мен днес как ме захапа една

..седнах на пейките долу на площадката и докато дъщерята на сестра ми си играе,аз се хванах да уча едни неща..
сяда една баба до мен,обаче имаше много странно изражение.Надуваше балони и искаше да ги продава за по 1 лев.Попита ме колко е часа,явно,за да установи контакт,защото имаше часовник

сяда до мен и се заема с балоните си.Мина някакъв баща с детето си и тя започна да подвиква подир него и да го офертира за балоните.Аз си слушах музика,забила нос в учебника и изобщо не отразявах околния свят..
по едно време тая баба много се разшава и ми направи впечатление,че търси начин да ме заговори.Първо много и харесали сандалките ми,после ми заобсъжда някаква жена,че била българка,а надувала в колата си циганска музика..и все такива глупости...по едно време отиде да се разправя с младо семейство на другата пейка,че минавали през балоните и и съсипвали бизнеса едва ли не

егати

имаше много странен поглед,на мен лично ми харесаха очите и и ме привлече.Обаче..през цялото време и изпращах положителна енергия,много странно...мина ми мисълта,че може би се ''храни'',обаче не допуснах това да се случи.Чудна работа