Ох, нямам думи!
Марайче, не се хаби бе жена! Приеми, че си над всичко това!
На простия се отговаря винаги с мълчание. Това си има своето логично обяснение.
Човекът явно не е добре, за да търси свекърва ти и да я занимава нея с тези неща. Защо не е потърсил лично теб?
Виж Дивна ,нещата са много комплицирани! Беше преди време , бях в много лошо положение. Аз споделих , защото сякаш бях зомбирана и бях изпратена при въпросното *недоразумение*. След дни се установи ,че там е ходила даже и любовницата на мъжа ми.Той работеше със свекърва ми , познаваше децата ми , беше правил магии с/у мен на любовницата , а после да ме чисти мен...Въобще не е
драма , а част от един човешки път , просто една пресечка от 5-ТО АВЕНЮ
:angry:. и КОГАТО РАЗБРАХ ЗА ВСИЧКОТО ТОВА ,КОГАТО ЗНАЕХ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ,АЗ ПРОСТО ЕЛИМИНИРАХ ВСЯКАКЪВ КОНТАКТ.
Наскоро в темата за ритуалите провокирана от различните мнения
споделих с вас тази милимална историйка. Явно обаче съм засегнала надълбоко , защото *недоразумението* е било информирано и понеже в момента е във Варна -може и да лъже ,така е казал на свекърва ми ,явно пак се е поприсетил за мен!
Как да ме потърси ,аз не си давам личния телефон на всеки! ТОЙ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ЛИЧНИЯ МИ НОМЕР! НИКОГА !контактите ми с него през еднодневни номера .....
Ужасното е , че тук става дума за подмолна и долнопробна борба , в която ни най-малко имам намерение да участвам , защото не съм от хората ,които ще се борят с безсмъртието...Аз живея в реалния свят и съм много земна....С целия ми респект към форума и към сайта ,мога да кажа ,че има хора заради които бих тръгнала ,но те са малко
на фона на останалите ,заради които си заслужава да бъда тук , а и да споделя някои такива житейски небивалици...