Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97039 Прегледи
Re:Изневярата
« Отговор #280 -: Август 29, 2010, 08:53:43 am »
Забелязала съм, че и в хороскопите на жени опозиция или квадрат на Луна-Венера дава вътрешна неудовлетвореност. Някакво вътрешно недоволство между това, което имаш и това, което искаш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #281 -: Август 29, 2010, 09:15:00 am »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера, за да сподели при него как се е отразило?
На мен тепърва ми предстои и ще разказвам.
Но знам за случай, при който точно така се случи. В мъжка карта тр. Сатурн върху нат. Венера. Мъжът се връща при стара любов, но след около 2 месеца се разделят окончателно.

запознах се с бившия ми съпруг на 15 септември 1989 - първият ми учебен ден в техникума. излизахме два- три пъти и това беше. на другата година се срещнахме случайно и той отново ме покани на среща, на която не можах да отида, защото тате ме беше наказал за някаква простотия и това беше...

когато транзитния Сатурн е бил няколко градуса след водолейската ми Венера в 12 дом се срещнах с него за трети път и се влюбихме безумно и година по-късно се оженихме - тогава бях на 18,5 години  ;D ;D ;D

друг такъв транзит още не съм преживяла  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #282 -: Август 29, 2010, 09:17:04 am »
Забелязала съм, че и в хороскопите на жени опозиция или квадрат на Луна-Венера дава вътрешна неудовлетвореност. Някакво вътрешно недоволство между това, което имаш и това, което искаш.

да, на младини имаше нещо такова, което беше като двигател за развитие..не знам в кой момент се промени това..сега понякога си мисля, че съм толкова доволна от това, което имам и съм, че има опасност да си остана вечно на това място и насила чепкам тази бивша недоволност, но все по- трудно я откривам в себе си..може би се е изчерпала по някакъв начин от прекалено голяма експлоатация.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #283 -: Август 29, 2010, 09:19:17 am »
Верно ли са само тези потребители пишат за астрология ? Значи спокойно мога да продължа да си спамя.  ;D
Никой не е длъжен на никого да показва карти. И това няма нищо общо с уважението или неуважението, защото касае само този който проявява това желание. Въпрос на избор.  :blink: Преди като не сте се занимавали с астрология, как сте ги преценявали хората ?  :P

« Отговор #284 -: Август 29, 2010, 09:19:30 am »
Вижън, ти и Дейзилайн направо ме убивате с предизвикателните аспекти в картите си. В такива моменти си давам сметка колко воля е необходима да се отработва един хороскоп!  :wub: :wub: :wub:

« Отговор #285 -: Август 29, 2010, 09:21:00 am »
Преди като не сте се занимавали с астрология, как сте ги преценявали хората ?  :P

Аз и се га ги преценявам без хороскопите доста добре  :-[ /ех, че съм скромна, бе  ;D/ Даже рядко питам хората за зодията.

*

Vision

• 3523
« Отговор #286 -: Август 29, 2010, 09:26:34 am »
Вижън, ти и Дейзилайн направо ме убивате с предизвикателните аспекти в картите си. В такива моменти си давам сметка колко воля е необходима да се отработва един хороскоп!  :wub: :wub: :wub:

сигурно сме били много мързеливи в предишни животи, и сега караме ускорен курс на развитие, за да не изостанем прекалено много от другарчетата си.. :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #287 -: Август 29, 2010, 09:46:43 am »
Ще ви разкажа и аз една история.  ;D
Преди три години, когато тъкмо започнах да работя в агенцията (която впоследствие напуснах), имах една работна среща, тъй да се каже. Трябваше да се превежда на едно дознание, а после и в съда (бързо производство).
Та какво става...
Хващат един пиян руски турист на Летище Варна. Излиза пиян от самолета (пътуваше с приятелката си), започва да буйства и счупва ръката на един от полицейските служители. Така започва почивката му в България, беше дошъл за първи път тук.  ;D
Впоследствие се оказа, че е женен, а е дошъл на почивка с любовницата си. Момичето не беше на повече от 20 години, направо беше се подула от рев, докато чакаше да го пуснат от ареста. А оня беше 66-ти набор, макар че за възрастта си бе доста младолик.
Ще видите в картата му и съвпад Меркурий/Сатурн в Риби в опозиция с Луна в Дева... Сигурно е излишно да казвам, че по време на дознанието ми е изпил кръвта и на мен, и на дознателите.  Вместо половин - един час се проточи повече от три часа всичко... И по някаква ирония фамилията му се оказа малко по-специфична - "Зор" - голям зор видяхме с него наистина.  :rolf:
После ми се обадиха да превеждам и на делото срещу него в съда, където получи условна присъда. И се сещам как придружена от двама полицейски служители влизам в ареста при него, трябваше да му дам да се запознае с някакви документи, да ги преведа. Седнах на затворническото легло до него и... усетих някакви флуиди да потичат.  :rolf: Впоследствие погледнах в ефемеридите и се оказа, че олигофренът има Марс в съвпад с моята Венера. Рачешката ми Луна не се сдържа и дори го питах с какво ги хранят в ареста, съжалих го.
След като делото в съда приключи, въпросния тип с цялата си наглост тръгна да ми се обяснява, споделяйки симпатиите си, да ръси комплименти, дори поиска скайп или айсикю за контакт. Порязах го.  ;D Егаси наглия, ви казвам у дома го чакаше съпругата, дойде на почивка с любовницата си и се опита да завърже роман и с преводачката по време на пребиваването си в ареста.  :86:

Лили, ами той като съпруга ми. :unsure:
Аз си знам, че по принцип си има страхотни данни за мошенничества, авантюри, че и за мафиот или тези, които разкриват престъпни схени, но не си реализира таланта Слава Богу!

*

Uran

• 6041
« Отговор #288 -: Август 29, 2010, 10:03:06 am »
Слънце и Марс в близнаци в квадрат с Плутон в дева и Венера в съвпад с Луна в телец в опозиция на Нептун в скорпион-кръшкаше си човека, но без да си го слага на сърце.Дори и да бъдеше хванат на "местопрестъплението"-отричаше убедително.
« Последна редакция: Август 29, 2010, 10:16:28 am от Uran »

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #289 -: Август 29, 2010, 10:13:54 am »
В момента се сещам за две познати, които поддържат паралелни връзки непрестанно. Все нещо не им достига с единия партньор и добавят друг и друг и...И двете имат опозиция Слънце-Луна.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Vision

• 3523
« Отговор #290 -: Август 29, 2010, 10:19:48 am »
В момента се сещам за две познати, които поддържат паралелни връзки непрестанно. Все нещо не им достига с единия партньор и добавят друг и друг и...И двете имат опозиция Слънце-Луна.
а знаеш ли какви хора са тези двама мъже по отделно..има ли нещо такова, че единият е тип- мачо, а другият е по- нежен и емпатичен, или не е така??

*

Mia21

• 2502
« Отговор #291 -: Август 29, 2010, 10:29:20 am »
Аз имам квадрат на светилата Слънце-Луна и преди доста често ми се случваше да попадам между двама мъже. Сериозна връзка с един, а влюбена в друг. Никак не е приятно. И то точно в два противоположни типове мъже- единия супер кротък, а другия лайф.

« Отговор #292 -: Август 29, 2010, 10:30:31 am »
Ето един класически неверник - Борис Бекер
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJwljsEOgjAQRL_G25qwG1Cw2QsXLsar5yIbaMgW0xYJf2_RzGUyk7yZzc2OyYzKFo0fuJXXLAHaJbgICkSACNhcrlDUt7KCCQXGNUIBd3EqHjoJav0OtZQEZeOpgjW3WcYOvbcq_IOdqPizj3iwSZgoZ4_lI9pLyPZYMX3a3_mPpolt2swUdz6jCZHx2X0Bu2I1Lg.
Скорпион, AC Стрелец (има ли по големи флиртаджии от тези???), Венера във Везни - управител на 5-ти дом в съединение с MC и квадратура с Марс. Интересно ми е кои аспекти отговарят за стереотипа при него - той повтаря почти винаги един и същи тип жена - първата му съпруга, Сабрина Сетлур, Ермакова, сегашната му жена толкова си приличат. Само тази Санди беше нетипична зе него.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #293 -: Август 29, 2010, 10:34:37 am »
а знаеш ли какви хора са тези двама мъже по отделно..има ли нещо такова, че единият е тип- мачо, а другият е по- нежен и емпатичен, или не е така??

Имаш предвид мъжете, с които поддържат връзки ли? Щото не съм уточнявала, че иде реч само за по двама  ;). Да, обикновено са коренно различни. Често дори възрастово, като интереси, като отношение към жената и т.н...
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Vision

• 3523
« Отговор #294 -: Август 29, 2010, 10:47:08 am »

Имаш предвид мъжете, с които поддържат връзки ли? Щото не съм уточнявала, че иде реч само за по двама  ;). Да, обикновено са коренно различни. Често дори възрастово, като интереси, като отношение към жената и т.н...
да, чудех се точно за тази опозиция дали така се изразява, заради борбата между двата архетипа..и то при жени..ако има някакви други аспекти, може би биха станали и би сексуални..

*

Vision

• 3523
« Отговор #295 -: Август 29, 2010, 10:49:11 am »
Аз имам квадрат на светилата Слънце-Луна и преди доста често ми се случваше да попадам между двама мъже. Сериозна връзка с един, а влюбена в друг. Никак не е приятно. И то точно в два противоположни типове мъже- единия супер кротък, а другия лайф.

аз имам такъв квадрат също, но никога не съм залитала по мачовци..мен определено си ме влекат нежните и чувствителни души..но нямам наблюдение за опозицията как се изразява..

*

Uran

• 6041
« Отговор #296 -: Август 29, 2010, 10:51:15 am »

аз имам такъв квадрат също, но никога не съм залитала по мачовци..мен определено си ме влекат нежните и чувствителни души..но нямам наблюдение за опозицията как се изразява..
Ами..не ме влекат мачовци, може би защото баща ми е такъв типаж.

*

Vision

• 3523
« Отговор #297 -: Август 29, 2010, 10:55:22 am »

Ами..не ме влекат мачовци, може би защото баща ми е такъв типаж.

да, и моя баща е мачо мен..но мисля, че при мен е и защото слънцето, освен квадрат с луната има и съвпад с венера и опозиция с марс..венера го закотвя в прекрасното, марса му е противник, а луната му е на чомпек и го дразни, затова се е наложило още в началото да намеря баланса, който да държи всичкото това в границите на разума, за да оцелея психически..това, което ми липсва си го набавям чрез другия- спокойствие, нежност, разбиране..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #298 -: Август 29, 2010, 11:02:36 am »
Когато дадох примера с мен, имах предвид по-скоро вътрешната неудовлетвореност, която изпитвам. Много пъти съм се тормозила чисто психически заради това, а после и човека с когото съм.

*

Uran

• 6041
« Отговор #299 -: Август 29, 2010, 11:04:59 am »
Аз имам алергия към мачовци тип Б.Б., Сл.Тр.., макар че и такива са ми налитали.
Преди време Милки беше пуснала снимка на неин любим актьор- ами..това е баща ми, само че с тъмни очи. ;D ;D Слънце в почти точен съвпад с Марс в козирог връх на Т-квадрат в мъжка карта не прощава. ;D ;D