Здравей Гост

ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ

• 75 Отговора
  • 17659 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ
« Отговор #60 -: Август 05, 2010, 09:16:45 pm »
това мисля сега .. утре може да е различно ..  :blink:

;D ;D ;D ;D и аз кат теб или ти кат мен! но това е повече от вярно! ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

« Отговор #61 -: Август 06, 2010, 12:59:42 pm »

ето, усещаш ли как зациклихме..

мм, зациклихме яко, да ..  :P  ама няма как да не зациклим със съвпад мерк, сатурн, луна .. 9 дом, рак .. / близнаци е на к9 .. тва е в композита ни ..  ;)   :P     :blink:

Цитат
аз казвам също, че е хубаво да се дава, но не на всички, ти казваш, че не е хубаво да се пести, ми недей да пестиш, давай докрай, но само там, където има нужда, а не на всички!!

аххаха ..  :wub:   е именно, де!  :P  те енергийните вампири са най-нуждаещи се .. би следвало първо на тях да дадем, нали ?!  ..  :rolleyes:  идеята ми беше, че енргията във вселената протича свободно ..  на мен не са ми нужни пропускателни мембрани и други мерки за сигурност .. за кво ми е да се вкарвам в некви КПП-та ..  духовната ми енергия е неизчерпаема!

// ей, да му е невиди .. не бях се обяснявала така откакто бях на 16 годни и се бях влюбила за първи път ..   ;D :wub:

охх, беснея вече!!все едно говорим на различни езици ли, какво.. :lol:меркурия ти да не е натално в риби, в опозиция на моя, това уточнихме ли го поначало, да не се хабим напразно.. ;D

ще те улесня Мерка и участва в овенски стелиум и е в края на 27-я градус на Овена,
 в съвпад с Хирон, който е на 0' в Телец  ;D

хах, не .. няма да е от мерка .. той е в овен, както каза Крис  :rolleyes:  :P   според мен, твоя мерк се чувства некомфортно от опозицията на моя марс в риби .. той марса ми е супер безобиден, ама очевидно действа изнервящо ..  :rolleyes:  сори още веднъж .. млъквам по темата, че да не си изям боя накрая ..    ;D

това мисля сега .. утре може да е различно ..  :blink:

;D ;D ;D ;D и аз кат теб или ти кат мен! но това е повече от вярно! ;) :wub:

мхм.. в различни моменти от живота, човек мисли различно  .. ама някои хора просто не го осъзнават .. или не искат да си го признаят .. все едно  ..  :blink:   :wub: 

« Отговор #62 -: Август 06, 2010, 03:11:24 pm »
Вижте какво намерих в този форум. направо съм възмутена с какво се занимават младите хора.

http://aryansunforums.21.forumer.com/a/_post220.html

nick- 03-25-2007

Ако вампирът остане изолиран, далеч от хората, лишен от възможността да се зарежда с чужда енергия, той мъчително ще агонизира. Останал без сили, неспособен да издържи на силното вътрешно напрежение, което го подлудява, вампирът може да завърши живота си със самоубийство.

Abathor- 03-25-2007

Несъм вампир но по едно време се занимавах активно с вампирика.Вярно е и това че тогава бях в лека депресия от новото ми местожителство.Но незнам това състояние което описа не ми е присъщо.Хората които са ме виждали наживо могат да потвърдят че да ми отнемеш усмивката е нещо почти невъзможно.
Не се занимавам с вампиризъм вече но въпреки това все още си имам вампирските способности.
Срещал съм енергийни вампири (неосъзнати) да си призная не ми е приятно около тях.

Това че обичам да се ебавам с хората за шегата надявам се не ме прави вампир.

B-L-O-T- 03-26-2007

Ник - имаш ли някакви техники които да споделиш за да не дърпаме това което не трябва от човекът който му прилагаме енергийният вампиризъм ,че много боли инак . . . ?

Abathor- 03-26-2007

Аз незадържам енергията в себе си - тая която тегля.Това го разбрах в последствие защото в дискотеката където бачкам понякога правя мизерии на черните(зависи в какво настроение съм).Но от пиян човек е гадно защото понякога ако прекаля и мен ме боли главата на сутринта.
Затова пак се появяват златистите нишки от него които идват към мен но не ги абсорбирам а образувам нещо като топка пред мен и я отпращам нанякъде без цел и намерение.Ефекта от атаката е същия както когато абсорбирам - до 10-15 мин си тръгват.

Intoxicated- 09-13-2007

Ами аз бях чела доста сложни системи за вампиризъм в един сайт и ги опростих по моя си метод - мисля че действа също толкова добре...веднъж в тролея една женица си разсипа ябълките върху мен и аз започнах да точа. Тя стоеше точно пред мен. Като приключих тя се обърна към дъщеря си и я помоли да и даде от нейните хапове че изведнъж и било паднало кръвното и и станало много лошо - изтощена се чувствала и т.н. И винаги когато съм точила от някого повечко точно за такива неща започва да се оплаква - изведнъж се чувствал без капчица сила и т.н. може просто съвпадения ама аз си вярвам че ги точа - после и аз си се чувствам по-бодра. :lol: А не съм забелязвала симптоми описани от nick. Винаги точа само от непознати или някой с който не си говоря много много :P

5A- 09-13-2007

Начинаещите вампири да точат само от деца.Децата нямат запушвания на потоците енергия и каквото и количество да им дръпнеш те си го набавят отново почти веднага, а и начинаещия вампир не може да дръпне много.Освен това енергията е чиста и заредена положително.От пияни и дрогирани не теглете, като и от възрастни и болни ако не сте се научили да пречиствате.

B-L-O-T- 09-14-2007

Така е . Не се знае каква енергия можеш да източиш ако си неопитен .

FireSun- 09-14-2007

И да си опитен, ако човека от когото точи и ти прати друга енергия - пак си преебан...

Intoxicated- 09-18-2007

Не мисля че пластмасите от класа ми биха си помислили че някой тегли енергия от тях - заети са да объсъждат покачването на цените на фон дьо тена

FireSun- 09-18-2007

От тях не, но като общо трябва да се внимава от кой и как се прави !

Intoxicated- 09-20-2007

Естествено че трябва. Дори и да си напреднал пак трябва да внимаваш - никога не се знае дали няма да попаднеш на някой по-напреднал от теб :wink:

Zail- 09-23-2008

хмм на мен би ми било интересно някой да сподели (може и на ЛС) как точи той, защото това ми е изключително интересно наскоро попрочетах някои неща но бих искал да поговоря с някой който е опитен в енергийното теглене.

Tribal~Pig_74_- 11-14-2008

Начинаещите да смучат от бебета,че са по-лесни и по-чисти.
Ефекта си се усеща на момента и по-лесно се разбира кога стават нещата както трябва, защото започват да реват и да викат, а като прекъснеш спират.

Леле,хванах се за главата ... тия ''хора'' срам нямат...от бебета да точат ... не знам защо така им се ядосвам,просто явно не знам какви разновидности същества има в тоя Свят.  :angry:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #63 -: Август 06, 2010, 06:23:44 pm »
Така е,жалкото е че и в БГ много взеха да се просвещават в разни там черни изкуства .

Обаче това си е вярно и ми стана много забавно:

Не мисля че пластмасите от класа ми биха си помислили че някой тегли енергия от тях - заети са да объсъждат покачването на цените на фон дьо тена

:rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #64 -: Август 08, 2010, 11:01:26 am »
мм, зациклихме яко, да ..  :P  ама няма как да не зациклим със съвпад мерк, сатурн, луна .. 9 дом, рак .. / близнаци е на к9 .. тва е в композита ни ..  ;)   :P     :blink:
аххаха ..  :wub:   е именно, де!  :P  те енергийните вампири са най-нуждаещи се .. би следвало първо на тях да дадем, нали ?!  ..  :rolleyes:  идеята ми беше, че енргията във вселената протича свободно ..  на мен не са ми нужни пропускателни мембрани и други мерки за сигурност .. за кво ми е да се вкарвам в некви КПП-та ..  духовната ми енергия е неизчерпаема!

// ей, да му е невиди .. не бях се обяснявала така откакто бях на 16 годни и се бях влюбила за първи път ..   ;D :wub:

намерих ти ''случайно'' /без да я търся нарочно/ наталната карта в една стара тема..ти имаш предимство, защото можеш да ми вкараш данните в програмата и да правиш съставяш разни карти, но като гледам сатурна ти е в 11-ия ми дом, доста се разминава със слънцето и другите, затова не усещам тежест от твоя страна..луната ти е май върху мерка ми /не си сложила табличката с градусите, само картинката/, това положение предполагам, че спомага да вербализирам твоите чувства и емоции..което, във връзка с темата- аз през цялото време между редовете настоявам, че не е възможно да отдаваш на всички и не знам ти ли си се заблудила, или това е някакво пожелателно поведение, което отразява твои идейни вярвания..сети се за един човек, когото си отрязала енергийно и ще разбереш, че съм права..плутона ти съвпада с моя уран- мога да ти вмъкна някои новаторски идеи по темите на плутон, ако ми позволиш.. :P
марса ти е точно на десц. ми, ако беше мъж, ехее..но пак щеше да си доста малък.. :P..сега, примерно, можеш да ми помогнеш по безопасен начин /безопасен, понеже си жена/ да осъзная нещо във връзка с мъжката енергия, енергията на мъжете в живота ми..твоята енергия ми харесва- никога не си злобна, нападателна, агресивна, печелиш битките с привидно отстъпление, но след време подновяване на сблъсъка, до докарването на противника в блажено спокойствие и примирение с гледната ти точка.. ;D този чудодеен марс ще взема да се поогледам май за него и в мъжки карти, да видя как ми влияе там.. :rolleyes:
/аа, подновяването на словесният сблъсък се дължи и на мерка в овен, сега стигнах до овенският стелиум/, той дава енергията за подновяване, но енергията всъщност е на марса в риби, затова няма как да е прекалено агресивен..марса в риби е точно като капката вода, която пробива камъка..слънцето ти и венерата ти върху моя хирон- кажи ми какво те боли и ще те излекувам, а после ще те науча как да се лекуваш сама.. :blink:
моите асц-дсц се покриват с твоите мц-иц, а другите две оси се разминават, нали така??..явно ме наблюдаваш как се изразявам и как взаимодействам.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Август 08, 2010, 11:43:35 am »
Ама само къде си обсъждате синастрията  и композита :rolleyes:  :P

*

tool

« Отговор #66 -: Август 09, 2010, 03:31:09 pm »
.. луната ти е май върху мерка ми /не си сложила табличката с градусите, само картинката/, това положение предполагам, че спомага да вербализирам твоите чувства и емоции..

