Здравей Гост

Синастричен СЪВПАД на планети с партньорско АС/DC - IC/MC

• 79 Отговора
  • 15921 Прегледи
Преди доста години имах приятелски и любовни отоношения с един колега на който Венерата ми прави съвпад със Сатурн,МС и слънце.Мога да кажа ,че е имал положително и подкрепящо влияние в работата ми.Негов СЛВсъвпад с моя ДС и негово Слънце съвпад с моя ЮЛВ.Ролята на възлите не мога да я определя точно освен особеното усещане за близост.Но имаше и други фактори за това.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

tool

Мой Юпитер в съвпд с Дсц на партньора, моя Юнона в съвпад с Асц - 7 години приятелство, от които 2-3 години брак ..

Слънце на партньора върху мой Асц - много позитивна връзка, със страхотно настроение ..

Сатурн на двама мои приятели в съвпад с мой МЦ - усещането е все едно вървим вързани по общ път .. няма мърдане и това е ..  :P а по принцип уж не се привързвам много към хора и среди..  :-\

*

Uran

• 6041
Синастрия с много близка приятелка. Неин Марс в точен съвпад с мой ДЕСЦ.,Меркурий и ПФ, нейна Луна в съвпад с мой ИЦ.
Приятелки сме от деца и продължаваме да поддържаме връзка.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
това е синастричната карта между мен и комшийското бебе. за първи път през живота ми бебешок не реве от мен, ами ми се радва и ми гука докато ми види муцуната  ;D ;D ;D  майка му разправя, че пищи от всички, а непознати не иска дори и да доближва  :rolf:

окзва се, че имаме доста кармични съвпади с малкия сладур, който е на 1 годинка в момента  :P

моята карта е вътрешната, а неговата външната  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Ох, аз пък се зачудих кой ли е Топчо... Първоначално си помислих, че става въпрос за бившия ти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Ох, аз пък се зачудих кой ли е Топчо... Първоначално си помислих, че става въпрос за бившия ти.  ;D

едно малко, сладко, нахилено раченце с току що поникнали зъбета, дето като го видя и ме хващат канибалски страсти да го мачкам, хапя и цалувам  :rolf:

Наистина много планети по осите  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Наистина много планети по осите  :blink:

да така е. детето с родната си майка няма такива попадения, както с моята карта, което ми е много чудно, защото нямаме абсолютно никаква роднинска връзка  :-\

Супер интересна тема! И аз човъркам синастриите и имах нужда от тази информация, която ще прочета в тази тема :)

Ето и мойте съвпади с Господина, който ме вълнува така силно в момента:

Мое Слънце и Плутон съвпад с негов АСЦ и Уран, и по-широк съвпад с Венерата му

Мои ДСЦ и Юпитер съвпад с негов ИЦ

Мои МЦ и Луна съвпад с негов ДСЦ

Мой АСЦ съвпад с негов Сатурн и МЦ!

Осите са ни много силно застъпени, че и барабар с това хубави планети по тях! Връзката е много силна, той гледа на мене със страхотно уважение, аз също, има химия има всичко...  :-[ 

*

Milkyway

• 3770
Преди 6 години като започнах работа във фирмата,бях тресната като мокар парцал от един колега.Невероятното привличане продължава и до днес,въпреки,че не съм го виждала от 3 години.Жестоко привличане от моя страна(от негова незнам).Естествено аз съм много сдържана и никой незнаеше за това мое влечение(нали все пак имам съвпад на марс и луна със сатурн).
Чак на третата година по какви ли не заобиколни начини го помолих за часът на раждане и направих великата синастрия.Аз съм риба,той дева.
И кой е единственият съвпад който се набива на очи?
Неговата венера съвпад с моят АС

Винаги ще го харесвам.Но както винаги тайно ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Преди 6 години като започнах работа във фирмата,бях тресната като мокар парцал от един колега.Невероятното привличане продължава и до днес,въпреки,че не съм го виждала от 3 години.Жестоко привличане от моя страна(от негова незнам).Естествено аз съм много сдържана и никой незнаеше за това мое влечение(нали все пак имам съвпад на марс и луна със сатурн).
Чак на третата година по какви ли не заобиколни начини го помолих за часът на раждане и направих великата синастрия.Аз съм риба,той дева.
И кой е единственият съвпад който се набива на очи?
Неговата венера съвпад с моят АС

Винаги ще го харесвам.Но както винаги тайно ;D

Е,,, Милки , случва се итова. :blink:Щеше да е по-добре неговия АСЦ на твойта Венера....
а ,къде му е марса и Плутона?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
АС ми е в лъв 5 гр 17 мин :blink:

*

iva22

• *
  • 151
Класика е в брачните синастрии лични планети на единия да са близо до осите на другия...а от вашия опит бихте ли казали, че за същото може да се говори и когато господарите на АЦ/ДЦ и ИЦ/МЦ на единия се падат в ъглови домове на другия?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Класика е в брачните синастрии лични планети на единия да са близо до осите на другия...а от вашия опит бихте ли казали, че за същото може да се говори и когато господарите на АЦ/ДЦ и ИЦ/МЦ на единия се падат в ъглови домове на другия?

Да! При мен мое слънце в негов 4-ти , негово слънце в мой 4-ти почти на ИЦ. Негова луна също в мой 4-ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

АС ми е в лъв 5 гр 17 мин :blink:
Слънцето къде е ?
8-ти или 9-ми дом?  
И на Луната знака ми е любопитно, също и какви аспекти приемат светилата.  :rolleyes:

А на мен не ми е любопитно. ТЕМАТА НЕ СЕ ОТНАСЯ ДО ТВОЯ ХОРОСКОП И ПРИЛЕЖАЩИТЕ МУ СИНАСТРИИ.

ИМАШ ДОСТАТЪЧНО ТЕМИ, КЪДЕТО ДА СЕ ЛИГАВИШ.

Моя хороскоп?!  :unsure:
Лигавя?  :o
(че и с главни букви ми крещи ;D)

Дам. Забележката се отнася само до теб.  ;)

Чакайте и аз да се отчета по темата:
- негов АСЦ 0 съвпад с моя Венера /както и неговата Венера 1 гр с мое Слънце/ - бях привлечена от пръв поглед, но само това не стига...А иначе обща загриженост и топло отношение. Приятел
- негов АСЦ 0 съвпад с мой Марс и негов ДСЦ с мой Сатурн - няма откачане.....Либоооооф осите МС и ИЦ съвпад с мои ИЦ и МС и ЮЛВ/СЛВ
- негов АСЦ 0 съвпад с мой Марс и мой АСЦ 0 съвпад с негов Меркурий и негов Уран с мой ИЦ - разбирателство без думи, усещане на вътрешното състояние. Шеф - осите МС и ИЦ съвпад с мои ИЦ и МС
 - неин АСЦ и Слънце 0 съвпад с мой Юпитер /мое Слънце 0 съвпад с неин Юпитер/ - сестра ми и най-добрата ми приятелка
 - съвпад на осите, като моята Луна съвпад с негово МЦ - брат ми - най-добрия ми помощник
« Последна редакция: Август 20, 2010, 07:48:07 pm от daisyline »

Аз се сещам само за точен съвпад на Луна с моя Асцендент - разбирателство без думи(може би от това, че знака е Скорпион, но някак само това не беше достатъчно)

Ето такова мнение чаках, Крис! Мерси

Сега разглеждам и други карти и виждам - на моя дългогодишна приятелка - АСЦ-ДСЦ неин в абсолютен съвпад с мой ДСЦ и АСЦ и мой Уран на неин МЦ, както и неин СЛВ/ЮЛВ на мои МЦ/ИЦ - още от първия учебен ден ми направи впечатление и и си я заплюх  ;D. А планетите ни почти всички си съвпадат, изключение прави само Слънцето й в Стрелец и Луната, Мерка е в същия знак като моя, макар че не е съвпад....

*

Milkyway

• 3770
Моят АС съвпад с сев възел на другия,съдбовно ли е?
И негова венера съвпад моят юпитер какво значи,че сте се отдадем на мързел и угаждане ли?