Съни, не исках да чета писаното от съфорумците по-горе, за да не ми влияе, но виждам, че нещата са много ясно представени в картата ти и моите разсъждения ще се препокрият с разсъжденията на останалите.
Какъв е акцента при теб в следващия солар?
Сол. АЦ. в Скорпион – очакват те големи промени, които ще засегнат доста сфери от живота. На първо място начина, по който ще се изкарват парите (сол. Плутон във втори сол. дом). Има квадратура (сол.Плутон/сол.Венера), която препокрива наталната такава и също има опозиция на сол. Плутон с нат. Венера. Според мен, пари ще имаш благодарение на партньора (в нат. Венера е управител на 7ми дом) и/или от специфични дружества и/или организации (сол. Венера в 11 сол. дом). И понеже Венера е управител на 6ти нат. дом, а К7 попада там, работата ще е свързана със съпруга или с някаква организация отново. Вижда се обаче, че сол. К6 попада в нат. 5ти дом – работата ще ти носи удоволствие и удоволетворение.
Подкрепям мнението на останалите, че вероятността да си имаш детенце е почти 100%. Парите може да идват от майчинство и от партньора.
Сол. Луна, Венера и Марс са в съвпад на К11 и правят секстил с нат. Луна – емоционална удоволетвореност. Вероятността да се увеличи семейството ви с още един член е голяма (сол. К5 в нат. 4ти дом). В домът ви трябва да влезе нещо, което е мечтано (сол. Нептун на сол. ИЦ), което ще смени ритъма в семейството (сол. Уран в 4ти нат. дом) и ще донесе много радост (сол.Юпитер в 4ти нат.дом).
Съвпада на ЮЛВ с нат. Венера по оста 2/8 говори за силна кармична връзка.
ПП: Съни, къде е прогресивната ти Луна?