Здравей Гост

Марс във Везни

• 60 Отговора
  • 9959 Прегледи
*

Nebesna

Марс във Везни
« -: Юли 27, 2010, 05:16:37 pm »
Марс навлиза във Везни на 30.07.2010 г. Предстои да задвижи кардиналния тао-квадрат между Плутон в Козирог, Юпитер/Уран в Овен и Сатурн във Везни. Как мислите ще се отрази опозицията на Марс на планетите в Овен, които управлява?

Моят Марс е във Везни и ще преживея марсов възврат. Управлява 4-ти дом и се намира в 10-ти - планирам отпуска. Освен това ще се погрижа за ново обзавеждане на дома - поръчала съм си по-удобен матрак "Нани-Сирена мемори" и смятам да възложа да ми пребоядисат стените. Аз това съм си го решила отдавна, но сега назрява подходящия момент. както се казва: "Всяко нещо-с времето си".

Харесах си и едни декоративни възглавници - дизайнерска и бутикова изработка. Не мога да се сдържа да не си поръчам няколко. Взех да се заглеждам и по дантелести пердета...безкрайно се изкушавам.
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 09:56:37 pm от Небесна »

*

holanda

Re:Марс във Везни
« Отговор #1 -: Юли 27, 2010, 05:30:29 pm »
  :blink: ще вкараш романтиката вкъщи..

аз пък сигурно ще преживея някоя любовна драма  :angry:
моя Марс също е във Везни и е уп/т/равител на 7 дом(намира сев 12 дом)..

от сега забелязвам такива тенденции  :-\

абе..едва ли ще ми донесе някоя хубава емоция, ми е мисълта.. :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Юли 27, 2010, 05:38:22 pm »
Чакам с нетърпение ингреса му във Везни, че престоят му в Дева ме скапа тотално вече по темите на 10ти и 4ти дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Юли 27, 2010, 05:47:36 pm »
на мен ще ми направи квадрат към Слънцето и Нептун....управител е на 3-ти и е в 6-ти....ще трябва да внимавам с пътуванията кратките май и може би с работата и парите.... и аз не очаквам нищо позитивно...ама дано няма и негативно....

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Юли 27, 2010, 05:49:50 pm »
 Ох, ще ми намачка планетките там и ще опонира на тези в овен :'(, а като знам как ми се отрази пребиваването му в лъв където е луницата ми...
Ще продължа въздържанието по отношение на пътуванията.
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 05:58:29 pm от Uran »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Юли 27, 2010, 06:11:11 pm »
ами моят натален Марс е във близнаци в 3 дом и управлява 2 дом. като влезе във везни ще тригонира наталния, а малко по-късно ще съвпадне с наталния Плутон на 6,06* везни, който ми управлява 9 дом  ;D  не знам защо но някак ми е много радостно и приповдигнато от предстоящия му ингрес там. не знам кво да очаквам, но си мисля, че ще е купон и вече нямам търпение  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Юли 27, 2010, 06:31:50 pm »
Забравих да кажа, че част от Везните ми заемат 9-ти дом - усилено мисля за почивка в чужбина и събирам оферти. Мисля, че когато и меркурий влезе в Дева капарото ще бъде факт, а молбата ми за отпуска ще е на бюрото на шефката....Бат Бойко каза, че и той ще даде пример, дори и в къщи да си седи, ще си ползва 20-те дена отпуск.

*

abroad

« Отговор #7 -: Юли 27, 2010, 06:40:02 pm »
Само с първата глътка въздух на Сатурн във Везни отново ми се разклатиха здраво основите, а не ми се мисли и Марс като стъпи там, една Венера и тя там, надали ще компенсира :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юли 27, 2010, 06:41:40 pm »
Сигурно към средата на август ще си взема "отпуска" и аз, домашна отпуска, де.  :blink:
Схванах се вече на тоя компютър, писна ми да гледам само домашните любимци и техните биологични нужди.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Юли 27, 2010, 06:44:25 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Юли 27, 2010, 06:55:57 pm »
Веще, не ми бутай фитила, на мен малко ми трябва, ей ся ша сляза за бира.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #11 -: Юли 27, 2010, 07:12:22 pm »
да бееееее, търси си ти оправдания с мене   :rolf:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #12 -: Юли 27, 2010, 08:48:21 pm »
  :blink: ще вкараш романтиката вкъщи..

