Здравей Гост

лудост или нещо друго

• 30 Отговора
  • 4904 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
лудост или нещо друго
« -: Юли 26, 2010, 11:26:38 pm »
не знам какво ми става!
на много неща имам отговори и не бъркам! на други ги търся ,дали чрез астрология ,дали чрез психология ,все търся и ги намирам...
от няколко дни обаче ситуацията не търпи анализи!
нещо се случва-получавам инфо даром ,докато спя ,събуждам се и записвам ,виждам картини особенно при медитация....
бях силно притиснена и звъннах днес на кумата! тя известна психоложка рече- нали си астролог?!-виж си транзитите....
та питам се на какво се дължи това и защо пак на мен! :angry: писна ми!честно ви казвам ,писна ми!
бая дълго се чудех дали да го споделя.....,явно трябва!

една от информацийте която получих е ,че уран екзалтира в стрелец!
замисляли ли сте се ,че в стрелец и близнаци липсват екзалтаций?! дадоха ми обяснение и защо!!!
иии.... не съм луда ,просто се питам защо на мен и кои са транзитите?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:лудост или нещо друго
« Отговор #1 -: Юли 27, 2010, 12:10:23 am »
Бих приела като силна позиция на Уран и Близнаци, все пак това е меркуриев знак.
Уран в Овен също е в стихията си, но е твърде експлозивен и неуправляем тук.
Иначе астролозите са приели, че Уран екзалтира в Скорпион и респ. в Телец е слабата му позиция. Но на какво се основават тези заключения и аз не знам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Юли 27, 2010, 02:11:37 am »
Марая, вероятно духовните учители те обучават насън. Предполагам, че е много натоварващо...

« Отговор #3 -: Юли 27, 2010, 06:39:12 am »
той и Мишел дьо Нострдам/ пак Стрелец/ така е предсказал пет столетия напред, изпреварили времето чрез достъп до информация, където не съществува пространствено- времево ограничение, записвай, всичко е символично и кодирано и в даден момент ти просветва ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Юли 27, 2010, 06:58:15 am »
не съм луда ,просто се питам защо на мен и кои са транзитите?!

не е от транзити. чудех се от доста време кога ще започне при тебе, ама си толкова дебела тиква, че явно трудно те достигат и наливат инфото  :P

вместо да нервничиш се остави на течението и се забавлявай. Висшият ти АЗ най-добре знае какво е добро за теб и какво не. и вместо да чепкаш астрологията, която след 2 години няма да е това, което е в момента /дори и не съм сигурна дали изобщо ще е нещо/, та вземи да задаваш въпроси от друго естество и да се просвещаваш на други тематики...  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5 -: Юли 27, 2010, 07:00:22 am »
Марая, вероятно духовните учители те обучават насън. Предполагам, че е много натоварващо...

това е най-забавното нещо на света  ;D ;D ;D  е, поне на мен винаги ми е било забавно де  :P

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Юли 27, 2010, 04:55:48 pm »
Те екзалтациите не са измислени, при съновидения, а си има чисто космическо обяснение за това - планетата в знака в който е в екзалтация и на трон се движи необезпокоявана от магнитните сили, нищо не възпрепятства движението и. Обърнете внимание колко време престоява Плутон в Скорпион (където е на трон) и колко време в Телец (където е детрониран)...И Марая ще ти направя отделна тема,у за да си пишеш там....Да откриваш цяла тема за има-няма 10 поста не си струва.

*

tanina80

« Отговор #7 -: Юли 27, 2010, 07:10:30 pm »
Като прочетох темата се сетих за едно предаване, което гледах онзи ден. По БГ телевизия, с победителката от предаването "Ясновидци" - сигурно се сещате за Николета. Много ме зарадва докато я гледах  :blink:, тя до последно не си вярвала, че познава. Но тя беше единствета, която на почти всички изпитания имаше 90-100% попадения. Каза, че си приказвала "врели-некипели"  ;), първото което й идвало на ум и то после излизало, че е вярно. Чак после се усетила, че тя наистина получава повече информация от обикновенния човек, и вижда и усеща неща, които другите не виждат и не знаят. И изказванията и са малко "тип Ванга" ... още като види някой човек и започва "да му се кара" защо е направил така и така, заради което било станало това и онова...
Абе готина е и ме кефи. Много непринудена и в същото време си й личи, че усеща много неща.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юли 28, 2010, 01:15:48 pm »
това за Уран е само малка част от нещата!
защо единственно в стрелец и близнаци няма екзалтаций? :-\ и в двата знака има място за такива!
Стрелец е свързан с юпитер , а близнаци с меркурий....
всички знаем значенията на планетите , излишно е да ги описвам.
това ,което полуюих като инфо за УРАН В СТРЕЛЕЦ беше с уникални обяснения!
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Юли 28, 2010, 01:44:46 pm »
 ;D още нещо ще снеса ;D от зписките....
планетите се групират 2 по 2 . като символ и значения. т.е всяка една има *помощник*. :o
абе гадничко е! вместо да спиш и посред нощ те *бутнат* да пишеш! периода е около 3 часа!
сшга изследвам планетарните часове в които идва инфото.... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #10 -: Юли 28, 2010, 02:01:26 pm »

абе гадничко е! вместо да спиш и посред нощ те *бутнат* да пишеш! периода е около 3 часа!

