Здравей Гост

Марс във Везни

• 60 Отговора
  • 9957 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Марс във Везни
« Отговор #40 -: Юни 16, 2012, 04:18:39 pm »
Марс не просто влиза във Везни. Марс се присъединява към Сатурн. И тук вече става интересно. И тогава на който каквото му е писано.

« Отговор #41 -: Юни 16, 2012, 04:19:49 pm »
Марс не просто влиза във Везни. Марс се присъединява към Сатурн. И тук вече става интересно. И тогава на който каквото му е писано.

:o :o На това въобще не бях обърнала внимание.Благодаря ти,Грейс. :blink:

Цитат
Всъщност с голямо нетърпение го чакам Марс да излезе от Дева, защото докато е там си е просто заспал и му се губи цялата огнена сила!

:72:

« Отговор #42 -: Юни 16, 2012, 04:54:58 pm »
Имам го натално - съвпад на Марс и Сатурн във Везни. Предстоящият мунданен съвпад ще се случи след 2 месеца върху наталния ми. Най-точният аспект (с орбис по-малък от 1 градус) ще бъде квадрат на транзитни Марс/Сатурн с наталната ми Венера.

« Отговор #43 -: Юни 16, 2012, 05:08:43 pm »
Благодаря ти за интепретацията, Пешън. Да, Венера е козирожка, а Слънцето - водолейско.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #44 -: Юни 16, 2012, 05:09:56 pm »

Наистина е интересно ,защото се случва приблизително на 28 г и ако този мунданен съвпад засегне важна точка в натала ,ъгъл, и/или двете планети са "водещи" и/или аспектират важни точки в натала -наистина ще е много интересно. ;)
Аз също го имам в натала марс телец 10ти,сатурн близнаци 11 дом,в съвпад.
Транзитният съвпад ще е в 4ти дом.

Какво точно може да е интересното? :unsure:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Юни 16, 2012, 05:31:04 pm »

Наистина е интересно ,защото се случва приблизително на 28 г и ако този мунданен съвпад засегне важна точка в натала ,ъгъл, и/или двете планети са "водещи" и/или аспектират важни точки в натала -наистина ще е много интересно. ;)

Когато Сатурн влезе в Близнаци сама ще го изпиташ "интересното" ,а сега наблюдавай и чети споделеното от тези ,които имат натален съвпад Марс/Сатурн във Везни,лични планети във Везни/Овен,главни оси в тези знаци ,нодална ос .
Имаш ли някои от тези индикации в натала си?

Сатурн ще влезе в скорпион?? Объркала ли си нещо?Или говориш за юпитер в близнаци??

Иначе имам плуто и уран във везни ИС везни,МС овен .В овен имам меркурий ,хирон...

*

Grace

• 2257
« Отговор #46 -: Юни 16, 2012, 07:19:02 pm »
Имам го натално - съвпад на Марс и Сатурн във Везни. Предстоящият мунданен съвпад ще се случи след 2 месеца върху наталния ми. Най-точният аспект (с орбис по-малък от 1 градус) ще бъде квадрат на транзитни Марс/Сатурн с наталната ми Венера.

Mirabella, това е момента на кулминацията или развръзката на взаимоотношения по Венера. Очевидно при теб това е около 24-я градус. Трудно ми е да помисля, че толкова дълъг транзит на Сатурн към Венера върви без проявление - може да засяга ценностната ти система, финанси, преосмисляне на въпроси свързани с връзки и взаимоотношения, дистанциране....; никак не е приятен този транзит - дава суров реализъм и нежелание за близост и интимност, докато трае. И все пак - кои домове са засегнати?   

« Отговор #47 -: Юни 16, 2012, 07:26:45 pm »
Цитат
Ще опиташ ли сама да разбереш къде ще  ми е по транзит ,какво ще активира ,на база това ,което написах и защо това е "очакваното"?

Връзка с 5 или 7домове? ;)А това с "очакваното"-предавам се...не мога да се досетя. :P Връзка с Уран?

