Здравей Гост

Стационарни фази на Планетите

• 34 Отговора
  • 5391 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Стационарни фази на Планетите
« Отговор #20 -: Юли 24, 2010, 07:31:07 am »

аз та следя, щот при теб първо ще влезе, ако изохкаш ще знам какво да чакам ;)
ма не забравяй, Дедо и той ще влезе в опозе на 8, във 2 дом, и къв е муден

наистина сатурн ще пребивава трайно във втория дом на асц. дева, обаче аз лично си го знаех това и се бях фокусирала върху него, а за юпитер в осми не мислех..сега има равновесие..юпитер ако набухне много козунака в осми, на сатурна няма да му стигнат две години да го свие във втори, аз съм оптимист.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #21 -: Юли 24, 2010, 07:58:15 am »
Освен стремеж към забавления и удоволствия ли? ;D

Много работи ама за какво да ти ги изреждам,като знаеш-печалби,деца в повече или деца в чужбина,творчество чрез издателска дейност,
любови по чужденци,лускозни хобита и приятни занимания на открито и т.н.

големи харчове при огромни покупки,тр. Юпи в 5 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #22 -: Юли 24, 2010, 08:07:11 am »

наистина сатурн ще пребивава трайно във втория дом на асц. дева, обаче аз лично си го знаех това и се бях фокусирала върху него, а за юпитер в осми не мислех..сега има равновесие..юпитер ако набухне много козунака в осми, на сатурна няма да му стигнат две години да го свие във втори, аз съм оптимист.. ;D

и така от дума на дума  стигаме и до карето на плутон  - ликвидатора, и него Дедо го води, да бъдем реалисти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Юли 24, 2010, 08:31:44 am »
и така от дума на дума  стигаме и до карето на плутон  - ликвидатора, и него Дедо го води, да бъдем реалисти

на мен лично сатурн толкова ми намачка наталния плутон в края на дева, че повече не знам какво има да му се прави..но защо винаги се приема, че транзитната планета прави нещо на наталната??..ако е обмен на енергии, може нат. плутон да е направил клизма на транз. сатурн и той да не е вече такъв спечен киселяк, както всички го описвате*.. ;D

* за мен не е такъв, а строг, но справедлив и ако човек няма проблем с авторитетите, може да му се довери, да се облегне на силното му рамо, да намери спокойствие и мир в постоянството..постоянство на стабилност, все едно да изградиш домът си на канара и когато придойдат водите да не могат да го съборят.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #24 -: Юли 24, 2010, 08:55:34 am »
няма ли отнякъде инфо за стационарните фази на всяка планета - по натал и транзит  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #25 -: Юли 24, 2010, 08:59:17 am »
аз в момента имам по прогресии стационарно директен Сатурн....има една книга Ретроградните планети...там пишеше разни неща....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Юли 24, 2010, 09:13:58 am »
аз в момента имам по прогресии стационарно директен Сатурн....има една книга Ретроградните планети...там пишеше разни неща....

бе и аз имам книги ма нищо интересно не пише никъде май... това е нещо като засекретена или неизползвана информация  ;D

« Отговор #27 -: Юли 24, 2010, 09:46:22 am »
   За себе си съм приела, че стационарното положение е "Окото на бурята". Когато една планета тръгне да се връща назад - да се движи ретро - дават се възможности да се разруши всичко, което е ненужно, да се разберат грешките, да се изживее повторно нещо, от което не си си взел поука - до момента, в който планетата застива на място - става стационар. Това е момент на равносметка, момент, в който всичко застива, получаваш проблясък, получаваш освобождение, прозрение, нови възможности и планове.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #28 -: Юли 24, 2010, 09:48:01 am »
обичам окото на бурята  :wink2:  а и точно така се чувствам от известно време - просто съм там и се наслаждавам  ;D

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юли 24, 2010, 11:57:36 am »
Юпитер в 8ми дава подаръци от съдбата-от всякакво естество,растежа е там,както и закрилата...но не мога твърдо да заявя,че ще е джакпота (ееее голям Юпи изкара Вижън  ;D,но то нали колкото са ти големи визиите,толкова повече неща могат да се вместят в отразяващата ги реалност при късмет този процес да е факт  :P).Но е сигурно,че ще имаш по-широки материално-енергийни обмени с хората около себе си през този период,а този който е с намерение да дава,много по-лесно става канал за Юпитер  :blink:

Моят Юпитер по рождение е на К8. А сега е стационарен в трети дом. Обмислям пътувания зад граница.

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Юли 24, 2010, 11:59:23 am »
   За себе си съм приела, че стационарното положение е "Окото на бурята".

Много точно описание.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Юли 24, 2010, 12:19:03 pm »

аз та следя, щот при теб първо ще влезе, ако изохкаш ще знам какво да чакам ;)
ма не забравяй, Дедо и той ще влезе в опозе на 8, във 2 дом, и къв е муден

Грешна постановка...Сатурн във втори само ще запази това, което се е натрупало - Сатурн във втори е циция.

« Отговор #32 -: Юли 25, 2010, 07:41:58 am »
Моят е на К6. Няма събитийност. В отпуска съм още месец, утре заминавам за морето... Нищо по 6ти. Иначе, управлява 3ти в натала.
По-скоро, отчитам Сатурна вече, започва да ми сдъвква настроението и оптимизма. Как мислите - къде има по-голямо влияние Сатурн, при подвижен знак или при АЦ? Питам, защото Слънцето ми е в Риби, а АЦ е Везни. Както и да го погледнеш, още 2.4г опъване на каиша. Въпроът ми е до каква степен - нато досега или повече  ;)

*

holanda

« Отговор #33 -: Юли 25, 2010, 01:05:48 pm »
Юпитер на К6 може да е дал отпуската.
А пътуването до морето е по 3ти дом-пак управляван от Юпитер.

Юпитер освен всичко друго е планетата на разпускането
това е думата  ;) И моя Юпитер навлиза в 6 дом...така съм се разпуснала,4е нямам желание дори да сляза за хляб ;D а имам да уча /натален Юпитер-зле аспетиран/...мисля и едно моренце да направя..само да захладнее малко  ;D

« Отговор #34 -: Юли 25, 2010, 03:01:39 pm »
Юпитер на К6 може да е дал отпуската.
А пътуването до морето е по 3ти дом-пак управляван от Юпитер.

Юпитер освен всичко друго е планетата на разпускането.

Така че не бързай с констатациите  ;)
Прав си за пътуването до морето, но то беше платено още м. Май. А отпуската започна на 19ти юли... Пък може и действието на Юпитер да е толкова експанзивно, че да преварва събитията  ;D
 Тук възниква въпросът кога е възникнало събитието с отпуската - при плануване, при плащане на стойността или при реалното "отпускарстване"  :57:
А и като тръгне да влиза пак в риби, ще ми влезе пак в 5ти дом, и колкото и да е за малко, пак ще цъфна с някоя голяма покупка...
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 03:15:05 pm от Mama Yaya »