Здравей Гост

Астро Ритуали

• 282 Отговора
  • 54901 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Астро Ритуали
« Отговор #200 -: Август 04, 2010, 09:21:41 pm »
ма пък що да не се позабавлявам а  :P

Големо забавление пада, както Матросов на амбразурата се е забавлявал, че и твоята работа същата.  ;D

;D , е верно истинско забавление е било.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Август 05, 2010, 12:44:06 am »
ма пък що да не се позабавлявам а :P

Големо забавление пада, както Матросов на амбразурата се е забавлявал, че и твоята работа същата.  ;D

;D , е верно истинско забавление е било.

Еми сдобил се е със следсмъртна слава човека, малко ли е според вас? Даваха ни го за пример в училище.  :rolf:

Я памятник воздвиг себе нерукотворный... ха ха ха. Да не си помислите сега, че се смея на неговия подвиг.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #202 -: Август 05, 2010, 11:11:18 am »
Лили , сигурно е имал Плутон съвпад светило. ;D
знам ,че това е знак ,за слава след смъртта.
интересно :unsure:,може да се провери в картите на художници или хора на изкуството придобили такава слава....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #203 -: Август 05, 2010, 11:22:01 am »
може да се провери в картите на художници или хора на изкуството придобили такава слава....

Мисля, че при Ван Гог е така, получава признание едва след смъртта си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Август 05, 2010, 12:13:11 pm »
Не е зле да отвориме една такава тема.
по отношение на астро ритуалите си мисля , че днес наистина е много подходящо да се отдаде специално внимание на юпитер.

*

holanda

« Отговор #205 -: Август 05, 2010, 12:24:41 pm »
може да се провери в картите на художници или хора на изкуството придобили такава слава....

Мисля, че при Ван Гог е така, получава признание едва след смъртта си.
да,така е,гледах му картата преди малко.Плутон е в 10 дом/някои програми го изчисляват в 11/ в Телец.Участва в стелиум с Уран,Мерк и Сатурн(широка орбиса) ;хвърля тригон към Луна/Юпитер в 6 дом и образува секстил с Нептун в 9 дом Риби.
Интересно-СЛВ е в 12 дом.Близнаци
Плутона в аспект с У12 и У8 дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Август 05, 2010, 10:52:11 pm »
ха-ха ,май сте ме послушали за днешния ритуал ;D ;D.....
Гледам :rolleyes: слаба активност във форума по никое време....Юпи май си е разтвооорил сърцето ииии....душата иии......

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Август 06, 2010, 12:25:22 am »
Явно Юпитер си е свършил добре работата днес.  ;D

Да видим утре и Венера ,какви ще ги свърши! ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #208 -: Август 06, 2010, 01:27:44 pm »
Разбрах,че заради числото на което съм роден,трябва да нося числовата янтра на Кету.Пишеше че е добре да се носи и ако Кету е силен в хороскопа,а моя определено е.

Само че ще трябва да изчакам до Вторник-тогава се правила. http://cafejyotish.com/?p=1611

Камъка на Кету е Котешко Око,ще взема да си го изнамеря.Макар че този минерал в най-хубавия си вид,често е по скъп от диаманта  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Август 06, 2010, 05:33:22 pm »
Разбрах,че заради числото на което съм роден,трябва да нося числовата янтра на Кету.Пишеше че е добре да се носи и ако Кету е силен в хороскопа,а моя определено е.

Само че ще трябва да изчакам до Вторник-тогава се правила. http://cafejyotish.com/?p=1611

Камъка на Кету е Котешко Око,ще взема да си го изнамеря.Макар че този минерал в най-хубавия си вид,често е по скъп от диаманта  ;D

Ako znaew ot kolko vreme gotursj....

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Август 21, 2010, 05:16:22 pm »
Тази вечер ще направя ритуал за всички ВАС! Днешния ден е посветен на АРХАНГЕЛ КАСИЕЛ И АРХАНГЕЛ УРИЕЛ. Двата АРХАНГЕЛА си делят съботата. Единия е свързан с планетата Сатурн , а другия с планетата Уран.И двете планети се свързват с астрологията.
Ритуала ,който смятам да направя е за да благодаря на вселената , чиято част сте и Вие и за да поискам да Ви носи само успехи и положителни емоции астрологията...
Ще го снимам и ще Ви го кача!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Август 21, 2010, 10:23:17 pm »
Въх, нИдей! Да не вземе някой после да те обвини, че си му правила магия.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Август 21, 2010, 10:35:00 pm »
Въх, нИдей! Да не вземе някой после да те обвини, че си му правила магия.  :rolf:

Не вярвам Лили , с много положителна емоция ще го направя! Вселената ми е свидетел! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Август 21, 2010, 10:38:36 pm »
Я кажи по-добре некой ритуал срещу недоклатеност, ама да е ефикасен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Август 21, 2010, 10:50:19 pm »
Я кажи по-добре некой ритуал срещу недоклатеност, ама да е ефикасен.  ;D

Ще го измисля или ще ми *дойде* . ;D
Все пак ЮЛВ в съвпад с ретро мерк в знака стрелец , идва с инфо не е за подценяване! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Август 21, 2010, 10:52:16 pm »
Ама като го измислиш тука го пиши, че може да има хора в нужда.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Август 21, 2010, 10:59:10 pm »
Ама като го измислиш тука го пиши, че може да има хора в нужда.  :blink:

О.к , а после ще Ви кача снимка!

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Август 24, 2010, 10:45:59 pm »
Любимият ми астро ритуал е да отида на балкона при пълна луна и да погледна това, което ми види окото.. първо старата част на градa, после отсрещните хълмове, и накрая да вперя поглед в луната на фона на приятна музика, и така.. просто да я погледам..
Имам и още един любим астро ритуал. ;D
 Много обичам да излизам от катерачен маршрут по залез слънце(както днес), а на отсрещния хоризонт, докато розово-оранжевата светлина огрява скалите, ниско в небето да е пълната луна в целият си блясък.

Крис ,страхотен ритуал! :blink:

*

holanda

« Отговор #218 -: Август 24, 2010, 11:36:47 pm »
Имам и още няколко, но тях ги запазвам в тайна, че са много интимни.

знаех си аз  :96: ..забъркал си някои бъркоч за продължителна спешка.. :P

p.с.  нямам никакви ритуали..понякога си паля ароматни свещи и пръчици и потъвам в размисъл.Не се влияя от положението на Луната,правя го интуитивно. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Септември 14, 2010, 01:39:52 pm »
Един страхотен ден за ритуали....
Марсов и Юпитерянски....
Цветове - червено , пурпурно и златно.
Аромати- всичко що ви е на сърце... :blink:
Запалете една свещ и помислете за тези енергии.... :blink: