Здравей Гост

Ретрограден Нептун и Хирон

• 4 Отговора
  • 2487 Прегледи
Ретрограден Нептун и Хирон
« -: Юли 21, 2010, 09:32:57 am »
  Забелязвам, че от началото на лятото, всъщност от началото на юни месец Нептун и Хирон са тръгнали в обратна посока. А Хирон се е залепил плътно за гъза на Нептун. Двете планети ще продължат ретроградието си до 07.11.2010г. все така - хванати за ръка.
  Ако приемем, че Нептун е илюзии, фантазии и мечти, както и дълбокия кармичен спомен, а Хирон моста, който свързва нашия реален свят и светът на илюзиите /Нептун/, а и въобще всички мостове, които трябва да прекосим или изгорим в нашия събитиен живот, където душата ни преминавайки през всичките изпитания, натрупва опит, чрез много страдания и болка - тогава това ретроградно движение, според вас какво ще ни върне ?
  Възможност още веднъж да поправим някаква грешка и съответно да бъдем наранени ?
  Възможност да наваксаме пропуснати ползи, чрез нараняване на други ?
  Или - "Мечти високи, почини с размах - отбиват се встрани и губят право да се назоват дела" - тотален крах на всичките ни илюзии ?
  Не съм търсила в живота, колко често се случа - Нептун и Хирон да вървят ръка за ръка и напред и назад - сигурно е веднъж....Как мислите, че това ще ви се отрази? А и въобще трябва да се отрази на цялата планета Земя - нищо не е случайно нали ?

*

Kaya

• 2893
Re:Ретрограден Нептун и Хирон
« Отговор #1 -: Юли 21, 2010, 09:52:24 am »
нептун и хирон често сигнифицират здавни проблеми
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #2 -: Юли 21, 2010, 09:58:10 am »
   Проследих напред във времето, кога ще се случи отново този аспект съвпад на Нептун и Хирон и съвместно ретроградие - точно след 94 години - но този път аспекта трае около месец. Всичко се развива по-бързо и съвпада и ретроградното им движение. А ние живеем във време, когато самия съвпад на двете планети, трае близо една година....

*

Vision

• 3523
« Отговор #3 -: Юли 21, 2010, 06:58:07 pm »
  Проследих напред във времето, кога ще се случи отново този аспект съвпад на Нептун и Хирон и съвместно ретроградие - точно след 94 години - но този път аспекта трае около месец. Всичко се развива по-бързо и съвпада и ретроградното им движение. А ние живеем във време, когато самия съвпад на двете планети, трае близо една година....

на мен ми прилича като анестезия за болката като се замислих..обезболяване..което от една страна не е добре, защото като се махне болката не се маха проблема..на мен лично ми се движат в шести дом сега, последните три дни започнах да задържам вода в краката, а това ми се е случвало само веднъж досега, като се връщах от Турция миналата година, защото седях в автобуса 24 часа и само пиех течности..сега започнах пак да пия хапчетата за кръвно, защото ги бях спряла по собствена инициатива от близо два месеца сигурно, но като видях че за 8 часа седене глезените ми видимо се подуват се стреснах здраво..нептун в риби и задържане на вода в долната част на краката ми изглеждат точно като дупе и гащи.. :-\ да де, те са във водолей сега, ама сигурно са стигнали рибите преди това??или не.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Юли 21, 2010, 07:48:10 pm »

на мен ми прилича като анестезия за болката като се замислих..обезболяване..

И аз използвам този термин - всъщност това влияние сама си го "установих". Но дали е така, ще разберем след като се разпадне аспекта. Така стана, когато Нептун се махна от моите светила във Водолей. Тогава разбрах каква наивница съм била в същност по отношение на финансите (действието се развива във 2-ри дом).