Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24557 Прегледи
*

Asol

• 4140
7-ми дом
« -: Август 26, 2010, 10:19:25 am »
На който му се пише по темата, тук е мястото  :P Гледах с търсачката, но не намерих такава тема. Може да има подобни, но както и да е ...  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:7-ми дом
« Отговор #1 -: Август 26, 2010, 10:40:34 am »
Седми празен, управител Венера в интерсептиран водолей в трети, неаспектирана. Мнооого широко ако гледаме, в квадрат с Нептун и опозиция с Уран.
ми..кво да коментирам   :-X

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2 -: Август 26, 2010, 11:00:25 am »
при мен ДЦ съвпад с Меркурий...Рак.....получава квадрат от Луна/Плутон....ама той май е с широк орбис 5-6 градуса...аз не мога да се оплача... :blink:
падам си по бъбриви умници...ама наистина умни....
допълват ме, защото аз мълча като...... ;D
« Последна редакция: Август 26, 2010, 11:10:36 am от vanilla »

« Отговор #3 -: Август 26, 2010, 11:06:52 am »
Моя 7ми дом в натала е празен  :( :-\ управителите му,Марс и Венера,са Марс в рак,в 10ти дом,аспектиран в пулосекстил със Слънцето и Хирон,секстил с Луната,опозе с Уран и Нептун и тригон с Плутон,а Венерата ми е в 4ти дом във Водолей,която от своя страна е в тригон с Юпитер и ац-то ми,пулосекстил с Юнона и мц-то и съединение със Сатурн  :-\

« Отговор #4 -: Август 26, 2010, 11:08:24 am »
Какъв опит трябва да споделяме в тази тема  :rolleyes:?

К7ми във Водолей. Щото на мен У7ми и У1ви / Уран и Сл/ са ми в съвпад в 3ти....и? :rolleyes:
Втори упр 7ми Сатурн е в разходящ съвпад 7* с Луната в 11ти?

Не мисля, че двата управителя на 7ми дом са се порявили по накъкъв начин до момента в живота ми относно партньорите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Август 26, 2010, 11:18:28 am »
Създаването на тази тема беше провокирано от обсъждането на неща свързани с управителят на седми дом, местоположението му и как се проявява това де факто, но дискусията се заформи в тема с друга насоченост. Та викам да е по-прегледно.  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Август 26, 2010, 11:37:36 am »
При мен управителят на 7 дом и планетата, която се намира в него, описват самия партньор и тези акценти се повтарят в неговата карта.
« Последна редакция: Август 26, 2010, 12:26:54 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Santi

« Отговор #7 -: Август 26, 2010, 11:42:40 am »
При мен 7-я дом е в Лъв (У7 Слънце в 4-ти дом в секстил с Юпитер и в опозиция с Уран(У1) ) като самият дом е доста широк и обхваща края на Лъв,Дева и 17 градуса от Везни  ;D . Излиза следното от тези положения - връзките са по любов, като се държи на вярност и доверие (моята Луна много мрази лъжите), но да има достатъчно свобода и толерантност във всеки случай . ЮЛВ при мен също е там .

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Август 26, 2010, 11:43:39 am »
Моя 7ми дом в натала е празен  :( :-\ управителите му,Марс и Венера,са Марс в рак,в 10ти дом,аспектиран в пулосекстил със Слънцето и Хирон,секстил с Луната,опозе с Уран и Нептун и тригон с Плутон,а Венерата ми е в 4ти дом във Водолей,която от своя страна е в тригон с Юпитер и ац-то ми,пулосекстил с Юнона и мц-то и съединение със Сатурн  :-\

Е,и?

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Август 26, 2010, 11:48:17 am »
При мен 7-я дом е в Лъв (У7 Слънце в 4-ти дом в секстил с Юпитер и в опозиция с Уран(У1) ) като самият дом е доста широк и обхваща края на Лъв,Дева и 17 градуса от Везни  ;D . Излиза следното от тези положения - връзките са по любов, като се държи на вярност и доверие (моята Луна много мрази лъжите), но да има достатъчно свобода и толерантност във всеки случай . ЮЛВ при мен също е там .

Мъжът ми има У7 Слънце в опозиция на У1 - Уран. Труден аспект за брачно съжителство.
ПП Аз съм лунен и слънчев Водолей, а той беше обсебващия.

