Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97221 Прегледи
*

Nebesna

Re:Изневярата
« Отговор #380 -: Август 29, 2010, 08:54:49 pm »
изневери със свой колега, защото мъжът й много я ревнува и тя реши, че така и така си мисли, че има нещо, поне наистина да го направи. Доста тъпо за мен поведение.
В действителност имаше привличане с този колега, но ако не беше постоянното натякване на мъжа й, че кръшка едва ли би й дошла смелост да го направи.

да бе да!тя я сърбяло...уф шегувам се,ама оправадния винаги можем да си намерим

естествено, че си права, аз затова й казах да си признае, че й е харесвал колегата, а не да се оправдава с мъжа си, ама тя си държи на нейното. :blink:

На кого да признава, бе? Ти луда ли си? Категорично съм против да се прехвърля такъв товар на човека до себе си. Безсмислено е. Грешката е нейна и няма да стане по-добре, ако сподели вината с другия.

*

Divna

« Отговор #381 -: Август 29, 2010, 08:55:26 pm »
колегата е колега от университета!

Ами тя Луната си го е показала  ;D.
Но според мен тя има в картата си тази тенденция /да изневерява/. Може би е все още млада и не е с дългогодишен брак, но управителят на 5ти дом е в 12 и то в Скорпион, и е в твърд аспект със Слънцето й, а то е във Водолей - доста свободолюбиво, и Луна в 5ти в Овен е рушаща всички прегради и табута. Не му завиждам на съпруга й.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #382 -: Август 29, 2010, 08:59:18 pm »
Небесна, не ме разбра - да признае пред себе си и пред мен, не да признава на мъжа си.
Дивна, аз не мисля, че ще остане с него, още повече, че нямат брак и то защото тя абсолютно не искаше.
Имат дете, живеят заедно, но общо бъдеще не мисля, че имат, защото Тя не иска. Той е 14г по-голям от нея и това започна да оказва влияние!

*

missKapriz

« Отговор #383 -: Август 29, 2010, 09:00:51 pm »
рая,а той богат ли е

*

Divna

« Отговор #384 -: Август 29, 2010, 09:04:05 pm »
Небесна, не ме разбра - да признае пред себе си и пред мен, не да признава на мъжа си.
Дивна, аз не мисля, че ще остане с него, още повече, че нямат брак и то защото тя абсолютно не искаше.
Имат дете, живеят заедно, но общо бъдеще не мисля, че имат, защото Тя не иска. Той е 14г по-голям от нея и това започна да оказва влияние!

Важно е да се чувства щастлива. Ако не се чувства добре с този мъж, нормално е да го напусне и всеки би я разбрал.

*

Uran

• 6041
« Отговор #385 -: Август 29, 2010, 09:07:34 pm »
Ревност поради несигурност заради възрастова разлика е неприятно нещо.

*

missKapriz

« Отговор #386 -: Август 29, 2010, 09:25:20 pm »
Картата е на мъж-изневерява на поразия,а жена му едва тази година го хвана-след 17 години брак.Не че нямаше признаци,напротив,направо се чудех как не вижда какво става.Жалко,че нямам час

*

Lillie

• 30532
« Отговор #387 -: Август 29, 2010, 09:30:05 pm »
Не че нямаше признаци,напротив,направо се чудех как не вижда какво става.

С тоя съвпад Слънце/Нептун и омайна везнишка Луна не се и учудвам, че все е минавал между капките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #388 -: Август 29, 2010, 09:34:14 pm »
Картата е на мъж-изневерява на поразия,а жена му едва тази година го хвана-след 17 години брак.Не че нямаше признаци,напротив,направо се чудех как не вижда какво става.Жалко,че нямам час

Да не би Нептун да е на Десендента й?

*

missKapriz

« Отговор #389 -: Август 29, 2010, 09:37:09 pm »
при него слънце/нептун  дава и много заблуди относно собствената му персона-мн се изхвърля,ако изхарчи 50 лв веднага стават 500...аз никога не съм го харесвала-много муслули малко мозък

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #390 -: Август 29, 2010, 09:38:08 pm »

А ,защо не и Сатурн? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #391 -: Август 29, 2010, 09:40:53 pm »

Не,в нейния 5 дом е Нептун,на 4 градуса от неговото Слънце -хахха не бях забелязала ,но пасва идеално на ситуацията-тя наистина го обича силно

*

Divna

« Отговор #392 -: Август 29, 2010, 09:42:04 pm »
Нептун на ДС замъглява реалната представа за партньора. А в случая имаме жена, която не е разбрала в продължение на 17 години, че съпруга й й изневерява.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #393 -: Август 29, 2010, 09:43:27 pm »
при него слънце/нептун  дава и много заблуди относно собствената му персона

Забелязах, че такъв съвпад често дава невероятно умение (дарба) да се заблуждават другите относно истинската  същност и намеренията на такъв човек. А в съчетание с Луна във Везни всичко се "замазва" с лигавене и фалшиви усмивки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #394 -: Август 29, 2010, 09:43:49 pm »

Не,в нейния 5 дом е Нептун,на 4 градуса от неговото Слънце -хахха не бях забелязала ,но пасва идеално на ситуацията-тя наистина го обича силно

А аспектите които получава Нептун в картата й какви са?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #395 -: Август 29, 2010, 09:44:02 pm »
Нептун на ДС замъглява реалната представа за партньора. А в случая имаме жена, която не е разбрала в продължение на 17 години, че съпруга й й изневерява.

Или НЕ Е ИСКАЛА  да разбере и повярва.... :( :blink: Едното не изключва другото....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #396 -: Август 29, 2010, 09:46:15 pm »
той точно това и е казал-мислел,че тя знае и така и отърва?!А всъщност тя ми каза,че безрезервно го е обичала и му е вярвала.Милата свали 10 кг за 2 месеца

*

missKapriz

« Отговор #397 -: Август 29, 2010, 09:48:51 pm »
при него слънце/нептун  дава и много заблуди относно собствената му персона

Забелязах, че такъв съвпад често дава невероятно умение (дарба) да се заблуждават другите относно истинската  същност и намеренията на такъв човек. А в съчетание с Луна във Везни всичко се "замазва" с лигавене и фалшиви усмивки.
абсолютно такъв е случая-той демонстрира висок стандарт,но пред нас с мъжа ми определено се въздържа,но пък много хора си мислят,че е голям баровец,даже дна ми вика-тоз твоя познат голям гъзар.....оооохх заблудени душици

*

Divna

« Отговор #398 -: Август 29, 2010, 09:50:00 pm »
той точно това и е казал-мислел,че тя знае и така и отърва?!А всъщност тя ми каза,че безрезервно го е обичала и му е вярвала.Милата свали 10 кг за 2 месеца

Представям си. Чувствала се е предадена. Шокът е бил голям за нея. Много е трудно, особено когато обичаш. Болката е невероятна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #399 -: Август 29, 2010, 09:51:14 pm »
рая,а той богат ли е

разполага с пари, но чак богат не бих казала.