Здравей Гост

ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ

• 75 Отговора
  • 17673 Прегледи
*

tool

Re:ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ
« Отговор #40 -: Юли 30, 2010, 08:59:49 pm »
в темата става въпрос за енергиен вампиризъм- когато само искат да смучат от теб, без да ти дават нищо и без ти да искаш да им даваш..

е, аз нямах предвид обмен между двама души, a обмен с цялата вселена, т.е оставяме енергията да тече през нас в каквито си посоки желае и има необходимост .. мен примерно много ме харсват вампирите, ама и аз не им се дърпам кой знае колко .. оставям ги да си смучат наволя ..  :P това което ми прави впечатление е че после задължително около мен се появяват хора, които пък искат само да ми дават .. един вид да ме възстановят по някакъв начин .. и тъй ..   

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Юли 30, 2010, 09:08:17 pm »
е, аз нямах предвид обмен между двама души, a обмен с цялата вселена, т.е оставяме енергията да тече през нас в каквито си посоки желае и има необходимост .. мен примерно много ме харсват вампирите, ама и аз не им се дърпам кой знае колко .. оставям ги да си смучат наволя ..  :P това което ми прави впечатление е че после задължително около мен се появяват хора, които пък искат само да ми дават .. един вид да ме възстановят по някакъв начин .. и тъй ..   

и мен вампирите много ме харесват, защото съм емоционална и паля от една дума..но напоследък хич не ги изтрайвам и ги режа без въобще да ме интересува сърдят ли се, или не..да се захапят отзад, като толкова им се гризе нещо.. ;D

чувала ли си, че всички богаташи били стиснати??..и в енергиен план е същото..не говоря да не даваш, а да даваш мъдро..какво значи- той е вампир и ме харесва, на мен не ми пука и го оставям да си смуче..ми то това не е добре и за него..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tool

« Отговор #42 -: Юли 30, 2010, 09:30:03 pm »

чувала ли си, че всички богаташи били стиснати??

хах, чувала съм че ако искаш парите да се задържат дълго при теб .. трябва да харчиш половината от това, което изкарваш .. така поне пише у книгите ..  ;D  ама ни нам дали е вярно ..

Цитат
..и в енергиен план е същото..не говоря да не даваш, а да даваш мъдро..какво значи- той е вампир и ме харесва, на мен не ми пука и го оставям да си смуче..ми то това не е добре и за него..

ее, била съм и стисната / енергийно / .. но тогава и на мен ми спираха кранчето ..   ;D

а и не знам дали мога да се науча да давам мъдро ..  :-\ то все едно слънцето да каже започвам да грея мъдро - само за тези, които заслужават! ..  ми че ние също сме слънца бе ..  :P

*

holanda

« Отговор #43 -: Юли 30, 2010, 09:32:18 pm »
мен днес как ме захапа една  ;D..седнах на пейките долу на площадката и докато дъщерята на сестра ми си играе,аз се хванах да уча едни неща..
сяда една баба до мен,обаче имаше много странно изражение.Надуваше балони и искаше да ги продава за по 1 лев.Попита ме колко е часа,явно,за да установи контакт,защото имаше часовник  :-\
сяда до мен и се заема с балоните си.Мина някакъв баща с детето си и тя започна да подвиква подир него и да го офертира за балоните.Аз си слушах музика,забила нос в учебника и изобщо не отразявах околния свят..
по едно време тая баба много се разшава и ми направи впечатление,че търси начин да ме заговори.Първо много и харесали сандалките ми,после ми заобсъжда някаква жена,че била българка,а надувала в колата си циганска музика..и все такива глупости...по едно време отиде да се разправя с младо семейство на другата пейка,че минавали през балоните и и съсипвали бизнеса едва ли не  ;D егати  ;D
имаше много странен поглед,на мен лично ми харесаха очите и и ме привлече.Обаче..през цялото време и изпращах положителна енергия,много странно...мина ми мисълта,че може би се ''храни'',обаче не допуснах това да се случи.Чудна работа  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #44 -: Юли 30, 2010, 09:35:47 pm »

чувала ли си, че всички богаташи били стиснати??

хах, чувала съм че ако искаш парите да се задържат дълго при теб .. трябва да харчиш половината от това, което изкарваш .. така поне пише у книгите ..  ;D  ама ни нам дали е вярно ..

Цитат
..и в енергиен план е същото..не говоря да не даваш, а да даваш мъдро..какво значи- той е вампир и ме харесва, на мен не ми пука и го оставям да си смуче..ми то това не е добре и за него..

ее, била съм и стисната / енергийно / .. но тогава и на мен ми спираха кранчето ..   ;D

а и не знам дали мога да се науча да давам мъдро ..  :-\ то все едно слънцето да каже започвам да грея мъдро - само за тези, които заслужават! ..  ми че ние също сме слънца бе ..  :P

нарочно ли не ме отразяваш, искаш да пръсна ли от обяснения сега!??  ;D /извинявам се на хората, въвели този жаргон, че се гърбаркам с него/...а не искаш ли и вампирите да станат слънца и да греят със собствена, а не с отразена всетлина..не е ли любов да ги отбиеш, за да се научат да се хранят сами??..не е ли растеж, когато бебето пусне биберона и започне да щъка наоколо или цял живот да го държим на биберон и памперс, понеже сме добрички и го обичаме много силно..чие его помпаш като храниш така обичливо вампирите- тяхното, или своето?? :P ;D ;D

*

tool

« Отговор #45 -: Юли 30, 2010, 10:08:28 pm »

нарочно ли не ме отразяваш, искаш да пръсна ли от обяснения сега!??  ;D /извинявам се на хората, въвели този жаргон, че се гърбаркам с него/...а не искаш ли и вампирите да станат слънца и да греят със собствена, а не с отразена всетлина..не е ли любов да ги отбиеш, за да се научат да се хранят сами??..не е ли растеж, когато бебето пусне биберона и започне да щъка наоколо или цял живот да го държим на биберон и памперс, понеже сме добрички и го обичаме много силно..чие его помпаш като храниш така обичливо вампирите- тяхното, или своето?? :P ;D ;D

хехе, не е нарочно бе слънце ..  :P 

аз май трябваше да уточня предварително, че нищо не разбирам от вампири и тем подобни .. даже ме мързи и да чета по темата, само споделям как е било при мен .. факт - когато се затворя и вселената се затваря за мен! това е .. всеки сам си решава как му е добре да живее .. отворено или затворено ..   :88:

*

Vision

• 3523
« Отговор #46 -: Юли 30, 2010, 10:17:56 pm »

хехе, не е нарочно бе слънце ..  :P 

аз май трябваше да уточня предварително, че нищо не разбирам от вампири и тем подобни .. даже ме мързи и да чета по темата, само споделям как е било при мен .. факт - когато се затворя и вселената се затваря за мен! това е .. всеки сам си решава как му е добре да живее .. отворено или затворено ..   :88:

това сигурно е от рибешкия марс- да си отворен за всички и всичко..да даваш, да даваш..ще каже човек, че и слънцето ти е там..добре че знам, че е в овен.. :P няма да се разберем значи тука..моя марс е във водолей, за него ревност без мъдрост е глупост..давай, прави добро, но го прави с мисъл в главата, за да се получи наистина добро нещо..доброто не може да е неизбирателно и безличностно..да, хубаво е нептунчо да се слива и да обича всички, но ако си в претъпкан автобус на градският транспорт и изведнъж всички- и мъже и жени решат, че точно сега искат да те опънат, ти какво..ще има дадеш ли..къде са ти границите тогава..даваш на човека, когото обичаш..не знам защо се правиш, че не усещаш за коя граница ти говоря.. :-\

*

tool

« Отговор #47 -: Юли 31, 2010, 06:59:54 am »

това сигурно е от рибешкия марс- да си отворен за всички и всичко..да даваш, да даваш..ще каже човек, че и слънцето ти е там..добре че знам, че е в овен.. :P няма да се разберем значи тука..моя марс е във водолей, за него ревност без мъдрост е глупост..давай, прави добро, но го прави с мисъл в главата, за да се получи наистина добро нещо..доброто не може да е неизбирателно и безличностно..

мм .. ние всички сме едно цяло .. разделянето е фиктивно и само в ниските нива на проявление на материята ..

Цитат
да, хубаво е нептунчо да се слива и да обича всички, но ако си в претъпкан автобус на градският транспорт и изведнъж всички- и мъже и жени решат, че точно сега искат да те опънат, ти какво..ще има дадеш ли..къде са ти границите тогава..даваш на човека, когото обичаш..не знам защо се правиш, че не усещаш за коя граница ти говоря.. :-\

е, съжалявам ако не ти харесва позицията ми по въпроса .. ко да направя ся кат съм се родила с дашен марс .. :P    :88:

*

Vision

• 3523
« Отговор #48 -: Юли 31, 2010, 08:44:34 am »

това сигурно е от рибешкия марс- да си отворен за всички и всичко..да даваш, да даваш..ще каже човек, че и слънцето ти е там..добре че знам, че е в овен.. :P няма да се разберем значи тука..моя марс е във водолей, за него ревност без мъдрост е глупост..давай, прави добро, но го прави с мисъл в главата, за да се получи наистина добро нещо..доброто не може да е неизбирателно и безличностно..

мм .. ние всички сме едно цяло .. разделянето е фиктивно и само в ниските нива на проявление на материята ..

Цитат
да, хубаво е нептунчо да се слива и да обича всички, но ако си в претъпкан автобус на градският транспорт и изведнъж всички- и мъже и жени решат, че точно сега искат да те опънат, ти какво..ще има дадеш ли..къде са ти границите тогава..даваш на човека, когото обичаш..не знам защо се правиш, че не усещаш за коя граница ти говоря.. :-\

е, съжалявам ако не ти харесва позицията ми по въпроса .. ко да направя ся кат съм се родила с дашен марс .. :P    :88:

както сме едно цяло, така сме и разделени..не може да си само едното..
не точно, че не ми харесва позицията ти, а не ми харесва това, че не е цялостна..

*

tool

« Отговор #49 -: Август 02, 2010, 01:22:46 pm »
аа.. напълно е възможно .. не претендирам за цялостност, в никакъв случай ..

заинтригува ме много! кажи по-конкретно какво според теб е нужно да променя в себе си .. ;)   

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Август 02, 2010, 08:29:52 pm »
аа.. напълно е възможно .. не претендирам за цялостност, в никакъв случай ..

заинтригува ме много! кажи по-конкретно какво според теб е нужно да променя в себе си .. ;)   
ако е истина това, че даваш на всички, трябва да си сложиш една пропусквателна мембрана, която да притежава качеството- избирателна пропускливост, което качество знаеш, че го притежава всяка една клетка в биосферата, иначе би умряла на секундата.. :P

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Август 02, 2010, 09:15:43 pm »
Всеки си има защитни механизми и това е факт. И към Вселената и природата не можеш да живееш постоянно отворен. Я излез навън посред буря или легни на плажа, та се печи цял ден под лъчите на Слънцето? Дрън-дрън! Човек винаги знае кое е добре за него и постъпва разумно, когато следва биоритмите си.

Преди два дни срещнах един човек, който ми изпрати енергиен импулс от червена светлина - направо видях енергията му с очите си. Сякаш ми каза: "Аз те харесвам". Този човек ме зареди позитивно и вече трети ден не спирам да мисля за него. Общуването ни беше много кратко. Допускам и вероятността да не го видя повече, но никога няма да забравя как ме преобрази този контакт. Човекът изкара най-доброто от мен на повърхността и най-важното - накара ме да изпитвам доверие. Почувствах се като преродена.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #52 -: Август 02, 2010, 09:36:01 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:42:46 am от kris »

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Август 02, 2010, 09:55:00 pm »
Преди два дни срещнах един човек, който ми изпрати енергиен импулс от червена светлина - направо видях енергията му с очите си.
:o  как се изпраща енергиен импулс от червена светлина  :-\
сериозно ли си имала визуализация

Да, бе! Видях как той си "изпразва" енергията.
Нали си виждал как човек поруменява - избива му руменина на лицето и се затопля като открит реотан.  Само че в случая тази топлина струеше от цялото му тяло към мен, но без да ме изгаря. Усещането е на топлота и доверие.

*

tool

« Отговор #54 -: Август 03, 2010, 10:50:45 am »

ако е истина това, че даваш на всички, трябва да си сложиш една пропусквателна мембрана, която да притежава качеството- избирателна пропускливост, което качество знаеш, че го притежава всяка една клетка в биосферата, иначе би умряла на секундата.. :P

какво да давам на всички ?! секс ?! не, не давам на всички секс..  :P 

просто си имам специфично любвеобвилно излъчване, тъй да се каже ..  и не ми е проблем да го споделям дори и с хората, които не ме кефят .. виждам как се преобразяват пред очите ми и това ми харесва .. засега оцелявам и без избирателна пропускливост .. ще видим как ще е занапред ..  ;)   инак мерси за съвета!   :wub:

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Август 03, 2010, 01:44:43 pm »
Флиртуваш, значи?!  :72:

*

tool

« Отговор #56 -: Август 03, 2010, 08:46:48 pm »
Флиртуваш, значи?!  :72:

интересна логика! в такъв случай нема да си признавам, че се държа любвеобвилно с деца и кучета, че току виж сте ме набедили в педофилия и содомия ..   :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #57 -: Август 03, 2010, 10:01:51 pm »

какво да давам на всички ?! секс ?! не, не давам на всички секс..  :P 

просто си имам специфично любвеобвилно излъчване, тъй да се каже ..  и не ми е проблем да го споделям дори и с хората, които не ме кефят .. виждам как се преобразяват пред очите ми и това ми харесва .. засега оцелявам и без избирателна пропускливост .. ще видим как ще е занапред ..  ;)   инак мерси за съвета!   :wub:

не вее, даваш на всички енергия..ужас.. ;D какви грешни мисли са ти минали през главата, сестро!??  :-[

*

tool

« Отговор #58 -: Август 05, 2010, 02:56:24 pm »

не вее, даваш на всички енергия..ужас.. ;D какви грешни мисли са ти минали през главата, сестро!??  :-[

хаха .. лелее, еми в тоя форум всички говорите толкова завоалирано и индиректно, че ти е бедна фантазията кво ми минава през главата докто ви хвана посоката на мисълта ..  ;D

хм, а да си пестя енергията никога нема да ми дойде на ум .. продължавам да твърдя, че това не е добра идея .. тъй както и един кладенец ако не се ползва се затлачва .. това мисля сега .. утре може да е различно ..  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #59 -: Август 05, 2010, 08:53:05 pm »

хаха .. лелее, еми в тоя форум всички говорите толкова завоалирано и индиректно, че ти е бедна фантазията кво ми минава през главата докто ви хвана посоката на мисълта ..  ;D

хм, а да си пестя енергията никога нема да ми дойде на ум .. продължавам да твърдя, че това не е добра идея .. тъй както и един кладенец ако не се ползва се затлачва .. това мисля сега .. утре може да е различно ..  :blink:

ето, усещаш ли как зациклихме..аз казвам също, че е хубаво да се дава, но не на всички, ти казваш, че не е хубаво да се пести, ми недей да пестиш, давай докрай, но само там, където има нужда, а не на всички!!охх, беснея вече!!все едно говорим на различни езици ли, какво.. :lol:меркурия ти да не е натално в риби, в опозиция на моя, това уточнихме ли го поначало, да не се хабим напразно.. ;D