Здравей Гост

Братята и сестрите в натала - показатели

• 58 Отговора
  • 6353 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Привет на всички,
Винаги съм се чудила, какви са показателите в натала за наличие или отсъствие на братя/сестри в живота ни.
Нека всеки да сподели наблюденията си. Предполагам, че ще е  много интересно за всички.

пп. Аз съм с трима братя, но съм само с две планети в трети дом...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

Re:Братята и сестрите в натала - показатели
« Отговор #1 -: Юли 27, 2010, 11:54:25 am »
Аз имам Юпитер в 3 дом и...очевидно е проработил. ;)
много ли са  ;D
и аз имам..от първия брак на майка-2 сестри и 1 брат.От 2-ия съм само аз. А! Дори преди мен е щяло да се ражда момче,но майка е абортирала. А аз съм била малко като грешка  ;D В 3 дом имам Уран,Сатурн,Нептун..
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 12:00:06 pm от жълтолилава »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Юли 27, 2010, 11:54:57 am »
Ето ми картата
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Юли 27, 2010, 11:59:51 am »
3ти дом по пътя на логиката винаги трябва да е сигнафикатор по един или друг начин

Е, да де, ама кое гледаме ???
Ако се гледат аспектите на У3 - Венера, ехеееееее...не мога да броя до толкова.... ;D ;D ;D
при мен това е най-аспектираната планета в картата....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Юли 27, 2010, 12:05:33 pm »
Венера и Слънце са във взаимна рецепция, незнам това доколко е фактор. Вътре в дома са Меркурий, Уран. Но от тази плетеница не виждам добре нещата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Юли 27, 2010, 12:09:16 pm »
Венера и Слънце са във взаимна рецепция, незнам това доколко е фактор. Вътре в дома са Меркурий, Уран. Но от тази плетеница не виждам добре нещата.  :blink:

И аз така... :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Юли 27, 2010, 12:10:19 pm »
е не знам, но наличието на планети там мисля че е показател
и аспектите които  те сключват.. знака в който се намират би трябвало да ги оцветява
аз примерно в 3-ти дом имам марс и венера, което по нумерологичен път ти правя изчисление
като 9+6 =15 /1+5=6/
6 е Венера - тоест имам сестра ..  :rolf:

Какво, какво смяташ ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7 -: Юли 27, 2010, 12:14:20 pm »
аз има една сестра по-голяма....от мен
К на 3-ти дом ми е Овен....Марс е в 6-ти Рак изгорен от Слънцето...това му е единствения аспект на марса...а и Венера ми е в 3-ти, но по-скоро е на К на 4-ти....
това, че Марс е в женски знак сигурно показва, че сестра ми е сестра, а не брат.... :-[
 :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Юли 27, 2010, 12:15:05 pm »
Ето и картата на дъщеря ми, тя има един брат и една сестра от първия брак на мъжа ми.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #9 -: Юли 27, 2010, 12:19:42 pm »
за децата от втори брак не трябва ли да се гледат прозиводните домове, домовете на росителите.....и техните сигнификатори за деца..?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Юли 27, 2010, 12:33:50 pm »
за децата от втори брак не трябва ли да се гледат прозиводните домове, домовете на росителите.....и техните сигнификатори за деца..?

Ами, не знам...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Юли 27, 2010, 12:39:40 pm »

Ами, не знам...
Ама какви домове на родители, на мен въпроса е къде са показателите в натала.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Юли 27, 2010, 12:45:55 pm »
Ето картата на Деметра, ще чакам и тя да се включи по въпроса

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Юли 27, 2010, 12:53:45 pm »
Аз имам Юпитер в 3 дом и...очевидно е проработил. ;)
много ли са  ;D
и аз имам..от първия брак на майка-2 сестри и 1 брат.От 2-ия съм само аз. А! Дори преди мен е щяло да се ражда момче,но майка е абортирала. А аз съм била малко като грешка  ;D В 3 дом имам Уран,Сатурн,Нептун..

За доведените или заварените, а също и за преродените братя и сестри, мисля, че се гледат други домове.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #14 -: Юли 27, 2010, 12:55:06 pm »
Елфидка, поздравления за темата. :blink:
 Итак, на принципиальную возможность иметь брата или сестру, я думаю должны указывать один из следующих показателей:

1. Наличие планеты в 3 доме;

2. Наличие планеты или асцендента в знаке близнецов;

3. Соединение управителя 3 дома или планеты в 3 доме или просто К3 с какой-нибудь планетой.

4. И спорный показатель - просто соединение меркурия с какой-нибудь планетой!

Като гледам твоята карта, изпълнила си всички изброени показатели .

В моята карта К3 дом е в Стрелец. В трети дом е само Марс.
Имам само една сестра, по-голяма е от мен.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Юли 27, 2010, 12:57:39 pm »
Аз имам Меркурий, Венера и Сатурн в 3-ти дом. Имам 1 сестра.
От втория брак на майка ми имам брат, а от втория брак на баща ми имам доведна сестра, с която нямаме кръвна връзка.
Да не забравяме, че в трети дом са и братовчедите, ако вземем да гледаме и тях, става доста сложна. Според мен трети дом по-скоро описва какви ще бъдат взаимоотношенията с братя/сестри/братовчеди, а не колко на брой или какъв пол биха били. Ясно е, че ако в домът има повечко планети, то и взаимоотношенията ще бъдат по-пъстри и интензивни. поне аз не мога да се оплача - израстнала съм сред тях и все още поддържаме интензивни отношения-техният живот е преплетен с моя.

*

holanda

« Отговор #16 -: Юли 27, 2010, 01:02:18 pm »

За доведените или заварените, а също и за преродените братя и сестри, мисля, че се гледат други домове.
хмм,майката е обща,а и никога не сме били отделени и да ни се втълпява ,4е те са от един баща,а аз от друг.Приемаме се като цяло семейство.А какво е това ''преродени'' :unsure:.Аз ли съм такава в случая или момчето,което е щяло да се ражда преди мен /не е случай с близнаци,аборта е бил много по-рано преди да забременее с мен/...кои домове е добре да се погледнат според теб?

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Юли 27, 2010, 01:03:50 pm »

хмм,майката е обща,а и никога не сме били отделени и да ни се втълпява ,4е те са от един баща,а аз от друг.Приемаме се като цяло семейство.А какво е това ''преродени'' :unsure:.Аз ли съм такава в случая или момчето,което е щяло да се ражда преди мен /не е случай с близнаци,аборта е бил много по-рано преди да забременее с мен/...кои домове е добре да се погледнат според теб?

Преродени е когато единият родител е общ, а доведени/заварени е когато нямате общ родител.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #18 -: Юли 27, 2010, 01:04:21 pm »
 Итак, на принципиальную возможность иметь брата или сестру, я думаю должны указывать один из следующих показателей:

3. Соединение управителя 3 дома или планеты в 3 доме или просто К3 с какой-нибудь планетой.

4. И спорный показатель - просто соединение меркурия с какой-нибудь планетой!

Като гледам твоята карта, изпълнила си всички изброени показатели .

В моята карта К3 дом е в Стрелец. В трети дом е само Марс.
Имам само една сестра, по-голяма е от мен.

Благодаря ти много...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Юли 27, 2010, 01:05:04 pm »

Дъщеря ми има Слънце в трети дом и Асцендент и Юпитер в Близнаци, а няма братя и сестри.