Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97225 Прегледи
*

Divna

Re:Изневярата
« Отговор #80 -: Август 28, 2010, 08:38:03 pm »
Много зависи към кои теми от рождения хороскоп има отношение Венера, в никакъв случай не е задължително да засегне любовта

Ами Венера ми е управител точно на партньорския дом /ДЦ/. Аз затова и чаках транзита на Сатурн, ама колкото по-наближава, толкова по не ми се вярва, че ще стане нещо.
Любовта в момента съм я оставила на заден план. Примирих се с много неща. Нямам никакви илюзии за нея.

« Отговор #81 -: Август 28, 2010, 08:39:17 pm »
Според мен, в повечето случаи мъжът изневерява, за да се докаже - ето, вече имам жена, пък може и деца, и въпрос на престиж е да изръчкам и някоя друга кифла, а оная у нас да пере чаршафите. Тук вече имаме две подточки: 1) ако има хубава работа, с него не може да се говори, само със записване, липсва му любовницата, за да е престижът пълен, и, 2) няма работа - тоест, нереализирал се пухльо, както каза Марая, който си мисли, че е на крачка от престижа по т. 1.
За жените нямам чак толкова разсъждения, не ми е минавало през ума да изневерявам, не съм имала потребност, все пак най-дългата ми връзка беше 3г и я прекратих, преди да се изтрепем със съпруга  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #82 -: Август 28, 2010, 08:40:21 pm »
Та в резюме и още нещо по повод на изневеряващите-венера в овен! забравете ,че няма да има изневяра! :blink:

Много интересно, Марая! Благодаря ти, научих нещо ново и много интересно. Аз пък бях чувала, че Марс в Рак винаги създавал предпоставки за раздели, разводи и т.н. Може и да не е така, но лично около мен почти всички, които познавам с това положение го доказват.
Много ми е интересно, ако и двете ги притежава даден човек, как ли ще е. Имам такъв пример, ще го наблюдавам. ;)

Защо? Жените които харесва Венера в овен: спортни жени , млади жени , импулсивни , директни , сексуални , бързи...../Марс е секса, а той е упр. на овен и 2-ри упр. на скорпи/....Честата промяна е налице , дали заради новото , което изобщо не е гаранция за раззлично няма значение , в тая тема е важен импулса , новото - марса е управител /диспозитор на венера-мъжка венера. тук е мъжкото момиче ,според марсовите критерии....
И може би трябва да е в червено бельо   ;D супер секси  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Август 28, 2010, 08:43:58 pm »
Много зависи към кои теми от рождения хороскоп има отношение Венера, в никакъв случай не е задължително да засегне любовта

Винаги става дума за любов , без значение къде се намира Венера и какво управлява в натала!

Това съвсем не е така :blink:

А тогава ми каж ;Dи в моита карта как е!!
Картата ми е знаме на форума ,едва ли не я има в много теми...
кажи ми какво друго управлява любовта в мойта карта? Щото събитията свързани с любовта в  карта ,аз ги отчитам само по венера. Ще бъда задължена , ако ми кажеш ,онова което мислиш по въпроса... :blink:
« Последна редакция: Август 28, 2010, 08:48:58 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #84 -: Август 28, 2010, 08:47:27 pm »
Мое лично мнение е, че Венерите в Овен са егоисти и понеже са и първосигнални съвсем няма да се изненадам ако кръшнат хей така за спорта. :blink:

*

Divna

« Отговор #85 -: Август 28, 2010, 08:51:39 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера, за да сподели при него как се е отразило?
На мен тепърва ми предстои и ще разказвам.
Но знам за случай, при който точно така се случи. В мъжка карта тр. Сатурн върху нат. Венера. Мъжът се връща при стара любов, но след около 2 месеца се разделят окончателно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Август 28, 2010, 08:54:49 pm »
Мое лично мнение е, че Венерите в Овен са егоисти и понеже са и първосигнални съвсем няма да се изненадам ако кръшнат хей така за спорта. :blink:

При повечето Венери в Овен е много импулсивно ,става бързо и изведнъж...
Ще питам и ще поставя няколко карти на мъже с Венера в овен... ;D ;D под сурдинка да Ви кажа , това са Венерите ,които привличам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Август 28, 2010, 08:59:25 pm »
Като притежател на Венера в Овен, че и цял стелиум там, при това в любовчийския 5 дом, мога да кажа, че никога не съм кръшкала ей тъй, за спорта. Изключително трудно стигам до изневяра и рядко бих предприела тази стъпка първа, а само евентуално като ответна реакция при определени обстоятелства. Но там "дразнителят" вече трябва да е много силен, да кажем по Марс в Риби.  ;D В някои отношения може и да ми е слаб ангела, но съм далеч от характерната за Овните импулсивност и първосигналност. Сигурно ако имах огнена Луна и въздушен/огнен Марс, нещата щяха да са много по-лесни за мен в това отношение, без излишно вглъбяване и с по-малко задръжки.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #88 -: Август 28, 2010, 09:06:25 pm »
Като притежател на Венера в Овен, че и цял стелиум там, при това в любовчийския 5 дом, мога да кажа, че никога не съм кръшкала ей тъй, за спорта. Изключително трудно стигам до изневяра и рядко бих предприела тази стъпка първа, а само евентуално като ответна реакция при определени обстоятелства. Но там "дразнителят" вече трябва да е много силен, да кажем по Марс в Риби.  ;D В някои отношения може и да ми е слаб ангела, но съм далеч от характерната за Овните импулсивност и първосигналност. Сигурно ако имах огнена Луна и въздушен/огнен Марс, нещата щяха да са много по-лесни за мен в това отношение, без излишно вглъбяване и с по-малко задръжки.  :blink:

А така, Лили! Искахме да си налеем вода от извора. Виж колко лесно успяхме да те предизвикаме да ни обясниш как точно стоят нещата с Венерите в Овен. ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Август 28, 2010, 09:08:57 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера, за да сподели при него как се е отразило?
Но знам за случай, при който точно така се случи. В мъжка карта тр. Сатурн върху нат. Венера. Мъжът се връща при стара любов, но след около 2 месеца се разделят окончателно.

Divna , на теб упр. на 12-ти и 7-ми ти е Венера. Направи си сама извода! :blink:
В 5-ти имаш еди Хирон , ма който му предстой да се огледа в Сатурн...,какво ли ще види там , като се погледне в кристалното огледало?!А? Как мислиш? Изкривените маски и оръфаните одежди от незаслужената болка на чувствата ли?
Спри , огледай се и помисли!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #90 -: Август 28, 2010, 09:10:50 pm »

Спокойно, Дивна! Сега се сещам, че при транзита на Сатурн през Венера, срещнах една от най-големите си любови.Не беше бивш, а съвсем нов и бях много щастлива. Запознах се в работата, съвсем внезапно, но беше много истинско и незабравимо. Три години продължи нашата връзка.

*

abroad

« Отговор #91 -: Август 28, 2010, 09:11:37 pm »
кажи ми какво друго управлява любовта в мойта карта? Щото събитията свързани с любовта в  карта ,аз ги отчитам само по венера. Ще бъда задължена , ако ми кажеш ,онова което мислиш по въпроса... :blink:

:blink:
Ако вземах предвид само моята карта, то отдавна трябваше да приключа с астрологията ;D

А сега сериозно. Нямам картата ти. Доколкото си спомням ДС беше в последния градус на телеца...оттук насетне няма нужда от коментар, мисля :blink:

Забелязала съм, че когато става дума за значима любовна връзка, винаги силно е намесен У7

п.п. и........С нищо не си ми задължена  ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Август 28, 2010, 09:13:07 pm »

Лили , аз имам наблюдения в/у мъжки Венери....и коментирам мъжките...
Би било добре да чуеме и коментара за женската мастийка... ;D :wink2: :93:

« Отговор #93 -: Август 28, 2010, 09:14:57 pm »
Имам Венера в Козирог в 12-ти дом. Марая вече ме разгада. :blink: :blink: :blink: На мен ми изневеряват... Нищо, че Луната ми е в Стрелец, а Марсът - във Везни и управителят на 5-тия ми дом Меркурий е на Асцендента. Не мога да изневеря. Дори и да не обичам повече човека до мен, не мога да му изневеря. Първо ще прекъсна текущите отношения и след това, ако ще и още същия ден, но след това ще започна нова връзка. А каква е връзката на 11-тия дом с изневярата? Гледа ли се управителят на дома къде е разположен и кои са планетите в дома в натала? Или това го гледате само в солара?
« Последна редакция: Август 28, 2010, 09:20:27 pm от Mirabella »

*

abroad

« Отговор #94 -: Август 28, 2010, 09:16:27 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера

Аз ;D
И всички транзити на Сатурн към Венера са ми белязани, но с уговорката, че и двете са ключови планети за мен.
При съвпада - среща при трудни обстоятелства за любовта, сериозна връзка, трудна, студена любов, стерилна, болезнено разпаднала се, поучителна постфактум, но такава, за която никога не съжаляваш, че е свършила :blink:
« Последна редакция: Август 28, 2010, 09:21:54 pm от abroad »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Август 28, 2010, 09:16:40 pm »
Виж колко лесно успяхме да те предизвикаме да ни обясниш как точно стоят нещата с Венерите в Овен. ;) :wub:

Въобще не става въпрос за "предизвикане".  :blink: Така ме мързи и така съм уморена, че се чудех дали въобще да отговарям.
В интерес на истината, познавам Венери в Овен, които са от гореспоменатия тип. Моята е в малко по-особена позиция, за да може да се говори за "характерни" прояви - ретроградна и в съвпад с Меркурий/ЮЛВ. По-префинени са чувствата при мен, по-обмислени и уравновесени, макар че емоцията е водеща. Но за мен най-важна е дълбочината на изживяването, а не първосигналният импулс. Познавам овнешки Венери, които са доста ревниви, а аз не бих казала, че съм. По Луна в Рак има тенденция към себичност, но през всичките тия години попадах все във връзки, в които себичността трябваше да бъде отхвърлена, за да не си причинявам излишна болка и дискомфорт.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #96 -: Август 28, 2010, 09:23:43 pm »
Между другото и аз когато говорех за Венера в Овен си мислех основно и само за мъже. :blink:
Аз имам следния пример.Мъж със Слънце в Телец, Луна в Овен и т.н и т.н, а...и Марс в Рак...  :blink: , скромен, моногамен, след осемгодишна сериозна връзка- изневери. Така че, като за всяко едно нещо е очаквай неочакваното.

*

Divna

« Отговор #97 -: Август 28, 2010, 09:25:29 pm »
Сега се сещам за нещо, което бях чела ( не помня къде обаче).

Необходимо е транзитен Сатурн да премине през натална Венера на човек, за да разбере какво иска и какво търси. Сама така добиваме ясна представа за нещата и разбираме от какво имаме нужда в любовта.  Често съветват, да не се сключва брак преди този аспект.  :-\

С две думи, преди този транзит вятър ни вее , ядем доматите с колците  ;D или си мислим, че всичко дето лети се яде.  ;D  

;D Това много ми хареса.
Може би има нещо вярно, защото напоследък така започнах да се замислям върху партньорството, че се чудех от къде идва. А той виновника пак дядо ти Сатурн  ;D

Вижън ми каза наскоро, че при транзита ще се разделя окончателно с приятеля ми. Марая и тя е на същото мнение. Най-вероятно и това ще стане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Август 28, 2010, 09:27:38 pm »
кажи ми какво друго управлява любовта в мойта карта? Щото събитията свързани с любовта в  карта ,аз ги отчитам само по венера. Ще бъда задължена , ако ми кажеш ,онова което мислиш по въпроса... :blink:

:blink:
Ако вземах предвид само моята карта, то отдавна трябваше да приключа с астрологията ;D

А сега сериозно. Нямам картата ти. Доколкото си спомням ДС беше в последния градус на телеца...оттук насетне няма нужда от коментар, мисля :blink:

Забелязала съм, че когато става дума за значима любовна връзка, винаги силно е намесен У7

п.п. и........С нищо не си ми задължена  ;D :P

Няма и да се Чувствам! ;D ;) мерси!
Но ДСЦ не значи любов! това са партньори , това са и открити врагове , това са другите....това не е дома на любовта! Така ,че този отговор не ме устройва и за мен не обяснява нещата по венерата...

Ето ви събитие на мъж:
Венера е в овен в натала. Венера упр. МЦ и 3-ти дом. Упр. на 5-ти е Юпитер , а Сатурн е съуправител на 5-ти интерсептиран. К6 е на 1:29 лъв. В мига в който сатурн направи първия ретро период в дева , той направи опит за връщане при жена си. При последния ретро период се върна окончателно.... упр. на 5-ти е Юпитер , а на 7-ми е уран....
« Последна редакция: Август 28, 2010, 09:32:07 pm от Марая »

*

Divna

« Отговор #99 -: Август 28, 2010, 09:27:57 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера

Аз ;D
И всички транзити на Сатурн към Венера са ми белязани, но с уговорката, че и двете са ключови планети за мен.
При съвпада - среща при трудни обстоятелства за любовта, сериозна връзка, трудна, студена любов, стерилна, болезнено разпаднала се, поучителна постфактум, но такава, за която никога не съжаляваш, че е свършила :blink:
[/b]
Е на това се надявам. Сатурн да ми помогне да се осъзная. И да няма болка най-вече, че каквато съм емоционална ... не ми се мисли.