Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22376 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #80 -: Август 05, 2010, 06:37:56 pm »
пътищата ги свързвам с 3-ти , а инцидентите с 8-ми! поправи ме ,ако греша в този ред на мисли в настоящата интерпретация![/size][/b]

Е, точно затова и аз реших, че имаш предвид катастрофа. Дори и да не си го казала в прав текст, в "крив" го разчитам така.

:57: :57: това обаче не е поста ,който ти преекспонираш!
Нали така? ;D :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #81 -: Август 05, 2010, 06:52:42 pm »
пътищата ги свързвам с 3-ти , а инцидентите с 8-ми! поправи ме ,ако греша в този ред на мисли в настоящата интерпретация![/size][/b]

Е, точно затова и аз реших, че имаш предвид катастрофа. Дори и да не си го казала в прав текст, в "крив" го разчитам така.

Днес Луната е в Близнаци и прави напрегнати аспекти към рождените ти планети и се чудиш с кого да се дръгнеш, но няма да съм аз, бъди сигурна.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Август 05, 2010, 07:11:20 pm »

Днес Луната е в Близнаци и прави напрегнати аспекти към рождените ти планети и се чудиш с кого да се дръгнеш, но няма да съм аз, бъди сигурна.  :blink:

Забрави! ;D не се заяждам и не се дърлям , но държа на точността , и не искам да ми се тълкуват думите , а наталната карта ,щото не са ми малки проблемите , а и аз не знам от къде идват! :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #83 -: Август 05, 2010, 07:12:25 pm »
не си мерете ..там каквото си мерите, а пишете за нас.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #84 -: Август 05, 2010, 08:02:27 pm »
Вижън, върху солар 2010/2011.
Акцентът е ЛЮБОВТА, колкото и да не ти се вярва (точен съвпад на сол. АЦ с 5ти нат.дом). Сериозна любовна връзка (сол. К5 върху нат. Сатурн, който е управител на 5ти нат.дом). Ще промениш коренно философията си върху живота и смъртта (нат. АЦ в 8ми соларен, управителя на 8ми нат. е в 8ми сол., натален Плутон е в 8ми соларен, управителя на нат. АЦ е в 8ми соларен, управителя на 9ти натален /философия, религия/в 8ми натален). Сол 8ми дом е в Лъв - този дом ще е водещ. Очаква те пълна трансформация. Годината ще е много важна за теб (сол. ос АЦ/ДЦ в кардинални знаци).
Това сол. Слънце в 7ми сол. дом ме насочва към мисли за брак  ;).   

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Август 05, 2010, 08:06:50 pm »
не си мерете ..там каквото си мерите, а пишете за нас.. :rolleyes:

не давай тон :P , а чети всичко! щото някой неща са м/у редовете ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #86 -: Август 05, 2010, 08:08:33 pm »
Вижън, върху солар 2010/2011.
Акцентът е ЛЮБОВТА, колкото и да не ти се вярва (точен съвпад на сол. АЦ с 5ти нат.дом). Сериозна любовна връзка (сол. К5 върху нат. Сатурн, който е управител на 5ти нат.дом). Ще промениш коренно философията си върху живота и смъртта (нат. АЦ в 8ми соларен, управителя на 8ми нат. е в 8ми сол., натален Плутон е в 8ми соларен, управителя на нат. АЦ е в 8ми соларен, управителя на 9ти натален /философия, религия/в 8ми натален). Сол 8ми дом е в Лъв - този дом ще е водещ. Очаква те пълна трансформация. Годината ще е много важна за теб (сол. ос АЦ/ДЦ в кардинални знаци).
Това сол. Слънце в 7ми сол. дом ме насочва към мисли за брак  ;).   

ами добре, щом всички това казвате, ще ви повярвам, само се чудя какъв ще е този безумец, който ще се пръкне изневиделица и как ще успее да ми преодолее съпротивата..сигурно ще ме халоса с нещо по главата и ще ме завлече в пещерата си..друг начин не виждам.. :-\
а после като дойда в съзнание- жална му майка..насила няма как да ме омъжи някой за себе си, нали в ритуалната зала не приемат  упоени булки и ''да'' по разкази на очевидци?!! :rolleyes:
освен нещо да си изгубя ума, или да не е легенда това за ''сляпата неделя''..или да ме упои с някакви силни стимуланти..направо акъла не ми го побира като как ще стане..вече усещам, че ако е така, както казвате, ще е голям сеир и може да пишат за мен и по вестниците!!.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Август 05, 2010, 08:12:15 pm »
 ;D , пр. Уран съвпад пр. асц! ;D ;D ;D ;D
Вижън , Вижън....нищо не се случва на земята ,ако не е написано в небесата! ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #88 -: Август 05, 2010, 08:18:20 pm »

при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти  , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...

...

Само да ви кажа,макар че не е задължително,а само като възможност:това от Солара вече да и се е случило,със загубата на любим,което мисля че беше съвсем наскоро.Някои Солари заработват няколко месеца преди рождения ден.

Разбира се ще е добре и да има нещо ново по тези индикации в настоящият период  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #89 -: Август 05, 2010, 08:23:05 pm »
Споделям виждането на Синухе.

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Август 05, 2010, 08:30:43 pm »

при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти  , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...

...

Само да ви кажа,макар че не е задължително,а само като възможност:това от Солара вече да и се е случило,със загубата на любим,което мисля че беше съвсем наскоро.Някои Солари заработват няколко месеца преди рождения ден.

Разбира се ще е добре и да има нещо ново по тези индикации в настоящият период  :blink:

знаех си, че има и друго обяснение..въпросното събитие стана на 13-ти юни, значи точно два месеца преди рождения ми ден..

*

Divna

« Отговор #91 -: Август 05, 2010, 08:31:37 pm »
Вижън, предстои ти голяма трансформация. Ще смениш тотално философията си върху живота и смъртта (вече ти писах за това). Така, че ако днес мислиш, че не е възможно нещо да се случи, не би могла да знаеш дали след година ще си на същото мнение. Животът се променя и ние се променяме с него.

Синухе, солар 2009/2010 показва смъртта на партньора на Вижън (сол. Луна на сол. ДЦ в 8ми натален дом). Сол. Луна в 7 сол. дом почти винаги показва проблеми в семейството. Там, където е Луната, тази точка е най-уязвима. Луната е на сол.К7, който попада в 8ми нат.дом - проблеми с партньора, край на партньорството, а сол. Марс в 8ми сол. дом подсказва за загуба на мъж. Сол. Марс (8 сол. дом) е в квадратура със сол. Уран (5сол. дом), дава затвръждение. Така, че показателите са три, а може и да са повече, но тези са най-очебийни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Август 05, 2010, 08:34:34 pm »
Вижън, предстои ти голяма трансформация. Ще смениш тотално философията си върху живота и смъртта (вече ти писах за това). Така, че ако днес мислиш, че не е възможно нещо да се случи, не би могла да знаеш дали след година ще си на същото мнение. Животът се променя и ние се променяме с него.

Синухе, солар 2009/2010 показва смъртта на партньора на Вижън (сол. Луна на сол. ДЦ в 8ми натален дом). Сол. Луна в 7 сол. дом почти винаги показва проблеми в семейството. Там, където е Луната, тази точка е най-уязвима. Луната е на сол.К7, който попада в 8ми нат.дом - проблеми с партньора, край на партньорството, а сол. Марс в 8ми сол. дом подсказва за загуба на мъж. Сол. Марс (8 сол. дом) е в квадратура със сол. Уран (5сол. дом), дава затвръждение. Така, че показателите са три, а може и да са повече, но тези са най-очебийни.

адмираций! БРАВО ДИВНА!!!!!Точно луна в 7-ми и точно 7-ми в/у 8-ми и точно там където елуната в солара е най-чувствителната точка! :clap: :clap: :clap:

*

Vision

• 3523
« Отговор #93 -: Август 05, 2010, 08:36:13 pm »

вярвам ти, Дивна..надявам се обаче, че ме разбирате, че не виждам как мога да се променя в бъдеще време, защото се знам какъв закостенял мозък съм по тези въпроси..и понеже това е нещо, което тотално не търся, значи ако стане, ще е потвърждение, че астрологията работи дори и въпреки свободната воля на човека..и това ще означава, че има определена съдба и ние сме само едни марионетки..а това ще е толкова тотална смяна на вижданията ми, че ще е равнозначно на смърт и раждане на нов човек..който от сега го съжалявам, обаче, защото ще е рус и облечен в розово май..и със златисти сандалки..все неща, които мразя..а, може и да е чалгар, даже със сигурност ще е такъв.. :-\

*

Divna

« Отговор #94 -: Август 05, 2010, 08:52:25 pm »
Вижън, нормално е на този етап да виждаш нещата по този начин.

Никога не съм си представяла, че ще се разделя със съпруга си. Бях готова да се закълна, че това е мъжа, с който ще остарея ... но така се случи, че пътищата ни се разделиха и то само за няколко месеца.
Никога не съм мислила, че ще живея в чужбина също. Но пак така се случи, че само за няколко месеца напуснах пределите на родината си.
Всеки живот си има своя личен сценарий, който ние не знаем. Не се знае твоя какъв ще бъде, но предстоящата трансформация при теб е явна.
Една година е дълъг период. Не знаеш кого и при какви обстоятелства ще срещнеш, а в твоя солар за 2010/2011, Слънце изгрява в 7ми дом, дома на партньорствата, така че можеш само да благодариш на звездите за този подарък, който мисля, че си заслужила напълно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #95 -: Август 05, 2010, 08:53:34 pm »
Май месец си имала лунация по оста 10-4 дом и ден преди това новолуние в 10 дом.

Какво предстои кой да ти каже ... можем само да гадаем. Може някой кекс да изскочи покрай мунданния съвпад  ;D  :P Ще пада учене и усъвършенстване ...

Към Дивна: Предходният солар имах Слънце в седми дом - що не съм се омъжила ?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Август 05, 2010, 09:13:34 pm »
значи ако стане, ще е потвърждение, че астрологията работи дори и въпреки свободната воля на човека..и това ще означава, че има определена съдба и ние сме само едни марионетки..

Е не тук има много грубо бъркане на понятията.  ;D
Коефициентът на неточност в астрологията е равен на коефициентът на свободната човешка воля. Човекът има свободата да проявява волята си, но при дадени условия, които не зависят от неговата воля.

Крис на този пост не му е тук мястото!
Той е за Мъдрите мисли!
адмираций!

*

abroad

« Отговор #97 -: Август 05, 2010, 09:51:58 pm »
Споделям виждането на Синухе.

me too :lol: ;D

Към Дивна: Предходният солар имах Слънце в седми дом - що не съм се омъжила ?  :P

Ти, добре Слънце, ами моите освен него бяха - Юпитер (Упр АС), Меркурий (Упр К7), СЛВ в съвпад в 7ми, нямаше  инамек за целта:P ;D

*

Divna

« Отговор #98 -: Август 05, 2010, 09:52:52 pm »
Май месец си имала лунация по оста 10-4 дом и ден преди това новолуние в 10 дом.

Какво предстои кой да ти каже ... можем само да гадаем. Може някой кекс да изскочи покрай мунданния съвпад  ;D  :P Ще пада учене и усъвършенстване ...

Ако поснеш солара може и да се види защо  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Август 05, 2010, 09:59:19 pm »

Извинявай ,че се обаждам ,но тъй като не е на лични и е общественно достояние си позволявам да отговоря ;) ;D,
та на въпроса- вероятно липсват дирекций и прогресий , потвърждаващи брак! ;D