Здравей Гост

църквата

• 67 Отговора
  • 13613 Прегледи
*

Gostenka

църквата
« -: Март 19, 2005, 03:18:29 pm »
Сънувах "edin ot minaloto Skorpion"  ,когото не съм виждала отдавна ,наблюдавах го от някаква улица ,той си стоеше на терасата и говореше по телефона.Надявах се да ме види и същевременно ,не исках да ме забележи.Накрая ме видя ,и наблизо имаше някаква църква ,и аз се "мушнах" вътре с една приятелка.Купих две големи свещи ,едната дадох на моята приятелка ,а друга оставих за себе си.Застанах пред една икона ,мислено казвах някаква молитва ,и запалих свеща пред иконата .Забелязох ,че моята приятелка обаче просто я забучи и отмина ,не се помоли.Въобще ,като най-важен символ в съня виждам църквата .i струва ми се важен syn,при все ,че отдавна не бях сънувала ... :)

*

АН

църквата
« Отговор #1 -: Март 19, 2005, 04:25:51 pm »
Jeni,

а после свърза ли съня с нещо от будния живот?

Аз сънувах тая нощ че къпя бебета. Къпех едно беличко бебе, а от кожата му на струйки изтичаше някакво катранено черно вещество.
А през деня общо взето имаше неочаквано и не дотам приятно развитие на разни планове :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #2 -: Март 19, 2005, 10:43:45 pm »
Цитат
Jeni,

а после свърза ли съня с нещо от будния живот?

Аз сънувах тая нощ че къпя бебета. Къпех едно беличко бебе, а от кожата му на струйки изтичаше някакво катранено черно вещество.
А през деня общо взето имаше неочаквано и не дотам приятно развитие на разни планове :)
 :rolleyes: Сигурно тези чернилки са индикатор за някакви проблеми в реала ,съжалявам за развалените планове :unsure:  :(  :(

Кога ли ще засънуваме бистри води? :unsure:  :D
Ако трябва да правя някаква връзка от съня и изминалия ден ,то съня не е бил хубав ,или наполовина.
Провал в плановете.Имах си за рано сутринта ,но за съжаление ,още се сърдя на себе си затова , успах се и ме е срам да кажа колко в следобед се събудих.После се появи и тревожна ситуация , дори направих на един номер 42 непроведени разговора и още повече ,и още повече ми се свиваше стомаха от тревога.Слава Богу нищо лошо не е станало .Може би това беше по-колоритното в деня ми .Иначе ден като всй4ки останали .И така ще е сигурно ,докато съм \"блокирана\".Сама си го правя ,съвсем съзнателно и не се оплаквам :rolleyes: .Но някак е приятно да сънуваме храмове,свещи ,молитви,макар не всички най-общи интерпретации да ми харесаха.То беше дълъг и цветен сън ,но за съжаление смътно си спомням останалата част.Храмовете ,както казах ,за мен са хубаво нещо ,но чувствата в съня не бяха позитивни ,по-скоро някаква досадна меланхолия ,страх ,обърканост,разочорование . :ph34r:
Дано тази нощ ,сънищата ни да са по приятни ,а и да се случи така ,че да \"хванем\" утрото ! :rolleyes:
Сега като се постопли ,сутрин е най-хубаво ,не искам повече да пропускам  ;)  :)

...tozi kirilizator mai vyrshi rabota ... :D  :lol:  :D  

*

АН

църквата
« Отговор #3 -: Март 20, 2005, 05:31:16 pm »
аз тая нощ не мога да се оплача от сънищата - просто не си ги спомних :D - може да е защото не исках да сънувам повече бебенца :D

Бебенцата май нещо ме изтощават, а тая нощ може би ги е нямало, защото днес бях бодра :D

"Сама си го правя ,съвсем съзнателно и не се оплаквам  " - Jeni, а защо всъщност си го правиш - не си сигурна в нещо ли? - сънищата ти наистина са малко противоречиви, но църквите и свещите са хубави символи....

*

Gostenka

църквата
« Отговор #4 -: Март 22, 2005, 02:12:20 pm »
Добър ден ,AH ! :rolleyes:
Дано повече не ти присънват бебета ,особено,щом ти действат не особено позитивно . :ph34r:
Аз пък не обичем да сънувам зъби. <_<
И от последните 1-2 вечери съм нямала сънища ,или не ги помня ,но добре си поспивам.
Това ,кото и го правя сама ,е съвсем съзнателно,то ест понякога сама се ограничавам от много неща ,без да съжалявам,защото смятам,че така е правилно,но то е временно.Ще дойде време ,когато сама ще си подаря много неща ,и по-скоро преживявания.Ето пак си спомням за онзи цитат от Еклисияст. :rolleyes:
И дори сега на пръв поглед ,да не ми е бурен перииод ,аз не скучая ,и не забравям какво трябва да правя ,защото е необходимо и важно ,да се занимавам с нещо си и мозъка ми да работи денонощно в тая насока...,защото само в това съм сигурна засега ,че така трябва ,и приключа ли с \"това\",вече ще мисля ,какво що занапред ,или следваща цел ,или харесва ми пример с крепост за превземане ;)
AH ,как си ти?
Времето е чудесно тук ,доста ме зарежда. :)  B)  :) Как е при теб?Грее ли Слънчо? :rolleyes:
Днес обаче съм решила да почиствам разни неща на духовен и физически план ,със сигурност ще се облеkча..
Усмивки:Jeni :rolleyes:

*

АН

църквата
« Отговор #5 -: Март 22, 2005, 02:44:02 pm »
Jeni,

тук е още студено - искам да живея някъде, където температурата никога да не пада под 30грС :D

А аз продължавам да сънувам разни неща, макар и не бебчета. Сънувах миналата вечер огромни количества шоколади и шоколадови бонбони. А снощи сънувах някакви хора от миналото - всъщност когато се събудя призори някакви тъжни или пък носталгични настроения ме обхващат - но вече трябва да ни се променят сънищата - със Слънцето в Овен други енергии трябва да доминират и дневно и нощно време :)

Несъмнено ще дойде времето да си подариш желаните преживявания :) - има някакъв чар в това да си налага човек ограничения :)

И си избрала добър ден за разчистване - прави го с усмивка - имаше поверие, че днес трябва много да се усмихваме :)  

*

Gotenka

църквата
« Отговор #6 -: Март 22, 2005, 04:08:00 pm »
Цитат
Jeni,

тук е още студено - искам да живея някъде, където температурата никога да не пада под 30грС :D

А аз продължавам да сънувам разни неща, макар и не бебчета. Сънувах миналата вечер огромни количества шоколади и шоколадови бонбони. А снощи сънувах някакви хора от миналото - всъщност когато се събудя призори някакви тъжни или пък носталгични настроения ме обхващат - но вече трябва да ни се променят сънищата - със Слънцето в Овен други енергии трябва да доминират и дневно и нощно време :)

Несъмнено ще дойде времето да си подариш желаните преживявания :) - има някакъв чар в това да си налага човек ограничения :)

И си избрала добър ден за разчистване - прави го с усмивка - имаше поверие, че днес трябва много да се усмихваме :)
AH! :)
Naistina moje da e zaradi ribeshkiq mesec! :rolleyes:
E s netyrpenie shte ochakvam promqnata! :rolleyes:
I sym v cudesno nastroenie ,napravo cql den se smeq ,ta nqkoi spokoino da me zaprati na 4-ti kilometyr naprimer za lechenie !Pyk i dyrja na poveriqta!!! :rolleyes:
Izvinqvam ,se AH ,pisha nabyrzo i ne sym otvorila kirilizatora ,no syvsem skoro shte go napravq ,za sledvashtiq pyt ,a to sigurno shte da e skoro! :)
Mnogo usmivki ot men!
Do skoro!!! :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

*

АН

църквата
« Отговор #7 -: Март 22, 2005, 05:43:27 pm »
:)

*

Gostenka

църквата
« Отговор #8 -: Март 22, 2005, 06:48:16 pm »
Цитат
:)

AH!
Благодаря ,че ме подсети,s tova krasivo cvete!
Съвсем бях забравила..
Честита първа пролет!
Желая да донесе много ,много радост!
Птичките идват ,слушаме отново техните  песни ,
цветя,цветя ,цветя ,
по горички и полянки
гущерчета и гадинки се събуждат за Пролетта!
Красота неземна!Слънце и радост за нас!
Импровизирах незнам доколко успешно ,но от душа!
Раждането на природата ...
AH,на коя планета(ili po-skoro deistvie) ти прилича Пролетта..
На Луната (раждане) ,или Плутон (?!?) ,или пък Венера ,а може би е комплексно?