аз пък сигурно ще преживея някоя любовна драма  :angry:
моя Марс също е във Везни и е уп/т/равител на 7 дом(намира сев 12 дом)..

от сега забелязвам такива тенденции  :-\

абе..едва ли ще ми донесе някоя хубава емоция, ми е мисълта.. :lol:

и при мен е така!

*

holanda

« Отговор #13 -: Юли 27, 2010, 08:58:31 pm »
и при мен е така!
ииии...как е положението..? :-[
аз съзнателно се ''изходих'' толкова песимистично,за да може да се включи някой с ''ааа,не,не..точно обратното,може някаква нова любов да е'' :P.Обаче щом никой не написа подобно нещо,значи май е на зле  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #14 -: Юли 27, 2010, 09:05:13 pm »
още няма нищо.
ще чакаме и ще видим.
нали и юпитер ще е там, така че и нещо хубаво ще трябва да ни поднесе.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Юли 27, 2010, 09:12:16 pm »
още няма нищо.
ще чакаме и ще видим.

Кьде е Юпитер?

« Отговор #16 -: Юли 28, 2010, 11:27:27 am »
и при мен е така!
ииии...как е положението..? :-[
аз съзнателно се ''изходих'' толкова песимистично,за да може да се включи някой с ''ааа,не,не..точно обратното,може някаква нова любов да е'' :P.Обаче щом никой не написа подобно нещо,значи май е на зле  ;D

Ти хубаво се изходи....ма и аз чакам, само че не знам от къде ще ме зачука и дали ще е по Марс, само отбелязах, че Марсовата ми чакра е много активна.....ма ми се идва да изпия на някой кръвчицата  ;D, щото усещам как линея и чезна без либооооооф

*

holanda

« Отговор #17 -: Юли 28, 2010, 12:20:47 pm »
Марсовата ми чакра е много активна.....ма ми се идва да изпия на някой кръвчицата  ;D, щото усещам как линея и чезна без либооооооф
ти сега си идеална за темата с Енергийните вампири  :P.А аз,незнам дали не си го втълпих,но ме гложди едно хубаво предчувствие...

иначе и на мен ми е силно енергезирано положението ;D..ако нещата не се получат и няма либофф или пък се окаже трудна..направо ставам и ритам!То не се трае с тоя прецакан Марс  :angry:.Със сигурност ще ми повлияе много,но да видим как.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #18 -: Юли 28, 2010, 12:27:35 pm »
още няма нищо.
ще чакаме и ще видим.

Кьде е Юпитер?

транзитния Юпитер нали е в Овен. Предстои му съвпад с управителя на ДЦ.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Юли 29, 2010, 10:08:11 pm »
Хайде, Марс е на границата с Везни, а аз тотално се сринах физически с тез диети, докато беше в Дева. Днес установих, че нямам енергия и едно важно нещо. Колкото и красива да изглеждам, по-добре да съм сита и доволна, вместо да съм обект на възхищение от страна на мъжете, които плъзгат поглед по снажната ми снага, докато на мен в главата ми се въртят "грешни" мисли за свински пържоли и зеленчуци на сач. Хич не ми пука, че храната и дишането били груб начин за набавяне на енергия! Въобще не ми е до любов на гладен стомах. Днес направо щях да припадна от глад....Сега съм нахранена и обичам целия свят. Маркс го е казал :"Битието определя съзнанието!". А бил идеалист, ми не е! Типичен материалист си е човека с туй новолуние в Телец в тригон с Юпитер и Венера на трон там. И цялата таз картинка във 2-ри дом.