Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97062 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Изневярата
« Отговор #540 -: Ноември 14, 2010, 04:06:56 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

Време е за лаф моабет, затуй.  :P

А и какво да коментирам изневярата, като няма на кого да бъда вярна. :blink:

на себе си, бе Лили? на себе си.

Пусти принципи, ти казвам. С тях успях да стигна до където съм сега... в Нищото.  ;D

Принципите трябва да бъдат нарушавани! :P ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Изневярата
« Отговор #541 -: Януари 31, 2014, 10:12:03 am »
Хм, темата е доста стара, но за да не кажете 'вече има такава тема' , ще пиша тук.
Моята Венера се намира в телец 7 дом, освен това е в тригон с уран и нептун , и в опозиция с асц. ми скорпион. Това достатъчни показатели ли са,че мъжете до мен ще ми изневеряват? Други домове гледат ли се освен 7?

« Отговор #542 -: Януари 31, 2014, 10:14:26 am »
Хм, темата е доста стара, но за да не кажете 'вече има такава тема' , ще пиша тук.
Моята Венера се намира в телец 7 дом, освен това е в тригон с уран и нептун , и в опозиция с асц. ми скорпион.
Това достатъчни показатели ли са,че мъжете до мен ще ми изневеряват? Други домове гледат ли се освен 7?

Неее.... по'скоро Игривият Меркюри в 7ми
би показал подобни "разсейвания"??

« Отговор #543 -: Януари 31, 2014, 10:18:48 am »
Моята Венера се намира в телец 7 дом, освен това е в тригон с уран и нептун , и в опозиция с асц. ми скорпион. Това достатъчни показатели ли са,че мъжете до мен ще ми изневеряват? Други домове гледат ли се освен 7?
Лолитке, как може да те тормозят такива въпроси?
За да един мъж да изневерява или зареже жената с която се вижда проблемът е и в нея. Казвам ти го от опит , изключвам варианта, за некакви ненаиграли се деца, дето искат да го сложат и на куче в пола!
Мани не питай такива глупости(поне за мен), а преценявай с кой излизаш и дали е подходящ за теб..;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #544 -: Януари 31, 2014, 12:35:14 pm »
Моята Венера се намира в телец 7 дом, освен това е в тригон с уран и нептун , и в опозиция с асц. ми скорпион.
Това достатъчни показатели ли са,че мъжете до мен ще ми изневеряват? Други домове гледат ли се освен 7?

Неее.... по'скоро Игривият Меркюри в 7ми
би показал подобни "разсейвания"??

Tова е точно така...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #545 -: Февруари 01, 2014, 06:52:09 pm »
Теоретично, натални кофти аспекти между упревителите на 7 и 12 (тайни които научаваме, свързани с партньора) или 7 и 11 (любовни връзки на партньора), не са ли указания за неверен партньор? Това, разбира се само по себе си е крайно недостатъчно. Обаче е редовен номер в соларни карти да виждам връзки 7/12, когато знам че е на лице извънбрачна връзка.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #546 -: Февруари 02, 2014, 01:29:18 am »
Цитат
Аз съм чела, че родените с Венера в трети дом, Венера в Близнаци и Венера в съвпад с Меркурий са склонни към флиртове, което може да бъде предпоставка за изневери, но може и да несе стигне до там.
Съгласна съм, особено ако Венера управлява и 7-ми дом. Имам чувството, че без флирт не може да живее, а и Луната е в Лъв. Венера е и опозиция Нептун (търсене на идеала).
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 08:38:54 pm от Shreya »

*

Lillie

• 30532
Re:Изневярата
« Отговор #547 -: Февруари 02, 2014, 10:50:10 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

Време е за лаф моабет, затуй.  :P

А и какво да коментирам изневярата, като няма на кого да бъда вярна. :blink:

на себе си, бе Лили? на себе си.

Пусти принципи, ти казвам. С тях успях да стигна до където съм сега... в Нищото.  ;D

Принципите трябва да бъдат нарушавани! :P ;D ;)

Изкарали сте стар мой пост.

След три години потвърждавам - с принципите си съм в едно голямо нищо.  :lol:

Наистина не си е заслужавало.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #548 -: Февруари 02, 2014, 02:07:38 pm »
Аз още не съм се отказала :blink:, макар че ми носят страдание и разочарование.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #549 -: Февруари 02, 2014, 04:03:27 pm »
А аз въобще нямам намерение да се отказвам - принципите са си принципи.

Мисля, че заради стелиума ми в 7-ми натален дом мога да се съобразявам с другия /те , да съм достатъчно гъвкава в преценките си, уча се да не бързам - въпреки, че тоя моя Уран на Асцендента трудно трае  :mellow:

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион