Здравей Гост

Гледане на кафе

• 90 Отговора
  • 33120 Прегледи
Re:Гледане на кафе
« Отговор #20 -: Август 18, 2010, 07:51:32 pm »
vanilla, благодаря за отговора. Да, видях фигурата (прилича ми на мъж) и сърчицето. За съжаление не се сещам за такъв човек  :-\

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #21 -: Август 19, 2010, 01:25:14 pm »
romantica това което видях -Ще бъдеш излъгана или подложена на изкушение.Фигурата на дъното на чашата е мн.важна при гледането на кафе а при теб е голяма и много ясна.Бъди внимателна при отправени към теб предложения  от всякъкво естество .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 19, 2010, 01:59:46 pm »
Да питам :blink: , фигурите в бяло или черно гледате?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #23 -: Август 19, 2010, 02:08:57 pm »
Марая и бяло и черно-комплексно е .По принцип чашата се разделя на 3 части визуално .Ляво дясно и дъно поне аз така правя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Август 21, 2010, 04:54:03 am »
Марая и бяло и черно-комплексно е .По принцип чашата се разделя на 3 части визуално .Ляво дясно и дъно поне аз така правя.

Мерси , разделяш ги според дръжката ли?
Интересно ,тея дни ще пиина едно турско ,да ми метнеш едно оченце ,ако имаш време и не възразяваш! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Август 21, 2010, 01:10:43 pm »
Вие виждате ли две гУлУбчета?  ;D

А?! А сега видях, че над тях има някакъв  "летящ" мъж.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #26 -: Август 21, 2010, 01:12:54 pm »

ми аз видях чифт цици  :-[  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Август 21, 2010, 01:24:35 pm »

Да , две гълъбчета и буквите Л и Ч.

*

Vision

• 3523
« Отговор #28 -: Август 21, 2010, 02:09:19 pm »

ми аз видях чифт цици  :-[  :rolf:

ужас, и аз това видях, и едната е нещо ''посърнала''.. ;D :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #29 -: Август 21, 2010, 02:27:58 pm »
Цици..... баба ви трънкина!  ;D ;D ;D

Марая, аз продължавам да се дзверя да видя буквите. Принципно търся друга буква  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Август 21, 2010, 02:34:40 pm »

Марая, аз продължавам да се дзверя да видя буквите. Принципно търся друга буква  ;D

Това дето го виждат като цици за мен е Л , а над Л е Ч. Това може да е второ или 3-то име на човека.
По-важно е ,че е на пътя ти и ,че е светла чашата ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #31 -: Август 21, 2010, 02:50:28 pm »

преди 18 години гледах на кафе и виждах абсолютно всичко. когато се омъжих спрях да виждам - виж ти какъв знак, ама кой да ти го оцени на него акъл  ;D ;D ;D  вече нищо не виждам в чашите с кафе... ако се напъна сигурно и може да видя нещо, ма като пия само нес то не става  :57:

затуй не ми се впрягай много - наистина видях цици  :P :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #32 -: Август 21, 2010, 02:55:38 pm »

затуй не ми се впрягай много - наистина видях цици  :P :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а бе и аз ги видях, та чак ми стана смешно. Огледах се и за други полови белези  ;D :P

« Отговор #33 -: Август 21, 2010, 02:56:57 pm »
Това дето го виждат като цици за мен е Л , а над Л е Ч.

да бе верно   :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #34 -: Август 21, 2010, 03:04:40 pm »
а бе и аз ги видях, та чак ми стана смешно. Огледах се и за други полови белези  ;D :P

гледах в малката картинка, сега се сетих, че може да се уголемява.. :-[

добре, щом ти е важно, ще ти кажа..това е някакъв силен и властен мъж, може би е зодия лъв, или с асц. телец, има характерни белези..нагърбил се е с много отговорности, бори се с някакви демони, много хора му се ''покланят'' и се облягат на гърба му..някои го виждат като майка с много гърди, от които да сучат..
за теб лично..ти искаш да ти даде бурен растеж в някаква област, да се раздвижат нещата..понякога си плаха като сърна пред него, друг път го изкушаваш с танци..ако се случи нещо с него, ще е между две твои пътувания на някъде..има много земя в този човек, бъди вятърничава само малко, за чар, иначе бъди стабилна и ти..изглежда, че няма как да му дадеш нещо, защото все едно няма нужда от нищо, но той има нужда от почивка, ако знаеш как- дай му я и ще е твой.. :blink:

« Отговор #35 -: Август 21, 2010, 03:18:38 pm »
Ти мА застреля, бее. Въйх!  :rolleyes:

Направо се размечтах. А прървата случка наистина стана между две пътувания  :unsure:, въпреки, че това може и да е в бъдещето.

ааа..да не забравя...има земя  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Август 21, 2010, 03:26:11 pm »
Ти мА застреля, бее. Въйх!  :rolleyes:

Направо се размечтах. А прървата случка наистина стана между две пътувания  :unsure:, въпреки, че това може и да е в бъдещето.

ааа..да не забравя...има земя  ;D

има ли нещо като в приказката ''красавицата и звяра'', в смисъл- той да изглежда страшноват за повечето хора, но ти да знаеш, че има много добра душа..защото ако имаш такова усещане, най- вероятно е точно така.. ;) ръмжи, така отблъсква натрапниците, но ти знаеш, че можеш да го промениш..ако ви е писано, ще стане..но кога, не знам..има периоди по чашата, отсечката, преди тази част, от която си пила..все едно както е на астрологичната карта си представи, ако си пила от шести дом, бъдещето започва от пети, после четвърти и т.н., по часовниковата стрелка, най- късното бъдеще е седми дом, до една година..

« Отговор #37 -: Август 21, 2010, 03:54:56 pm »
има ли нещо като в приказката ''красавицата и звяра'', в смисъл- той да изглежда страшноват за повечето хора, но ти да знаеш, че има много добра душа..

Дам.
Миии аз не го бях забелязала....5 години  ;D И един ден, доближавам се до него на 50 см и викам - бааааааа***** какъв е сладур тоя!  ;D
Иначе изглежда темерут /има Слънце квадрат Сатурн/, но се оказа много разговорлив и кооперативен. Но ако не напарви нещо повече от това да ми потъва в погледа и да ми шепне в ухото "здравей" ще престана да го удостоявам с честта да ни се срещат погледите  :angry:

*

Vision

• 3523
« Отговор #38 -: Август 21, 2010, 04:11:12 pm »
има ли нещо като в приказката ''красавицата и звяра'', в смисъл- той да изглежда страшноват за повечето хора, но ти да знаеш, че има много добра душа..

Дам.
Миии аз не го бях забелязала....5 години  ;D И един ден, доближавам се до него на 50 см и викам - бааааааа***** какъв е сладур тоя!  ;D
Иначе изглежда темерут /има Слънце квадрат Сатурн/, но се оказа много разговорлив и кооперативен. Но ако не напарви нещо повече от това да ми потъва в погледа и да ми шепне в ухото "здравей" ще престана да го удостоявам с честта да ни се срещат погледите  :angry:

не знам как да разчупиш ледовете..но си го представям на някаква разходка вечер, после седнали някъде, съзерцаващи някоя красива природна гледка..в парк, или залеза от моста на въздишките..преди това хапнали нещо приятно и леко и с по един сладолед в ръка, нещо такова.. ;D може да има много малка амплитуда на жестовете, трябва да внимаваш да не ги отхвърлиш без да искаш, защото жеста е равен на него, ако примерно посегне да ти махне мигла от бузата, а ти се отдръпенш инстинктивно, може да си направи генерални изводи..е, няма нещо, което да не може да се изясни с много обяснения, ама най- хубаво си е импулсивно..просто са важни генералните движения- ако се приближава, независимо с какви жестове е ок..и аз не знам много за земните мъже..понякога си мисля, че жените ги свалят тях, когато вече имат интерес и са се доближили много, не правят последната крачка, все едно си казват- ако иска да стане нещо, нека я направи тя..все едно нещо не им достига на края..а и защото мислят за бъдещето и как ще разправят след време на всички че виждаш ли, тя ме свали тогава.. ;D
абе щом ти шепне ''здравей'' в ухото, работата е повече от ясна, според мен..особено ако ухото ти е ерогенна зона и те е ''подушил''..ама дали става въпрос само за секс или за нещо повече, не знам..макар че- щом толкова време не предприема никакви действия, може да е сериозно, а може и за него времето да е нищо, кой знае.. ;)

« Отговор #39 -: Август 21, 2010, 04:19:24 pm »
все едно си казват- ако иска да стане нещо, нека я направи тя..все едно нещо не им достига на края..

Една Риба с АС Близнаци /поправих го  :-[/ и много въздух, която се усуква около мене в прав текст ми заяви, че сега жените си искали сами. Един вид - ареее веееее, писа ми да те чакам да ме изч****! ;D ;D ;D