До тук много добре се справяш :clap:

А защо споменах точно "принц" и "очаквано" - в смисъл като нещо ,което трябва да се случи ? ;)

Започвам да задавам въпроси. :P "нещо,което трябва да се случи"-Юпитер??? :-\

Случващото се е резултат от... ;)

По условие си ми дала Марс във Везни,транзит,очакване-започвай да сглобяваш пъзела ;)
Ето ти жокер: на какво е сигнификатор Марс ,каква е ролята му в женска или мъжка карта,виж в кой знак ще транзитира,какво причинява при транзит и това го "прибави" към моя отговор .Защо точно аз при транзит на Марс във Везни споменавам 'принц" и "очакване" -кои са сигнификаторите при жената за "чакания" принц и кога можем да го чакаме/срещаме,какво се е активирало ? ;)

Единственото,което "измислих" във връзка с "принца" е,че защото Марс транзитира във везни-който мунданно отговаря на 7дом.(партньорствата)За останалата част отново се предавам. ;D :confuse3:
п.п. Марс е сигнификатор на мъжа,на сексуалния импулс,на действието,инициативността...

« Отговор #48 -: Юни 16, 2012, 08:20:05 pm »
Грейс, благодаря ти. Тъкмо в най-интимните домове става това. Натално Венера ми е в края на 24-тия градус на Козирог (12-ти дом) в крадратури с Марс/Сатурн/Плутон в 8-ми дом. Сега съм със сатурнов възврат.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 08:14:56 am от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Юни 16, 2012, 09:22:49 pm »

Когато Сатурн влезе в Близнаци сама ще го изпиташ "интересното" ,а сега наблюдавай и чети споделеното от тези ,които имат натален съвпад Марс/Сатурн във Везни,лични планети във Везни/Овен,главни оси в тези знаци ,нодална ос .
Имаш ли някои от тези индикации в натала си?

Сатурн ще влезе в скорпион?? Объркала ли си нещо?Или говориш за юпитер в близнаци??

Иначе имам плуто и уран във везни ИС везни,МС овен .В овен имам меркурий ,хирон...

Има логика наистина Сатурн да влезе в Скорпион ,след като е транзитирал във Везни. ;)

А ти "интересното" го търси по оста ИЦ/МЦ, когато се случи мунданният съвпад на Марс /Сатурн във Везни. :blink:
Да,защото подчертаното в черно ,изглежда грешно и нелогично ;DНо явно си пропуснала да забележиш ;)
Благодаря.

*

Grace

• 2257
« Отговор #50 -: Юни 16, 2012, 09:43:36 pm »
аман вече от тази криза на кардиналните. всеки, който има лична планета или светила в кардинален знак е притиснат по някакъв начин - или от Сатурн или от Плутон или от Уран / този последния, може и в позитивен аспект да го играе /
Сега на въздушните им е времето - да му се наслаждават, докато могат  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #51 -: Юни 16, 2012, 10:03:52 pm »
преди 10 г Сатурн е бил в Близнаци, а Плутон в Стрелец. Кризата е била по-скоро при подвижните.
Тука няма " защо " ... има цикличност. Но на мен взе да ми писва ... много съм кардинална  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #52 -: Юни 16, 2012, 10:24:03 pm »
преди 10 г Сатурн е бил в Близнаци, а Плутон в Стрелец. Кризата е била по-скоро при подвижните.
Тука няма " защо " ... има цикличност. Но на мен взе да ми писва ... много съм кардинална  ;D

Права си ,аз закръглих на 10 г,малко по-рано е в неподвижни ,но защо се "водиш" от това, през кои знаци преминават най-вече Сатурн и Плутон ,когато говорим за криза?/?
Само те ли се свързват с "криза?
А ако беше те хванала "кризата" на Сатурн ,Уран,Плутон на друга възраст ?
Не забравяй имаш "късметче" в кардиналност ;)

ами, ти ако на това не казваш криза, тогава на кое ?  ;)

