Здравей Гост

Вицове, бисери от интернет

• 538 Отговора
  • 150678 Прегледи
Re: Вицове, бисери от интернет
« Отговор #200 -: Ноември 12, 2011, 10:29:59 pm »
Мм,това не е нищо забавно, но много ми хареса, така че ще го постна тук:

" Истинският мъж е като любимата ти блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със съдържание на памук, което не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай.
Първо навличаш на себе си любовта на обсебващия мъж, който ти поднася на тепсия своя свят и твоя свят, и всеки свят, който пожелаеш. Върти полукълбата им на върха на пръстите си и ако го накараш да изпълни пирует, а после да пикира в шпагат с тях, ще го направи. Без да ги изпусне. Но винаги е в грешка.

След това попадаш на самоцелния любовник, който старателно изписва женски имена така, както затворникът дълбае резките на дните си над леглото. Оставяш го, а той оставя няколко драскотини по теб, които дъждът заличава. Още на следващия ден. После обуваш ботушите на самовлюбения мъж, докато той се наслаждава на образа си в огледалото. И преценява дали цветът на косата ти подхожда на неговите очи, а статуса на фамилията ти на неговия имидж. Докато накрая те убеди, че всъщност предпочиташ да си боса.
Истинският мъж не те убеждава в нищо. Не пречи и не настоява. Той се появява точно когато най-малко го очакваш. С аромат на праскови, дъжд и ванилова торта изниква пред теб ненадейно. Не мисли да остава. Но и не бърза да си тръгне. Влиза в твоя свят незабелязано, като цигарена струйка дим в заведение. Прекосява те на пръсти, без да бърза, а движенията му са точни и право в целта. Като прецизно програмирана машина.

Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло. Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов.

Истинският мъж няма да изпълни твоите желания. Дори точно обратното. Заради него ще отидеш на планина, дори да мразиш снега. Ще караш сърф, дори да не можеш. Ще пиеш уиски на големи глътки, макар че предпочиташ ром, и ще преглъщаш натрапчивия малц с усмивка. Той ще те накара да си ревнива, ако не си. Да прегледаш пощата му, въпреки че никога не би го направила преди него. Да се мразиш. Да следиш камбаните в гласа му и по тях да отгатваш цветовете на настроенията му.
Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка - за секунди. С думи или действия. Или с липсата на такива. Заради него ще бъдеш мила, нежна, бясна, слаба. Ще те прекрои и ще те направи чисто нова. За да те постави внимателно в кутийка с етикет и никога повече да не я отвори.
Неговата цел не е страданието. Сълзите няма да помогнат, защото не обича да те вижда слаба. Той иска да стигнете докрай във всичко. Да докоснете ръба с върха на обувките си и да опъвате границите на възможностите си, сякаш играете на ластик. Ако успееш да издържиш теста, ще можеш да го задържиш до себе си. За още ден. Или седмица. Няма как да знаеш. Единственото, в което си сигурна, е, че скуката никога няма да се намърда между вас.

Защото в момента, в който тя дойде, той ще си отиде. Но не при друга жена. Истинският мъж избира дълго и бавно. Той е колекционер на скъпи картини. Никога не държи на количеството. Защото е сигурен, че във време, когато можеш да легнеш с някого, без да знаеш името му, е много по-ценно да откажеш, отколкото да се възползваш. И защото неговата цел е играта с достоен противник, а не лесната победа.

В сблъсъка с истинския мъж порастваш с десет години за една. Битката винаги е неравностойна, защото, докато ти влагаш цялото си сърце, твоят противник влага острия си като върха на игла мозък. Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм.
Когато предаде своите уроци, той си тръгва. Задължително. По начина, по който се е появил – като струйка дим, която се разтваря във въздуха. Това, което ти оставя, е любов към играта и желание за още. От същото. Както и убеждението, че истинският мъж не е ниска топка. И няма как да го хванеш, без да промениш походката си."

Цвета Стоева

« Отговор #201 -: Ноември 13, 2011, 02:50:29 am »
>>> Хикснет <<<     :85:
Ако тръгнат и за този форум ще напишат същото  ;D Астрологията за повечето хора е шарлатанщина :lol:

« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 03:12:52 am от Provocatrice »

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #202 -: Ноември 13, 2011, 10:07:26 am »
е, астрологични форуми има много, вероятно затова и са обобщили :

---

Астролози - шайка нахитрели гадатели, които предсказват бъдещето, миналото и настоящето. Практикуват Астрология.

Астрология - система за предсказване на бъдещето, миналото и настоящето по положението на респ. звездите, луната и планетите.

Астрологията възникнала още в най-ранни времена, когато хората установили, че при пълнолуние на върколаците им пораства козината и зъбите (съответно и апетита). Тогава се появили първите астролози. Откривайки тези закономерности, те развили доста доходоносен бизнес, процъфтяващ и до наши дни....
   ;D

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F

---

One Minute Fly

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Asol

• 4140
« Отговор #203 -: Ноември 13, 2011, 10:52:30 am »
Цитат на Прия:

Цитат
Масовата публика не обича да я карат да мисли.

« Отговор #204 -: Ноември 13, 2011, 06:11:31 pm »

JESUS SAVES!!!  ;D ;D

« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 06:29:42 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #205 -: Ноември 14, 2011, 05:50:04 pm »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #206 -: Ноември 20, 2011, 12:06:38 pm »
Малко вицове за родната БГ действителност:

" Катаджия спира BMW и се представя:
- Сержант Петров, женен, с три деца... "
" Митничар, гледайки в куфара на пътника:
- Хайде сега да видим, кои вещи са ваши и кои - мои."
Катаджия спира автомобил за проверка. От автомобила излиза човек,
който едва се държи на краката си.
Катаджията:
- Оппа! Май нещо сме пили, а? Я духни тука в уреда!
Шофьорът мълчаливо бърка в джоба си и подава сто лева.
- Такааааа... Я духни още веднъж!
Шофьорът подава още петдесет лева.
- Не толкова слабо, бе! Духни силно като първия път!

Социолози решили да проучат нивото на доходите в три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая:
- За колко време ще си купите "Форд"?
- За 7-8 месеца.
Попитали лекаря:
- За 3-4 месеца.
Попитали митничаря:
Митничарят помислил, помислил и казал:
- За 18 месеца.
- Защо след толкова много време?
- Ами "Форд" да не е малка компания?

" Двама милионери разговарят на терасата на луксозен хотел:
- Има само един честен начин да станеш милионер - казва единият.
- Кой е той?
- Бях сигурен, че и ти не го знаеш..."

Естествени минерали и амулети

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #207 -: Ноември 21, 2011, 11:23:31 pm »
Екскурзия в зоопарка. Екскурзовода:
- Това е слон. Живее в джунглите на Индия. Половият акт трае 2 часа.
Жена към мъжа си:
- Чу ли?
Мъжът се натъжил. По нататък:
- Това е хипопотам. Живее в блатата на Африка. Половият акт продължава час и половина.
Жената:
- Чу ли?
Мъжът съвсем се намусил. След малко:
- Това е северен елен. Живее в тундрата. Половият акт трае три секунди.
Мъжа:
- Чу ли? А? Чу ли?
Жената:
- Глупак! Виж само какви са му РОГАТА! !

*

Veselin

« Отговор #208 -: Ноември 22, 2011, 09:42:56 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 09:00:22 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #209 -: Ноември 22, 2011, 09:56:35 pm »
http://vbox7.com/play:840943d2  ;D

Докато се разхождам в парка и ми се яви Бог във вид на горящ храст и той ми проговори:
- Абе защо ли ми трябваше да си играя със запалка докато акам!

:haha: :rolf: :haha: :rolf: :haha: :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #210 -: Ноември 22, 2011, 10:25:05 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 09:00:52 am от Veselin »

« Отговор #211 -: Ноември 25, 2011, 08:41:52 am »
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?

Овен: “Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли  съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи… Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!”

Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него… И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци: “Тук е страхотно… Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа… Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!”

Рак: “Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка.”

Лъв: “Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент…”

Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел… Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

Везни: “Я! Какъв красив тунел… А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души… Да я реализирам ли?”

Скорпион: “Ние скорпионите имаме поне девет живота… Една смърт не може да ме уплаши… А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?”

Стрелец: “Хаха! Баси якото, човек! Издигам се…. Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там… Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии… много готин тунел… Хахаха! Супер яко!”

Козирог: Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите… Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава “Как да станем милионери в астралното пространство” и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей: “Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран… И е скучен… Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. ” …след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

http://astrohoroscopes.info/after-death-astrology/
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #212 -: Ноември 25, 2011, 09:51:16 pm »

Ъхъхъхъъ  ;D ;D ;D

« Отговор #213 -: Ноември 27, 2011, 04:57:38 pm »
 ;D

« Отговор #214 -: Ноември 28, 2011, 05:09:28 pm »

Миси фотомодел. Да се смеем ли, да плачем ли.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #215 -: Ноември 28, 2011, 06:27:35 pm »

Миси фотомодел. Да се смеем ли, да плачем ли.  ;D

Ам таз коза е като баба Яга от намалени цени бре и тоз до нея дядо Търбухлан!  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Ноември 28, 2011, 06:37:18 pm »
Сигурно е една от любовниците му, е*аси дзвера.  :86:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #217 -: Ноември 28, 2011, 06:45:22 pm »
Ще трябва да е направил харем, щото всичките, котио бяха спечелили титли на тоя конкурс като видях снимките, бяха не по-добро качество от тази.  :-X :-X :-X

« Отговор #218 -: Ноември 29, 2011, 08:14:49 am »
Да не е обърнал резбата , щото тази ми мяза на травестит
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #219 -: Декември 05, 2011, 06:08:19 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D