Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97006 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Изневярата
« Отговор #260 -: Август 29, 2010, 01:41:49 am »
И моят Меркурий е в същия знак където са и вашите ама в 11 дом. Може би затова държа толкова много на колектива и взаимоотношенията вътре в него. Тук сме колектив, работим заедно и е добре да показваме уважение един към друг.
Не държа да знам нищо за който и да е било и рядко задавам въпроси, но си има едн механизъм, който съществува при взаимоотношенията, а именно когато започнеш да разкриваш себе си, инстинктивно човекът отсреща започва и той да го прави. Започне ли да се крие и да продължава да мълчи, то тогава вече има нещо, което не е съвсем наред.
И моето не е параноя, а просто чист житейски опит.

тук не сме колектив, а сме сбор от индивидуалности, събрани от общ интерес..

Въпрос на гледна точка! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #261 -: Август 29, 2010, 01:43:01 am »
Абсолютно си права!
А ,само да вметна , че за разлика от Вижън ,аз съм за другите взаймоотношения и съм такава ,каквато и в реалния свят. Бързо губя интереса си при скрити и тайни неща.... ;D ;D Нямам време за ухажване , за излишни приказки , недомлъвки и виртуални фантазии...не обичам фантастиките и фентъзито. Живея тук и сега , харесвам реалността.... :blink:

е да, разликата е огромна..моето слънце е в 12-ти дом, у7 ми е нептун, в трети дом..а твоето слънце е в първи дом..дори и идеална комбинация при мерковете да имаме, пак няма да се разберем, защото различни неща ни правят живота пълноценен и интересен..това разбиране е ползата от астрологията за мен..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #262 -: Август 29, 2010, 01:43:13 am »
И моят Меркурий е в същия знак където са и вашите ама в 11 дом. Може би затова държа толкова много на колектива и взаимоотношенията вътре в него. Тук сме колектив, работим заедно и е добре да показваме уважение един към друг.
Не държа да знам нищо за който и да е било и рядко задавам въпроси, но си има едн механизъм, който съществува при взаимоотношенията, а именно когато започнеш да разкриваш себе си, инстинктивно човекът отсреща започва и той да го прави. Започне ли да се крие и да продължава да мълчи, то тогава вече има нещо, което не е съвсем наред.
И моето не е параноя, а просто чист житейски опит.

тук не сме колектив, а сме сбор от индивидуалности, събрани от общ интерес..

;D Вижън, караш ме да се смея. Ами то не е ли същото бе човек? Колективът е сбор от различни индивиди, с различни характери, но всички те имат нещо общо, някакъв общ интерес. Понякога този интерес са парите, друг път пътуванията ... а при нас е астрологията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Август 29, 2010, 01:43:27 am »

Не съм съгласна с теб изобщо! Аз съм се разкрила на половината в този форум и голяма част от тях са ме виждали много пъти и са ми идвали и на гости и въобще СЪМ това ,което съм , а не нещо друго...

ти си го направила това, защото си го искала и хората са те оставили да си такава, каквато искаш..сега дай това право и на другите..

Разбира се , че го давам ,но имам право и да искам , нали не пречи :rolleyes:? :blink:
*Почукайте и ще се отвори!Поискайте и ще Ви се даде!* :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #264 -: Август 29, 2010, 01:43:40 am »

не е на гледна точка, а на дефиниции..

*

Vision

• 3523
« Отговор #265 -: Август 29, 2010, 01:44:48 am »
;D Вижън, караш ме да се смея. Ами то не е ли същото бе човек? Колективът е сбор от различни индивиди, с различни характери, но всички те имат нещо общо, някакъв общ интерес. Понякога този интерес са парите, друг път пътуванията ... а при нас е астрологията.

не..колектива има обща цел- например да произведе нещо, а ние тук сме клуб по интереси..разликата е огромна..

*

Divna

« Отговор #266 -: Август 29, 2010, 01:48:37 am »

не..колектива има обща цел- например да произведе нещо, а ние тук сме клуб по интереси..разликата е огромна..
[/b]

Точно така. Произвеждайки нещо, всички индивиди го правят ръководени от някакъв интерес. Едни за слава, други за пари, а ние в случая, за да се себеопознаем по-добре.

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Август 29, 2010, 01:48:39 am »
Абсолютно си права!
А ,само да вметна , че за разлика от Вижън ,аз съм за другите взаймоотношения и съм такава ,каквато и в реалния свят. Бързо губя интереса си при скрити и тайни неща.... ;D ;D Нямам време за ухажване , за излишни приказки , недомлъвки и виртуални фантазии...не обичам фантастиките и фентъзито. Живея тук и сега , харесвам реалността.... :blink:

е да, разликата е огромна..моето слънце е в 12-ти дом, у7 ми е нептун, в трети дом..а твоето слънце е в първи дом..дори и идеална комбинация при мерковете да имаме, пак няма да се разберем, защото различни неща ни правят живота пълноценен и интересен..това разбиране е ползата от астрологията за мен..

Обикновенно опозициите действат приоритетно при синастриите , визираш 7-ми дом...Квадратурите искат действие и е един доволно необходим аспект в синастрията. Скалата тук е в обратния ред , а именно - съвпад ,опозе ,квадрат , тригон ,секстил...
Остави го мерка - интересите са по други планети и нито една от изброените не е *оправдание* за различните ни виждания и ценности...

*

Vision

• 3523
« Отговор #268 -: Август 29, 2010, 01:48:56 am »
но все пак- отдавна не бях стояла до толкова късно..благодаря ви за това и лека нощ..утре пак на линия.. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Август 29, 2010, 01:49:44 am »
Дотук разбирам, че форумът не "произвежда" нищо. Е, малко ли е вложената енергия? Да не вземе някой ден да тръгне да се самовъзпроизвежда, тогава ще умуваме.  ;D

ПП. Ох, пак оспамихме темата, и аз имам принос в това.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Август 29, 2010, 01:50:01 am »

не е на гледна точка, а на дефиниции..

Рамка са дифинициите , нали не ти харесва това?

*

Divna

« Отговор #271 -: Август 29, 2010, 01:56:49 am »
 ;D Оспамихме я, но поне устискахме до коя страница? 12та мисля. Супер сме значи!

Лека нощ Вижън! Винаги ценя чуждото мнение, дори и то да не е в унисон с моето. Разговорите с теб са винаги конструктивни  :kissd:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Август 29, 2010, 02:01:39 am »
Дотук разбирам, че форумът не "произвежда" нищо. Е, малко ли е вложената енергия? Да не вземе някой ден да тръгне да се самовъзпроизвежда, тогава ще умуваме.  ;D

ПП. Ох, пак оспамихме темата, и аз имам принос в това.  :-[

Видно от статистиката и броя на гости ,посетители и нови членове , аз мисля , че ние сме едно стабилно *предприятие* с общи интереси , което работи абсолютно безкористно , без финансови интереси и голяма част от потребителите са изключително доволни ...дори и две думи понякога са достатъчни да направят чудеса.
Във форума има хора ,които разбират много ,такива ,които провокират , такива които знаят по-малко ,такива ,които сега се учат , така ,че процеса си тече....
Въпроса е , че това не е чат или сайт за запознанства от типа на *гушни ме* *цункай ме* * разкопчай ме* , а форум с насочен интерес , за който всяка анонимност има значение и ние уважаваме това , но като астролози бихме искали да знаем кой ,как и защо се проявява така , а не иначе , а това може да бъде жив пример /натал+реална персона/....
Вероятно има хора ,които не мислят така и това е тяхно право , но аз съм дала на този фоеум много от себе си ,от времето си , от енергията си ,защото съм искала и не ми е приятно да чувам такива неща..... :(

А Лили , Синухе , Небесна , Аурора ,Дивна , Кайли , Скарлет , Диана ....малко ли са дали , не са обменили мнение ,опит , напътствие , съвет... :( :angry: :angry: и Сънрейн пропуснах , защото визирам само тези ,които пишат за астрология....
« Последна редакция: Август 29, 2010, 02:22:02 am от Марая »

*

Divna

« Отговор #273 -: Август 29, 2010, 02:34:05 am »

Видно от статистиката и броя на гости ,посетители и нови членове , аз мисля , че ние сме едно стабилно *предприятие* с общи интереси , което работи абсолютно безкористно , без финансови интереси и голяма част от потребителите са изключително доволни ...дори и две думи понякога са достатъчни да направят чудеса.
Във форума има хора ,които разбират много ,такива ,които провокират , такива които знаят по-малко ,такива ,които сега се учат , така ,че процеса си тече....
Въпроса е , че това не е чат или сайт за запознанства от типа на *гушни ме* *цункай ме* * разкопчай ме* , а форум с насочен интерес , за който всяка анонимност има значение и ние уважаваме това , но като астролози бихме искали да знаем кой ,как и защо се проявява така , а не иначе , а това може да бъде жив пример /натал+реална персона/....
Вероятно има хора ,които не мислят така и това е тяхно право , но аз съм дала на този фоеум много от себе си ,от времето си , от енергията си ,защото съм искала и не ми е приятно да чувам такива неща..... :(

А Лили , Синухе , Небесна , Аурора ,Дивна , Кайли , Скарлет , Диана ....малко ли са дали , не са обменили мнение ,опит , напътствие , съвет... :( :angry: :angry: и Сънрейн пропуснах , защото визирам само тези ,които пишат за астрология....

Добре си го казала Марая. Поздравления!
В тоя форум съм от зимата и съм научила страшно много благодарение на вас. Давали сте и продължавате да ми  давате съвети, знания, напътствия .. и всичко това безплатно. Би било добре ако всички са в състояние да разберат колко енергия и време трябват за разглеждането и обсъждането на даден казус.

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Август 29, 2010, 02:38:10 am »

Добре си го казала Марая. Поздравления!
В тоя форум съм от зимата и съм научила страшно много благодарение на вас. Давали сте и продължавате да ми  давате съвети, знания, напътствия .. и всичко това безплатно. Би било добре ако всички са в състояние да разберат колко енергия и време трябват за разглеждането и обсъждането на даден казус.

Лека Дивна :wub: , дано все по-малко се поставя под съмнение невидимата *работа* на колектива , защото доста често върви и обръщението колеги , а това означава колектив....

*

Nebesna

« Отговор #275 -: Август 29, 2010, 07:57:15 am »
Небесна, не само в хорарната. Чела съм, че акцентиран трети дом /и особено Венера в него/ е един от показателите за човек, който е сколонен към изневери.

Аз съм чела, че родените с Венера в трети дом, Венера в Близнаци и Венера в съвпад с Меркурий са склонни към флиртове, което може да бъде предпоставка за изневери, но може и да несе стигне до там. Самата аз имам комбинация от 2 от изброените фактори - широк съвпад на Венера с Меркурий в трети дом. Много често са ме гонили мъже на улицата да ми искат телефона или да ме канят на кафе, ей така без да правя нищо, но никога не съм завързвала връзка от улицата или в някое барче. Струва ми се несерозно - Меркурий е У7. Но съм поддържала двойнствени отношения. Затова залагам на двоен знак на Десцендента.

Уран на Десц. и Уран в аспект с Венера по-скоро води до прекратяване на връзки, а не до поддържане на такива. Лично аз се разведох при Уран в съвпад с Меркурий в Риби (У7), малко след развода започнах връзка с друг човек и я прекратих при Уран в съвпад с Венера в Риби. Уран не търпи двойнственост - от раз разчупва правилата и демонстративно си изнася багажа.

Потвърждавам, че мъжете с Луна в квадрат Венера са вечните любовчии. Самата аз го наричам аспекта на "изневеряващия мъж", който не може да примири в себе си (а и в една и съща жената) образът на съпругата и на любовницата). Вероятно има полово-присъщи характеристики в изневерите?

*

Nebesna

« Отговор #276 -: Август 29, 2010, 08:14:50 am »
И още една Венера в овен....

Венера опозиция Плутон си е класика в изневерите

това е аспекта на "Дон Жуан".

*

Vision

• 3523
« Отговор #277 -: Август 29, 2010, 08:33:54 am »

[/b]

Точно така. Произвеждайки нещо, всички индивиди го правят ръководени от някакъв интерес. Едни за слава, други за пари, а ние в случая, за да се себеопознаем по-добре.

добро утро.. :blink: да продължим, щом искате.. :P
тук няма да е лошо да се включи и някой, който е учил мениджмънт, защото аз не съм, само по лични наблюдения и от обща култура каквото знам, но то не е много..
според мен колектив се наричат хора, които са събрани заради някаква обща задача, наети са един вид, попадат в някаква структура с началници, които определят задачата, казват какво и как да се направи и осигуряват ресурсите..има и заплащане..след като се изпълни задачата, ако няма нова, колектива вече няма защо да съществува, няма смисъл от него и се разпуска..
а тук всеки идва когато и както му е удобно, няма началници, които да определят какво да се прави /въпреки че някои много ги влече да са такива/, събира ни само общият интерес по тематиката на клуба, всеки е свободен да се включи и да даде толкова, колкото може и колкото иска и никой не би трябвало да казва кой си е на мястото и кой не..и дали дава достатъчно или не..хората са свободни, защото идват и дават свободно..тук би трябвало да е нещо като при комунизма- от всекиго според възможностите, всекиму- според потребностите..в идеален вид би било добре да е така, но и тук има нещо такова, че който ти дава, ти гледаш да му се реваншираш после, но ние сме си хора и няма как да избягаме от това..ако например се постави някаква задача и тук и се поканят специалисти, например да създадат някаква прогноза за следващата година, която да бъде публикувана, като има определен човек, който прави крайният избор кое да бъде включено и кое не, това ще бъде колектив, или екип..дори и заплащането да е само морално а не материално..иначе всеки произвежда постоянно нещо, най- малкото ходи всекидневно до тоалетна, но няколко човека, събрани на едно място заради общ интерес не са екип, а сбор от индивидуалности..лесно е да събереш стадо от овце, трудно е да събереш стадо от котки.. ;)

„Хора, обединявайте се! Вижте: нулата е нищо, но две нули вече значат нещо.“ — Ст. Лец  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #278 -: Август 29, 2010, 08:40:28 am »
Потвърждавам, че мъжете с Луна в квадрат Венера са вечните любовчии. Самата аз го наричам аспекта на "изневеряващия мъж", който не може да примири в себе си (а и в една и съща жената) образът на съпругата и на любовницата). Вероятно има полово-присъщи характеристики в изневерите?

така звучи по- логично, защото луната означава за мъжа нещо по- различно, отколкото за жената..да оставим това, че във всеки има мъжко и женско начало..за мъжа луната, т.е. женствеността и майчинството ще са винаги другия, а много често не могат да интегрират добре и емоциите..затова, ако има несъответствие между образа на жената и майката /венера и луна/ в един мъж, той ще ги търси по отделно и в различни жени, като само едната няма да може да го задоволи..не винаги обаче, ако човека е осъзнат, ще се опита да намери всичко в една жена, с усилие на волята..

*

Vision

• 3523
« Отговор #279 -: Август 29, 2010, 08:44:46 am »

ето това е евтин популизъм..много те влече, но ти прави лоша услуга..но можеш да го контролираш, предполагам..ако искаш..
едновременно се хвалиш и плюеш някой друг..отдавна не ти се връзвам, наистина, но е неприятно отстрани..