Здравей Гост

наводнение

• 3 Отговора
  • 2036 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
наводнение
« -: Август 22, 2010, 08:53:26 am »
Здравейте.Сънувах че съм някъде по северна България и след обилни дъждове реката беше придошла доста повече от обикновено.Бях нещо като свидетел на случващото се без някакви последствия за мен.Имаше доста детайли сяързани с работодателя ми ,но не ги помня добре.Накрая видяхме в далечината,че изригна вулкан.В момента в който решихме,че трябва да бягаме се събудих.Имате ли идея какво може да значи всичко това.
Благодаря ви .

*

Uran

• 6041
Re: наводнение
« Отговор #1 -: Август 22, 2010, 09:40:53 am »
Как са нещата на раб.място? Работодателят ви справя ли се в тази криза?

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #2 -: Август 22, 2010, 02:59:17 pm »
хмм.работодателят ми се справя, но нещата са такива,че ми се иска скоро да си намеря работа,която да е свързана с професията ми.Съответно имам страхове,че ако напусна ще остана без работа, а ако продължа да работя това което не харесвам ще загубя много.Предполагате че е свързано с работата ли ? На мен ми се струва същото,само не мога да разбера дали сънят е продиктуван от  мои размишления и страхове или има нещо пророческо в него(често сънувам предвещаващи сънища)

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #3 -: Август 27, 2010, 11:10:14 am »
Аз го виждам в два варианта. Или фирмата, в която работиш ще търпи промени, които няма да те засегнат /евентуално, защото няма да си там или няма да имат значение за теб/. Или съзнанието ти така наглася нещата, че един вид да си намери причина да те отърве от настоящата ти работа.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.