Държа да отбележа,че не зададох въпроса си за да получа мнението ви дали съм права или не,защото "пиклата" която се е "женила за апартамент" изкара бременността си вкъщи,но без мъжа си,месец след раждането пак е вкъщи разбира се без мъжа си,заради "добрата и невинна свекърва" за която не съм разказала докато живеех там,как ми се пипаха нещата,преместваха,ползваха,простираше ми се прането при положение че не съм го оставяала в пералнята да ме чака повече от 10 мин,за да може тя да си пусне нейна пералня,през 5 мин кара мъжа ми да я закара там,да я заведе там и т.н.Разбира се че не е честно да се дава нещо на единия,а другия да се ползва като постоянен помощник,който каквото иска да говори имам право да имам отношение и е повече от ясно защо,не съм длъжна на никой да се оправдавам за какво или защо съм се женила,достатъчно ми е аз и мъжа ми да го знаем,но тази жена за мен е пресметлижа и долна лъжкиня,за сведение на тези който си мислят че искам да я изгоня защото нямам къде да живея нека поясня,родителите ми са се постарали да живеем на прекрасно място,в прекрасен квартал,в прекрасен огромен апартамент,чудесно обзаведен и в него се чувствам уютно,мястото за което говорим,там кадето е свекървата е под всякаква критика,но ме интерсуваше да бъда там с мъжа си и детето си,само че с нейното задушаващо присъствие там немога,искам да имам личен живот а с нея не става!