Здравей Гост

венера във везни

• 143 Отговора
  • 23358 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:венера във везни
« Отговор #60 -: Август 07, 2010, 02:06:53 pm »
Падам от стола вече със Скарлет  :rolf:

ФнимаФай при падането с главицата.  :57: :tongue2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #61 -: Август 07, 2010, 02:12:27 pm »
Е бива ли такова нещо-тогава съвпада ще е в 13 градус т.е. ще ми прави квадратура към Марса и прогр Венера-ама да се надяваме,че квадрата е гаранция за действия и промени :P

Ууу брей, ще са ми на малко след Ураня и ще ми тригонират Венерата. Пък много водно става положението при мен тогава начи, големи емоции, голямо нещо ще е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #62 -: Август 07, 2010, 02:13:45 pm »
При мен тран. съвпад Венера/Марс на 20.08 е на К12, в точен съвпад с нат.Уран и Лилит, в разходящ съвпад с нат. Венера, в точен тригон с нат. Марс и СЛВ, в разходящ тригон с нат. Сатурн и в точна опозиция с нат. Хирон и прогр. Луна.

При съвпада му през 2008 имах събитийност и тя беше доста голяма. Започнах страхотна работа (Марс У6 дом) с помоща на партньора (Венера У7). Стана светкавично бързо (съвпада с Уран). За един ден се изкачих с няколко стъпала на горе по ешалона на заплащане, заслужено разбира се (тригона със Сатурн).

Този съвпад не знам как ще се прояви. Този път и прогресивна Луна е в схемата  :-[.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #63 -: Август 07, 2010, 02:22:49 pm »
Хайде,ще го напиша малко шеговито :blink:
В момента транзитните венера,марс и сатурн са ми в съвпад с натален плутон в 3ти дом,правят опозиция със слънцето ми.
Не знам от какво е,но особено вчера ми беше много любовно настроението,емоционално и се чувствах като самка която си няма самец ;D
Моят мъж е в провинцията,аз съм сама с детето и в главата ми се въртяха 5 броя мъже :o :o :o :o
Последната фаза на луната,не си спомням където беше във водолей ми се случи в 7ми дом.
Абе изобщо във въздуха витае нещо,което е любовно и като скрит ,непозволен плод.Прогресивната луна пък ми е в съвпад с управителя на 7ми дом-уран.
За датата 20 август съвпада на тр марс и венера ще са на 5 гр от сходящ съвпад с нат уран пак в 3ти дом.

Имам един интересен въпрос към вас.
По прогресия имам съвпад на марс и венера в 11 дом.
Съвпада на транзитните марс и венера ,дали ще ми повлияят на мен по по-особен начин?
Можете ли да ми помогнете да изчисля какъв аспект образуват прогресивните марс и венера ,с транзитните?
Значи прогресивните са ми на 20 гр в близнаци ,а транзитните ще бъдат на 12гр везни.

Дано сте ме разбрали ;)
« Последна редакция: Август 07, 2010, 02:32:47 pm от Milkyway »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #64 -: Август 07, 2010, 02:34:14 pm »
Пускам ви и синастрията на САЩ с картата на съвпада Венера/Марс. Погледнете колко точни аспекти има - съвпад на Марс/Венера с наталния им Сатурн в 10 дом, квадрат със Слънцето им в Рак, тауквадрата Сатурн/Уран/Плутон прави космичен кардинален кръст с наталната им Венера в Рак, Слънцето от картата на Венера/Марс е в точна опозиция на наталната им Луна и транз. Нептун в съвпад с нея.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #65 -: Август 07, 2010, 02:57:44 pm »
при предияния съвпад имаше събитие (дълготрайно), да видим сега
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #66 -: Август 07, 2010, 04:30:42 pm »

Нухе, с риск пак да ме нахокаш, точният съвпад е в 21:48:48 часа и съвпада е в 7 дом. Ето защо се узяпвам винаги в точност до секундите. Махам се, не ме бийте. Ако смяташ, че в мунданен аспект това е без значение.....млъквам.  ;D

Е хубу няма да те хокам.А и като са в 7 дом е по-интересно  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #67 -: Август 07, 2010, 04:35:00 pm »

Нухе, с риск пак да ме нахокаш, точният съвпад е в 21:48:48 часа и съвпада е в 7 дом. Ето защо се узяпвам винаги в точност до секундите. Махам се, не ме бийте. Ако смяташ, че в мунданен аспект това е без значение.....млъквам.  ;D

Е хубу няма да те хокам.А и като са в 7 дом е по-интересно  ;)

Радвам се, че няма да ме хокаш.  :88:  Но на мен съвпада не ми харесва от мунданна гледна точка в 7 дом. Ще излезат на предна линия важни за разрешаване въпроси, касаещи международните отношения. Още повече, че съвпада е квадратиран от Луната и Плутон е МЦ. Видя ли синастрията на картата с натала на САЩ?   

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Август 07, 2010, 04:49:40 pm »
И какво ? Как трябва да се тълкува - мунданен 7 дом през призмата на това къде попада съвпада в натала ?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #69 -: Август 07, 2010, 05:16:11 pm »
Видя ли синастрията на картата с натала на САЩ?   

Метнах сега едно очо-вероятно ще имат нова финансова политика по отношение на съдружници (Сатурн държи 2 дом,а наталните Венера/Марс са пак в 7 дом и повтарят възвратната карта) или поне това което ще обявят официално.Възможни са някакви нови договори  :unsure:

И какво ? Как трябва да се тълкува - мунданен 7 дом през призмата на това къде попада съвпада в натала ?

Аз го тълкувам така-наслагвам картата на цикъла с натала,като 1во тълкувам самата карта на цикъла за това кое е водещо за нея-щом като съвпада е в 7 дом-водещи са темите за партньорство;упр на АСЦ също е в 7ми,което засилва нещата.Квадрата с Луната говори за емоционална резервираност и известна доза егоцентризъм,меркантилен елемент върху връзките (Луната е в заточение) или просто блокиране на емоциите и чувствата и отношения по шаблон...

Но има и други възможни интерпретации  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #70 -: Август 07, 2010, 05:21:57 pm »
Ето картата :

Луната тук наистина е лошо поставена и аспектирана от Венера/Марс:семейни скандали и изневери няма да липсват.И битови проблеми във връзките.

Интересно е,че Вертекса е в съвпад с Ерос .

може ли да има значение това, че той е направил карта за Бургас, а ти за София..затова да се разминават минутите, все пак те са east coast.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Синухе

• 4978
« Отговор #71 -: Август 07, 2010, 05:33:49 pm »
Ние напасвахем секудните,Вижън.

Иначе спрямо Сф и Бургас има разлика-на мен ми изкарва АСЦ 15,10 Овен т.е. Венера/Марс са малко преди ДСЦ в съвпад с него.

За положение на планетите 13гр,35мин,10сек и двете.

Което разбира се означава,че за всеки град асц ще варира.

Сега виждам,че МЦто ми сече точно наталната Венера  :rolf:

« Отговор #72 -: Август 07, 2010, 05:42:06 pm »
А за да има събитие, трябва ли да аспектира или да съвпада с нещо? Какви са ви наблюденията? Този съвпад нищо не ми засяга.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #73 -: Август 07, 2010, 05:43:16 pm »
А за да има събитие, трябва ли да аспектира или да съвпада с нещо? Какви са ви наблюденията? Този съвпад нищо не ми засяга.

Препоръчително е да засяга нещо в натала или прогресивната карта.

Не знам дали дава събития без аспект,освен просто да се види дома  :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #74 -: Август 07, 2010, 05:49:06 pm »
Ние напасвахем секудните,Вижън.

Иначе спрямо Сф и Бургас има разлика-на мен ми изкарва АСЦ 15,10 Овен т.е. Венера/Марс са малко преди ДСЦ в съвпад с него.

За положение на планетите 13гр,35мин,10сек и двете.

Което разбира се означава,че за всеки град асц ще варира.

Сега виждам,че МЦто ми сече точно наталната Венера  :rolf:

разликата не е ли пренебрежимо малка..макар че от 8.10 до 15.10 за асц. са седем градуса..иначе разбрах де..ако някой много държи да му попадне точно някъде съвпада, да отиде на мястото, където се налага.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Август 07, 2010, 06:07:18 pm »
едно със сигурност знам МУНДАННИЯТ ЦИКЪЛ НА ПЛАНЕТИТЕ  има огромно значение за всеки натал....
Интересно е , че този цикъл се случва в знака везна , а още по-интересно е ,че преди да направи съвпада и двете планети ще преминат през сатурн! Сатурн е добре поставен в знака везни , венера е на трон по знак ...така ,че вероятно този цикъл ще има своето ползотворно действие :blink:.
За протокола при мен е в точен секстил до милимундата с натално слънце :blink:, очаквам нещо добро!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #76 -: Август 07, 2010, 09:03:36 pm »
При мен Верена/Марс са в 12ти дом. Тригонират ми прогресивната Венера и Луна, а с наталната Венера(У АЦ) е в куинконс. Лошото е, че Марса ми упръдлява 7дом!!! Ей тоя пуст късмет, нЕма либоФФФФФФФФФФФФФФ!  :41:

При предишния съвпад подадох молба за развод. Е, месец по-рано, ама го броя. Пак в 12ти, почти на АЦ.
« Последна редакция: Август 07, 2010, 09:08:21 pm от Mama Yaya »

« Отговор #77 -: Август 07, 2010, 09:47:03 pm »
Мойта Венера е в момента в 12ти дом точно между Везни и Скорпион(даже според астрото.ком ми е в скорпион,а пък според една друга програма ми е във везни  :-\ ),докато управителя на 7ми дом ми е във Везни в 12ти дом също.
А иначе Венерата ми е в съвпад с Луната.
Да видим какво ще става  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Август 07, 2010, 09:47:19 pm »
Мунданният съвпад Венера-Марс ми прави точно съединение с МЦ, секстил с Асцендента и тригон със светилата (У8).  

*

holanda

« Отговор #79 -: Август 07, 2010, 09:58:24 pm »
При мен Верена/Марс са в 12ти дом. Тригонират ми прогресивната Венера и Луна, а с наталната Венера(У АЦ) е в куинконс. Лошото е, че Марса ми упръдлява 7дом!!! Ей тоя пуст късмет, нЕма либоФФФФФФФФФФФФФФ!  :41:

При предишния съвпад подадох молба за развод. Е, месец по-рано, ама го броя. Пак в 12ти, почти на АЦ.
Верена,Варена..мисля,че добре ще се прояви въпреки демонстративното ти недоволство към нея  :P