Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96844 Прегледи
*

abroad

Re:Изневярата
« Отговор #40 -: Август 28, 2010, 05:43:49 pm »
е, хайде, няма нужда от излишен фатализъм ;D
то пък жените са цвете уханно
добре е първо нас си да погледнем, а после да отсъдим за другите

« Отговор #41 -: Август 28, 2010, 05:45:10 pm »
А кажи не е ли буквална ,астрологията!???  :angry: Мамка му и прасе! Водолей и ограничения -миии няма както как да стане, това да не е козирог-търпиш ,ограничаваш , емоции ли -какво е това в козирог? :

Парадокса е в това, че не тя изневери, а той. Неговата прогр Луна е в Дева и през април е имал съвпад с IC и квадрат с наталната в Близнаци, 12ти дом, У1 /последен градус на Рака, което е съмнително и 2ри/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Август 28, 2010, 05:45:37 pm »
Въпросът е риторичен, ако сте срещнали точния човек, едва ли щяхте да се питате такива въпроси  :blink: Въпрос на късмет най-вероятно.

Аброуд, защо? Ти не си ли уханно цвете ?  ;D
« Последна редакция: Август 28, 2010, 05:50:53 pm от Asol »

« Отговор #43 -: Август 28, 2010, 05:46:25 pm »

Е па, аз съм си идеална, кво?! ;D :P Някои хора не си знаят касмета  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Август 28, 2010, 05:48:41 pm »
Паралелните връзки при мен се случиха при тр. Уран съвпад Венера /У5/ - първата беше закърняла връзка, в която изпитвах единствено привързаност, втората беше искра, която угасна при окончателния разпад на Уран/Венера, върнах се към първата, но само за да я приключа съвсем окончателно...

Виж колко е показателен транзита. Дори и да не цледаме домовете, Венера е сингнификатор на любовта , а Уран на промяната-внезапната . Т.е онази другата ти връзка е искала да удовлетвори желанието на венера за нова посока в любовта ,за нови чувства ,въобще за новости в сферата на любовните отношения! И живота й е бил дълъг точно толкова ,колкото е било достатъчно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Август 28, 2010, 05:52:31 pm »
А прогресивна луна в скорпион изневерява ли? :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Август 28, 2010, 05:55:04 pm »

Доста е трудна в знака на скорпиона пр. луна! Ревнива повече от всеки друг знак ,хаплива ,обсебваща...не и лесно ,макар ,че е в позната стихия ,намирам най-трудното и място в скорпион....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Август 28, 2010, 05:56:25 pm »

Доста е трудна в знака на скорпиона пр. луна! Ревнива повече от всеки друг знак ,хаплива ,обсебваща...не и лесно ,макар ,че е в позната стихия ,намирам най-трудното и място в скорпион....
Да това и аз съм го чела при леля Ръшам ;D
Мисълта ми беше дали изневерява?

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Август 28, 2010, 06:01:57 pm »

И тя ли мисли като мен?! ;D ;D ;D ;D
Имам наблюдение от три карти....две женски и една мъжка! Живота им е ад...А в наталните им карти луните са въздушни. едната е близначка , а другата е водолейска. В мъжката е рибешка...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Август 28, 2010, 06:05:57 pm »

Имам наблюдение от три карти....две женски и една мъжка! Живота им е ад...А в наталните им карти луните са въздушни. едната е близначка , а другата е водолейска. В мъжката е рибешка...
Живота им е ад заради пр луна в скорпион ли?
И в каква сфера е ад ,ако не е тайна?

« Отговор #50 -: Август 28, 2010, 06:13:23 pm »
Не отсъждам,а говоря от лични наблюдения и опит. :blink:
Относно жените - не сме идеални,но сме малко по-различно устроени.Лично мнение. ;)

*

abroad

« Отговор #51 -: Август 28, 2010, 06:14:00 pm »
Въпросът е риторичен, ако сте срещнали точния човек, едва ли щяхте да се питате такива въпроси  :blink: Въпрос на късмет най-вероятно.

