Здравей Гост

ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ

• 75 Отговора
  • 17654 Прегледи
*

holanda

Re:ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ
« Отговор #20 -: Юли 28, 2010, 08:34:13 pm »
понякога виждам чужди аури, но много рядко.

освен, че в астрала има един милион същности дето ни ядат жизнената енергия /това Кастанеда го обяснява там в някоя от книгите си - за справка Жинома  :P /, има всякакви твари /чела съм във форума на маг Селена/ дето се хранят с нашите пристрастия - май ги наричат ларви и се захранват с алкохол, наркотици, цигари, секс и тем подобни.

това и аз съм го чела,дори на обикновени снимки можеш да видиш ларвата на такъв човек.Просто ужасно.За мен пише,че дразня дори енергийните вампири,което е добре ;D...досега не ми се е случвало да попадна под нечие влияние,но ако усетя източване на енергия..с чиста съвест ще пратя натрапника при Master-a си  :-\

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Юли 28, 2010, 08:42:49 pm »
Мисля, че тука се допуска една основна грешка. Нарушаването на енергийния баланс на един индивид може да бъде не само по посока изтегляне на енергия, но и в посока на предаване на енергия. Понякога хората не са в състояние да понесат и положителната енергия, която искаме да им предадем. Например урочасването включва и предаване на положителна енергия в по-голямо количество, отколкото човекът е способен да понесе - това е силно харесване. Моят приятел така ме урочасваше. Самият той имаше силни енергийни флуктуации, които ме изтощаваха.

А колкото до Водолеите...аз когато не съм добре, се затварям и изолирам от хората, докато ми мине, за да не ги натоварвам.
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 08:48:50 pm от Небесна »

« Отговор #22 -: Юли 29, 2010, 08:37:52 am »
  Оууууу, пайте се...в момента съм гладна и жадна вампирка  ;D....Ма нееее, тоз Марс, точно на Плутона ми - ма като се оглеждам за донори - няма никооой вееее. Тез хора ни енергия имат, ни живинка - ко да им смучиш.... :41: - всичките като пиявици само краче да им подадеш и ще се лепнат....Ха, на сега, аз давах, давах - а сега като искам енергия и либооооооф - немааааа  :93:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Юли 29, 2010, 12:04:27 pm »
РУСКИЯТ УЧЕН И ЛЕЧИТЕЛ СЕРГЕЙ ЛАЗАРЕВ:

- В този свят на негативизъм, в който живеем, как да се предпазваме от енергийните вампири?
- Не се страхувайте - вампирите налитат само на вампири.
Агресорът избира такава жертва, която вътре в себе си също е агресор. Човек, който е свикнал да дава, не може да бъде обсебен от вампир.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #24 -: Юли 29, 2010, 12:11:59 pm »

Ами че това е пълна глупост-все едно да кажеш,че хищниците се хранят само с хищници,или истинските вампири само с вампири  ;D

Тоя Лазарев никога не съм го усещал добре,сега ми се затвърждава позицията.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #25 -: Юли 29, 2010, 12:33:46 pm »
Мисля,4е има някакьв резон.4овек,които не може да дава на другите,не може да дава и на себе си.Той е уязвим ,защото няма баланс вьтре в себе си.Един балансиран 4овек ,който оби4а себе си и дава на себе си не е подходяща  жертва.Де факто и вампира и донора страдат от един и сьщи недостиг.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #26 -: Юли 29, 2010, 12:35:19 pm »

- В този свят на негативизъм, в който живеем, как да се предпазваме от енергийните вампири?
Агресорът избира такава жертва, която вътре в себе си също е агресор. Човек, който е свикнал да дава, не може да бъде обсебен от вампир.

аз пък съм съгласна...повечето хора са много неосъзнати, водят се от инстинктите си и са агресивни....по-лесни са за вампирите...защото са оставили енергията си без контрол и упраление да тече хаотично...хвърлят си енергията навсякъде безцелно...това е лесна енергия за докопване и възползване....
а този, който обикновено е всикнал да дава .....вътре в себе си е постигнал някакъв мир и е осъзнал кое е важно..и естетсвено управлява енергията си ефективно......
+ това закона на торсионните полета много лесно това "казва".....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Юли 29, 2010, 12:53:56 pm »
Аз не съм спец по книгите му и тезите, които съдържат, но от тук от там покрай мои близки чувам.

Склонна съм да го приема за вярно, защото подобното привлича подобно се казва, нали. Но за мен си е мнение по въпрос, за който няма как да съм сто процента сигурна и да отрека или потвърдя категорично, както много от вас го правят. За мен всяко нещо може да е вярно до доказване на противното или обратното - невярно, докато не се окаже вярно.

В контекста на вампирите аз виждам нещата като един омагьосан кръг, тоест дори да не си - ставаш такъв, когато си в контакт с него и реагираш. Така, че пак има логика в неговото становище.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Юли 29, 2010, 07:28:58 pm »

Това не е вярно.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #29 -: Юли 30, 2010, 12:34:02 am »
Какво значи енергиен вампир? То е достатъчно да има някой да тебе, който постоянно да ти вменява вина, да те занимава с проблемите си, да изисква внимание.....и т.н. и енергията ти отива по дяволите.  ;D

Т.е. това се случва във всяко семейство и при всяка връзка.

Не случайно в библията е казано: "И врагове на човека са неговите домашни"  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #30 -: Юли 30, 2010, 12:45:28 am »
Жиноме все се каня да те питам теб какъв транзит те пере,че напоследък много шаваш из форума?   :rolleyes:

Или това е от ускорението на енергията преди 2012та  ;D (ма си знам,аз че има някоя планетка замесена тука  :P)

А ти правиш ли разлика между психологически и психически обмен?Щото мисля при първият няма опасност от вампиризъм.

