важни за нея връзки в живота й. Първият с Юпитеров акцент - я зодия Стрелец, я с Асц. Стрелец. Но понеже е в Риби, а той съуправлява този знак, може да е имал и силен акцент на Риби. Вторият е много възможно също да е развеждан или вдовец - нейния 3 дом е негов 7, а планетите там вече ги описах. Луната управлява т.нар. негов 1 дом /неин 9/ и е в опозиция на Марс. Нейния 10 дом е негов 2 и Меркурий е в съвпад със Слънцето и Юпитер - заможен човек. Та, следващия важен мъж в живота й може да е Меркуриев тип - Близнаци, Дева или с такива Асценденти. Но ще бъде силен мъж, а може и атлетичен - Марс в 9 дом. И понеже Слънцето й /съуправител на 9 дом/ е в 5, много е възможно да се запознае с него на път, на почивка /5 дом/. Щом Уран, Сатурн и Плутон й притискат Слънцето, да въри в чужбината на екскурзия в края на октомври.  ;D :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #115 -: Юли 31, 2010, 01:04:37 pm »
От юни месец насам ужасно ми пада косата и илачите с тривитаминол изобщо не помагат. Имам навалица в 1* на овен и тр. Плутон я аспектира от 6 дом.
Ох, край мен само овни, раци, козирози, а и аз самата си имам подчертана кардиналност.

Вместо да чакаш ударите на съдбата, предизвикай ги,мамицата им, на дуел.  ;D Раздвижи събитията по акцентираните домове.