Аброуд, защо? Ти не си ли уханно цвете ?  ;D

Не ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #52 -: Август 28, 2010, 06:18:48 pm »
Ама хич ли, то всички си имаме трънчета, ама това не ни пречи да сме рози.  :P :rolleyes: Като те гледа човек такава руса, със светли очи - чистак ангелче ...  :rolleyes:;D

« Отговор #53 -: Август 28, 2010, 06:22:33 pm »
Цитат
Във всички сфери това беше най-тежкия ми период просто виждаш всичко в черно ревност обсебеност нещата ти се изплъзват нямаш контрол над тях....При мен прогресивната Луна преминаваше през 11-ти отсяване на приятелите в които не намирах никаква подкрепа и през 12-ти в края на Скорпион оттегляне усамотение и всичко ми беше чуждо и тягосно...сега Луната вече е в Стрелец и с нетърпение чакам да премине през АС и да живна!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Август 28, 2010, 06:23:55 pm »

Едната карта е на една от дъщерите ми - засгната е темата любов. Луната в натала е в 4-ти дом. Принципно луната е майката в натала -нали така?! И аз имам проблеми...,за съжаление!
Другата карта е на жена , която беше *жена* на мъжа ми! ;D ;D ;D
А мъжката карта е на гадже и за нея няма да се впускам в подробности.... ;D
не им е леко....

*

abroad

« Отговор #55 -: Август 28, 2010, 06:25:43 pm »
Като те гледа човек такава руса, със светли очи - чистак ангелче ...  :rolleyes:;D

Един приятел му вика "изкуствен интелект" ;D ;D

*

abroad

« Отговор #56 -: Август 28, 2010, 06:27:52 pm »
При мен прогресивната Луна преминаваше през 11-ти отсяване на приятелите в които не намирах никаква подкрепа и през 12-ти в края на Скорпион оттегляне усамотение и всичко ми беше чуждо и тягосно...сега Луната вече е в Стрелец и с нетърпение чакам да премине през АС и да живна!

Повдигнатото важи и за мен :blink:
Имаме сходности в картите, май

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Август 28, 2010, 06:29:13 pm »
Цитат
Във всички сфери това беше най-тежкия ми период просто виждаш всичко в черно ревност обсебеност нещата ти се изплъзват нямаш контрол над тях....При мен прогресивната Луна преминаваше през 11-ти отсяване на приятелите в които не намирах никаква подкрепа и през 12-ти в края на Скорпион оттегляне усамотение и всичко ми беше чуждо и тягосно...сега Луната вече е в Стрелец и с нетърпение чакам да премине през АС и да живна!

И аз имам такива наблюдения...., точно тогава *контрола* е бил под всякаква критика ;D ;D. Любовницата ми е от този период!!! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Август 28, 2010, 06:31:30 pm »
В женска карта имам наблюдения, че ако Венера едновременно има твърд аспект с Уран и Нептун, по-лесно и с по-малко скрупули и задръжки се стига до изневяра на партньора. Особено след като отмине първоначалната еуфория. Всичко се оправдава с "тръпка" и "зашеметяваща любов". Такива Венери рутината просто ги "убива", особено ако Венера е разположена в огнен или въздушен знак. Разбира се, важен е и знакът на Венера. Ако в конфигурацията участва и Марс, предразположеността е по-силно изразена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Август 28, 2010, 06:42:39 pm »
А кажи не е ли буквална ,астрологията!???  :angry: Мамка му и прасе! Водолей и ограничения -миии няма както как да стане, това да не е козирог-търпиш ,ограничаваш , емоции ли -какво е това в козирог? :

Парадокса е в това, че не тя изневери, а той. Неговата прогр Луна е в Дева и през април е имал съвпад с IC и квадрат с наталната в Близнаци, 12ти дом, У1 /последен градус на Рака, което е съмнително и 2ри/

Нейната е била тогава в козирог ,нали така? или водолей?
Има обяснение....водолей търси приятели , не търси любов , неподвижен знак ,тук има гордост и надличностни интереси...
При девата е люшкане , макар ,че от мутабелите тя е най-земната...Бас държа , че пича е имал аспект към натални светила и /или/ венера ,марс , като и уран е бил някъде в кюпа....