Защото, според моето разбиране, хората, особено пък повечето жени като природа са моногамни същества, не говоря за моногамност в общожитейски план, все пак живеем в 21ви век, а за моногамност като потребност от връзка с 1 човек, и трайни отношения, лични, интимни със същия...
Не тръгвайте със женени, това е моя съвет! Не градете щастието си в/у друго нещастие , защото сте следващата...Това е мойто мнение по въпроса...
Е, то и да "тръгнеш" с "неженен с дете" едва ли по-малко болка ще нанесеш. Или бащинството върви само с подписа?
От чисто биологична гледна точка, човекът е полигамно същество с цел поддържане на биологичното разнообразие. Моногамията е социално наложена категория.
Цитат на: Марая в Август 30, 2010, 06:46:57 pmНе тръгвайте със женени, това е моя съвет! Не градете щастието си в/у друго нещастие , защото сте следващата...Това е мойто мнение по въпроса...Това се отнася и за тебе. Ти също....
Невероятна дискусия, която ми е много интересна и за съжаление непонятна в 80% Ако някой помогне на незапознатото бедно момиче ще съм много щастлива Някакви доброволци ? Надявам се не съм много нахална, но трябва да се тръгне от някъде
Аз пък харесвам Джак Спароу хих ...ами общо взето нищо не разбирам, знам само че съм Дева с Асцедент Водолей и луна в Стрелец... Общо взето 7.09.89 в 18:00 h съм родена Абсолютен лаик съм си...
Ама аз точно това искам да разбера...за моите изневери какво казва тази карта....Абе май лично съобщение трябва да ти пратя или обяснете За Бога какво е това чудо с 11 дом...съвсем се обърках
Цитат на: BlackPearl в Август 30, 2010, 09:04:36 pmАма аз точно това искам да разбера...за моите изневери какво казва тази карта....Абе май лично съобщение трябва да ти пратя или обяснете За Бога какво е това чудо с 11 дом...съвсем се обърках Ясно. Сега ще искаш да ти поставим картата. :96: :72:
Ама наистина сам лаик и сам много нахална явно...не разбирам нищичко, а се бутам където не ми е работата... Ще се радвам да помогнете на невероятните ми познания :lol:
Цитат на: Divna в Август 29, 2010, 10:25:40 pmАбе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура .Дано не се лигави с момите, че ще го :33:Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.
Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура .Дано не се лигави с момите, че ще го :33:
Цитат на: Небесна в Август 30, 2010, 10:03:55 amЦитат на: Divna в Август 29, 2010, 10:25:40 pmАбе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура .Дано не се лигави с момите, че ще го :33:Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.Защо и аз налитам на такива с квадратури на Луна и Венера? За едно късо време двама ми се лепнаха...Пфуууууууу...
Цитат на: BlackPearl в Август 30, 2010, 09:08:41 pmАма наистина сам лаик и сам много нахална явно...не разбирам нищичко, а се бутам където не ми е работата... Ще се радвам да помогнете на невероятните ми познания :lol:Имаш много странен изказ.