Здравей Гост

ne6to, koeto se setih da pitam :)

• 11 Отговора
  • 3394 Прегледи
*

NAT

« -: Март 27, 2005, 05:55:08 pm »
nqkoi sanuval li e sebe si, svoeto suznanie, razum i t.n. v 4ujdo tqlo?...obiknovenno kogato sum se sanuvala v 4ujdo tqlo i horata okolo men sa bili nepoznati...a ponqkoga prosto sanuvam razni hora, koito v realnostta vaob6te ne sum vijdala, a v syni6tata sa mi poznati dori priqteli...  

*

Gostenka

« Отговор #1 -: Март 27, 2005, 10:34:53 pm »
:lol: Ami da ,snoshti se synuvah kato kuche ,ot vreme na vreme po-tochno vlizah v kucheshko tqlo!
A nqma da zabravq edin moi syn ,synuvah zalojnik ,malko prilichashe na onezi ,koito hvashtat teroristichnite grupirovki ,po-tochno na takiva hora mai beshe zalojnik .Ta synuvah edin myj ,na okolo 50 ,dosta edyr ,i az bqh nevidima ,pak kato prizryk i  toi stoeshe  vyrzan na edin stol,(v staqta imashe i drugi zalojnici ),a v gyrba mu imashe neshto kato dupka ,az minavah prez gyrba mu i govoreh s negovata usta .Taka doide ediniq terorist i zapochna da go pita razni raboti ,togava zapochnah da otgovarqm az ,prez chujdoto tqlo i takiva raboti mu kazah ,che blagodarenie na dumite mi ,osvobodiha zalojnika!Inache i az chesto synuvam hora ,koito ne poznavam. :D  : :)

*

АН

« Отговор #2 -: Март 28, 2005, 12:48:58 pm »
на мен също ми се е случвало.

Даже съвсем скоро - сънувах се като млад мъж, който се държеше по начин, нетипичен за мен...Запомних съня и до сега мисля за него - опитвах се да го свържа с разни неща от будния живот, но не успях...

Сега обаче си мисля, че като го свържа със сюжетите на всички сънища от последните нощи, както и по-скоро с емоциите и събитията от будния живот, картината става далеч по-ясна...

Може би най-общо може да се каже, че сънищата в такива случаи ни подготвят да приемем някакви нови или различни енергии- подсещат ни, показват ни какво би могло да се случи...

*

NAT

« Отговор #3 -: Март 28, 2005, 05:29:15 pm »
pri men problema e 4e ne pomnq detaili ot syni6tata, koito mogat da mi pomognat s ne6to, pomnq samo 4asti ot synq, sy6to i momi4etata, koito sym bila (vsy6tnost az nikoga ne sym se synuvala kato muj ili jivotno, vinagi sym bila momi4e)...mislq si daki tezi syni6ta nqmat ne6to ob6to s horata koito sme bili v minali jivoti ( za6toto az vqrvam v prerajdaneto) i horata koito sme poznavali togava?

*

АН

« Отговор #4 -: Март 29, 2005, 01:17:37 pm »
Цитат
pri men problema e 4e ne pomnq detaili ot syni6tata, koito mogat da mi pomognat s ne6to, pomnq samo 4asti ot synq, sy6to i momi4etata, koito sym bila (vsy6tnost az nikoga ne sym se synuvala kato muj ili jivotno, vinagi sym bila momi4e)...mislq si daki tezi syni6ta nqmat ne6to ob6to s horata koito sme bili v minali jivoti ( za6toto az vqrvam v prerajdaneto) i horata koito sme poznavali togava?
защо пък да нямат....

при регресии в подобно състояние виждаме миналите си животи....

ти имала ли си случаи на т.н."дежа вю" - когато например посетиш някое ново място и имаш чувството, че и друг път си била вече там...или пък срещнеш човек- да имаш чувството, че го познаваш....?

*

NAT

« Отговор #5 -: Март 29, 2005, 04:05:58 pm »
Цитат
ти имала ли си случаи на т.н."дежа вю" - когато например посетиш някое ново място и имаш чувството, че и друг път си била вече там...или пък срещнеш човек- да имаш чувството, че го познаваш....?
ami 4esno kazano ne pomnq (pone v momenta ne moga da si spomnq) dali sym imala to4no "deja vu", no naistina mi se e slu4valo da vidq nqkoi i da mi se stori poznat( az ne pomnq po princip lica osobeno mnogo, no vse pak...) ne znam dali tova to4no e "deja vu", za6toto imam priqtelki koito sa mi razkazvali 4e sa synuvali razni ne6ta i te posle sa se slu4vali (no stava duma za savsem nezna4itelni raboti- primerno 4e horata na dadeno mqsto sa bili podredeni to4no taka kakto v synq i t.n.) ta tova e po-skoro "deja vu", nali?

Oba4e mi se e slu4valo drugo, no ne moga da go opredelq to4no, zatova 6te dam primer- vednyj v edin 4as po matematika si re6avam zada4a i izvednyj mi hrumna nqkakva formula, po koqto da q re6a, i q napisah, no az poneje ne sym mnogo dobre po matematika  i pitah edna syu4eni4ka dali ima vaob6te takava formula, i tq mi kaza 4e tova e teorema, a az dori ne znaeh, 4e ima podobna teorema...ta ideqta mi be6e, 4e ponqkoga se se6tam razni ne6ta, koito ne sym i 4uvala dori i te se okazvat verni, i mislq 4e tova sa nqkakvi znaniq ostanali v syznanieto mi ot minali jivoti...vyzmojno li e?  

*

lin

« Отговор #6 -: Март 29, 2005, 04:30:42 pm »
Здрасти NAT!

Възможно е да си спомняме опитност от предишни съществувания.
Някои хора проговарят странни езици, които не са учили и прочее...

Много често обаче се случва да сме видяли нещо и да сме го изхвърлили от ума си, защото така и така сме заляти с информация отвсякъде...
И незнайно кога, това нещо изплува съвсем неочаквано и непонятно за нас в съзнанието ни за да ни послужи. Но в същия миг можем да се заречем, че никога не сме и чували за въпросното нещо. Просто функция на нашата памет...  :)  

*

АН

« Отговор #7 -: Март 30, 2005, 11:42:24 am »
така е- ако не поддържаме вниманието си отворено за вътрешния си свят и глас, за послания на сънища и звезди, то знаем само това, което знаем, че знаем :D  - всичките ни знания са чужди, а мислите ни са по модели, стереотипи и шаблони :D  

*

лилид

« Отговор #8 -: Март 30, 2005, 12:32:25 pm »
здравейте,

ще напиша в тая тема, защото струва ли си да отварям нова, като без друго рядко и размито си спомням сънищата...

имам си аз един вечен приятел...е, в тоя живот малко повече от 15 години се опознаваме :D
мнооого рядко съм го сънувала...дори по времето когато бяхме интимни
та нощес като че се мерна в сънищните ми мисло-образи...
но разказвам ви сега това, защото обажда ми се днес той да ме пита как съм що съм, защото нощес ме бил сънувал...били сме заедно в компания на сън и оставил ме бил някъде си ...  

добре ти става като се намери някой да те попита как си що си, нали :)  

*

АН

« Отговор #9 -: Март 30, 2005, 12:43:52 pm »
Цитат
здравейте,

ще напиша в тая тема, защото струва ли си да отварям нова, като без друго рядко и размито си спомням сънищата...

имам си аз един вечен приятел...е, в тоя живот малко повече от 15 години се опознаваме :D
мнооого рядко съм го сънувала...дори по времето когато бяхме интимни
та нощес като че се мерна в сънищните ми мисло-образи...
но разказвам ви сега това, защото обажда ми се днес той да ме пита как съм що съм, защото нощес ме бил сънувал...били сме заедно в компания на сън и оставил ме бил някъде си ...  

добре ти става като се намери някой да те попита как си що си, нали :)
едновременно сте се сънували ли?

не изглежда да е случайно и не се случва често :)

може да се е случило :
- за да ни върне към нещо си
- за да ни покаже какво сме научили
- за да ни каже, че имаме да учим още нещо

на мен ми се случва да се сънуваме едновременно с майка ми или  по едно и също време с нея да сънуваме един и същ друг човек

*

лилид

« Отговор #10 -: Март 30, 2005, 01:09:10 pm »
Цитат
едновременно сте се сънували ли?

да, едновременно сме се сънували...  затова го и споделих...

а впечатлих се още и от това, че той ми се обади да ме пита как съм...
обичайно съм свикнала той никога да не ми задава въпроси...даже от любезност въпроси не задава наяве...едвам му се откъсва от устата да прати поздрав на близките ми...е, научих се (почти :D ) и аз да не въпросирам

всъщност питам се (от дълго време, от време на време) дали все пак той не е ТОЙ  :rolleyes:  

*

NAT

« Отговор #11 -: Март 30, 2005, 02:20:39 pm »
vqrno li e 4e lo6ite syni6ta ve6taqt dobro, a dobrite- obratnoto? za6toto tova sym go 4uvala ot dosta hora, pyk i do sega nito edin moi lo6 syn ne se e sbydval- naprimer vednyj synuvah 4e ku4eto mi e umrqlo(toest umrq v racete mi  :( ) i si misleh 4e 6te se slu4i ne6to s nego (6te se razbolee primerno), no za 6tastie ne se slu4i ni6to podobno...i zatova i az sym na mnenie 4e lo6ite syni6ta predve6tavat dobro, no re6ih vse pak da popitam :D