Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24641 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:7-ми дом
« Отговор #20 -: Август 26, 2010, 12:40:18 pm »
А защо само упр. на 7-ми? :-\
Аз гледам освен него и слънце и марс, както и аспектите на слънце и марс с управителя ,както и планетите в 7-ми ,ако има такива.

В мойта карта упр. на 7-ми е Венера на 29* в козирог във втори дом. Нито един от мъжете си не съм срещнала в магазин или в ресторант или на работа. ;D ;D

;D ;D ;D Ми то и Марса и Слънцето не са ти по-показателни в случая  :P

« Отговор #21 -: Август 26, 2010, 12:42:22 pm »
Ба, мойта Венера е в трети, пък мъжа си срещнах в работата.

А имали ли сте кратки пътувания, по време на които да се сближите, например? :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #22 -: Август 26, 2010, 12:42:31 pm »
хм...на мен пък У7 Луната е в съвпад с Плутон в 9-ти дом.....
но с приятеля ми ме зпозна един бивш колега, който почина  :(
при мен Марс и Слънце са в 6-ти дом...Слънце тригон Луна....

оппа...аз не съм омъжена  :-[, но все пак...за сведение....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #23 -: Август 26, 2010, 12:48:01 pm »

А имали ли сте кратки пътувания, по време на които да се сближите, например? :rolleyes:

Ама пардон, то телец ми е на върха и на 6-и. Моя грешка.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #24 -: Август 26, 2010, 12:50:43 pm »

Ама пардон, то телец ми е на върха и на 6-и. Моя грешка.

Некви служебни разговори по телефони или чрез компютри? - Венера във Водолей....я разкажи малко, че е интересно да видим какво, що.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #25 -: Август 26, 2010, 12:52:15 pm »

Ти не живееше ли с него на семейни начала и с общо детенце...или те бъркам с друга?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Август 26, 2010, 12:54:20 pm »
Много интересно значи тоя 7 дом....ДЦ ....
У7- Уран във Везни е в 3 дом.  
Втория управител на 7 дом е Нептун и е в 4 дом
С първия ми мъж ме запозна една приятелка беше със слънце в Риби и се оказа с АЦ - Везни, а с втория се запознах в интернет и е с Луна във Везни. 

Но това което ми прави впечетление напоследък е, че 7 дом отговаряйки на описанието на първия брачен партньор, много често описва качествата на партньора в които най много се вторачваме и които той би проявявал спрямо нас. И излиза, че същия човек би проявил съвсем други качества с друг партньор. Което е съвсем логично.
« Последна редакция: Август 26, 2010, 01:00:19 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #27 -: Август 26, 2010, 01:11:33 pm »
Имаше служебни разговори, немаше кампютри него време.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #28 -: Август 26, 2010, 01:11:56 pm »

Ти не живееше ли с него на семейни начала и с общо детенце...или те бъркам с друга?
бъркаш ме малко :blink:...опитахме да поживеем заедно(около 2 месеца), но в момента условията не го позволяват...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Август 26, 2010, 01:14:14 pm »

бъркаш ме малко :blink:...опитахме да поживеем заедно(около 2 месеца), но в момента условията не го позволяват...

Зависи, ако си дошла във форума по времето, когато сте живяли заедно /макар и за малко/ и си пускала някакъв въпрос по картата си, възможно е това да се е запаметило в главата ми. Но може и да греша, пък и не е толкова важно.  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Август 26, 2010, 01:19:25 pm »
Прехвърлих постовете ни с Лили от другата тема и ще ми е интересно омъжените да споделят къде са се запознали с половинките си. Така ще разберем дали е вярно, че там където ти е У7, там ще се запознаеш с него.

Скоро бях споделила в друга тема.
Аз имам водолей на върха на 7ми дом-празен.
Уран ми е в 3ти дом,много близо до ИС.
Като малка все бях влюбена в приятелите на брат ми.
По-късно голяма час от връзките ми са били със съседи.
Мъжът ми(живеем без подпис),пък срещнах в квартала,на кафето.
Относно слънцето и марс като показатели,винаги съм се увличала по издигнати в кариерата мъже(марс ми е в 10 дом) и шефове,но не бих отказала и връзка с мъж чужденец(слънцето ми е в 9ти дом)

« Отговор #31 -: Август 26, 2010, 01:28:03 pm »

Относно слънцето и марс като показатели,винаги съм се увличала по издигнати в кариерата мъже(марс ми е в 10 дом) и шефове

И моя Марс е в 10ти дом  :-\ ех,тия шефове значи!  ;D  :P иначе моето слънце е в 3ти дом и правят полусекстил с Марс

*

Divna

« Отговор #32 -: Август 26, 2010, 01:47:47 pm »
У7 - Телец, Венера в 11 дом във Везни.
Венера е в съвпад с Уран - влюбването и решението за съвместно съжителство са почти мигновенни. Живяла съм с двама мъже и двамата са родени далеч от моето родно място (Уран на К12).
Венера в съвпад със Слънце и Плутон - кармични трансформиращи връзки (по Плутон), като и двамата мъже са слънчеви натури (зодия Лъв).
Венера в точен тригон със Сатурн - дълги връзки, сериозно отношение към любовтта.
Венера в секстил с Нептун - много романтика.
Венера в секстил с Юпитер - Въпреки болката, която многократно съм изживявала (Венера съвпад с Лилит) се чувствам късметлийка, защото и двамата са ми дали много и са ми помогнали изключително в моето духовно израстване.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #33 -: Август 26, 2010, 03:29:52 pm »
Аз гледам освен него и слънце и марс, както и аспектите на слънце и марс с управителя ,както и планетите в 7-ми ,ако има такива.

В мойта карта упр. на 7-ми е Венера на 29* в козирог във втори дом. Нито един от мъжете си не съм срещнала в магазин или в ресторант или на работа. ;D ;D

Марс управлява петия ми дом, ....
Първия ми съпруг е по 7-ми -венера , втория по 9-ти слънце , третия е отново по венера-11-ти. ;) :blink:
Много са ми показателни даже... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Август 26, 2010, 04:04:40 pm »

Първия ми съпруг е по 7-ми -венера , втория по 9-ти слънце , третия е отново по венера-11-ти. ;) :blink:
По тази логика,моят втори мъж ;Dако имам такъв ,трябва да гедам 9ти дом нали? Управителят е нептун и се намира в 5ти дом......май голяма любов ще бъде а? :rolleyes: На нещо чужбинско ми намирисва..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Август 26, 2010, 04:39:11 pm »
Не е задължително да е вносна стока ;D , а би било по-приемливо  да е идеалист , широкоскроен ,научен работник ,преподавател ,проповедник. Нептун в 5-ти /май беше в стрелец/....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #36 -: Август 26, 2010, 04:39:47 pm »

По книгите пише, че когато имаш У7 дом във 2 се жениш по сметка. Не знам доколко отговаря на истината, ма ти ще кажеш. Ако има у други с подобно положение, да кажат.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #37 -: Август 26, 2010, 04:42:44 pm »
По тази логика,моят втори мъж ;Dако имам такъв ,трябва да гедам 9ти дом нали? Управителят е нептун и се намира в 5ти дом......май голяма любов ще бъде а? :rolleyes: На нещо чужбинско ми намирисва..

Може да се срещнете на почивка на морето или на някое екзотично място, на служебен купон - Нептун в Стрелец с диспозитор Юпитер в 6 дом. Гледай какви аспекти има Нептун, да не хванеш някой пияница и недай Боже наркоман.  :P

*

abroad

« Отговор #38 -: Август 26, 2010, 04:44:40 pm »

По книгите пише, че когато имаш У7 дом във 2 се жениш по сметка. Не знам доколко отговаря на истината, ма ти ще кажеш. Ако има у други с подобно положение, да кажат.

У, екстра ;D
Почти са на К2

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Август 26, 2010, 04:45:28 pm »
широкоскроен ,

широкоплещест ;D