Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96766 Прегледи
*

Divna

Re:Изневярата
« Отговор #60 -: Август 28, 2010, 06:49:40 pm »
Айя, по точка 5 не съм съгласна. Познавам доста хора, на които родителите са кръшкали, но те не го правят и обратното - човек от стабилно семейство, което обаче тръшка изключително.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Август 28, 2010, 06:57:42 pm »
5. Ген. Бащата е ходил и следва и синът сега... респ. се отнася и до жените. Майката си е имала куп любовници и дъщерята следва примера. За това често казваме, крушата не пада по далеч от дървото. Рядко има изключение. Вижте майката ( бащата) и не питайте за дъщерята ( сина).

И от тук  чувам...Ще ви е*а мамата и жените! Баща ми гние в гроба....
6. Има и паталогични случаи като Митьо Пищова, по 3000 бройки. Тях няма да коментираме. Интресно ще е да видим неговата карта.  ;D

Тоя комплексар , просто не подлежи на коментар от мен! :( :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Август 28, 2010, 06:59:54 pm »
Нейната е била тогава в козирог ,нали така? или водолей?

ох, по ретро меркуриево реших да изхвърлям килими и нещо ви изпуснах приказката  :-\

Не, нейната прогр Луна беше и е във Водолей, а негована прогр Луна беше и си е в Дева. НО когат неговата е ударила ICто е момента на кръшкането. А за нея това, че прогр Луна е на АС-то ще трябва да подхожди по нов, непознат начин към живота самостоятелно - нещо непознато за нея и нещо, на което тя ужасно се опъва /Раче/ и затова страда. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Август 28, 2010, 07:02:35 pm »
Митьо Пищова повече от 20 жени не ебал 100%.

Ха-ха и 20 са много....
куче ,което лае не хапе..... ;D ;D ;D

а ти по-различна дума не можа ли да използваш? Я се корегирай да не ти бият дузпата.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Август 28, 2010, 07:06:26 pm »
Нейната е била тогава в козирог ,нали така? или водолей?

ох, по ретро меркуриево реших да изхвърлям килими и нещо ви изпуснах приказката  :-\

Сериозно ли? :unsure: Нищо не пипам по ретро мерк!

Не, нейната прогр Луна беше и е във Водолей, а негована прогр Луна беше и си е в Дева. НО когат неговата е ударила ICто е момента на кръшкането. А за нея това, че прогр Луна е на АС-то ще трябва да подхожди по нов, непознат начин към живота самостоятелно - нещо непознато за нея и нещо, на което тя ужасно се опъва /Раче/ и затова страда. :-[

Нали това ти казвам ...как да изневери като интересите са и други....
Много ме е яд на такива шибаняци - мъжеее , аз им викам ПУХЛЬОВЦИ нещо м/у пу*ка и мухльо....и става пухльо... ;D

« Отговор #65 -: Август 28, 2010, 07:07:18 pm »
Цитат
важно е в каква среда си израстнал.
Аз съм на същото мнение Аиа детето вижда как живеят родителите му и копира по някакъв начин макар и на вътрешно ниво поведението им!Наистина Дивна е права че може и да се поучим ото грешките им но все си мисля че рано или късно някои скрити дълбоко и подтискани навици излизат на повърхността....
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Август 28, 2010, 07:10:12 pm »
Марая, Дивна. Нещо не успяхме да се разберем май. Ама аз пак да си обясня.  ;D

Исках да кажа, че децата, чийто родители са имали любовници ( явни) са много по-податливи на изневяри и са доста по-похотливи. Намират го за нормално явление. Не казвам, че другите са китки за мирисане. Прекаления морал също си има ''страничен ефект''. Като се отприщятттт...  ;D няма спирачки.

Мъжа ми , но *примера*не е баща му , а съкровището- свекърва ми.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Август 28, 2010, 07:36:26 pm »
Изневяра ще има и тогава , когато нас ни няма....всеки върви по пътя, а пътя е осеян с предизвикателства.
Когато нещо е приключило трябва да си иде , но когато е изпитание  :'( :blink: е нужен и втори дубъл! Това е живота , бе бате...няма мърдане!

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Август 28, 2010, 07:40:27 pm »
Само в този случай съм ЗА изневярата.....

http://www.youtube.com/watch?v=3u2_GQlwxbI&feature=related

« Отговор #69 -: Август 28, 2010, 07:44:25 pm »
А жените, които изневеряват правилно ли е да ги наричаме курви?

Не. Наричаме ги "популярни" - така, както наричаме мъжете, които правят същото.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #70 -: Август 28, 2010, 07:47:00 pm »
Още едно мнение и спирам.
За мен лично, мъжете, които изневеряват са [color=red]страхливи и жалки.[/b][/color] Няма категоричност, няма решителност. Страхливи п***вци, дето треперят като врабче на жица. Спомням си, имаше едно предаване ''хванати в изневеря'' и няма да забравя изражението на лицата на изневеряващите мъже. Направо с кеф да му стъпчеш носа.

Жените, които изневеряват са свободни и независими. Гримира се едно хубаво, прическа, токче, хваща си чантичката, и изчезва. Къде отиваш ? - По работа. Той не може да й каже гък.

Една жена, на 100% зависима от мъжа си финансово особено, едва ли би тръгнала да изневерява, защото ще й стегнат кранчето. Риска е голям при нея. И може да остане  и на улицата и без пари и унижена и т.н.
[/b]

Аз такива мъже наричам комплексари.

А втория случай си е чиста манипулация. Много мъже го правят /осигуряват финансово жените си/ и съм забелязала, че основно мъжете от източния блок са така + арабите.

Не мога да те разбера, защо си мислиш, че не те разбирам и че не съм съгласна с теб. Възпитанието е в основата, но това че родителите не са разведени не означава, че те се обичат. Децата имат изострена интуиция и е много по-жалко да растът в атмосфера на нелюбов /родители, които не показват любовта си всекидневно един към друг/, отколкото родителите да се разведът. В много семейства съществува невероятен фалш.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #71 -: Август 28, 2010, 07:47:27 pm »
Още едно мнение и спирам.
За мен лично, мъжете, които изневеряват са страхливи и жалки. Няма категоричност, няма решителност. Страхливи п***вци, дето треперят като врабче на жица. Спомням си, имаше едно предаване ''хванати в изневеря'' и няма да забравя изражението на лицата на изневеряващите мъже. Направо с кеф да му стъпчеш носа.

Жените, които изневеряват са свободни и независими. Гримира се едно хубаво, прическа, токче, хваща си чантичката, и изчезва. Къде отиваш ? - По работа. Той не може да й каже гък.

Една жена, на 100% зависима от мъжа си финансово особено, едва ли би тръгнала да изневерява, защото ще й стегнат кранчето. Риска е голям при нея. И може да остане  и на улицата и без пари и унижена и т.н.
[/b]
Само с последното мога да се съглся, но и там си има възможност това да се прави
не така открито и демонстративно.

Не бих обобщавала, че всички са " страхливи и жалки", много мъже си държат на семейството
и кратките " забежки " играят различна роля - от поддържане на "искицата ", бягство от
скуката, - до разтоварване след голям стрес и отговорности или временен изход  ....
Въобще, след дългогодишен брак/ съжителство, човек става по-улегнал и
уравновесен, склонен на повече компромиси и една изневяра изглежда съвсем различно
от такава на 20-30 г. Тези, които са преживели 20 -30 + години заедно,
много вероятно да са приемали и отминавали подобни ситуации,
които не липсват в никое семейство...
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Август 28, 2010, 07:52:41 pm »
Всяка любов е урок - тежък урок по Сатурн! Сатурн също е любов , но онази , тежката ,сигурната ,чистата , без думи ,без излишни обещания. Любов ,която идва късно /5-ти дом/, издържала проверката на времето /сатурн тр.венера в натала/ ,
http://www.youtube.com/watch?v=ZSq9Lt8wCgQ&feature=related
това е другата-късната любов ,когато лятото е изгорило с последните си лъчи и последната ни надежда....
Тогава идва тя - любовта ,проверена от времето , издържала уроците на ИЗНЕВЯРАТА , без надежда ,без излишните думи и обещания...
Идва -нова ,гола , чиста като утринна роса , но истинска и кристална- ПОЖЕЛАВАМ ВИ Я ОТ СЪРЦЕ! И ПРОСТЕТЕ ИЗНЕВЯРАТА! :'(
Казва Ви го една много наранена Жена!

