астрологията ще се изучава в катедрите по психология
. ще се държи задължителен изпит.... :unsure:.
това са дивотии. има две години, през които дори и да се промени нещо, то няма да е достигнало толкова бързо до този момент.
нещата няма да са такива, каквито ги виждаш или познаваш. всичко ще е различно и вече астрологията няма да ти е нужна. и това не е, защото ще се променят физичните или астрономичните закони, а защото човека като такъв от 3то измерение ще се промени и ние няма да сме същите. нещата ще преминат на съвсем ново и непознато ниво. когато ще можеш да контактуваш директно с енергетиката на планетите и да участваш активно в промените, то астрологията изобщо няма да ти е нужна - все едно да искаш да учиш азбуката след 10 години обучение в университета - безмислено е...
икономики и политики - и това го няма беееее - тези науки са създадени за да манипулират... просто ги отпиши - няма ги и точка!
и не забравяй две неща, които са много важни в такива контакти:
първо: трябва да се научиш да се пазиш от разните същности в астрала, които много искат да си намерят проводници на техните брътвежи. далеч не всички са добрички и благонадеждни. да не говорим, че трябва да знаеш какво ТИ даваш на тях за да ти дават ТЕ на теб

единствено контактите с Висшият ти АЗ са безвъзмездни

и второ: дава ти се знания или информация за това, което искаш ТИ да разбереш, а не по принцип. и никога не забравяй, че всичко е евентуално и нещата търпят промяна - дали ще се променят, защото ти ще си промениш възгледите или пък просто земната енергетика ще поеме в друга посока, това са важни неща...
абе кво ли пиша и аз като знам, че ще си я изместиш в другия крачол и няма да прочетеш нищо... ама аре от мен да мине... поне някой друг от четящите да се позамисли...