Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96849 Прегледи
*

Nebesna

Re:Изневярата
« Отговор #440 -: Август 30, 2010, 06:50:43 pm »
Защото, според моето разбиране, хората, особено пък повечето жени като природа са моногамни същества, не говоря за моногамност в общожитейски план, все пак живеем в 21ви век, а за моногамност като потребност от връзка с 1 човек, и трайни отношения, лични, интимни със същия...

От чисто биологична гледна точка, човекът е полигамно същество с цел поддържане на биологичното разнообразие. Моногамията е социално наложена категория.

*

Nebesna

« Отговор #441 -: Август 30, 2010, 06:59:00 pm »

Не тръгвайте със женени, това е моя съвет! Не градете щастието си в/у друго нещастие , защото сте следващата...
Това е мойто мнение по въпроса...

Това се отнася и за тебе. Ти също....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #442 -: Август 30, 2010, 07:07:43 pm »
Е, то и да "тръгнеш" с "неженен с дете" едва ли по-малко болка ще нанесеш. Или бащинството върви само с подписа?

Да -регламентирано е  ;D ;D ,чрез припознаването при двойките ,които живеят без брак...
Друг е въпроса ,/но според мен не е предмет на темата / , дали биологичния баща в повечето случай е баща в пълния смисъл на думата.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #443 -: Август 30, 2010, 07:19:11 pm »
От чисто биологична гледна точка, човекът е полигамно същество с цел поддържане на биологичното разнообразие. Моногамията е социално наложена категория.

харесва или не това е точно така
има малка разлика при проявата при различните полове, пак определено от природните закони

*

Марая

• 28287
« Отговор #444 -: Август 30, 2010, 07:37:39 pm »

Не тръгвайте със женени, това е моя съвет! Не градете щастието си в/у друго нещастие , защото сте следващата...
Това е мойто мнение по въпроса...

Това се отнася и за тебе. Ти също....

Абсолютно! ;D
Опитах , ми не ми харесва, просто в тоя живот не мога да съм втора цигулка ;) :blink:...Може би в следващия... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #445 -: Август 30, 2010, 08:29:15 pm »
Ми, разкарай го тоя курварин? Аз не бих го търпяла в обсега си.

« Отговор #446 -: Август 30, 2010, 08:45:51 pm »
Невероятна дискусия, която ми е много интересна и за съжаление непонятна в 80% :( Ако някой помогне на незапознатото бедно момиче ще съм много щастлива :) Някакви доброволци :P ? Надявам се не съм много нахална, но трябва да се тръгне от някъде :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #447 -: Август 30, 2010, 08:49:01 pm »
Невероятна дискусия, която ми е много интересна и за съжаление непонятна в 80% :( Ако някой помогне на незапознатото бедно момиче ще съм много щастлива :) Някакви доброволци :P ? Надявам се не съм много нахална, но трябва да се тръгне от някъде :)

Казвай! ;D Какво трябва да направим!
Харесвам черната перла....... ;D

« Отговор #448 -: Август 30, 2010, 08:58:54 pm »
Аз пък харесвам Джак Спароу :) :) хих ...ами общо взето нищо не разбирам, знам само че съм Дева с Асцедент Водолей и луна в Стрелец... Общо взето 7.09.89 в 18:00 h съм родена :) Абсолютен лаик съм си...

*

Марая

• 28287
« Отговор #449 -: Август 30, 2010, 09:02:15 pm »
Аз пък харесвам Джак Спароу :) :) хих ...ами общо взето нищо не разбирам, знам само че съм Дева с Асцедент Водолей и луна в Стрелец... Общо взето 7.09.89 в 18:00 h съм родена :) Абсолютен лаик съм си...

Какво търсиш в тази тема :o , изневеряра? ;D ;D
Има тема -натални карти практикум!
Иска се и място на раждане ,пък там ще помогнеме.... ;) ;D

« Отговор #450 -: Август 30, 2010, 09:04:36 pm »
Ама аз точно това искам да разбера...за моите изневери какво казва тази карта....Абе май лично съобщение трябва да ти пратя или обяснете За Бога какво е това чудо с 11 дом...съвсем се обърках   :'( :-\

*

Nebesna

« Отговор #451 -: Август 30, 2010, 09:04:46 pm »

Кое ти е любопитно? Астрологичните аспекти за изневяра или личните казуси на съ-форумките, които си имат история, трудно подлежаща на преразказване пред непознати. За личните данни има специална тема.

*

Nebesna

« Отговор #452 -: Август 30, 2010, 09:05:56 pm »
Ама аз точно това искам да разбера...за моите изневери какво казва тази карта....Абе май лично съобщение трябва да ти пратя или обяснете За Бога какво е това чудо с 11 дом...съвсем се обърках   :'( :-\

Ясно. Сега ще искаш да ти поставим картата. :96: :72:

« Отговор #453 -: Август 30, 2010, 09:07:53 pm »
Ама аз точно това искам да разбера...за моите изневери какво казва тази карта....Абе май лично съобщение трябва да ти пратя или обяснете За Бога какво е това чудо с 11 дом...съвсем се обърках   :'( :-\

Ясно. Сега ще искаш да ти поставим картата. :96: :72:

И да я анализираме  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #454 -: Август 30, 2010, 09:08:41 pm »
Ама наистина сам лаик и сам много нахална явно...не разбирам нищичко, а се бутам където не ми е работата... :) Ще се радвам да помогнете на невероятните ми познания  :lol:

*

Nebesna

« Отговор #455 -: Август 30, 2010, 09:10:01 pm »
Ама наистина сам лаик и сам много нахална явно...не разбирам нищичко, а се бутам където не ми е работата... :) Ще се радвам да помогнете на невероятните ми познания  :lol:

Имаш много странен изказ.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #456 -: Август 30, 2010, 09:10:40 pm »

Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура  :'(.
Дано не се лигави с момите, че ще го 
:33:

Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.

Защо и аз налитам на такива с квадратури на Луна и Венера? За едно късо време двама ми се лепнаха...Пфуууууууу... :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #457 -: Август 30, 2010, 09:11:49 pm »

Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура  :'(.
Дано не се лигави с момите, че ще го 
:33:

Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.

Защо и аз налитам на такива с квадратури на Луна и Венера? За едно късо време двама ми се лепнаха...Пфуууууууу... :-X

Защото имаш сили да се справиш с тях!!!!

« Отговор #458 -: Август 30, 2010, 09:15:07 pm »
Ама наистина сам лаик и сам много нахална явно...не разбирам нищичко, а се бутам където не ми е работата... :) Ще се радвам да помогнете на невероятните ми познания  :lol:

Имаш много странен изказ.
Защо?Нещо лошо ли...?  :rolleyes: О невероятните ми познания е в огромни кавички.... Тук сте толкова знаещи и можещи, че ви се възхищавам!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #459 -: Август 30, 2010, 09:18:58 pm »
Админа да не е на лятна ваканция някъде, че имам усещане за дежа вю?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.