Здравей Гост

ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010

• 109 Отговора
  • 17456 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Направо припаднах! :o
Предстоят две пълнолуния в овен! Какъв ли е тоя вселенски знак!
Септемврийското е на 0:15 мин. в овен , а октомврийското на 29:33 мин. пак в овен.
Мисля ,че не е никак случайно това ,тъй като е в знака на огнения марс и в знака на началото...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Re:ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010
« Отговор #1 -: Август 24, 2010, 10:26:18 pm »
Е, и?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 24, 2010, 10:37:12 pm »
Е, и?

Не мисля ,че се случва всяка година в първия и последния градус на  един знак! Гледах от 2009 до сега! Впечатли ме това ,че Каръл Ръшман казва , че 0* и 29* са *особенни градуси * -критични ,особенно за кардиналните знаци!
А тук и двете пълнолунията са в кармични градуси и то в овен ,знака на началото. Приключване е ключова дума за пълнолунието . Според мен има много кармично значение акцентирането на двете пълнолуния в овен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 24, 2010, 11:04:12 pm »
Ето го първото на 0:15 мин. Координати за София.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 24, 2010, 11:11:01 pm »
Ето го и другото в овен на 29:33

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Август 24, 2010, 11:14:57 pm »
Виж как Кардиналните не питаме " Е и ? "   ;D
Новините и събитията идват едно след друго - то какво ли не мина
през тази точка вече ..... :o
( а на мен ми е на МЦ )
Абе всички се " изредиха" - няма някой да не е " удрил" топката,
пардоН тоЧката   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Август 24, 2010, 11:20:14 pm »
Виж как Кардиналните не питаме " Е и ? "   ;D
през тази точка вече ..... :o
( а на мен ми е на МЦ )
Абе всички се " изредиха" - няма някой да не е " удрил" топката,
пардоН тоЧката   ;)

Много ме впечатли ,просто ги разглеждах до края на годината! А това си е някакъв знак , в овен.
А за минаването....,ми е ясно като МУтабелка ;D ;D , който не мина само той не ме из/п/тряска...

*

Divna

« Отговор #7 -: Август 25, 2010, 12:24:15 am »
Пълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден  :o. И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце и нат.Плутон, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат.

« Последна редакция: Август 25, 2010, 01:06:27 pm от Divna »

*

Vision

• 3523
« Отговор #8 -: Август 25, 2010, 06:42:07 am »
Пълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден  :o. И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат.

не се сърди, но ще споделя какво мисля за това..мисля че ще е окончателно приключване на връзката с приятелят ти и не много след това- започване на връзка с друг, този път без драми, пълноценно..поне ти го пожелавам..този човек нещо не те усеща..прекалено много емоции, повечето негативни..има и по- добър начин..и по- добър живот..много се чудя дали да го пускам, ама ще рискувам.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Август 25, 2010, 12:05:19 pm »
Pyrvoto пълнолуние  попада в първата декада на овен ,отново под управлението на марс.
Голяма енергия и труд в борбата за живот . Осъзнаване на потенциалните възможности. Първия градус е под управлението на марс. ТРОЙНО е подчертан Марс в картата.

Второто попада в декан на Юпитер , а градуса е на слънцето. Налагане на мнение ,деспотизъм,властолюбие.Интуитивно взетите решения са начин за решаване на проблемите....

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Август 25, 2010, 12:23:07 pm »
Виж как Кардиналните не питаме " Е и ? "   ;D

Не си съвсем права. За да питам, значи търся допълнителна информация. И аз имам кардинални планети, които са ми управители на главни оси (1-ви и 4-ти дом): Марс и Юпитер в квадрат помежду си. Но понеже е в последната декада, не съм мислела, че толкова скоро може да има събития (кардиналния тао-квадрат е все още се изявяваше в първата декада). Но...както се казва, никой не е застрахован - вземайте под внимание лунациите!

Слагам тук картата си с транзитите за разглеждане. Доста съм стъписана - Марс ми управлява 4-ти дом и се намира в 10-ти, а оста на пълнолунието се пада точно върху наталния ми Марс (Слънцев съвпад, Луна в опозиция). Моля, кажете какво да очаквам!?
« Последна редакция: Август 25, 2010, 12:28:08 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 25, 2010, 12:28:00 pm »

Не си съвсем права. За да питам, значи търся допълнителна информация. И аз имам кардинални планети, които са ми управители на 1-ви и 4-ти дом (Марс и Юпитер са в квадрат помежду си в кардинални знаци).

Слагам тук картата си с транзитите за разглеждане. Доста съм стъписана - Марс ми управлява 4-ти дом и се намира в 10-ти, а оста на пълнолунието се пада точно върху наталния ми Марс (Слънцев съвпад, Луна в опозиция). Моля, кажете какво да очаквам!?

Значи е трябвало да попиташ Е и? За да видиш , че и аз съм изумена и за мен това си е феномен ,две пълнолуния в овен и в такива градуси..... :-\

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Август 25, 2010, 12:30:01 pm »

Не си съвсем права. За да питам, значи търся допълнителна информация. И аз имам кардинални планети, които са ми управители на 1-ви и 4-ти дом (Марс и Юпитер са в квадрат помежду си в кардинални знаци).

Значи е трябвало да попиташ Е и? За да видиш , че и аз съм изумена и за мен това си е феномен ,две пълнолуния в овен и в такива градуси..... :-\

Да, затова се светнах, че всъщност имам Марс в критичен градус по оста на лунацията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Август 25, 2010, 12:42:08 pm »
Небесна , аз мисля , че решението е по Юпитер. Съвпада на тр.Слънце е до минутка с Марса ти , а той упр. 4-ти , намира се в 10-ти и квадратира Юпитер , чийто диспозитор е Луната /предмет на темата/. Юпитер обаче ти е упр. на АСЦ и се намира в 8-ми дом...
Небесна , имам две предположения:
Нещо по темата имоти ,наследства , пари.... тр. Юпитер на тригон натален Юпитер. Транзитно слънце е в кармичен аспект от АСЦ.

Второто , проблеми в дома /не искам да го кодирам изричайки останалото/.....

и Трето - нещо с партньорите ,защото имаш рак в 7-ми , тук е Юпитер...
Абе може и бременност :-[

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Август 25, 2010, 12:59:16 pm »
Точно наследствените ни жилища - на майка, вуйчо и леля (подчертавам, че майка ми е жива още) са обект на съдебна делба със строителя, който е надстроил някакви квадратури и иска да му се заплатят по сегашните цени, а нашите обжалват цената.

Асцендентът на пълнолунието е в 9-ти дом. Възможно е съдът да се произнесе по делото точно тогава. Проблемът е, че не знаем за каква сума ще се произнесе съда и ще имаме ли възможност да наплатим на строителя. Тримата със сестра ми и брат ми не можем да теглим заеми, а майка вече е много болна. Отиде ли на публичен търг, жилището ще се обезцени съвсем. Но тези неща си ги знам и преди пълнолунието. Въпросът ми е, дали тази карта показва какъв ще бъде изхода?

пп. Строителят е надстроил квадратури, защото дядо ми се е отказал от по-голям апартамен в полза на децата си, но на времето не е направил дарение и сега онова животно се измята и съди децата му.

*

Divna

« Отговор #15 -: Август 25, 2010, 01:02:07 pm »
Пълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден  :o. И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат.

не се сърди, но ще споделя какво мисля за това..мисля че ще е окончателно приключване на връзката с приятелят ти и не много след това- започване на връзка с друг, този път без драми, пълноценно..поне ти го пожелавам..този човек нещо не те усеща..прекалено много емоции, повечето негативни..има и по- добър начин..и по- добър живот..много се чудя дали да го пускам, ама ще рискувам.. :-\

Ти пък ... що да се сърдя?!  ;D
Той Господ си знае работата! Ако пътищата ни с тоя мъж се разделят, значи така трябва.
Ще пиша, ако има събитие. Интересно ми е какво ще е то?
Миналото ми беше в 10 дом и ми донесе нова работа  ;D.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #16 -: Август 25, 2010, 01:06:15 pm »

Не си съвсем права. За да питам, значи търся допълнителна информация. И аз имам кардинални планети, които са ми управители на главни оси (1-ви и 4-ти дом): Марс и Юпитер в квадрат помежду си. Но понеже е в последната декада, не съм мислела, че толкова скоро може да има събития (кардиналния тао-квадрат е все още се изявяваше в първата декада). Но...както се казва, никой не е застрахован - вземайте под внимание лунациите!

Небесна, качи моля те и солара за 2010/2011. Така по-сигурно може да се изкаже човек. Пък и прогресивната Луна кажи къде е. Тъкмо бях зяпнала лунациите и картата на БГ.....с тези земетресения не мога да спя от страх.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Август 25, 2010, 01:11:36 pm »
Точно наследствените ни жилища - на майка, вуйчо и леля (подчертавам, че майка ми е жива още) са обект на съдебна делба със строителя, който е надстроил някакви квадратури и иска да му се заплатят по сегашните цени, а нашите обжалват цената.

Асцендентът на пълнолунието е в 9-ти дом. Възможно е съдът да се произнесе по делото точно тогава. Проблемът е, че не знаем за каква сума ще се произнесе съда и ще имаме ли възможност да наплатим на строителя. Тримата със сестра ми и брат ми не можем да теглим заеми, а майка вече е много болна. Отиде ли на публичен търг, жилището ще се обезцени съвсем. Но тези неща си ги знам и преди пълнолунието. Въпросът ми е, дали тази карта показва какъв ще бъде изхода?

Мисля , че ДА!
Съдя по тригона ,който ТР. Юпитер прави с натален в 8-я ти дом/дома на наследствата ,както писах по-горе.
А пълнолунието се свързва с приключване, има и още нещо ,което забелязах -куинконс на тр. Уран с натален Марс , който е активиран от пълнолунието. Така ,че това пълнолуние със сигурност ще ти донесе събитие ....

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Август 25, 2010, 01:16:32 pm »
Така ,че това пълнолуние със сигурност ще ти донесе събитие ....

въпросът е какво ще е то и дали ще е в моя полза.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Август 25, 2010, 01:21:37 pm »
Така ,че това пълнолуние със сигурност ще ти донесе събитие ....

въпросът е какво ще е то и дали ще е в моя полза.

Интересно ,ти как мислиш с тоя Юпитер в екзалтация в натала и транзитен на трон / приемам в този случай Юпитер за втори управител на рибите/. ;D
Разбира се ,но може и да платиш за това....,а и тр. Уран е на тригон от нат. Юпитер....