обикновено най-важните сънища са ми идвали между 1 и 3 часа посред нощите и след съня се събуждам и започвам да го предъвквам. но аз нямам навика да пиша - квото запомня това е  ;D ;D ;D

тъй че ми е ясно за какво говориш и среднощните проблясъци  :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Юли 28, 2010, 02:06:19 pm »

обикновено най-важните сънища са ми идвали между 1 и 3 часа посред нощите и след съня се събуждам и започвам да го предъвквам. но аз нямам навика да пиша - квото запомня това е  ;D ;D ;D

тъй че ми е ясно за какво говориш и среднощните проблясъци  :rolf:

ми да , то много е смешно :angry:!
питаш ли ме , как телеграфично водя записки ,щото то тече , много са бързи оборотите :(, поне по-бавничко да върви...

не съм луда ,просто се питам защо на мен и кои са транзитите?!

не е от транзити. чудех се от доста време кога ще започне при тебе, ама си толкова дебела тиква, че явно трудно те достигат и наливат инфото  :P

това от колко време е ?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Юли 28, 2010, 02:17:03 pm »
можеш да помолиш да диктуват по-бавно. все пак те са на други вибрации и там нещата са телепатични и затова е бързо. една молба от твоя страна ще оправи нещата  :P  и да смешно ми е, защото ми е познато  :rolf:

кое от колко време е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Юли 28, 2010, 02:22:29 pm »
можеш да помолиш да диктуват по-бавно. все пак те са на други вибрации и там нещата са телепатични и затова е бързо. една молба от твоя страна ще оправи нещата  :P  и да смешно ми е, защото ми е познато  :rolf:

кое от колко време е?

**не е от транзити. чудех се от доста време кога ще започне при тебе, **
е за това те питам?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #14 -: Юли 28, 2010, 02:29:22 pm »

**не е от транзити. чудех се от доста време кога ще започне при тебе, **
е за това те питам?

просто усещане от миналата година... имаш потенциал за много неща стига да промениш себе си... понякога не мога да облека в думи усещанията си, сори  :-[

в теб има много агресия и автоагресия и силна жажда за блясък... ако успееш да ги трансформираш ще минеш на друго ниво и много неща ще ти бъдат дадени като знания...

не те заяждам - просто ме попита и ти отговарям. ако не беше питала може би никога нямаше да го спомена  :blink:  имам едно особено усещане спрямо теб, но явно е рано още ти самата да го осъзнаеш... много пъти съм те провокирала, но никога не зададе правилният въпрос... но явно е дошло времето...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юли 28, 2010, 02:37:39 pm »
имаш потенциал за много неща стига да промениш себе си...

Интересно, но как се отразявате една друга, просто не е истина.  :blink:
И Марая се сещам, че ти беше казала същото, че имаш голям потенциал, който се надява да бъде реализиран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Юли 28, 2010, 02:41:27 pm »
имаш потенциал за много неща стига да промениш себе си...

Интересно, но как се отразявате една друга, просто не е истина.  :blink:
И Марая се сещам, че ти беше казала същото, че имаш голям потенциал, който се надява да бъде реализиран.

тъй ли  :o  нямам идея за това... рядко се зачитам в която и да е тема особено пък като вляза и има много писано... странно...

все ми е тая - аз си знам потенциала и нямам нужда от каквото и да било побутване... просто има неща които са отвъд разумните обяснения - говорех за тях, а не за нещо друго...

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Юли 28, 2010, 02:41:49 pm »

в теб има много агресия и автоагресия и силна жажда за блясък... ако успееш да ги трансформираш ще минеш на друго ниво и много неща ще ти бъдат дадени като знания...

не те заяждам - просто ме попита и ти отговарям. ако не беше питала може би никога нямаше да го спомена  :blink:  имам едно особено усещане спрямо теб, но явно е рано още ти самата да го осъзнаеш... много пъти съм те провокирала, но никога не зададе правилният въпрос... но явно е дошло времето...

ай стига бе! ;D тук не позна!но няма да те опровергавам или да споря!
чудно ми е , защо и по какъв начин ще бъде трансформирана или предадена тази информация!? :-\
свързва се само с астрологията ,като философия , като обяснение , като наука , която след години ще бъде задължителна в катедрите по хуманитарни науки! :unsure:

нямам инфо нито за политически ,нито за икономически ,нито за каквито и да било други неща....идва само за астрология , кочто се свързва със всичко останало. казва се и с е обяснява защо! гадното е , че инфото тече бързо...и ...някога преди много години Ванга ми беше казала , винаги до нощното ми шкафче да има лист и химикал ...дали точно за това става дума? :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #18 -: Юли 28, 2010, 02:46:48 pm »

ай стига бе! ;D тук не позна!но няма да те опровергавам или да споря!
чудно ми е , защо и по какъв начин ще бъде трансформирана или предадена тази информация!? :-\
свързва се само с астрологията ,като философия , като обяснение , като наука , която след години ще бъде задължителна в катедрите по хуманитарни науки! :unsure:

нямам инфо нито за политически ,нито за икономически ,нито за каквито и да било други неща....идва само за астрология , кочто се свързва със всичко останало. казва се и с е обяснява защо! гадното е , че инфото тече бързо...и ...някога преди много години Ванга ми беше казала , винаги до нощното ми шкафче да има лист и химикал ...дали точно за това става дума? :-\

отново с егото напред... ок... както кажеш... аз съм търпеливо човече  ;)

изобщо не съм говорила за тези неща... имах в предвид нещо съвсем друго. това, което изброяваш вече е минало...  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Юли 28, 2010, 03:35:13 pm »
винаги до нощното ми шкафче да има лист и химикал
Think about it  ;)

мисля постоянно в/у това :blink: ;).
ВЕЛИКА Е АСТРОЛОГИЯТА!