*

Santi

« Отговор #10 -: Август 26, 2010, 11:54:39 am »
За Слънце-Уран твърд аспект и аз така знам, ама ще видя след време накъде ще забие . Обсебването е едно от нещата, които не обичам .

При вас как действа този аспект, ако може да попитам ?

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Август 26, 2010, 11:55:46 am »
За Слънце-Уран твърд аспект и аз така знам, ама ще видя след време накъде ще забие . Обсебването е едно от нещата, които не обичам .

При вас как действа този аспект, ако може да попитам ?

Сестра ми има Слънце в опозиция с Уран и няма брак. Живее на семейни начала с бащата на детето си вече 10 години.

« Отговор #12 -: Август 26, 2010, 12:01:14 pm »

Е,и?

Ми нищо,казвали са ми,че няма предпоставки за повече от един брак,а и че няма да бързам да се омъжвам  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #13 -: Август 26, 2010, 12:07:20 pm »
Цитат
Lillie: Пред блока ни има има и детска площадка с градинка, но е пълно с майки и деца, няма татковци.  Sad
Тото не пускам, по бинга и игрални зали също не ходя, мразя хазарта.  Grin
Трудна е моята карта за интерпретация (и не само), знам.

Цитат
Скарлет: По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си.

Цитат
Lillie:Не винаги работи това.
По-често домът, в който е разположен У7, има връзка с мотива за сключване на брак и каква роля може да изиграе бракът в живота на родения.

Прехвърлих постовете ни с Лили от другата тема и ще ми е интересно омъжените да споделят къде са се запознали с половинките си. Така ще разберем дали е вярно, че там където ти е У7, там ще се запознаеш с него.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #14 -: Август 26, 2010, 12:13:39 pm »

Е,и?

Ми нищо,казвали са ми,че няма предпоставки за повече от един брак,а и че няма да бързам да се омъжвам  :blink:

Не разбрах коя планета управлява 7 дом. Ако е Марс, а твоят е в опозиция с Уран, по-скоро може да имаш съвместно съжителство, защото от опит знам, че рано или късно ще се прояви опозицията в брака.

« Отговор #15 -: Август 26, 2010, 12:17:07 pm »

Е,и?

Не разбрах коя планета управлява 7 дом. Ако е Марс, а твоят е в опозиция с Уран, по-скоро може да имаш съвместно съжителство, защото от опит знам, че рано или късно ще се прояви опозицията в брака.

Ами 7мия ми дом в по-голямата си част е в Овен,така че по-силно влияние ще оказва Марс,но има и малка част в телец,затова споменах и Венера

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Август 26, 2010, 12:24:01 pm »
А защо само упр. на 7-ми? :-\
Аз гледам освен него и слънце и марс, както и аспектите на слънце и марс с управителя ,както и планетите в 7-ми ,ако има такива.

В мойта карта упр. на 7-ми е Венера на 29* в козирог във втори дом. Нито един от мъжете си не съм срещнала в магазин или в ресторант или на работа. ;D ;D

Втория упр. е меркурий ,който е в 1-ви дом , не съм го срещнала на модния подиум или не съм го родила от себе си....

Първия ми съпруг в хотел ,чрез приятели.
Втория ми съпруг чрез приятели в нощен бар.
Третия на път за чужбина ,връзката ми започна в чужбина.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #17 -: Август 26, 2010, 12:33:58 pm »
Ба, мойта Венера е в трети, пък мъжа си срещнах в работата.

*

missKapriz

« Отговор #18 -: Август 26, 2010, 12:37:08 pm »

ще ми е интересно омъжените да споделят къде са се запознали с половинките си. Така ще разберем дали е вярно, че там където ти е У7, там ще се запознаеш с него.
У7 -Марс ми е  в 3 дом-запознахме се в един ресторант-нали 3 дом отговаря за рестораните,а може  да се каже,че сме и съседи- от един квартал сме-през 5 блока :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #19 -: Август 26, 2010, 12:39:44 pm »
А защо само упр. на 7-ми? :-\
Аз гледам освен него и слънце и марс, както и аспектите на слънце и марс с управителя ,както и планетите в 7-ми ,ако има такива.

Ама, моля ви се, защо приемате всичко толкова насериозно? Разбира се, че си има основни сигнификатори на брака. Но съм го чела и ми се искаше да споделите....току виж сме научили още нещо, не само да плюем едни по други.