*

abroad

« Отговор #73 -: Август 28, 2010, 07:57:08 pm »
Децата имат изострена интуиция и е много по-жалко да растът в атмосфера на нелюбов /родители, които не показват любовта си всекидневно един към друг/, отколкото родителите да се разведът. В много семейства съществува невероятен фалш.

Причината е изначална, особено в последните години, когато основа  за брак е единствено нежеланието да останеш сам от чисто битово-ежедневна потребност

*

Divna

« Отговор #74 -: Август 28, 2010, 08:01:24 pm »
Всяка любов е урок - тежък урок по Сатурн! Сатурн също е любов , но онази , тежката ,сигурната ,чистата , без думи ,без излишни обещания. Любов ,която идва късно /5-ти дом/, издържала проверката на времето /сатурн тр.венера в натала/ , http://www.youtube.com/watch?v=ZSq9Lt8wCgQ&feature=related
това е другата-късната любов ,когато лятото е изгорило с последните си лъчи и последната ни надежда....
Тогава идва тя - любовта ,проверена от времето , издържала уроците на ИЗНЕВЯРАТА , без надежда ,без излишните думи и обещания...
Идва -нова ,гола , чиста като утринна роса , но истинска и кристална- ПОЖЕЛАВАМ ВИ Я ОТ СЪРЦЕ! И ПРОСТЕТЕ ИЗНЕВЯРАТА! :'(
Казва Ви го една много наранена Жена!

Марайче, на мен ми приближава тр. Сатурн наталната Венера. Коя любов да очаквам да се върне, тая която си отиде преди много години и забрави даже децата си или другата, която е до мен, но ме кара да се чувствам самотна?
Не знам, тоя Сатурн толкова болка ми донесе, че не мога и да си помисля, че като ми качи Венерката ще е за добро.

*

abroad

« Отговор #75 -: Август 28, 2010, 08:07:13 pm »
Много зависи към кои теми от рождения хороскоп има отношение Венера, в никакъв случай не е задължително да засегне любовта

*

Mia21

• 2502
« Отговор #76 -: Август 28, 2010, 08:14:02 pm »
Та в резюме и още нещо по повод на изневеряващите-венера в овен! забравете ,че няма да има изневяра! :blink:

Много интересно, Марая! Благодаря ти, научих нещо ново и много интересно. Аз пък бях чувала, че Марс в Рак винаги създавал предпоставки за раздели, разводи и т.н. Може и да не е така, но лично около мен почти всички, които познавам с това положение го доказват.
Много ми е интересно, ако и двете ги притежава даден човек, как ли ще е. Имам такъв пример, ще го наблюдавам. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Август 28, 2010, 08:15:10 pm »
Много зависи към кои теми от рождения хороскоп има отношение Венера, в никакъв случай не е задължително да засегне любовта

Винаги става дума за любов , без значение къде се намира Венера и какво управлява в натала!
Можеш ли да кажеш , че в еди хороскоп в който примерно Венера се намира в 6-ти , а упр. 2-ри ,човека /индивида/ е лишен от любов? :unsure:
Венера е планетата на любовта ,където и да се намира ,каквото и да управлява ,тя е приета за сингнификатор на любовта....

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Август 28, 2010, 08:23:56 pm »
Та в резюме и още нещо по повод на изневеряващите-венера в овен! забравете ,че няма да има изневяра! :blink:

Много интересно, Марая! Благодаря ти, научих нещо ново и много интересно. Аз пък бях чувала, че Марс в Рак винаги създавал предпоставки за раздели, разводи и т.н. Може и да не е така, но лично около мен почти всички, които познавам с това положение го доказват.
Много ми е интересно, ако и двете ги притежава даден човек, как ли ще е. Имам такъв пример, ще го наблюдавам. ;)

Защо? Жените които харесва Венера в овен: спортни жени , млади жени , импулсивни , директни , сексуални , бързи...../Марс е секса, а той е упр. на овен и 2-ри упр. на скорпи/....Честата промяна е налице , дали заради новото , което изобщо не е гаранция за раззлично няма значение , в тая тема е важен импулса , новото - марса е управител /диспозитор на венера-мъжка венера. тук е мъжкото момиче ,според марсовите критерии....

*

abroad

« Отговор #79 -: Август 28, 2010, 08:33:29 pm »

Винаги става дума за любов , без значение къде се намира Венера и какво управлява в натала!

Това съвсем не е така :blink: