Здравей Гост

Същият човек в друго тяло

• 3 Отговора
  • 2588 Прегледи
Същият човек в друго тяло
« -: Юли 21, 2010, 08:53:27 am »
Здравейте!
Ще се радвам да ми помогнете с тълкуването на един повтарящ се сън.  В него виждам приятеля си и вътрешно знам, че това е той, но когато се събудя, осъзнавам, че всъщност въпросният мъж съвсем не прилича на него. Трите пъти обстотелствата и обстановката бяха различни, той също изглеждаше като трима други непознати мъже (различен цвят на косата и очите, прическа, ръст, фигура - всичко много далече от действителността). Общото е това, че аз знаех кой е, но физически беше много различен. Телата, в които се появяваше, не приличат на други мои познати, нито ги намирам за физически по-привлекателни от него.
Още от началото на връзката ни имах странни, често смущаващи сънища с него (че заедно вървим през мъгла, че го чакам, а той не идва, че се разминаваме и т.н.). Много често спорим и усещам, че комуникацията ни хич не върви, но въпреки това го обичам и не искам да се разделяме.

*

Uran

• 6041
Re:Същият човек в друго тяло
« Отговор #1 -: Юли 21, 2010, 09:04:07 am »
Много често спорим и усещам, че комуникацията ни хич не върви, но въпреки това го обичам и не искам да се разделяме.
Това е ключът.
 Искаш приятелят ти да се промени, да имате чуваемост от където и спокойствие. Разликата във физиката е инспирирана от желанието ти Той да се промени. Мъглата, разминаванията всичко това е израз на невъзможността да общувате.
 Вероятно и Ти трябва да се промениш или поне отношението си и очакванията си от тази връзка. :blink:
п.п.Уверена ли си, че това е Мъжът? :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2 -: Юли 21, 2010, 09:06:50 am »
Мирослава, най-вероятно виждаш друга инкарнация на приятеля си - това е същият дух, но в друг физически носител и с друга карма  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #3 -: Юли 21, 2010, 10:19:01 am »
п.п.Уверена ли си, че това е Мъжът? :blink:

Всъщност не съм уверена и може би наистина това е причината за сънищата ми, макар че хич не ми се иска да е така. Той има много положителни качества и понякога всичко е чудесно, но... само понякога.