Дотук разбирам, че форумът не "произвежда" нищо. Е, малко ли е вложената енергия? Да не вземе някой ден да тръгне да се самовъзпроизвежда, тогава ще умуваме. 
ПП. Ох, пак оспамихме темата, и аз имам принос в това. 
Видно от статистиката и броя на гости ,посетители и нови членове , аз мисля , че ние сме едно стабилно *предприятие* с общи интереси , което работи абсолютно безкористно , без финансови интереси и голяма част от потребителите са изключително доволни ...дори и две думи понякога са достатъчни да направят чудеса.
Във форума има хора ,които разбират много ,такива ,които провокират , такива които знаят по-малко ,такива ,които сега се учат , така ,че процеса си тече....
Въпроса е , че това не е чат или сайт за запознанства от типа на *гушни ме* *цункай ме* * разкопчай ме* , а форум с насочен интерес , за който всяка анонимност има значение и ние уважаваме това , но като астролози бихме искали да знаем кой ,как и защо се проявява така , а не иначе , а това може да бъде жив пример /натал+реална персона/....
Вероятно има хора ,които не мислят така и това е тяхно право , но аз съм дала на този фоеум много от себе си ,от времето си , от енергията си ,защото съм искала и не ми е приятно да чувам такива неща.....

А Лили , Синухе , Небесна , Аурора ,Дивна , Кайли , Скарлет , Диана ....малко ли са дали , не са обменили мнение ,опит , напътствие , съвет...

:angry: :angry: и Сънрейн пропуснах , защото визирам само тези ,които пишат за астрология....