Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22479 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #20 -: Август 05, 2010, 10:48:16 am »
Сънрейн, ще сменяш ли работата? Нещо като по-голям фирма, обществена/държавна организация? Връзки, туй-онуй? ;D ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Август 05, 2010, 11:09:12 am »
Засега е застой в тази посока, но с голямо желание бих прегърнала идеята за такава промяна, има я нагласата от известен период, но може би за нещо по-самостоятелно.

Заради струпването в 11 дом ли си го мислиш и защото той попада в 10 натален?  :blink: Интересното е, че и МЦ е точно върху Слънце и освен това имам Меркуриево завръщане. В предния имах отново такова, освен това и Венерино и Марсово.
« Последна редакция: Август 05, 2010, 11:49:56 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 05, 2010, 11:34:50 am »
При Съни ,първото което забелязвам е ,сол. асц скорпион в 12-ти натален дом. това според мен е година в която е по-благоприятна скритата работа ,както и мистичните занимания , здравословен проблем или престояване в болница свързано с хронично лечение. дсц е телец и попада в 6-ти натален ,което би могло да донесе юридически и съдебни проблеми свързани със съпруга или с подчинени служители.
сол.мц е в 9-ти нат., а иц е в 3-ти. тази ос коренспондира с премествания ,пътувания ,писане и духовен интерес - там ще бъде акцента.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #23 -: Август 05, 2010, 11:40:47 am »
За sunrain аз залагам на бебе ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Август 05, 2010, 11:59:03 am »
Съни , стелиума в 11-ти соларен попада в 10-ти нат. тълкувам го ,като сериозна подкрепа от групи ,приятели. наред с това са възможни ограничения в приятелския кръг ,ще имаш и много близки и добри взаимоотношения с по-възрастни и стабилни хора, заради присъствието на сатурн в 11-ти соларен ,като локомотив на соларния стелиум. поради наличието на венера и луна тук ,мисля ,че ще бъде изключителен период на хармония , но и променливи чувства , леки и приятни отношения със жени.
много интересно е мястото на соларното слънце кацнало на сол.мц. със сигурност твърдя ,че това е време в което достигането на целите е задължително. това е важен и резултатен цикличен период от 11 дни, 11месеца и 11 год.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Август 05, 2010, 12:02:13 pm »
Съни , мисля ,че ще имаш син. :blink:
хармония в дома .

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Август 05, 2010, 12:13:26 pm »

... и аз на същото  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #27 -: Август 05, 2010, 12:15:25 pm »
дсц е телец и попада в 6-ти натален ,което би могло да донесе юридически и съдебни проблеми свързани със съпруга или с подчинени служители.
[/size][/b]

С това не съм съгласна, Марая, извини ме. Съдебни дела търси по 7,9, и 12 домове, не в 6. Може да се наложи престой в болница, тъй като и аз мисля, че акцента тази година е в 5 дом.  ;) А соларния десц. понякога е в 6 дом, когато на жената се налага временно да не работи. Марс управлява 5 дом и соларния е в близък съвпад с Плутон - упр. на асцендента. Освен това прави и тригон с наталния. Освен това Юпитер ще направи по някое време секстил с наталните Марс и Юпитер, а после и тригон със Слънцето.....и транзитира през 5 дом тази година. Соларният Юпитер прави тригон и с наталната Луна. Соларните Луна и Венера са в секстил с наталната Луна ..... всичко зависи от аспектите и положението на прогресивната Луна по дом, знак и аспекти. Само не бива да забременява /поне според мен/ преди ноември. Новолунието на 6 ноемвре е в точен съвпад с Нептун, а транзитния Марс върви към опозиция с нат. Марс, който в натала и без това прави опозиция с Нептун. Това може да създаде проблем с износването на бебето. Затова ще е по-добре за забременяването да е след Марсовата опозиция. Към 23 ноември и транзитния Юпитер пак е в Риби и прави квадрат с нат. Юпитер, а транзитния Меркурий е в съвпад с Марс в Стрелец, с нат. Нептун. Меркурий все пак управлява 8 дом. Освен това тогава и Сатурн ще направи квадрат към Венера в 8 дом. Затова мисля, че трябва да се изчака. Слънцето, Луната, Венера и Юпитер по принцип се разглеждат за децата, а в конкретния хороскоп значение има и Марс като управител на 5 дом. А соларния Марс е в заточение във Везни и всичките соларни планети във Везни са квадратирани от Плутон. Той пък управлява асцендента. Стане ли бебето, иска много пазене. Успех!  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #28 -: Август 05, 2010, 12:18:29 pm »
Съни , мисля ,че ще имаш син. :blink:

Ми, какъв да е с Овен на куспидата на 5 дом и Марс в мъжки знак, Слънце и Луна в мъжки знаци. Но дали има близнаци в рода на мъжа ти, Сънрейн?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Август 05, 2010, 12:20:31 pm »
Ето на вижън..  ;D
-слънчев възврат
-прогресии
-дирекции

Този тип карти, пък и без наложени върху натал, хич биля не мога да разчитам.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Август 05, 2010, 12:49:11 pm »
дсц е телец и попада в 6-ти натален ,което би могло да донесе юридически и съдебни проблеми свързани със съпруга или с подчинени служители.
[/size][/b]

С това не съм съгласна, Марая, извини ме. Съдебни дела търси по 7,9, и 12 домове, не в 6.

6-ti e 12-ti na partniora ;). no i ne samo tova. tuk sa egednevnite raboti. problemi s rabota ,rabotodatel mogat da predizvikat prozesite za koito govorq.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #31 -: Август 05, 2010, 12:52:58 pm »
[/size][/b]

С това не съм съгласна, Марая, извини ме. Съдебни дела търси по 7,9, и 12 домове, не в 6.

6-ti e 12-ti na partniora ;). no i ne samo tova. tuk sa egednevnite raboti. problemi s rabota ,rabotodatel mogat da predizvikat prozesite za koito govorq.

Няма лошо, всеки има виждане. Ще тегли чертата накрая Сънрейн е ще каже това да, това не .... се случи. Темите стоят.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Август 05, 2010, 01:04:17 pm »
[/size][/b]

Няма лошо, всеки има виждане. Ще тегли чертата накрая Сънрейн е ще каже това да, това не .... се случи. Темите стоят.  :blink:

точно това е причината ,да не е на лични! нека всеки си каже мнението,пък времето ще покаже ;).

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Август 05, 2010, 01:11:04 pm »
Засега е застой в тази посока, но с голямо желание бих прегърнала идеята за такава промяна, има я нагласата от известен период, но може би за нещо по-самостоятелно.

Заради струпването в 11 дом ли си го мислиш и защото той попада в 10 натален?  :blink: Интересното е, че и МЦ е точно върху Слънце и освен това имам Меркуриево завръщане. В предния имах отново такова, освен това и Венерино и Марсово.
Да :blink:, а и заради соларен Дсц в 6 натален, като У7 е в 11 соларен дом и на К11 в радикса, а е и управител на същия такъв. Имаш и възврат на Меркурий-У11 в солара.
Ако се случат тези промени ще е и благодарение на  познанства/протекции. :blink: :blink:
« Последна редакция: Август 05, 2010, 01:20:30 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Август 05, 2010, 01:12:41 pm »

Да :blink:, а и заради соларен Дсц в 6 натален, като У7 е в 11 соларен дом и на К11 в радикса. а е и управител на същия такъв. Имаш и възврат на Меркурий-У11 в солара.
Ако се случат тези промени ще е и благодарение на  познанства/протекции. :blink: :blink:

точно гледах ,че има възврат на меркурий ;D ;).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Август 05, 2010, 01:38:12 pm »
Ей, направо сте ме разсипали начи.  ;D

Но дали има близнаци в рода на мъжа ти, Сънрейн?

Ми май има да ти кажа един чифт.  :rolleyes: И аз съм го мислила тоя Близнашки момент, но знаеш ли, времето ще покаже. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Август 05, 2010, 01:41:36 pm »
значение има и Марс като управител на 5 дом. А соларния Марс е в заточение във Везни и всичките соларни планети във Везни са квадратирани от Плутон. Той пък управлява асцендента. Стане ли бебето, иска много пазене. Успех!  :blink:

ммм,да . в 11-ти соларен марс дава зачатие ,но и е нужно много пазене ,поради спонтанни аборти или падане ,нараняване.
но тъй като тук е венера и луна ,аз мисля , че нещата ще бъдат наред.
на пр.луна и предстой след около година да направи ингрес в скорпион и 12-ти дом, а това е сигурен знак , че ще се наложи Сънрейн да си остане в къщи за по-дълъг период от време. :blink: ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Август 05, 2010, 01:42:57 pm »

... и аз на същото  :blink:

А нещо от лотарията нема ли, все бебета ви се привиждат с тоя 5 дом.  ;D :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Август 05, 2010, 02:01:50 pm »
 ;D Тъкмо си мислех, че за това ще питаш  ;D ;D ;D  За тото не пита, що?  ;D Пък нали знаеш какво символизира 11  и 5 дом - каквото искаш, а това да е  :P Но да си го вземаш с едно на ум - знаеш каква е нашата партия с abroad  :P

Съвпадът Уран/Юпитер е на куспидата на пети соларен дом, който пък попада в четвърти натален. Прогресивен МС съвпада със соларен Марс - У5 дом в 11. Мунданен съвпад Венера/Луна в 11 дом. Новолунието, което предстои аспектира Марс, същевременно това прави и про Луната. Марс е част от тао-квадрат.
По индийска - Венера махадаша и Венера антардаша, която е раджа йога карака. Трябва начи да е нещо важно щом е така  :rolleyes: :P  Лагна в раши е във Везни, а Венера е в 9 дом. В навамша е в 10 дом. В саптамша Венера е в собствен знак в 7 дом. В навамша във Везни се намира Луната в 5 дом.  Ама там да се изкажат спецовете  :blink:
« Последна редакция: Август 05, 2010, 02:12:27 pm от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Август 05, 2010, 02:08:14 pm »
Тото, лотария, все тая, само се шегувам.  :blink: Нали имам толкова от набедените за късметлийски аспекти активирани, но както казваш ти на астрологията не може да се вярва сто процента.  :P

По индийска - Венера махадаша и Венера антардаша, която е раджа йога карака. Трябва начи да е нещо важно щом е така  :rolleyes: :P  Лагна в раши е във Везни, а Венера е в 9 дом. В навамша е в 10 дом. В саптамша Венера е в собствен знак в 7 дом. В навамша във Везни се намира Луната.  Ама там да се изкажат спецовете  :blink:

Но това започва в края на септември, нали, не от солара. О и антардашата ми ли ще е Венерина, брей.  ;D