Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22375 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #40 -: Август 05, 2010, 02:14:47 pm »
Ми то сега е август  :P Има ли смисъл друго да гледам  :unsure: :P  до 2030 си в махадаша на Венера, а до януари месец 2014 ти е антардашата.
« Последна редакция: Август 05, 2010, 05:19:56 pm от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Август 05, 2010, 02:17:12 pm »
Нищо недей гледа, само за уточнение питам, достатъчно хубави неща казахте всички. Здраве да е, другото ще се нареди, благодаря.  :wub: :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #42 -: Август 05, 2010, 02:20:07 pm »
  Значи Съни, имаш горе-долу припокриване на осите по натал - това се случва около 33- годишна възраст. От наблюдения мога да кажа, че може почти нищо да не се случи, всичко зависи от твоята лична инициатива, ако ти провокираш събитията, ще ги имаш /мое мнение, може и да греша/. При задействане на остта 5-11 - може би тази година ще ти е малко по-лека от предишната, че ще имаш възможност и средства за повече разпускане с приятели и с любима компания. За това ако нямаш някакви намерения, годината може да си изтече просто малко по-лежерно, но ако си наумила нещо, имаш конкретно намерение, време е да го задействаш...Защото ти се дава равен старт, без много препятствия...Пък аз ти пожелавам успех и вяра, че ще бъде!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #43 -: Август 05, 2010, 02:20:53 pm »

Ето ти натал с тооооочни координати  ;D
Външните съзвездия са по сидерал.

Ти хубуу ми качваш натала, но аз по него мога да се изкажа по принцип, не за тази година. Едва намирам време да вляза за малко, та хич нямам време да правя карти. Виж Сънрейн как хубаво си е качила солара. Но и без прогресиите се прогнозира трудно. Пък аз като си пуснах солара за моя рожден ден в темата за хорарите, никой не ми обърна внимание.  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #44 -: Август 05, 2010, 02:24:42 pm »
Скарлет, но ти го пусна без натала. Ти каква прогноза би направила въз основа на това ?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Август 05, 2010, 02:27:15 pm »
Скарлет, но ти го пусна без натала. Ти каква прогноза би направила въз основа на това ?  :rolleyes:
А и е малко трудно на краставичар краствици да пробутваш. ;D
« Последна редакция: Август 05, 2010, 02:44:41 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Август 05, 2010, 02:30:53 pm »
Аз дори съм пропуснала кога е било това, не, че съм спец в соларите, но сигурно щях да опитам, доколкото ми позволяват силите.

« Отговор #47 -: Август 05, 2010, 02:31:21 pm »
  По това можеш да разбереш Скарлет, колко сме респектирани от теб и ни е страх да не се издъним като малки деца  ;D /говоря за себе си - ама в множествено число  ;D/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #48 -: Август 05, 2010, 02:32:18 pm »
Скарлет, но ти го пусна без натала. Ти каква прогноза би направила въз основа на това ?  :rolleyes:

Можеше да се каже нещо по самия солар. Пък и никой въобще не реагира да каже като теб сега, че би казал нещо, ако е качен и натала. Както и да е. Въздържам се вече да си пускам натала по форумите, защото все се намират "доброжелателки" да вечерят от д....то ми.

« Отговор #49 -: Август 05, 2010, 02:33:23 pm »
  Ма да ти е живо и здраво д-то  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #50 -: Август 05, 2010, 02:34:34 pm »
 По това можеш да разбереш Скарлет, колко сме респектирани от теб и ни е страх да не се издъним като малки деца  ;D /говоря за себе си - ама в множествено число  ;D/

Глупости на търкалета! Никой с нищо не е повече от другия. Нито пък аз. Всеки греши понякога и не можеш винаги да си прав. Но си права - по това разбрах .....  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Август 05, 2010, 02:36:30 pm »
 Пък аз ти пожелавам успех и вяра, че ще бъде!
:blink:

Иначе прогресии и дирекции показват и потвърждават, доколкото аз виждам, в основни линии всичко, което вие казахте за солара, така че и с този метод само, който си може да го изстиска, си го изстиска.  :blink: Струва ми се, че при мен сякаш соларите са доста показателни, но понеже редовно съм ги пренебрегвала сега по малко по малко със задна дата си вадя изводите по тях.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Август 05, 2010, 02:39:08 pm »

Tъкмо това правех.. качвах солар, но нали тряба да бъдат наложени картите, че инак не се разчита  ;D
Другото което какво плачете за солар и натал.. вижън си е дала данните, всеки може да погледне каквото си поиска, аз качих прогресии и дирекции, защото те също са важни..

Не ми изнервяй Луната, много тА молА!  :P Ти ако имаш време да пишеш тук по цели дни или нощи, аз нямам. Главата ми вече дава заето от работа и мозъка ми е уморен. Ай като толкова отворен, да качиш и натал с прогресии и дирекции, молА ....  :P че трябва да сложа да правя имамбаялдъ-то да се готви и после ще напиша нещо.

*

Divna

« Отговор #53 -: Август 05, 2010, 02:43:05 pm »
Мале, голям срам  :-[!

Скарлет, нека не звучи като оправдание, но въобще не съм видяла солара ти.

*

Divna

« Отговор #54 -: Август 05, 2010, 04:03:11 pm »
Съни, не исках да чета писаното от съфорумците по-горе, за да не ми влияе, но виждам, че нещата са много ясно представени в картата ти и моите разсъждения ще се препокрият с разсъжденията на останалите.
Какъв е акцента при теб в следващия солар?
Сол. АЦ. в Скорпион – очакват те големи промени, които ще засегнат доста сфери от живота. На първо място начина, по който ще се изкарват парите (сол. Плутон във втори сол. дом). Има квадратура (сол.Плутон/сол.Венера), която препокрива наталната такава и също има опозиция на сол. Плутон с нат. Венера. Според мен, пари ще имаш благодарение на партньора (в нат. Венера е управител на 7ми дом) и/или от специфични дружества и/или организации (сол. Венера в 11 сол. дом). И понеже Венера е управител на 6ти нат. дом, а К7 попада там, работата ще е свързана със съпруга или с някаква организация отново. Вижда се обаче, че сол. К6 попада в нат. 5ти дом – работата ще ти носи удоволствие и удоволетворение.
Подкрепям мнението на останалите, че вероятността да си имаш детенце е почти 100%. Парите може да идват от майчинство и от партньора.
Сол. Луна, Венера и Марс са в съвпад на К11 и правят секстил с нат. Луна – емоционална удоволетвореност. Вероятността да се увеличи семейството ви с още един член е голяма (сол. К5 в нат. 4ти дом). В домът ви трябва да влезе нещо, което е мечтано (сол. Нептун на сол. ИЦ), което ще смени ритъма в семейството (сол. Уран в 4ти нат. дом) и ще донесе много радост (сол.Юпитер в 4ти нат.дом).
Съвпада на ЮЛВ с нат. Венера по оста 2/8 говори за силна кармична връзка.

ПП: Съни, къде е прогресивната ти Луна?
« Последна редакция: Август 05, 2010, 04:08:06 pm от Divna »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Август 05, 2010, 04:12:06 pm »
Да мяткаме и Вижън , че е много чувствителна и ще се разсърди ;) ;D.
Видно от картата соларния асц е на к5 -категорична съм / колкото и да не ВИ се нрави категоричния ми изказ/ , че тя ще срещне нова любов. и то някъде чрез приятели или сред приятели. 7-ми соларен е на к11.
Наред с това сол.слънце попада в 7-ми дом. това означава ,че ще има магнетично въздействие в/у другите ,външни събития ще обърнат живота й на 180гр. шанс за връзка.
ИЦ е в 9-ти натален - възможно е по някое време сама да се изолира ,както е възможно и пътуване в чужбина за по-дълъг период, командировка :-\. задълбоченото изучаване на философия ,религия и мистика ще бъде акцентирано през този солар.
Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Август 05, 2010, 04:17:12 pm »

18.49 във Везни, тъкмо излиза от тригон с Марс, преди това премина през Плутон и Северен възел, както е видно. Следва секстил със Слънце/Сатурн и тригон с Юпитер.    

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Август 05, 2010, 04:22:30 pm »

18.49 във Везни, тъкмо излиза от тригон с Марс, преди това премина през Плутон и Северен възел, както е видно. Следва секстил със Слънце/Сатурн и тригон с Юпитер.    

мисля , че бремеността , ще се случи в края на тази година 2010 или началото на 2011! сигурна съм! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Август 05, 2010, 04:45:03 pm »
 ;D ;D ;D, при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти :blink: , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...

*

holanda

« Отговор #59 -: Август 05, 2010, 04:55:15 pm »
;D ;D ;D, при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти :blink: , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...
кекса,кекса :93:..то не мо'е само да се работи за личностно израстване,я.. :96:
/може да измисли нова програма и да се заеме с трансформация на стари модели,очистване от стари шлаки,за които знае,че не се котират.Да се бори за ново начало.Точно нещата,които си описала,аз защо ли реших да те повторя  :lol:/