Да, точен съвпад.. хм, да ти кажа аз как го уещам тоя съвпд: чрез мерка ти, задоволявам потребностите на луната ми в девети дом от житейски впечатления и мъдрости .. тя и твойта луна е в девети дом и ме разбираш какво имам предвид.. ти имаш аналитичен ум и богат житейски опит, то и аз съм с аналитичен ум, но ми липсва опитност. Междувпрочем снощи те сънувах .. говорехме дълго .. но не помня какво, надявам се все пак да съм си записала информцията някъде на харда ..  :D

Цитат
аз през цялото време между редовете настоявам, че не е възможно да отдаваш на всички и не знам ти ли си се заблудила, или това е някакво пожелателно поведение, което отразява твои идейни вярвания..сети се за един човек, когото си отрязала енергийно и ще разбереш, че съм права..

Хех, ами опитвах се да си спомня такъв момент . аама не мооога .. заклевам се! Наскоро усетих, че един приятел ми взима от енергията .. но той ми е много близък и за мен е удоволствие да му давам .. Хаха, да ти кажа кво друго се сетих .. преди време, някакви мъже като ме пожелаеха сексуално и вечер сънувах, че правя секс с тях ..  а е супер гнусно да сънуваш секс с някой, който не желаеш ..  :-X  :P  та по него време си правих некви защити, ама и аз не знаех точно от кво се защитавах, щото то това явно са били телепатични съниища ..  :-\  Та това ми е еднствената защита дето съм си правила, де ..  :rolleyes: Иначе си ходя ей така незащитена.  :-[ А, вероятно си права, че не е възможно да отдавам на всеки .. но аз не мога да преценя обективно, щот съм с много ограничени социални контакти - почти не срещам случайни хора, просто няма къде да се засечем с тия енергийни вампири, разбираш ли ме ..  :P освен ако не дойдат лично да ме потърсят у гората, не знам как да стане по друг начин ..   ;D  Пък и де да знам, може аз да съм енергиен вампир в отношенията си с хората, понеже ми прави впечатление, че на непознати хора им е неприятен погледа ми .. то аз вече и избягвам да гледам непознати в очите, де .. малко неуважително се получава, ама ко да направя ..  :-[

Цитат
плутона ти съвпада с моя уран- мога да ти вмъкна някои новаторски идеи по темите на плутон, ако ми позволиш..
Оо, да разбира се .. имам нужда - дирекционната ми луна е в съвпд с плутон и темите по плутон са ми на дневен ред ..  :) 
Цитат
марса ти е точно на десц. ми, ако беше мъж, ехее..но пак щеше да си доста малък.. ..сега, примерно, можеш да ми помогнеш по безопасен начин /безопасен, понеже си жена/ да осъзная нещо във връзка с мъжката енергия, енергията на мъжете в живота ми..
ехехе, що така разсъждаваш .. аз пък добре се разбирам с младежи 10 години по-малки от мен .. :))) хм, ми дано да успея да ти помогна с нещо .. =)
Цитат
твоята енергия ми харесва- никога не си злобна, нападателна, агресивна, печелиш битките с привидно отстъпление
победителят е винаги относителен, накрая времето урежда всичко .. :)

Цитат
но след време подновяване на сблъсъка, до докарването на противника в блажено спокойствие и примирение с гледната ти точка..

хахах, даа .. точно така правяяя .. aма пред теб нещо не ми вървят номерата .. плутон в първи дом те пази от приспиване .. :)
Цитат
/аа, подновяването на словесният сблъсък се дължи и на мерка в овен, сега стигнах до овенският стелиум/, той дава енергията за подновяване, но енергията всъщност е на марса в риби, затова няма как да е прекалено агресивен..марса в риби е точно като капката вода, която пробива камъка..
Да, май си права и за това .. :) А аз се чудя, с твоя мерк на асц, в дева, в градуса на астрологията ..  и управител на мц .. що не земеш да напишеш една книга: астрология в проза .. или поне си направи един блог където да си записваш астрологичните впечатления .. мм ?!

Цитат
слънцето ти и венерата ти върху моя хирон- кажи ми какво те боли и ще те излекувам, а после ще те науча как да се лекуваш сама..
благодаряя! А аз ще те топля с лъчите си ..  ((( (( ( О ) )) )))

Цитат
моите асц-дсц се покриват с твоите мц-иц, а другите две оси се разминават, нали така??..явно ме наблюдаваш как се изразявам и как взаимодействам..
не, обратното .. моята ос ац-дц се покрива с твоята иц-мц .. но те наблюдавам, да .. юпитер ми е в тригон с плутона ти и черпи доста мъдрост от него .. =)  //  01.04.1977, 23:00, каварна са ми данните ..  :)
Ама само къде си обсъждате синастрията  и композита :rolleyes:  :P

хах, извинете ..  текста в бежово да не се чете! :P  само че не знам и Vision дали ше успее да го прочете, де ..  :rolleyes:  опитай с маркиране, душата ..  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #67 -: Август 09, 2010, 06:49:26 pm »
ga3l, маркирах веднага и като видях колко богат урожай имам за четене, първо маркирах, после станах, направих си един коктейл с водка и тоник и после седнах да чета.. ;D май ще се наложи да се напием с теб, как може да си родена в денят на лъжата и да си змия при това, добре, добре.. ;D твоя сатурн в моя 11 дом няма да ни позволи да се изложим с пиенето, сигурна съм.. ;D
виждам и че можем да обменим опит за юнона в 12-ти дом..твоята е и ретро, водиш отсега с едни гърди!!...
истина е, че имам опит, но е истина също така, че хора с много повече опит от моя не са видели нищо..аз разчленявам опита, изглозгвам го  и изсмуквам мозъка от костите му..накрая от костите правя произведения на изкуството, нищо не се изхвърля- затворен цикъл..сигурна съм, че и ти имаш доста опит, но овенският мерк ти внушва, че никога не е достатъчно, все на другите опита е повече, защото сигурно се опитва да те подтикне към действие.. ;) ето, днес например се навършват седем години от денят, в който се запознахме с моята рибка..празник е, винаги е бил от оня ден нататъка, имахме традиция /създавахме си постоянно традиции/ да ходим на мястото, където се запознахме и да правим същите неща, така все едно подновявахме някакъв обет между нас за още една година..днес се облякох празнично, с пола  :rolleyes: и отидох на работа..но не знаех как ще отида след работа сама на това място, затова в 10 часа звъннах на брат ми да го питам свободен ли е след работа да дойде с мен и от там като се разтресох, не можех да говоря, лицето ми се гърчеше, от някакви опити за контрол над емоциите..това не ми се беше случвало никога преди, всички доста се изплашиха около мен...обаче после, като ми помина се оказа, че е имало напрежение между тях и са били готови да се скарат, а покрай мен са се сетили, че има и много по- важни неща от ежедневните работни глупости /за които аз още съм сляпа и дано така да си остана/ и накрая всичко беше за добро..човека ми сплоти пак хората, винаги се опитваше да ги примирява преди..това какъв си остава и след теб когато си успял да го предадеш на някого, да го научиш..и така, отидохме, пиинахме, хапнахме с брат ми и се прибрахме..каза ми и някакви новини, от които още съм в шок, но ще ги напиша в другата тема, която е за рождените ни дни....просто усетих как от мен излизат нишки, които ме свързват и обвързват с целия свят..с миналото и бъдещето и с всички хора, които са живели някога, или ще живеят..та това е моят опит - от една бира вадя думи за цял вестник..девешки мерк, какво да го правиш.. :P

бях си запланувала да дам един много силен коз с това ''винаги давам енергия''..нещо, свързано с въпросите за социална желателност и лъжа в социологическите тестове, но сега това ми се вижда толкова маловажно, че...наздраве..и отлей малко на земята, да няма жадни никъде.. :49: :kissd:

*

tool

« Отговор #68 -: Август 10, 2010, 02:19:43 pm »
То това са закодировки. ;D

.. мда, във вид на симпатично мастило ..  ;D

.. май ще се наложи да се напием с теб.. твоя сатурн в моя 11 дом няма да ни позволи да се изложим с пиенето, сигурна съм.. ;D

хахаха .. непременно, аз не пия алкохол щот нептун ми е връх на т-квадрат с марс и луна, и сатурна ми отвреме на време му изтърва юздите, ноо ще опитам за компания да се напия с безалкохолна бира, примерно .. :P

Цитат
виждам и че можем да обменим опит за юнона в 12-ти дом..твоята е и ретро, водиш отсега с едни гърди!!...

хм. ми да обмениме, ама аз не съм я изследвала много много, доколкото си спомням имаше някакво отношение към партньора, който си избираме. при мен това май е доста покзателно: юнона на мъжа ми съвпада с моя асцендент; а мойта - с неговия ИЦ ..  :rolleyes:

Цитат
истина е, че имам опит, но е истина също така, че хора с много повече опит от моя не са видели нищо..аз разчленявам опита, изглозгвам го  и изсмуквам мозъка от костите му..накрая от костите правя произведения на изкуството, нищо не се изхвърля- затворен цикъл

даа, точно така. ей за това ти свалям шапка .. респект!  ;)

Цитат
..сигурна съм, че и ти имаш доста опит, но овенският мерк ти внушва, че никога не е достатъчно, все на другите опита е повече, защото сигурно се опитва да те подтикне към действие.. ;)

да си призная, предпочитам да се уча от опита на другите, нещо емоциите ли ми идват в повече, или нямам нужда от това да го преживявам лично ли .. не знам .. ама съзателно избягвам определени преживявания ..

Цитат
ето, днес например се навършват седем години от денят, в който се запознахме с моята рибка..

...

..просто усетих как от мен излизат нишки, които ме свързват и обвързват с целия свят..с миналото и бъдещето и с всички хора, които са живели някога, или ще живеят..та това е моят опит - от една бира вадя думи за цял вестник..девешки мерк, какво да го правиш.. :P

леле, Vision  .. за кой ли път успяваш да ме разревеш ..  :'(  мислех, че луната ми е обръгнала с годините .. ама твоя мерк направо ми бърка в душичката .. но, определено имах нужда от това .. благодаря!  :'(   :wub:

Цитат
бях си запланувала да дам един много силен коз с това ''винаги давам енергия''..нещо, свързано с въпросите за социална желателност и лъжа в социологическите тестове, но сега това ми се вижда толкова маловажно, че...наздраве..и отлей малко на земята, да няма жадни никъде..

и аз мислех да надцаквам, ама .. наздраве! ей, да знаеш,  довечера ще пия една ракия и ще отлея, да няма жадни никъде!  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #69 -: Август 10, 2010, 07:38:59 pm »
трябваше да ме надцакаш, сега спора ке умре!! :P
нищо, ще чакам подновяването на сблъсъка, имам няколко коза в ръкава, ама предимно разчитам на плам и житейски устрем.. ;D

*

tool

« Отговор #70 -: Август 13, 2010, 10:05:17 am »
трябваше да ме надцакаш, сега спора ке умре!!

хехе, аз в спор не съм влизала .. за теб не знам ..   ;) :P 

РУСКИЯТ УЧЕН И ЛЕЧИТЕЛ СЕРГЕЙ ЛАЗАРЕВ:

- В този свят на негативизъм, в който живеем, как да се предпазваме от енергийните вампири?
- Не се страхувайте - вампирите налитат само на вампири.
Агресорът избира такава жертва, която вътре в себе си също е агресор. Човек, който е свикнал да дава, не може да бъде обсебен от вампир.

Напълно съм съгласна с Лазарев и нямам какво повече да кажа по въпроса!   :blink:         

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #71 -: Август 15, 2010, 06:32:18 am »
Енергийните вампири се страхуват от цветя

Енергийните вампири щъкат навсякъде около нас и непрекъснато смучат силите ни, категорични са американски психолози. Такива хора могат да бъдат мъже, жени, началници, подчинени, красиви, грозни, глупави или умни.

Жертвите им са лица с проблеми. С перфектна прецизност и често без физически контакт енергийните вампири отнемат жизнените сили на околните. Тези същества капсулират своята същност и емоции, превръщайки се в нарцистични индивиди, които се захранват с чужда енергия.

Известен факт е, че те не са подвластни на магии, затова не могат да се прогонват с червен конец или баене. В такива демони се превръщат най-често хора, които са загубили досег с природата или имат тежко кармично наследство.

Те загубват способността си да възстановят енергийния си баланс по естествен път и психиката им започва да боледува. Енергийните вампири могат да се превърнат в истински чудовища.

Първата фаза е заразяването с “вампирския вирус”. Хващат го слабите психически хора. Началото на вампирската болест е, когато демоните започнат да пият от енергията на близки и приятели.

“Гладното сърце” е третата фаза - зареждат се със сърдечна енергия, тъй като не умеят да обичат, търсят някой да ги дари с любовта си. Постепенно се стига до момента, наречен "убий и изяж" - когато не могат да живеят без непрекъсното захранване, а единственият стремеж, който ги движи, е властта.
Енергийните вампири се страхуват от цветя

В петата фаза вампирът се храни предимно със сексуална енергия. Той алчно поглъща силите на половинката си и не успява да запази своето семейство.

По физически белези енергийните вампири не могат да се разпознаят. Контактите с тях няма как да бъдат избегнати, ако подобни същества са ваши колеги.

Затова никога не стойте с гръб към човек, който смятате, че е енергиен вампир. Винаги гледайте такива хора право в очите. Друг начин е като се обградите с живи саксийни цветя, но не кактуси. Трети начин е да поставите на бюрото си пирамида, пълна с кристален прах.

Не съчувствайте и не съжалявайте от сърце жалващите се пред вас, за да не приемете негативната им енергия.

http://sanovnik.bg/n4-6820-%D0%95%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8_%D1%81%D0%B5_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82_%D0%BE%D1%82_%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #72 -: Септември 13, 2010, 05:48:27 am »
http://bgway.com/astro/viewtopic.php@t=506&view=previous.html

Темата за психовампирите ме вдъхнови да напиша нещо по този повод. Мисля, че думата енергиен вампир би била по-точна, защото няма значение дали някой ти изсмуква жизнената енергия на физическо или на друго ниво. Думата вампир има много негативна конотация, но практически няма никакво значение дали някой съзнателно или несъзнателно се нуждае от определен тип енергия. Съзнателните биха си признали, че са вампири в определени области от живота, несъзнателните никога няма да го осъзнаят и да благодарят за енергията, която получават. Лично предпочитам да използвам думата съзнателен или несъзнателен «консуматор».

Енергийната система на човека е в постоянно взаимодействие с околния свят и в контакта с други хора автоматично се стремим към равновесие и енергиен баланс. По-силният винаги прелива на по-слабия и обратно, по-слабият винаги тегли от по-силния, няма нужда да осъзнаваме или усещаме физически този процес.

Има хора с енергийна система, които по рождение, в резултат на индивидуални, семейни кармични блокади, са консуматори, тоест на определени нива имат много ниска жизнена енергия, като бездънни ями, които се стремят да запълнят чрез околния свят. Това биха били за мен класическите вампири.

При някои хора в определени фази на живота в резултат на взаимодействие с подходящи хора се получават временни блокировки на енергийната система, които водят да временно вампирство.

Трябва да спомена и тези хора, които работят/лекуват на ниво енергийни или биополета и имат качествата нужни за да преливат енергия и трансформират материя от едно състояние в друго. Би трябвало да са хора, които са обучени как, кога и какво, но има и невероятно много от тях, които имат качествата, но никога не стигат до осъзнаването им и се движат като потенциални пакостници, с неконтролирани и неосъзнати мисли и движения могат да увредят енергийната система на човека. Няма да коментирам тези, които съзнателно използват качествата си за разрушаване на енергийния баланс с магии, проклятия и т.н.

Енергийна схема

От гледна точка на астрологията хороскопът може да се разгледа като енергийна схема на човека на всяко едно ниво и да се определят много точно неравновесията и отклоненията, които човек се стреми да запълни чрез обмен с околния свят, мога да се определят празните кладенци, които чакат само подходящ партньор /жертва в нечии очи/ да се появи за да се напълнят, за да се постигне равновесие.

Херметическия модел

Енергийното поле на хороскопа според херметическия астрологически модел /Рошер: трансперсонална астрология/ се разделя на 4ири квадранта с по 3 домове, които символично представляват 4те нива на манифестация с по 3 степени на проявление:

Квадранти

1-ви: causa materialis, материя /лични ресурси, енергийна батерия/
2-ри: causa formalis, душа, творчество /духовни ресурси, инвестиция, кладенец/
3-ти: causa efficiens, реакция, проекция /чужди ресурси, идеи, енергиен контакт/
4-ти: causa finalis, резултат, значение /колективни и космически ресурси, общата батерия/

Домове

1-ви, 4-ти, 7-ми и 10-и дом разкриват основния енергиен потенциал на квадранта. 2-ри, 5-ти, 8-ми и 11-ти дом определят съставните части на потенциала. 3-ти, 6-ти, 9-ти и 12-ти дом определят функцията, целта на потенциала и са резултат от манифестацията на предишните домове, тоест колкото и силни да се тези домове, те могат да използват само нивото и потенциала на предишните.

Планети

Всяка планета развива заложеното и действие според възможностите, които определя полето /дома и квадранта/, в което се намира във всяка карта, независимо дали натална, прогресивна, транизитна, соларна, ....

- Слънце и марс

Едно слънце в 1-ви квадрант ще свети и дава енергия според заложения му потенциал и талант в определения дом и знак. Едно слънце в 3-ти квадрант може да свети само чрез хората, които го виждат и чрез енергията, която получава при контакт с околния свят. Едно слънце във 2-ри квадрант може да свети само чрез духовния потенциал, който е наследило натрупано от “корените” и може да дава енергия чрез продуктите на своето творчество. Едно слънце в 4-ти квадрант може да блести само в предопределените рамки или в отношението си с една общност, колектив, черпи енергия от общия кладенец – държавни и колективни ресурси, космически енергийни бази, колективно подсъзнание. Енергийният потенциал на марс действа на същия принцип като слънцето.

- Луна и венера

Една луна в 1-ви квадрант ще се нуждае и стреми да трупа енергия според нивото на манифестация в определения дом и знак. Една луна в 3-ти квадрант ще се нуждае и набавя нужната енергия чрез хората, които докосва, ще използва техния енергиен потенциал. Една луна във 2-ри квадрант ще е отворен кладенец за духовен потенциал, ще се храни от това, което създава и твори. Венера действа на същия принцип като луната.

- Меркурий и уран

Меркурий е неутрален в посоката на въздействие, той е просто един “канал”, по който може да тече енергия. В 1-ви и 2-ри квадрант е потенциал и метод как да се предава енергия. В 3-ти и 4-ти квадрант е ноу-хау, метод как да се точи енергия. Енергийният потенциал на уран действа на същия принцип като меркурий, разликата се състои в това, че меркурий подлежи на развитие и контрол, а уран е като загубената спестовна книжка, която някой ден ще изкочи някъде, но дали ще е точно тогава, когато имаме нужда от нея, кой знае?

- Юпитер и нептун

Юпитер е потенциал и кладенец сам по себе си, където и да се намира, там винаги е пълен с енергия заложена му по дом и знак. Дори да се изпразни под влиянието на енергийни намеси, със сигурност ще се напълни пак, може да рискуваме и дадем всичко, което имаме. Всички аспекти на юпитер към личните планети слънце, луна, меркурий, венера, марс дават възможност за “recharge” на батерията. Нептун действа на същия принцип като юпитер, основната разлика е в наличието на енергийния потенциал. Нептун е като енергийната резерва, която не сме знаели и осъзнавали, че я имаме и в правилния момент се влива там, където някой друг се нуждае от нея, независимо дали искаме да даваме или не. Всички аспекти на нептун към лични планети сочат безкраен енергиен потенциал, който обаче не подлежи на воля или егоистичен контрол.

- Сатурн и плутон

Сатурн е блокада, firewall, катинар сложен на кладенеца, условията, които регулират енергийния обмен. Енергийният обмен, който блокира се дефинира по дом и знак и по планетите, които аспектира. Сатурн в 1-ви квадрант трудно зарежда батериите, но зареди ли се, се оказва най-издържливата батерийка в дългосрочен план. Сатурн във 3-ти квадрант не може да черпи свободно енергия от околния свят, дългосрочни споразумения, планове, стратегии и структури са нужни за да има енергиен обмен. Същото важи и за сатурн във 2-ри квадрант за да използва наследените духовни ценности за създаването на нещо ново, но за това пък всичко сътворено е трайно во веки веков. Енергийният потенциал на плутон се манифестира на принцип близък, но и противоположен на сатурн. Плутон е атомната централа в човешката енергийна система със всички възможни последствия. За разлика от сатурн, енергийният обмен в дома и квадранта на плутон не може да се «изработи», «дисциплинира» или «контролира».

Енергийни връзки и канали

Взаимодействието между различните енергии-планети, които се намират в различни домове може да се проследи по енергийните канали - аспектите между тях и най-вече по енергийните връзки - владетелите на домовете, които свързват различните нива на манифестация. Владетел на 1-ви или 2-ри квадрант в 3-ти или 4-ти квадрант дава енергия, владетел на 3-ти или 4-ти квадрант в 1-ви или 2-ри взема.

При комбинация на владетели, планети, знаци и домове се получават енергийни потоци в една натална карта, които предопределят човек да дава повече, отколкото черпи от околния свят или да се нуждае от чуждите ресурси, за да създава нещо ново или просто за да оцелее на този свят.

Консуматори по рождение

Потенциални консуматори на индивидуално ниво /по рождение имат нужда от чужда енергия, от човек до себе си, за да оцелеят/:

- асцендент овен с марс в 3-ти квадрант
- асцендент телец или везни с венера в 3-ти квадрант
- асцендент близнаци или дева с меркурий в 3-ти квадрант
- асцендент рак с луна в 3-ти квадрант
- асцендент лъв със слънце в 3-ти квадрант

Потенциални консуматори на колективно ниво /по рождение имат нужда от чужда енергия, нужда да са част от група или колектив за да оцелеят/:

- асцендент овен с марс в 4-ти квадрант
- асцендент телец или везни с венера в 4-ти квадрант
- асцендент близнаци или дева с меркурий в 4-ти квадрант
- асцендент рак с луна в 4-ти квадрант
- асцендент лъв със слънце в 4-ти квадрант

Потенциални творци, консумиращи на индивидуално ниво /по рождение имат нужда от чужда енергия, от човек до себе си за да сътворят нещо определено на този свят/:

- асцендент везни с марс във 2-ри квадрант
- асцендент скорпион с венера във 2-ри квадрант
- асцендент стрелец или риби с меркурий във 2-ри квадрант
- асцендент козирог с луна във 2-ри квадрант
- асцендент водолей със слънце във 2-ри квадрант

Потенциални творци, консумиращи на колективно ниво /по рождение имат нужда от ресурсите на колектива и обществото, за да сътворят нещо определено на този свят/:

- мс във овен с марс във 2-ри квадрант
- мс в телец или везни с венера във 2-ри квадрант
- мс в близнаци или дева с меркурий във 2-ри квадрант
- мс в рак с луна във 2-ри квадрант
- мс в лъв със слънце във 2-ри квадрант

Потенциални донори

Потенциални донори на индивидуално ниво /по рождение дават, дават и продължават да дават в контакта си с отделни хора/:

- асцендент скорпион с плутон в 3-ти квадрант
- асцендент стрелец с юпитер в 3-ти квадрант
- асцендент козирог със сатурн в 3-ти квадрант
- асцендент водолей с уран в 3-ти дом квадрант
- асцендент риби с нептун в 3-ти квадрант

Потенциални донори на колективно ниво /по рождение инвестират в развитието на обществото и общите интереси, пълнят общия енергиен потенциал, космическата енергийна база/:

- асцендент скорпион с плутон в 4-ти квадрант
- асцендент стрелец с юпитер в 4-ти квадрант
- асцендент козирог със сатурн в 4-ти квадрант
- асцендент водолей с уран в 4-ти квадрант
- асцендент риби с нептун в 4-ти квадрант

Потенциални «батерии»

Таланти, надарени с висок енергиен потенциал и с непрекъснато зареждане с предопределена енергия по рождение:

- мс в скорпион с плутон в 1-ви квадрант /бъдещо поколение!/
- мс в стрелец с юпитер в 1-ви квадрант
- мс в козирог със сатурн в 1-ви квадрант
- мс във водолей с уран в 1-ви квадрант /бъдещо поколение!/
- мс в риби с нептун в 1-ви квадрант /бъдещо поколение!/

Днес има само 2 от 5 възможни поколения от представители, които са в състояние да «възкръсват» и да се презареждат от светлината и топлината на света и космоса.

Енергийна независимост

Потенциал за самостоятелност и автономност, оцеляване без нужда от чужда енергия и външна подкрепа:

- асцендент скорпион с плутон в 1-ви квадрант /ново поколение!/
- асцендент стрелец с юпитер в 1-ви квадрант
- асцендент козирог със сатурн в 1-ви квадрант
- асцендент водолей с уран в 1-ви квадрант /ново поколение!/
- асцендент риби с нептун в 1-ви квадрант /бъдещо поколение!/

Днес има само 2 от 5 възможни поколения от представители, които могат да оцелеят самостоятелно и 2 нови поколения, които тепърва ще развиват независимост със всички последствия за обществото.

Потенциал за автономно творчество, без нужда от чужда енергия, външна подкрепа в творческия процес:

- асцендент скорпион с плутон във 2-ри квадрант /бъдещо поколоние!/
- асцендент стрелец с юпитер във 2-ри квадрант
- асцендент козирог със сатурн във 2-ри квадрант
- асцендент водолей с уран във 2-ри квадрант /бъдещо поколение!/
- асцендент риби с нептун във 2-ри квадрант /бъдещо поколени!/

Днес има само 2 от 5 възможни поколения от представители, които имат нужния потенциал да творят и раждат деца на този свят автономно, без чужда енергия и външна подкрепа.

Независимо под кое заглавие се намери човек, важно е осъзнаването, че всеки си е избрал и носи определен енергиен заряд и потенциал, който може да развие в рамките на този живот и всъщност няма никакво значение кой от кого и какво черпи, всички си носим кръста и е наш личен избор дали ще предоставим енергията, която имаме в името на чужда или обществена цел или ще я заключим в себе си, в мозъка и сейфа зад 15 катинара защитена от 15 алармени системи за да си я отнесем в гроба.

©Smaragd, 23 ноември 2003
Не подценявай себе си и не надценявай другите. Така ще се предпазиш от разочарования и ще запазиш своята обективност и критично мислене.

« Отговор #73 -: Септември 13, 2010, 05:57:49 am »
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 22:26
Заглавие: Продължение    
"Вампиризъм ли е ако донорът се оставя съзнателно и доброволно да бъде изсмукан? Къде минава границата, която разделя нормалния процес на даване и получаване и кога този обмен се превръща в нещо, което ти наричаш вампиризъм? Къде е границата и разликата?"

/отговор от 24.11.2003/

Границата!

Характерно за всеки осъзнат донор е да има граници, които сам контролира, тоест сам върти кранчето и контролира потока. Един донор съзнателно определя колко и каква енергия предоставя и до кога. Характерно за един консуматор, който се превръща във вампир е, да не спазва тези граници, да не уважава инвестираното време и получената енергия и да продължава, да се налага и манипулира с най-различни модели на поведение.

Например на всеки му се е случвало при определени хора с определени проблеми и молби повторно и безброй пъти да трябва да каже не или дори да приключи отношенията с тях за да прекъсне енергийния поток. Лично познавам човек, на който написах 45 пъти думата НЕ и дадох 5 логични обяснения защо, които не спряха този човек да продължава да иска и да предявява претенции, че съм длъжна да му "помогна", защото съм "единствената, която може да му помогне". В разстояние на 3 месеца след това получавах всяка седмица "reminder".

Също така мога да дам за пример едно момиче, което ми разправяше, че не знае как става, но въпреки, че вече безброй пъти е отказвала на приятелката си да и пише домашните, постоянно попада в ситуация да и е "длъжна" с нещо.

Неосъзнатият вампиризъм е много разпространен. Докато донорът съзнателно инвестира енергия за задоволяването на нуждите на консуматора, не може да става дума за вампиризъм, но много често се случва доброволният донор изведнъж с повод или без повод да усети, че например батерията свършва и да обвини консуматора във вампиризъм. Не бих го подкрепила ... единствените консуматори, на които сме длъжни да даваме, са децата, които сме сътворили на този свят и пак в определени граници и до време.

Изрази от рода на "не мога повече", "длъжен съм", "без мен е за никъде", "без мен не може" могат да има на среща си "не мога без него/нея", "ще умра ако", "длъжна е" и тогава си заслужава да се разгледат механизмите, които стоят в основата.

Ако донорът е изпит до последната капка и рухне, не значи автоматично, че става въпрос за вампирство от другата страна, а че може да не се е научил на саморегулация и поставяне на граници, действително има хора без "кранче". Друг въпрос е вече дали един консуматор продължава да консумира въпреки, че вижда разрушителния ефект върху донора, тогава престъпва за мен официално границата между консуматорството и вампирството.

Ако се обадя на приятелка да и се оплача и тя ми отговори, че няма време в този момент и аз продължа да и стоварвам съдбата си с цяла тежест върху нейните плещи и я държа още часове на телефона, тогава е ясно!

Лично съм правила експеримент с една позната, която обичаше да ме държи средно 2 пъти в годината по 8-9 часа нощем на телефона, през което време ми разказваше всички бивалици и небивалици на нещастния и скапан според нея живот, въпреки, че споменавах, че съм на работа на другия ден и говоря от мобилния телефон, на който ще му свърши "батерията" всеки момент, гладната луна в овен си е гладна като вълк и не усеща докато е гладна. Имаше 2 показателя, по които можеше да се съди, че става въпрос за вампиризъм - първият беше, че всеки път започваше с това, че е много зле, защото АЗ не съм и помогнала и не съм и обърнала достатъчно внимание последния път. Вторият показател беше, че разговорите се започваха с типична манипулация от рода на "чакам майка ми да умре и ще се самоубия след това, че не искам да страда за мен".

Сетих се и за още един пример - сексуален вампиризъм! В основите на нимфоманията например може да лежи точно такъв.

Заглавие: Един известен пример за донор    
27.08.1910 14:25 MET, Скопие

Асцендент стрелец с "възвишен" юпитер в 3-ти квадрант: "потенциални донори на индивидуално ниво /по рождение дават, дават и продължават да дават в контакта си с отделни хора/.

Заключен козирог в 1-ви дом с луна във 2-ри квадрант: "потенциални творци, консумиращи на индивидуално ниво /по рождение имат нужда от чужда енергия, от човек до себе си за да сътворят нещо определено на този свят/.

Мисля, че всички знаят коя е "Майка Тереза", какво е сътворила на този свят и колко "просветителна енергия" е инвестирала и колко "структурирана енергия" и е била нужна от хората до нея - съмишленици и помощници, за да може да реализира делото си.

Не подценявай себе си и не надценявай другите. Така ще се предпазиш от разочарования и ще запазиш своята обективност и критично мислене.

*

Vision

• 3523
« Отговор #74 -: Септември 13, 2010, 06:09:30 am »
това с кранчето ми беше много полезно, за да си намеря подходяща терминология.. :blink:
но не можах да се намеря в горната таблица..мерка ми е точно на асц., в дева..за 4-ти квадрант ли да го броя, или за първи??иначе за плутон в първи, в дева, усещах че е атомната централа и че е неконтролируем, но в това му е чара.. ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #75 -: Септември 13, 2010, 11:32:20 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:15:56 pm от kris »