*

Vision

• 3523
« Отговор #31 -: Юли 30, 2010, 04:58:45 am »
  Оууууу, пайте се...в момента съм гладна и жадна вампирка  ;D....Ма нееее, тоз Марс, точно на Плутона ми - ма като се оглеждам за донори - няма никооой вееее. Тез хора ни енергия имат, ни живинка - ко да им смучиш.... :41: - всичките като пиявици само краче да им подадеш и ще се лепнат....Ха, на сега, аз давах, давах - а сега като искам енергия и либооооооф - немааааа  :93:

защото си давала там, където си искала ти, а не където е имало нужда и са искали от теб, посяла си семена на скали..сети се за някой човек, който ти е казал, че те обича и има нужда от теб, а ти си го подминала гордо..там трябваше да дадеш едно семенце на любов и сега щеше да имаш хамбар ожънат..не те осъждам не само защото нямам право, а защото и не искам..искам да дадеш на правилно място, някъде, където ти е трудно, където имат нужда и искат..непоисканото добро е по- лошо от нищото..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tool

« Отговор #32 -: Юли 30, 2010, 07:18:51 am »
..искам да дадеш на правилно място, някъде, където ти е трудно, където имат нужда и искат..

aaй, много ми хареса това ..  :88:

пък аз не мога да ви разбера кво толкова си я пазите енергията ..  аз тва го наричам енергиен обмен, щото колкото повече даваме,толкова повече получаваме! а където е текло пак ще тече ..  :mellow:

//

имате право да не се съгласите с мен ..  :P 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Юли 30, 2010, 07:42:18 am »

А ти правиш ли разлика между психологически и психически обмен?Щото мисля при първият няма опасност от вампиризъм.

я дай дефиниция и за двете  :blink:

а иначе мисля, че Жином има право, защото дори понякога от собствените си деца се чувствам като изцедена  :(  но при тях е абсолютно несъзнателно... или пък не съвсем  :unsure:  

когато само се изисква от теб, а не се дава е нормално човек да бъде изцеден от енергията... все пак трябва да има обмен...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #34 -: Юли 30, 2010, 08:22:54 am »

Какъв психологически обмен?  ;D
Това си е чиста форма съдизъм, когато използваш слабостите на другия, за да го манипулираш. Да му създаваш нарочно чувство за вина, да го ядосваш и депресираш.
И няма значение вампиризъм ли е или е чиста загуба на енергия.
Когато един човек мрази себе си, нормално е да предаде омразата и на тоя до себе си, а аз винаги съм твърдял, че 99,9999% от хората мразят себе си.  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #35 -: Юли 30, 2010, 10:19:23 am »
Дейзито и аз така.  :P ;D Може би пък не за всяко семенце има благоприятна почва. Не става любов там, където някой ни е казал че ни обича, ако не сме на същата вълна.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #36 -: Юли 30, 2010, 10:33:22 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:22:41 pm от kris »

« Отговор #37 -: Юли 30, 2010, 03:07:22 pm »
Дейзито и аз така.  :P ;D Може би пък не за всяко семенце има благоприятна почва. Не става любов там, където някой ни е казал че ни обича, ако не сме на същата вълна.

Провокирана към размисъл, особено след последните събития...замислям се....Кой ми е казал, че ме обича и има нужда от мен. Не се сещам......Хаа, онзи заради когото рева сега и заради когото сърцето ме боли, но той ми е казвал, че ме обича и че иска винаги да ме вижда усмихната, а не че има нужда от мен...Май без да искам съм направила непоискано добро : давала съм, раздавала съм, на който иска и на който не иска и сега кво, когато аз имам огромна нужда, но ми трябва само една малка кукичка, за да се закача за нея, мъничко сила и надежда за да се изправя - нямааа никой.....За това съм вампирясала. Излиза, че оня ми хубостник е вампир....защото от хиляди км усещам как изпива жизнените ми сокове. Защото моя образ му носи утешение, а докато неговия в мен - болка...И с всеки изминат ден все повече и повече залинявам...Съвсем съзнателно казвам, че имам нужда от енергия - спешно кръвопреливане /любов/, защото както съм тръгнала всеки един момент мога да отключа програмата си за самоунищожение...
   Интересно ми е всичката тази болка, наистина ли съм си я заслужила....И тия семена дето сме ги пръскали по скали, дерета и океани - дали някой ден ще поникнат - ха ?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #38 -: Юли 30, 2010, 03:19:20 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:33:35 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Юли 30, 2010, 05:41:50 pm »
aaй, много ми хареса това ..  :88:

пък аз не мога да ви разбера кво толкова си я пазите енергията ..  аз тва го наричам енергиен обмен, щото колкото повече даваме,толкова повече получаваме! а където е текло пак ще тече ..  :mellow:

//

имате право да не се съгласите с мен ..  :P 

аз съм съгласна, че трябва да има обмен, за да не застоява и мухлясва енергията, но тук ключовата дума е Обмен- да даваш и да получаваш..а в темата става въпрос за енергиен вампиризъм- когато само искат да смучат от теб, без да ти дават нищо и без ти да искаш да им даваш..за мен такива хора, независимо дали съзнателно или несъзнателно смучат са жалкари, защото единственото място, от където могат да вземат нещо ценно е Източника, а те налитат на бедняците наоколо и никога нямат засищане..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..