Здравей Гост

Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни

• 115 Отговора
  • 16244 Прегледи
*

Nebesna

Re:Уран в опозиция на Сатурн по оста Овен-Везни
« Отговор #80 -: Юли 30, 2010, 08:31:27 pm »
В деня,когато Уран влезе в Овен, включвайки си лаптопа, гръмна бушона, но на адаптера му нямаше нищо, на него също. Така че той си го знае, но работат му е такава-видеомонтажист е. Уранова работа, затова се и надявам да мине само с това стряскане. Но за нервната система, по-скоро той с тези планетки на АСЦ, мойта нервна система ще скъса. Дори когато е вбесен, успява да извади другия от кожата му, квадратурата на Плутон и Слънце  го кара постоянно да усеща вероятно ,че другите му налагат себе си.

Когато Уран направи съвпад със светилата ми ел.уредите постоянно гърмяха в ръцете ми (на мен нищо ми нямаше), но мъжа ми откачи, защото му беше омръзнало да ремонтира печките.

Освен това синът ти да ходи по-често на зъболекар- тр. Сатурн е в опозиция на натална Луна. Този аспект дава проблеми със зъбите.

« Отговор #81 -: Юли 30, 2010, 08:42:44 pm »
Мерси Небесна, за сега няма проблеми. Сега отношенията ни са обтегнати, и това го отдавам на тази опозиция. Но какво ли ще стане като следващата година Уран транзитира Луната му :41:

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Юли 30, 2010, 08:46:59 pm »
Мерси Небесна, за сега няма проблеми. Сега отношенията ни са обтегнати, и това го отдавам на тази опозиция. Но какво ли ще стане като следващата година Уран транзитира Луната му :41:

Той Сатурн тепърва влезе във Везни....Сатурн /Луна руши зъба, а Уран/Луна - вадене на нерв.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #83 -: Юли 30, 2010, 08:58:23 pm »
Да потвърдя, миналата година първата половина Уран ми беше връз Луната, Сатурн опозиция.
Такова чудо със зъби не съм имала никога през живота си. По едно време 3 месеца ме болеше чене и не можахме да установим със зъболекарката от 20 ходения какво е. Докато не се оказа некроза на зъб.
Просто хапвам нещо и зъбът се чупи, ядях съвсем внимателно предимно на предните зъби. И се чупи. Банан да хапна, зъб се чупи.
Бях откачила.
Пу пу пу да не се повтаря амин дай боже.

*

Vision

• 3523
« Отговор #84 -: Юли 30, 2010, 08:59:08 pm »
Той Сатурн тепърва влезе във Везни....Сатурн /Луна руши зъба, а Уран/Луна - вадене на нерв.

аз нямам май никакви връзки със сатурн и луна, а днес много глупаво си отчупих парченце от ръба на преден зъб, захапах вилицата на обяд кофти и сега се чудя какво да правя..малко е, но дали няма да започне да се разваля зъба така.. :-X усещам го с езика че е остро..гадна случка.. :-X :-X

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #85 -: Юли 30, 2010, 09:06:08 pm »
ще го имам предвид, до сега Сатурн не се прояви по отношение на здраве при първото влизане във Везни. Но с тези аспекти на тежките планети към Луната.. възможно е да има проблеми.

*

Vision

• 3523
« Отговор #86 -: Юли 30, 2010, 09:14:22 pm »
ооо, може ли да се направи една доста заобиколна връзка- луната ми е в телец, упр. на телец е венера, венера е упр. и на везни..сега сатурн влиза във владенията на венера и косвено ми засяга нат. луна в телец..луна/сатурн щом казвате че руши зъба, затова да съм го отчупила това парченце.. :-X

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Юли 30, 2010, 09:18:19 pm »
ще го имам предвид, до сега Сатурн не се прояви по отношение на здраве при първото влизане във Везни. Но с тези аспекти на тежките планети към Луната.. възможно е да има проблеми.

Аз не искам да ви плаша, а да ви предупредя. Още повече, че луната е елемент от 6-ти дом.

ПП. За пръв път виждам карта с всичките планети под хоризонта.

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Юли 30, 2010, 09:19:09 pm »
ооо, може ли да се направи една доста заобиколна връзка- луната ми е в телец, упр. на телец е венера, венера е упр. и на везни..сега сатурн влиза във владенията на венера и косвено ми засяга нат. луна в телец..луна/сатурн щом казвате че руши зъба, затова да съм го отчупила това парченце.. :-X

сатурн руши бавно. При теб е инцидент - ти сама си си го счупила.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #89 -: Юли 30, 2010, 09:22:01 pm »

Ако й се разминат, значи напразно си чешем езиците тук и учим астрология.  :P  Кой дом й управлява Слънцето и съответно Уран и Плутон? Също и самите домове, в които се намират планетите.Там може да очаква сътресенията. Ако човек знае къде може да ги очаква, може да предизвика позитивни събития. Но не всеки го може и не винаги е успешно. Все нещо няма да можеш да избегнеш.  :blink:

ми Плутон и управлява асцедента, а лъва е заключен в 9 дом, водолея и той е заключен в 3 дом... ето и картата с транзити към днешна дата - сякаш не ми харесва много ситуацията  :-\

Тази жена има индикации за живот в чужбина. Марс съуправлява 1, 9 и 12 домове. Освен това Слънцето е управител на интерсептирания Лъв в 9 дом /диспозитор на Марс в Лъв/ и е в 4 дом, в съвпад с Юпитер. Нептун, управител на 4 дом е в 12. Класика в жанра. Първо дете също, дори и за обучение в чужбина. Но не знам какъв брак има с тази управителка на 7 дом във Водолей.  :-\ Има ли брат/сестра в чужбина?  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #90 -: Юли 30, 2010, 09:27:55 pm »
какви сътресения може да има за овните?
за всички ли се отнася?
или само за тези с напрегнати аспекти?

Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози. Същото важи и за притежателите на планети в първите градуси на изброените знаци.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #91 -: Юли 30, 2010, 09:28:32 pm »

сатурн руши бавно. При теб е инцидент - ти сама си си го счупила.

внезапно, защото тр. сатурн е в съвпад с тр. марс и двамата са в опозиция на уран, който е в овен и също е по внезапните неща, и дава отражение на фейса, колкото повече заничам, толкова повече ми се струва, че се вижда ужасно много.. ;D :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #92 -: Юли 30, 2010, 09:44:00 pm »

Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози. Същото важи и за притежателите на планети в първите градуси на изброените знаци  ;)

какви евентуални сътресения се очакват? в междуличностните отношения?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Юли 30, 2010, 09:44:43 pm »
  Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози.

Ша съ мре, нема отърване.   ;D :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #94 -: Юли 30, 2010, 09:50:35 pm »
  Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози.

Ша съ мре, нема отърване.   ;D :49:

Споко, ножа е дървен. И мойта Луна е в кюпа. Щом съм жива след Уранова опозиция, Плутонов квадрат и успоредно с това Сатурн върху Луната.....не се умира така лесно. Мъка иска...мъка....  ;D Всички по реда си,моля! Не се блъскайте!  :P  ;D

*

holanda

« Отговор #95 -: Юли 30, 2010, 10:09:12 pm »
Сещаш ли се за Сатурн..  ;D
а за опозицията на Юпитер ?
а на Уран ..
дано да летиш наобратно за Холандия след август  ;D
точно тогава ще летя...''баш'' в края  ;)
иначе незнам..какво ни чака с Лилито и Рая ?  :P
на мен опозициите понякога добре ми действат,даже днешният ден беше доста приятен.. :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #96 -: Юли 30, 2010, 10:11:00 pm »
 Тази жена има индикации за живот в чужбина. Марс съуправлява 1, 9 и 12 домове. Освен това Слънцето е управител на интерсептирания Лъв в 9 дом /диспозитор на Марс в Лъв/ и е в 4 дом, в съвпад с Юпитер. Нептун, управител на 4 дом е в 12. Класика в жанра. Първо дете също, дори и за обучение в чужбина. Но не знам какъв брак има с тази управителка на 7 дом във Водолей.  :-\ Има ли брат/сестра в чужбина?  :-\

не е живяла в чужбина, но доста често ходи в командировки и почивки из Европа. батко ми /съпругът и/ почина преди около 10ина и повече години от инфаркт - объркаха го в болницата и вместо от инфаркт са го лекували от диария и когато се усещат и му отварят гръдният кош, сърцето му им се пръска в ръцете  :'( ...  иначе бяха невероятно щастливи като семейство и влюбени до последно... сестра и също е тук със семейството си и не знам да са излизали навън... иначе племенниците ми засега са тук в Бг и нямам сведения, че искат да излизат...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #97 -: Юли 30, 2010, 11:06:01 pm »
  Предимно за мартенските Овни, септемврийските Везни, юнските Раци и декемврийските Козирози. Същото важи и за притежателите на планети в първите градуси на изброените знаци.  ;)

Ай стига вече с тия декемврийски козирози, оставете ги на мира, а?
 :angry: :41: :33:

*

Vision

• 3523
« Отговор #98 -: Юли 30, 2010, 11:12:30 pm »
Скарлет..вчера една колежка ми се оплака, че не се чувства напоследък добре, даже се чувства зле, косата и пада, пълнее..родена е на 24-ти декември..днес я загледах на светло и ми се видя, че в долната част на врата има подуване..казах и да си прегледа щитовидната жлеза, обеща да го направи..възможно ли е заради тези транзити да са се активизирали някакви процеси по тази жлеза..кое отговаря за жлезите с вътрешна секреция..??в понеделник ще ми даде данните си, че не си знае часа точно, щяла да пита майка си..

*

kaily

• 5145
« Отговор #99 -: Юли 30, 2010, 11:16:42 pm »
Наговорихте ли се?!?  :41: :41: :41: :33:
24 декември пък сега
ужасТ некъв.
На 24-декемврийските козирози вълната им мина...рочти.
Плутон офейка, Сатурн си заминава, Уран догодина, ма след тау квадрата какво е един Уран - нищо и никаква работа.