Здравей Гост

7-ми дом

• 162 Отговора
  • 24555 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:7-ми дом
« Отговор #60 -: Август 26, 2010, 05:29:01 pm »
аз какво по-напред да гледам:
7-ми дом е зает от Овен и Телец, като и Луната ми е тук.
Марс е в 12 дом, Венера в 9 дом, а може и да е в 8, ако мръдна времето с 5 мин.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #61 -: Август 26, 2010, 05:31:33 pm »
Имам у7 Марс в съвпад Луната, и широк съвад с Венера в 8ми дом, у5 Уран в 1ви дом... Не нам, Скарлет... Както е тръгнало май ще трябва да чакам срещата с голямата лИбофф някъде след края в отвъдното ;)  

Е, убава работа! Няма да мърдаш от някоя банка или от данъчното и той де се появи.  ;D....ама трябва и транзитите и прогресиите да гледаш, че друго няма да можеш да правиш от чакане там.  :-[  

А дано, Скарлет :) Ще гледам аз, и ще ходя по-честичко по тези и институции в лИбовните си търсения...
Не че много си падам по този вид мъже, но съм имала и такива истории, и като цяло бих казала, че по-скоро финансисти си падат по мен, отколкото аз се оказвам привлечена към тях... макар истината е, е те са по-сериозни хора, на които мове да се разчита, но пък не са особено вдъхновяващи...

Изобщо не е задължително да работи в тези институции. Брой си производните домове като 1 от 7 и всичко ще научиш за бъдещия си мъж, а женените за настоящите.  ;)

« Отговор #62 -: Август 26, 2010, 05:31:48 pm »
аз съм чела, че освен 9, 11... все пак отново се гледа как е поставен 7ми дом при следващ брак
И като си гледам позициите в 9ти, управителите и Слънцето и Марса, които така или иначе са замесени, и какво става на върха на 7ми ...  :33:

« Отговор #63 -: Август 26, 2010, 05:32:12 pm »
Моя УПР на 7ми  е Водолей, Уран е в 5ти дом в Стрелец, а Юпитер във Водолей на куспидата на 7ми /в широк съвпад с нея, откъм 6ти/...ука взаимната рецепция на Юпитер и Уран ме навява на мисълта че откъм работата ще изскочи заека..;) Иначе Марса и Венерата са ми в 3ти дом във Везни - имала съм много флиротве и даже една дълга връзка със съученик :) А и навремето имах слабост към маалко по-млади от мене /с по 2-3 години/ :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Август 26, 2010, 05:33:24 pm »
Вие не разбрахте ли, че съдбата е закодирана в хороскопа ни. Някои нещица може да не са идентични във всеки хороскоп и да се променят със силата на волята и любовта, но най-важните неща са драснати и нЕма мърданИе.  ;)[/b][/size]

Под това категорично се подписвам! :blink:
АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #65 -: Август 26, 2010, 05:35:12 pm »
аз съм чела, че освен 9, 11... все пак отново се гледа как е поставен 7ми дом при следващ брак

Никога не се изпуска 7 дом от поглед, но всеки следващ брак е описан по 9, 11 и т.н. през дом от 7.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Август 26, 2010, 05:41:15 pm »

Никога не се изпуска 7 дом от поглед, но всеки следващ брак е описан по 9, 11 и т.н. през дом от 7.

Като за всеки следващ се гледат и други неща , но задължително и 7-ми....

При мен всички партньори са кармични , толкова ясно е отразено в натала ,че нямам думи!
Съжалявам ,че късно го разбрах....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Август 26, 2010, 05:43:39 pm »
при всички ни са кармични  :blink: аз сега се опитвам да видя, дано разбера по отрано  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Август 26, 2010, 05:55:55 pm »
при всички ни са кармични  :blink: аз сега се опитвам да видя, дано разбера по отрано  :-[

Не мисля така!
При мен ЮЛВ е в точен съвпад с Меркурий в интерептиран знак Стрелец . Мерка упр. партньорите-7ми дом. СЛВ е в Близнаци.... и това не е всичко , просто става дума за 1-7 дом. :blink: ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Август 26, 2010, 06:07:17 pm »
Производните домове в моя радикс не описват мъжа ми (доколкото аз мога да ги чета тези работи) както и планетите в 7 дом.

« Отговор #70 -: Август 26, 2010, 06:07:39 pm »
Управителят на 7мия ми дом е Слънцето - в 1ви дом и е планетата с най-много аспекти - три тригона, две квадратури и 1 секстил. Слънчева натура съм и харесвам слънчеви партьори.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Август 26, 2010, 06:11:46 pm »
Управителят на 7мия ми дом е Слънцето - в 1ви дом и е планетата с най-много аспекти - три тригона, две квадратури и 1 секстил. Слънчева натура съм и харесвам слънчеви партьори.

Много съм любопитна да ти видя визитната картичка ;D. Намирам доста съвпадения с мойта. Слънце в 1-ви дом е поредното....

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Август 26, 2010, 06:23:22 pm »
Производните домове в моя радикс не описват мъжа ми (доколкото аз мога да ги чета тези работи) както и планетите в 7 дом.

:o :unsure: ,сериозно ли говориш това?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Август 26, 2010, 06:26:04 pm »

:o :unsure: ,сериозно ли говориш това?

Радвам се да го прочета.  :88: :72:

*

holanda

« Отговор #74 -: Август 26, 2010, 06:29:07 pm »
нали щяхме да ви взимаме  ;D сватосахме ви нещо
Нямам нищо в седми дом, дори като транзити пък и за сватбен агент не ста'ам (те това ще са най-комичните бракове) ;D

споко,и аз нямам никакви индикациии за брак.7 дом е празен,а У7 в 12 дом.Ей така ще сме си с теб,цял живот ще си пишем в интернетя  :( -У7 съвпад с Меркурии 

« Отговор #75 -: Август 26, 2010, 06:32:17 pm »

Много съм любопитна да ти видя визитната картичка ;D. Намирам доста съвпадения с мойта. Слънце в 1-ви дом е поредното....

Eто я - http://img201.imageshack.us/f/natalchart.jpg/. Изтрих личните си данни от съображения за сигурност. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #76 -: Август 26, 2010, 06:35:03 pm »
до момента  и при мен са много косвени "уликите", а У7 е в 10 за момента не съвпада,
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #77 -: Август 26, 2010, 06:40:13 pm »
Мирабела, родена си на един ден с моя братовчедка. Само че нейният АС е Риби, а твоя Водолей, или е родена 1-2 часа след теб.
Аз се шашнах като видях картата, помислих, че се е регистрирала тя.  ;D

Супер! До тук със скриването на личните данни. Разкрита съм. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Август 26, 2010, 06:43:30 pm »

Eто я - http://img201.imageshack.us/f/natalchart.jpg/. Изтрих личните си данни от съображения за сигурност. :blink:

Мерси Мирабела! Сега имам обяснения за много неща.... ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Август 26, 2010, 06:46:20 pm »
Мирабела, празният 7 дом не значи, че ще си ходиш цял живот саминка. Вярно, че Слънцето ти е в квадратура с Луна, но това може да показва по-скоро отношенията в твоето семейство.
Имаш съвпад на Венера с Меркурий, а те  са У4, У5 и У8 и този съвпад е в 12 дом-далечна чужбина, лаборатории, следствие.... :blink: :blink: