Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97076 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Изневярата
« Отговор #220 -: Август 29, 2010, 12:12:44 am »
Няма лошо ! Но дали е мъж? :rolleyes: ;D

не знам, а има ли значение, няма да спя с него.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Август 29, 2010, 12:12:56 am »
Ая, какво има ?  :unsure:

Нищо. Какво да има?! Просто се лансира мнението на повечето, че г-н Хаус е провокатор.

А може и да е някой маниак.  :86:

:57: ооо баста! Да му предоставим снимки, ако пожелае...  ;D
Честно да ви кажа, вече дори не се замислям кой на какъв се прави. Ако има проблем, да дойде, ще му го разрешим.  ;D

Имаш напредък!
Съвпадение ли е ,че точно преди часове си качи снимката на аватара? ;) ;D :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Август 29, 2010, 12:13:06 am »

Същия въпрос понякога си задавам и за някои жени. По държане повече приличат на мутанти.  ;D Деградира народът, деградира...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Август 29, 2010, 12:13:51 am »

Нали става дума за говорене де ,ти пък веднага за спане мама му стара! ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Август 29, 2010, 12:15:43 am »

Вижън, всичко друго, ама само не и лъвско Слънце. така са ми познати, че нямаш идея. Обзалагам се, че няма нищо общо в Лъв.
Не само асцендента е в Скорпион, има и светило там.

аз се пошегувах, защото го сравних със себе си..и аз така бях потайна доста време и то защото не исках да се замесвам в интриги, а и исках да добия повече знания и увереност в тях..сега пак нямам много знания, и не се чувствам уверена в малкото, което имам.. :P но някак претръпнах изведнъж..мисля за Хаус да не е Зъболекар, да се връща..щеше да е хубаво.. :blink:

Мина за малко , направи бърза консултация и изчезна :-\ :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #225 -: Август 29, 2010, 12:18:33 am »
На мен не ми харесва, когато влязат хора и пишат без да се представят /имам предвид визитната картичка/. За мен това значи, че тези хора крият нещо, че не са искренни и, че не ни уважават. Тук във форума всички които общуваме си знаем картите, това е един вид доверие и така е по цял свят. В който и астрологичен форум да си, първото нещо е да си представиш радикса. Никой не е идеален и е ясно, че всички си имаме силни и слаби аспекти.

*

Vision

• 3523
« Отговор #226 -: Август 29, 2010, 12:19:44 am »

Нали става дума за говорене де ,ти пък веднага за спане мама му стара! ;D ;D ;)

само при това положение полът би имал значение и то наживо..аз имам марс във водолей все пак, малко широко е скроен, ако някоя жена ми се представи за мъж в нета и ме сваля, няма да се втрещя, ако не знам, поне така мисля.. а дали ще усетя че не е мъж не знам, но ако го видя наживо и се окаже че е тя, а не той, може да стигна и до физическо насилие..да я спухам набързо и да я пратя да пасе..

*

Vision

• 3523
« Отговор #227 -: Август 29, 2010, 12:21:53 am »

Вижън, всичко друго, ама само не и лъвско Слънце. така са ми познати, че нямаш идея. Обзалагам се, че няма нищо общо в Лъв.
Не само асцендента е в Скорпион, има и светило там.

аз се пошегувах, защото го сравних със себе си..и аз така бях потайна доста време и то защото не исках да се замесвам в интриги, а и исках да добия повече знания и увереност в тях..сега пак нямам много знания, и не се чувствам уверена в малкото, което имам.. :P но някак претръпнах изведнъж..мисля за Хаус да не е Зъболекар, да се връща..щеше да е хубаво.. :blink:

Мина за малко , направи бърза консултация и изчезна :-\ :rolleyes:

използва ни той, ама като му влезе уран и юпитер надълбоко, ще ни се отдаде пак изцяло..уран върху слънце мисля че ще запали пак страстта му по астрологията.. ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #228 -: Август 29, 2010, 12:22:46 am »
Ми по темата май няма какво да се напише и хайде да спамим  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Август 29, 2010, 12:24:36 am »
На мен не ми харесва, когато влязат хора и пишат без да се представят /имам предвид визитната картичка/. За мен това значи, че тези хора крият нещо, че не са искренни и, че не ни уважават. Тук във форума всички които общуваме си знаем картите, това е един вид доверие и така е по цял свят. В който и астрологичен форум да си, първото нещо е да си представиш радикса. Никой не е идеален и е ясно, че всички си имаме силни и слаби аспекти.

И пак няма гаранция , че ще е неговата карта! ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #230 -: Август 29, 2010, 12:25:04 am »

ако всичко се въртеше около нас, щеше да е така, но всичко се върти около всеки за него си..всякое поведение зависи само и изцяло от личния багаж на човека..какво крие- каквото си иска..кога ще го покаже- когато реши..а ние можем да си предполагаме до припадък..и така е интересно, и инак..голям праз, че не си е сложил картата..на мен пък така ми е по- интересно..е и?? :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Август 29, 2010, 12:28:45 am »
Ми по темата май няма какво да се каже и дай да спамим  ;D

Ахам.  ;D  Изчерпахме се , май. Да пишем да пишем, колко да пишем. То е ясно, че има леки жени и пишман мъже... ;) :lol:

Асол само коректив се бара  ;D ;D ;D ,мълчи и нищо не казва...
Устискахме темата Небесна , до 11-та страница няма СПАМ! ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #232 -: Август 29, 2010, 12:30:34 am »
 ;D оправдавам си асцендента, звездите сЪ виновни  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Август 29, 2010, 12:31:48 am »
;D оправдавам си асцендента, звездите сЪ виновни  ;D

Да не би случайно да имаш нещо в Дева? :-\ :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #234 -: Август 29, 2010, 12:34:19 am »

ако всичко се въртеше около нас, щеше да е така, но всичко се върти около всеки за него си..всякое поведение зависи само и изцяло от личния багаж на човека..какво крие- каквото си иска..кога ще го покаже- когато реши..а ние можем да си предполагаме до припадък..и така е интересно, и инак..голям праз, че не си е сложил картата..на мен пък така ми е по- интересно..е и?? :P

Според мен, щом е при нас и ако е решил/а да остане е добре да се представи. Ние няма да му/й ставаме любовници, за да се прави на загадъчен/а.

Това е моето мнение и не се отнася лично към него/нея, а към всички, които влязат и взимат участие във форума.
Останалото е неуважение към нас. Така приемам нещата.

*

abroad

« Отговор #235 -: Август 29, 2010, 12:36:50 am »
всеки е свободен да прави каквото си пожелае, стига да не вреди на останалите
няма рамка, това е едно от положителните нещица на този форум
какво ви пречи :-\

*

abroad

« Отговор #236 -: Август 29, 2010, 12:38:31 am »
то по тая логика, що сте със скрити никове и мейли и т.н.

*

Vision

• 3523
« Отговор #237 -: Август 29, 2010, 12:39:16 am »
Според мен, щом е при нас и ако е решил/а да остане е добре да се представи. Ние няма да му/й ставаме любовници, за да се прави на загадъчен/а.

Това е моето мнение и не се отнася лично към него/нея, а към всички, които влязат и взимат участие във форума.
Останалото е неуважение към нас. Така приемам нещата.

ехх, Дивна..защо бе..това е вид игра, забавно е, какво толкова се спичате..има интрига /в хубавия смисъл/ тука, да го разкрием сами, а не всичко наготово да ни се пляска на екрана като на бавноразвиващи..на мен наистина така ми е по- интересно..колко други са си напляскали картите и не ги помня даже, а тези данни, които съм разкрила сама ги пазя..това е мое лично постижение, разбираш ли..знам, че слънцето ти не е в лъв, но има игриво дете и в теб, остави го да се забавлява, не се спичай и ти..живота е толкова весел и забавен.. :blink:

*

Santi

« Отговор #238 -: Август 29, 2010, 12:40:34 am »
Ай сега, че човека тук не се е представил го изкарахте ........

Дошъл, прочел, дал е мнение по конкретен въпрос и толкова .

Какви фалшиви карти, какви легенди, какво чудо ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Август 29, 2010, 12:41:13 am »
Въпросът беше, ако е ''провокатор'' да не заплете някой интрижка на ЛС и пак да си бодем очите , ей така на вятъра.

Интрижка на ЛС може да се заплете с някой, които се поддава на обработка.  ;D Но тук сме все разумни хора, нъл тъй? Провокации да искаш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.