Здравей Гост

за или против астро ритуалите

• 7 Отговора
  • 1563 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
за или против астро ритуалите
« -: Август 03, 2010, 07:49:05 pm »
Мииии , да си кажем защо! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:за или против астро ритуалите
« Отговор #1 -: Август 03, 2010, 07:50:16 pm »
аз съм за! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Август 03, 2010, 08:09:33 pm »
Ама какво ти дреме кой за и кой против,дето се вика защо да хвърляме жълтъците на .....  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 03, 2010, 08:15:00 pm »
Ама какво ти дреме кой за и кой против,дето се вика защо да хвърляме жълтъците на .....  :P

казах ли ти онзи ден ,че си сбъркал с темата , а ?
за всичко си има време...,нека я има темата , има и такива на които ще им трябва!
разбрах едно ,че всичко е под общ знаменател. Човек съди от собственната си камбанария!
и има страх от и към ритуалите , а там където има страх липсва свобода , а там където има липса ,няма хармония , а там където няма хармония....липсват много неща ,които не коренспондират с духовните ни пътища и дирения.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Август 03, 2010, 08:27:59 pm »
....аз пък съвсем наскоро четох нещо по темата която повдигаш-че един от най-дълбоките страхове на човека е в това да бъде МОГЪЩО СЪЩЕСТВО, каквото всъщност може да бъде и каквото е реално.Но както се казва едно е да имаш нещо,друго е да го използваш,както при парите(и всяка друга енергия)-велик те прави не това колко имаш,а как го използваш  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Август 03, 2010, 08:36:30 pm »
....аз пък съвсем наскоро четох нещо по темата която повдигаш-че един от най-дълбоките страхове на човека е в това да бъде МОГЪЩО СЪЩЕСТВО, каквото всъщност може да бъде и каквото е реално.Но както се казва едно е да имаш нещо,друго е да го използваш,както при парите(и всяка друга енергия)-велик те прави не това колко имаш,а как го използваш  ;)

няма по-могъщо нещо от това да бъдеш човек! но точно от това той се страхува! и има причина...иначе от къде ще намериш оправдания за действия ,постъпки , дела....

« Отговор #6 -: Август 03, 2010, 08:37:45 pm »

Съгласна съм с тебе!
Не само трябва да имаш нещо,трябва да знаеш как да го използваш!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 05, 2010, 01:11:15 pm »
за или против сте... ;D и защо?