*

Gostenka

църквата
« Отговор #9 -: Март 22, 2005, 06:49:10 pm »
i malko voda... :D  :rolleyes:  :)

*

АН

църквата
« Отговор #10 -: Март 23, 2005, 01:33:40 pm »
бързо и страхотно си импровизирала! - мигар така лесно го правиш! :D  - поздравления! :D

а пролетта -  като астрологическо съответствие се свързва обикновено с Юпитер, но има логика да я свържем и с Луната заради раждането, с Венера заради красотата, с всички бързи планети, защо олицетворяват детство и младост :)

има ли при теб много цветя? :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #11 -: Март 23, 2005, 10:33:12 pm »
Цитат
бързо и страхотно си импровизирала! - мигар така лесно го правиш! :D  - поздравления! :D

а пролетта -  като астрологическо съответствие се свързва обикновено с Юпитер, но има логика да я свържем и с Луната заради раждането, с Венера заради красотата, с всички бързи планети, защо олицетворяват детство и младост :)

има ли при теб много цветя? :)
AH! :rolleyes:
Благодаря! :D
Твоето одобрение значи много за мен! :)
Страхотен сезон си е пролетта! :)  :D
Тук още се зараждат ,но не е оцветено още,има време .
А като гледам в моята градинка , вече целенее ,но още не са цъфнали .
Скоро обаче ,ще стане много красиво ,като цъфнат! :rolleyes:
А при теб AH ,има ли цветя ,цъфнали? :rolleyes:
Какви красоти ,какви аромати ще настанат ... :rolleyes:
ех ,да нямаше автомобили ... :ph34r:
не ,че не ги обичам ,напротив ,но много замърсяват :)

*

Gostenka

църквата
« Отговор #12 -: Март 23, 2005, 10:34:09 pm »
Цитат
А като гледам в моята градинка , вече целенее
imah vpredvid -zelenee ;)  :D  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #13 -: Март 23, 2005, 11:38:34 pm »
:) Инак в последния рибешки ден имах много пъстър кошмар :ph34r: !Всякакви страшнички неща и неприятни символи!Тази нощ ,обаче ще очаквам промяна!Дано символите са добри,пожелавам го и на теб ! :)
При теб вече усеща ли се промяна в сънищата ,АH? :rolleyes:

*

AH

църквата
« Отговор #14 -: Март 24, 2005, 12:43:09 pm »
Jeni,

около мен няма много пролетни цветя, но мога да се разхождам всеки ден до места, където има :)- вече виждам теменужки, иглики и нарциси - но още е студено :)

при това по някое време от прозорците ми ще почнат да се виждат едни храсти, които са с жълти цветове - даже всяка сутрин вече ги очаквам- не искам да пропусна първия ден, в който ще се появят цветчета :)

А сънищата - последните нощи не си ги спомням - значи са били нормални :)

Какъв беше пъстрият кошмар? - или го забрави вече :)

*

Gostenka

църквата
« Отговор #15 -: Март 25, 2005, 12:05:26 pm »
AH,zdravej!
Zasega neta mi e ujasen i e istinski koshmar da se opitam da otvarq kirilizator ,no shte drasna na byrzo neshtichko  ;)
Koshmara veche ne si go spomnqm dobre ,no imashe kalishta ,pokoini blizki ,poveche useshtaniqta ,koito izpitvah si spomnqm...ne bqha hubavi ..a dnes e oblachno i podtiskashto tuk.Kyde pak se skri tova Slynce? :D  :D  :D
AH!!!Da znaesh ,che tova ,koeto mi kaza ,da ochakvam neshto hubavo se sluchi.Sigurno sega mu e doshlo vremeto ,no snoshti poluchih dosta podaryci  :lol:  :D  :)  :)  :)
E ,bqh si predupredena!!!
Blagodarq ti ,AH!!!! :rolleyes:  

*

АН

църквата
« Отговор #16 -: Март 25, 2005, 12:11:18 pm »
радвам се за теб :D

и тук валеше, но спря - е, поне не е студено :)

нощес сънувах едно момче, което искаше да извика за помощ, защото някаква сянка го уплаши, а не можеше...Събудих се веднага- беше фрагментче някакво...Ще видим- денят все още е по средата :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #17 -: Март 26, 2005, 12:19:41 am »
Здравей ,AH
Винаги ли сънищата при теб дават отражение на следващия ден? :) Може би наистина трябва да изчакаме да мине деня, както каза, за да видим какво е било посланието на съня ,и да го разшифроваме един вид. :ph34r:
Аз само веднъж успях да направя ясно връзката сън-real....
В този сън трябваше ,беше ми наложено да поема отговорност ,която не искам и на другия ден се получи внезапно предложение за пътуване ,и аз категорично отказах ,някак си трябваше да приемат доводите ми,наистина непонасям внезапните промени ,а можех да си изкарам много приятно,не че съжалявам. :D
Дано утре си помним сънищата и те да са приказно хубави ,направо си умирам да сънувам пъстри градини ,
\"цветя,цветя,цветя,гущерчета и гадинки\" ;)  :D и все неща на пролетна тематика  :)

*

АН

църквата
« Отговор #18 -: Март 26, 2005, 01:55:07 pm »
Цитат
Здравей ,AH
Винаги ли сънищата при теб дават отражение на следващия ден? :) Може би наистина трябва да изчакаме да мине деня, както каза, за да видим какво е било посланието на съня ,и да го разшифроваме един вид. :ph34r:
Аз само веднъж успях да направя ясно връзката сън-real....
В този сън трябваше ,беше ми наложено да поема отговорност ,която не искам и на другия ден се получи внезапно предложение за пътуване ,и аз категорично отказах ,някак си трябваше да приемат доводите ми,наистина непонасям внезапните промени ,а можех да си изкарам много приятно,не че съжалявам. :D
Дано утре си помним сънищата и те да са приказно хубави ,направо си умирам да сънувам пъстри градини ,
\"цветя,цветя,цветя,гущерчета и гадинки\" ;)  :D и все неща на пролетна тематика  :)
Здравей,

аз задължително си следя деня след запомнящ се сън :) - понеже вярвам, че непрекъснато подсъзнанието ни прави опити да си общува със съзнанието, но последното не винаги е научено да чува първото :D

Пък се предполага, че подсъзнанието ни съхранява опитности и информация от всичките ни прераждания - минали и бъдещи :D  - защо да не си правя труда да уча съзнанието си да общува с подсъзнанието :D  - малко се шегувам, но нещо такова може би има :)

В интерес на истината, след доста запомнящи се сънища съм имала важни и неочаквани събития и ми е интересно да търся връзка между тях :) - ако се случи няколко пъти на човек и даже е поразен например от съответствието между сън и реалност, няма как от там на сетне да пренебрегва сънуването....

Сънува ли си желаните гущерчета? :)  

*

Gostenka

църквата
« Отговор #19 -: Март 27, 2005, 02:30:58 pm »
Zdrasti AH! :rolleyes:
Tova e mnogo interesno!
Az naj-posle si opravih pc ,no pyk bliznaka dostavchik ,chak sega mi pusna neta  :angry:  :ph34r:  :lol:
Shte ti razkaja malko po-kysno kato namina ,kakvo synuvah snoshti!Beshe si napravo kato fil i imashe i leeeko politiceski privkus ,sqkash se prenesoh v druga strana i vreme i nabludavah s interes razni vajni sybitiq....Syshto i zatvori synuvah,no po-kysnichko po-podrobno.. :)
Mnogo pozdravi i pojelaniq za uspeshen ,spokoen i vesel den!!! :rolleyes: