Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96810 Прегледи
Re:Изневярата
« Отговор #500 -: Ноември 13, 2010, 05:19:45 am »
Щом някой е решил да кривне най-вероятно ще стане ако щеш със сто синджира да го вържеш всичко е въпрос на личен избор.Другият вариант е да срещнеш наистистина някой друг с който по-добре се разбираш във всяко едно отношение и тогава се разделяте с досегашнта си полвинка но да е цивилизовано.Хората се събират и разделят и никога не се знае кога в живота си ще срещнеш пак същия човек и как тогава ще го погледнеш в очите с достойнство или с приведена глава!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #501 -: Ноември 13, 2010, 05:38:40 am »
И от двете страни няма щастие...Има мимолетно удоволствие , задоволяване на нагона , тръпка , миг....и нищо друго!
Непълноценно.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #502 -: Ноември 13, 2010, 06:09:37 am »
И как няма да има в пъти повече фенове като е показала някоя-друга цица?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #503 -: Ноември 13, 2010, 06:16:03 am »
И от двете страни няма щастие...Има мимолетно удоволствие , задоволяване на нагона , тръпка , миг....и нищо друго!
Непълноценно.....

Какъв нагон, Марая?! Има хора, които намират нещо много по- дълбоко и смислено в отсрещната страна...  Да, има мъже, които са водени само и единствено от нагона и нищо друго. Но не при всички е така... Всеки знае себе си, и не можем да влезем в главите на хората, да разберем какво става там. Много прикрити хора има.

Айя , като намира да отива....Това е неговия път....А не да ми мънка и тънка и да ми сваля звездите , а след 3 часа....да прави същото на другото място.... :blink:
Да , срещала съм много стойностни мъже , била съм изкушавана , :-[ :-[ но....Винаги съм имала мяра! Може би , това е глупаво в твоите очи , но като жена била от двете страни на триъгълника ти казвам , нищо не е случайно , но изморява и ограбва.... :blink:Част от пътя е.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #504 -: Ноември 13, 2010, 06:16:56 am »
И как няма да има в пъти повече фенове като е показала някоя-друга цица?  ;D

А тя Алисия със забрадка ходи...  ;D

Снимала ли се е в Плейбой?
Не следя светския живот, та може и да съм пропуснала...

За Николета също не знаех коя е и с какво е толкова известна, добре че има гугъл да ме насочи.

Както се пее в една руска песен: "Направляй меня своей рукой..." (тук всеки може да фантазира каквото си поиска  ;D).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #505 -: Ноември 13, 2010, 06:18:26 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #506 -: Ноември 13, 2010, 06:26:26 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

Време е за лаф моабет, затуй.  :P

А и какво да коментирам изневярата, като няма на кого да бъда вярна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #507 -: Ноември 13, 2010, 06:29:33 am »
Жълтичко, дай малко семки,...  ;D Аз съм на кисело мляко!  :P

http://www.youtube.com/watch?v=KQWACv6oJ18

да ви е сладко  :P

*

Divna

« Отговор #508 -: Ноември 13, 2010, 06:47:58 am »
Като ме сваля обвързан мъж, направо ми се повдига. Всички минават с номера, че жените им такива и онакива. И знаеш ли, че няма вече любов и т.н. От такива мъже бягам като "дявол от тамяна". Гадост! Не се развеждат/разделят и тогава да си търсят, а искат да си държат сигурното /жената/и да си се забавляват настрани /любовницата/. За мен такива мъже имат поведенчески сексуални проблеми. 

*

Divna

« Отговор #509 -: Ноември 13, 2010, 07:05:29 am »
Като ме сваля обвързан мъж, направо ми се повдига. Всички минават с номера, че жените им такива и онакива. И знаеш ли, че няма вече любов и т.н. От такива мъже бягам като "дявол от тамяна". Гадост! Не се развеждат/разделят и тогава да си търсят, а искат да си държат сигурното /жената/и да си се забавляват настрани /любовницата/. За мен такива мъже имат поведенчески сексуални проблеми.  

Абсолютно!!!

Аз ги наричам страхлвци. Искат да предат на 2 стана.  Ама до време... от 2 стола та на земята! Неудачници е точната дума!

КОМПЛЕКСАРИ!

*

Divna

« Отговор #510 -: Ноември 13, 2010, 07:07:57 am »
Aaaaaa  ;D току-що получих СМС от  +371 * * * * * * *
пишат ми -  ''L U B L J U   TEBJ''   ;D

Ти с руснак ли правиш свалката?

*

Divna

« Отговор #511 -: Ноември 13, 2010, 07:14:06 am »
Aaaaaa  ;D току-що получих СМС от  +371 * * * * * * *
пишат ми -  ''L U B L J U   TEBJ''   ;D

Ти с руснак ли правиш свалката?

;D ;D ;D Не, нямам вземане даване с руснаци...  ;D Не владея руски изобщо.
Само български и цигански... А може някой българин  ( фен) да ме вкарва във филм. Да ми праща СМС от телефона на някой чужденец тук в БГ. Ама +371 код на коя държава е?  ;D

Нямам идея.  :( Някоя от бившите руски републики сигурно. Щом ти се обеснява на руски. Направи справка с чичко Гугал.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #512 -: Ноември 13, 2010, 07:46:59 am »

ми сигурно не е лесно изведнъж да загубиш всичко и да останеш без почва под краката,
след като си градил 15-20 години съвместен живот - особено, ако има и общ семеен бизнес...
Един голям обрат може да срине човека.....какво им остава друго, освен да кръшкат...
( често са зависими от куп обстоятелства, особено, ако са замесени големи ресурси)   ;D    :-[
(  като дойде Уран ще помете всичко като ураган )   ;D

Дивна, ако зависиш финансово от такъв кръшкач, който те сваля - какво правиш?
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 07:55:17 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Divna

« Отговор #513 -: Ноември 13, 2010, 08:37:57 am »

ми сигурно не е лесно изведнъж да загубиш всичко и да останеш без почва под краката,
след като си градил 15-20 години съвместен живот - особено, ако има и общ семеен бизнес...
Един голям обрат може да срине човека.....какво им остава друго, освен да кръшкат...
( често са зависими от куп обстоятелства, особено, ако са замесени големи ресурси)   ;D    :-[

Ще ми позволиш да не се съглася с теб.
Един мъж ако уважава себе си и жена си ще намери начин да си подтисне нагона в гащите.
Един мъж на 30-40-50 години ако не е способен да се владее, какво да си говорим. Възраста на пубертета, когато се експериментира отдавна би трябвало да я е минал.
А ако се страхува от "голям обрат" тогава как не се страхува да изневерява?

Няма как да завися от някой кръшкач, та дори и финансово. Достатъчно самостоятелна съм и себеуважаваща се, за да бъда зависима от някого. Ако съм с мъж, то ще е защото го обичам него, а не парите му.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #514 -: Ноември 13, 2010, 12:51:46 pm »

Ще ми позволиш да не се съглася с теб.
Един мъж ако уважава себе си и жена си ще намери начин да си подтисне нагона в гащите.
Един мъж на 30-40-50 години ако не е способен да се владее, какво да си говорим.
Възраста на пубертета, когато се експериментира отдавна би трябвало да я е минал.
А ако се страхува от "голям обрат" тогава как не се страхува да изневерява?

Няма как да завися от някой кръшкач, та дори и финансово. Достатъчно самостоятелна съм и себеуважаваща се, за да бъда зависима от някого. Ако съм с мъж, то ще е защото го обичам него, а не парите му.

Безкрайно ценя такава ценностна система и мислене като твоите, но сега пък аз ще те попитам: Ще ми позволиш ли да не се съглася с теб?  ;D......истината, обаче, в живота е друга.....колкото и да не ни харесва. Те не искат да си подтискат нагона....мисленето им е различно от това на жените.  ;)

*

Феникс

« Отговор #515 -: Ноември 13, 2010, 02:12:05 pm »
Непълноценно.....
Това е самата истина!
И хайде нека жени,които хабер си нямат от брачен живот да спрат да се изказват компетентно
При все,че не съм ангел :25: смятам изневярата за слабост и  лицемерие от висша форма
И оправдания от сорта ама той/тя не ми дава нужното в брака са си меко казано инфантилни -като си голямата работа и не ти отърва-напусни,започни от начало да видим как се започва ...Лесно е да си вземеш двата куфара с дрехи,но някои имат мноого повече от съвместния си живот и е глупаво за едното чукане да зачертнеш с лека ръка всичко постигнаот в годините.
А относно въртиопашките/Ники Лозанова и сие куклички/-нямам нищо против тях,даже хич нищо :72: :25:,обаче са си курвета-видят една лъскава кола и малко ланци и айдееее-няма отърване от тях :41:

*

Феникс

« Отговор #516 -: Ноември 13, 2010, 02:18:54 pm »
Цитат
Изобщо фалша, лицемерието в една връзка ВИНАГИ биват наказвани. Ако не е с загуба на партньора, то нещо друго е ( някакво нещастие ни сполетява или болест).
Егати фаталното изказване :-X :-X :-XЗвучиш като някоя заклинателка
Абе що не идете да си намерите мъже ми бистрите политиката бре  :85:
Аз съм насреща,ще помагам ако требе :93:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #517 -: Ноември 13, 2010, 02:45:09 pm »
Eх, тая ретро Венера,  ;D
докато беше в скорпион, нищехме кучките,
върна се във везна - почнахме изневерите ;D
Да става директна и да ни се намърдат чувствата, че ми примале от бурни страсти и изясняване на чувствата

Има една поговорка по темата и е точно по нашата ретро венера

"Библията ни учи да обичаме ближния си , а кама сутра ни показва как." ;D

Каква вярност търсите в общество на неверници
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #518 -: Ноември 13, 2010, 02:49:56 pm »
Феникс, ей дядо попе   :P

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Феникс

« Отговор #519 -: Ноември 13, 2010, 02:51:38 pm »
Кажи чадо