"късметче"... ама и то атакувано от Сатурн и Марс, как се устоява на такова нещо? трябва да питаме Мирабела, например  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Юни 16, 2012, 11:48:21 pm »

Не разбрах темата, но нейсе...
И какви са тия кризи, дето все ги нищите, и това не разбирам
На мен асц ми е везни, 2-ри-пак везни
Венера в козирог на иц-точно, меркурий-и той в козирог
И сега...кой е в криза, защо е в криза и какво му пречи да спре да е в криза?
Прости въпроси

Че от толкова иносказателни разсъждения не мога да проумения дълбокомислената приказна същина
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 11:57:20 pm от Papy »

*

Grace

• 2257
« Отговор #54 -: Юни 17, 2012, 08:55:21 am »
sorry; passion пак се отнесе по Нептуновски в съжденията  ;D

идеята беше за личните планети в кардинални знаци и това, че Сатурн, Плутон и Уран от доста време ги атакуват. на мен ми засягат доста неща в картата и чакам поне Сатурн да се маха от Везни.
аз на това му казвам криза / за по-просто / а иначе, ако искате да му казваме - възможности за израстване, за осъзнаване, за борба, ....и пр. бла бла ..  ;D  и тръгнахме от там, че и Марс влиза във Везни и той в групата, .... :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #55 -: Юни 17, 2012, 09:31:56 am »
Луна и Марс са ми във Везни, осите кардинални, Слънце, Меркурий и Венера във Водолей. Та аз ще се облажа и от кардиналните и от фиксираните. ;D
Преди 2 години тръгна Марса през везните и ги "разръчка" и след него Сатурн се тътри още там като качествен контрол.Това лято пак ще се съберат на финала. При мен съвпада им ще е върху наталния Марс. Това само в допълнение към сегашната картинка-тр.Уран на асц и тр.Плутон на МЦ   :P
Като влезе Сатурн в скорпион тогава ще ги мисля останалите.... ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Grace

• 2257
« Отговор #56 -: Юни 17, 2012, 10:42:59 am »
Луна и Марс са ми във Везни, осите кардинални, Слънце, Меркурий и Венера във Водолей. Та аз ще се облажа и от кардиналните и от фиксираните. ;D
Преди 2 години тръгна Марса през везните и ги "разръчка" и след него Сатурн се тътри още там като качествен контрол.Това лято пак ще се съберат на финала. При мен съвпада им ще е върху наталния Марс. Това само в допълнение към сегашната картинка-тр.Уран на асц и тр.Плутон на МЦ   :P
:rolf:

доста интересно е и при теб  ;D
покрай 13 август, когато е съвпада на Марс и Сатурн ще има май събитийност при доста хора. или ще подпалим форума или ще има пълно мълчание  ;D

« Отговор #57 -: Юни 17, 2012, 11:08:15 am »
Как сте се разписали само  :P
При мен Марс е У на 7 дом и, транзитирайки през Везни ще съвпадне с Венера, У 1, 8, 12, след това ще квадратира себе си, Луната и Нептун (У5), ще съвпадне с ЮЛВ, сцената е 12 дом, при предишния цикъл на Марс, точно при съвпада с Венера имах един романс с бившия ми приятел  ;), но нищо сериозно, в момента обаче при движението на по-бавните планети и съответно аспекти очаквам отношенията ни да се изяснят окончателно.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #58 -: Юни 17, 2012, 11:51:41 am »
:rolf:

доста интересно е и при теб  ;D
покрай 13 август, когато е съвпада на Марс и Сатурн ще има май събитийност при доста хора. или ще подпалим форума или ще има пълно мълчание  ;D

Дай боже да има с какво да се похвалим...ако сме уцелили крачките правилно...пожелавам го на всички..... :wink2:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #59 -: Юни 17, 2012, 08:22:28 pm »
Това само в допълнение към сегашната картинка-тр.Уран на асц и тр.Плутон на МЦ   :P
Като влезе Сатурн в скорпион тогава ще ги ...

Давааай, прави нещо кариерноо  :blink: