Здравей Гост

лудост или нещо друго

• 30 Отговора
  • 4885 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:лудост или нещо друго
« Отговор #20 -: Юли 28, 2010, 03:38:40 pm »
това със записването на сънищата го бях чела в една книжка на Едгар Кейси...за миналите животи...беше препоръчително да се държат химикал и тетрадка до леглото за записване ....

« Отговор #21 -: Юли 28, 2010, 03:39:13 pm »
Аз мисля,че това да получаваш такъв вид информация е наистина прекрасно и ти имаш шанса да разбереш много неща,за които до сега не си подозирала.
Знам,че сигурно ти е тежко до някъде,но от друга страна мисля,че е нещо хубаво!
И не,не мисля,че си луда!  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Юли 29, 2010, 03:30:08 am »
Липсват две планети! в близките 2 г. ще бъдат открити. :o
не издържам,ще ходя при кумата.... :(.
направо си е гадничко!
астрологията ще се изучава в катедрите по психология :-\. ще се държи задължителен изпит.... :unsure:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Юли 29, 2010, 07:43:45 am »

астрологията ще се изучава в катедрите по психология :-\. ще се държи задължителен изпит.... :unsure:.

това са дивотии. има две години, през които дори и да се промени нещо, то няма да е достигнало толкова бързо до този момент.

нещата няма да са такива, каквито ги виждаш или познаваш. всичко ще е различно и вече астрологията няма да ти е нужна. и това не е, защото ще се променят физичните или астрономичните закони, а защото човека като такъв от 3то измерение ще се промени и ние няма да сме същите. нещата ще преминат на съвсем ново и непознато ниво. когато ще можеш да контактуваш директно с енергетиката на планетите и да участваш активно в промените, то астрологията изобщо няма да ти е нужна - все едно да искаш да учиш азбуката след 10 години обучение в университета - безмислено е... 

икономики и политики - и това го няма беееее - тези науки са създадени за да манипулират... просто ги отпиши - няма ги и точка!

и не забравяй две неща, които са много важни в такива контакти:
първо: трябва да се научиш да се пазиш от разните същности в астрала, които много искат да си намерят проводници на техните брътвежи. далеч не всички са добрички и благонадеждни. да не говорим, че трябва да знаеш какво ТИ даваш на тях за да ти дават ТЕ на теб  ;)  единствено контактите с Висшият ти АЗ са безвъзмездни  :P

и второ: дава ти се знания или информация за това, което искаш ТИ да разбереш, а не по принцип. и никога не забравяй, че всичко е евентуално и нещата търпят промяна - дали ще се променят, защото ти ще си промениш възгледите или пък просто земната енергетика ще поеме в друга посока, това са важни неща...

абе кво ли пиша и аз като знам, че ще си я изместиш в другия крачол и няма да прочетеш нищо... ама аре от мен да мине... поне някой друг от четящите да се позамисли...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #24 -: Юли 29, 2010, 09:16:00 am »

нямам инфо нито за политически ,нито за икономически ,нито за каквито и да било други неща....идва само за астрология , кочто се свързва със всичко останало. казва се и с е обяснява защо!

преди време и аз получавах много астрологична информация на сън .. но през деня мислех много и само за астрология .. сега съм на друга вълна и съответно се конектвам към други егрегори .. мм, според мен това си е директна връзка с общото информационно поле, а не че някой мъдрец седи в отвъдното и се занимава с нас да ни обучава ..  :P на мен също ми се присънваха разни учители, но смятам че това си е някава фантазия на съзнанието, което се опитва да придаде смисъл на случващото се ..  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юли 29, 2010, 11:33:39 am »
всичко ще е различно и вече астрологията няма да ти е нужна. и това не е, защото ще се променят физичните или астрономичните закони, а защото човека като такъв от 3то измерение ще се промени и ние няма да сме същите.

Ако всичко се промени до неузнаваемост и преминем в 4то измерение, астрологията може наистина да се окаже ненужна, както и някои гадателски практики. Астрологията е мъдрост, познание, житейска философия, начин на световъзприемане, но в практико-приложната си част тя съществува само в 3то измерение. Преминем ли в друго, вече няма да са ни нужни никакви прогнози, защото от тях има полза, докато важат материалните закони, а не когато минало, настояще и бъдеще се слеят в едно... Така мисля  :blink:, а пък какво ще става по-нататък никой не знае, само предполагаме...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Юли 29, 2010, 02:26:51 pm »
не мисля , че ще преминеме в 4-то измерение! :blink:
мисля, че ценностната ни система ще претърпи коренна промяна ,навиците ни , възгледите ни...ДА ,ще бъде много трудно , не всеки ще съумее да я осъществи!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 29, 2010, 02:32:27 pm »
не мисля , че ще преминеме в 4-то измерение! :blink:

В тази връзка се сетих за един руски лаф:
"Жить хорошо, а хорошо жить - ещë лучше!"  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 29, 2010, 03:50:21 pm »
Астрологията в бъдеще ще бъде все по-нужна и по-нужна.

Но не и в предиктивната й част, ако съзнанието на хората се промени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #29 -: Юли 29, 2010, 03:57:01 pm »
Астрологията в бъдеще ще бъде все по-нужна и по-нужна.

Но не и в предиктивната й част, ако съзнанието на хората се промени.

анджък! астрологията като наука за енергетиката на планетите и не само ще бъде все по-нужна, но предсказателната част не вярвам, че ще пребъде...

енергийната матрица на вселената е нужно да се изучава, но в нея не влиза само астрологията...  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #30 -: Август 06, 2010, 08:53:16 pm »
Марая, това състояние ми е добре познато. Това, че става въпрос за астрология, си е твоя специфика - това  е начинът да възприемеш най-добре информацията. Ако се чудиш какво точно се случва, прочети "Въведение в Тайната наука" на Рудолф Щайнер (от средата нататък, ама не е добре да се пропуска и началото ;) ) вместо да ходиш на психолог да те изкарат кукувица.