Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96829 Прегледи
*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Re:Изневярата
« Отговор #340 -: Август 29, 2010, 08:00:26 pm »
Мацки, нещо яко на двойни стандарти го ударихте, незнам дали се усещате. Квото му скочихте на човека, ще го изядете. Аз от година и половина кажи речи съм регистрирана и до сега никой не ме е натискал, изисквал, въртял на шиш  и т.н да му давам данните си, а него /или нея кой както си избере/ ша го разпнете на кръст. Живеем в свободен свят, влизаме в свободен форум, никой не е длъжен с нищо на другия. Хайде моля ви нека всеки има свободата да бъдете себе си, особено като се има предвид, че бидейки свободен не пречи на другите.  ;)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #341 -: Август 29, 2010, 08:02:27 pm »
Лили, онзи господин - руснака, какви аспекти имаше към Марс и съответно Венерката. Не че оттук следва нещо валидно за всички, но да попитам ;D

Пияния кръшкач, дето го осъдиха по бърза процедура?
Имаше Слънце в съвпад с Марс в Овен и Венера във Водолей (тригон с Юпитер в Близнаци).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #342 -: Август 29, 2010, 08:02:37 pm »
В случая Divna ме подразни как едва ли не ултимативно ми постави въпроса - ако ме уважаваш, ще ми дадеш данните си. Ако я познавах лично , бих и дал данните си лично. Така че не се правя на интересен а си пазя интересите. И с това искам да приключа темата за моята карта.  За последно повтарям никой не може да ме изнуди или изманипулира да си предоставя данните, докато аз не реша да го направя. По нататъшни дискусии са безсмислени.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #343 -: Август 29, 2010, 08:03:49 pm »
щото той се направи на интересен, затова стана такъв спам  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #344 -: Август 29, 2010, 08:04:45 pm »
*Пича*е решил да се прави на интересен....Възбужда женско любопитство... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #345 -: Август 29, 2010, 08:05:11 pm »
Ама прав е човека,защо да я дава като не иска-нали не си позволява да коментира нашите
Има толкова хора,които си умират да си изтапосат картите тук да им "врачуваме",а един не иска и стана купон---ама защо не мога да слагам емотиконки

*

Lillie

• 30532
« Отговор #346 -: Август 29, 2010, 08:06:04 pm »
едва ли не ултимативно ми постави въпроса - ако ме уважаваш, ще ми дадеш данните си.

Ти мен у'ажа'аш ли ме?  ;D Хлъц.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #347 -: Август 29, 2010, 08:06:37 pm »
В случая Divna ме подразни как едва ли не ултимативно ми постави въпроса - ако ме уважаваш, ще ми дадеш данните си. Ако я познавах лично , бих и дал данните си лично. Така че не се правя на интересен а си пазя интересите. И с това искам да приключа темата за моята карта.  За последно повтарям никой не може да ме изнуди или изманипулира да си предоставя данните, докато аз не реша да го направя. По нататъшни дискусии са безсмислени.

на никого с нищо не си длъжен, особено в публичен форум, въпрос на личен избор

*

Nebesna

« Отговор #348 -: Август 29, 2010, 08:09:00 pm »
При познанията ви по астрология и при една нова карта, човек моментално ще бъде разфасован публично, като не е ясно колко от изводите ще бъдат верни, но ще се приемат за верни.При тези доводи, надявам се приемате първоначалната ми предпазливост, но и да не я приемате, все ми е едно. Никой не може да ме задължи да си кача картата. Ако настоявате, постигате точно обратния резултат. Казано е: "по делата ще го познаете", но тук е форум и ще трябва да си съставяте мнение за мен по думите ми.

Не разбрах на какво хвана бас Марая, че съм 1000% жена. Ако идеята и е била да ме провокира, няма да си плясна Удостоверението за мъж на масата, нито ще си кача голи снимки в сайта.Но да знае че губи на 1000%  :blink:

не си длъжен да си слагаш картата тук. Уважавам решението ти и интуитивно ти вярвам. Имаше твърде много провокатори в този форум и съ-форумците са станали подозрителни (някои даже параноични). Дано това не те прогони.

*

Nebesna

« Отговор #349 -: Август 29, 2010, 08:12:10 pm »
Хаус, не си помолил, не съм ти я показала.
Това е радикса ми. Виждаш ли, не е идеален, имам много наранена Луна/инвалидка/ и неаспектиран Меркурий, но въпреки това не се срамувам да се представя. Не се притеснявам кой какво ще си помисли за мен. Аз съм си аз и небето ми е дало това, което съм си заслужила.

А почти се чувствам изнудван вече да си дам данните. Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск.

И аз така. Моля те не излизай от форума! Виж, колко добре си комуникирахме в темата за хорарните въпроси. Ще ми бъде приятно да продължим да обсъждаме казусите. Ти поне имаш интерес.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #350 -: Август 29, 2010, 08:13:20 pm »

не си длъжен да си слагаш картата тук. Уважавам решението ти и интуитивно ти вярвам. Имаше твърде много провокатори в този форум и съ-форумците са станали подозрителни (някои даже параноични). Дано това не те прогони.

Ако някой съм провокирал с нещо, може да сподели и да се оплаче. За мен разположението на планетите е много повече от ЕГН и е много по-ценно. Затова не го публикувам в интернет свободно. Който разбира от астрология би трябвало да ме разбере.

*

Asol

• 4140
« Отговор #351 -: Август 29, 2010, 08:14:05 pm »

*

Nebesna

« Отговор #352 -: Август 29, 2010, 08:14:12 pm »

Тук виждате ли индикации за изневяра?

ПП: как да слагам малка карта, която с едно щракване става голяма?

Луна в квадрат с Венера.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #353 -: Август 29, 2010, 08:15:10 pm »
Хаус, само един въпрос - какво е слънцето ти?
Марс, Нептун и Юпитер в Стрелец ли са ти?

*

Nebesna

« Отговор #354 -: Август 29, 2010, 08:16:30 pm »

Ако някой съм провокирал с нещо, може да сподели и да се оплаче. За мен разположението на планетите е много повече от ЕГН и е много по-ценно. Затова не го публикувам в интернет свободно. Който разбира от астрология би трябвало да ме разбере.

Ти лично никого не си провокирал и си се държал достойно през цялото време, но някои съ-форумци са подозрителни, понеже други хора преди тебе пускаха фалшиви карти и се представяха за такива каквито не са и виждахме разлика между картата и държанието на човека. Но ти не си длъжен и никой не може да те накара да си пуснеш данните.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #355 -: Август 29, 2010, 08:17:12 pm »
Марс ми е в стрелец, да

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #356 -: Август 29, 2010, 08:18:02 pm »
а слънцето?

« Отговор #357 -: Август 29, 2010, 08:18:14 pm »
Марс ми е в стрелец, да

Тъй ли? А да ти на 10-тия градус?  :rolleyes: ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #358 -: Август 29, 2010, 08:20:30 pm »

Тук виждате ли индикации за изневяра?

ПП: как да слагам малка карта, която с едно щракване става голяма?

Марс (12-ти дом) квадрат слънце. Разминаване в представата за съпруг и любовник, което може да доведе до таен любовник. В съчетание с квадратурата на луна с венера - да има индикация за изневяра

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #359 -: Август 29, 2010, 08:21:08 pm »
Опп, това мъж ли е??