Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55693 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #240 -: Май 29, 2013, 05:03:33 pm »
Aз обмислям да се подстрижа късо. Единственото, което ме възпира е, че това изисква по- сериозна поддръжка. По-дългата коса можеш да я вържеш на опашка (както и правя) и си ОК.
Хареса ми тази прическа, Милки.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #241 -: Май 29, 2013, 05:26:48 pm »
Мерси.
Толкова имам нужда от промяна в живота си.....не знам дали предстои,дали не....
Объркана съм и безсилна пред съдбата и кармата.
Понякога се чувствам силна,друг път много слаба....и не знам какво да правя.

Затова прибягвам до такива промени.Не че много искам.Даже изобщо.
А пък и чувството за малоценност като че ли надделява и живея ден за ден,по течението.

Не мога да кажа,че и много се харесвам :(Не....не се харесвам.На моменти приемам това което съм,в други ....губя почва.

Сигурно ми предстоят драстични промени,но кога ще дойдат -един Господ знае :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Май 29, 2013, 05:33:42 pm »
На мен Уран-ът като ми налази Слънцето, си скъсих рязко косата, за пръв път в живота. При тр. Сатурн в опозиция към нат. Венера нямаше такъв ефект, дори тогава се бях върнала към естествения си цвят. След урановия транзит към светилата отново започнах да се боядисвам, направих и асиметрична прическа. Не вярвах, че ще ми хареса, но резултатът бе изненадващ. Сега няма чуденки с каква прическа да съм или дали да си хвана с шнола косата, поддръжката е в пъти по-лесна - измиваш косата, оставяш я да изсъхне, слагаш малко лак за обем и готово.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #243 -: Май 29, 2013, 05:45:03 pm »
Аз също скоро преживях тр уран съвпад слънце.
Тогава нямах такива пориви за промяна.

Сега не знам какво става с мен.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #244 -: Май 29, 2013, 06:50:18 pm »

От опозицията на тр Сатурн към Венера нямам пориви за подстригване. То вярно, че сега Сатурн върви назад, но дори смятам да си поотглеждам косата повече.
Но имам друг кардинален проблем - нямам желание за секс и това ми създава проблеми  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #245 -: Май 29, 2013, 07:54:38 pm »

От опозицията на тр Сатурн към Венера нямам пориви за подстригване. То вярно, че сега Сатурн върви назад, но дори смятам да си поотглеждам косата повече.
Но имам друг кардинален проблем - нямам желание за секс и това ми създава проблеми  ;D
Да ти имам проблема ;D
А аз живея само  с желанието ;DИ никакъв аспект не би ми го отнело ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Май 29, 2013, 07:58:11 pm »

Не е голям проблем, ако нямаш постоянен партньор. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #247 -: Май 29, 2013, 08:02:33 pm »

Там е проблемът, имам. Това, че не го виждам като спътник в живота, не означава, че нямам. Затова липсата на желание ми създава проблеми - то май по-скоро на него  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #248 -: Май 29, 2013, 08:09:29 pm »

Там е проблемът, имам. Това, че не го виждам като спътник в живота, не означава, че нямам. Затова липсата на желание ми създава проблеми - то май по-скоро на него  ;D

Не го харесваш и по тази причина не го и желаеш.  :blink:

« Отговор #249 -: Май 29, 2013, 08:31:49 pm »
При мен в момента са в квадрат.Венера ми е У2 и сигурно се досещате,че съм зле с паричките  :cry3: Надявам се когато квадрата се разпадне,а тогава и транзитен Сатурн ще напусне 2-ри дом,надявам се тогава нещата да се оправят...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #250 -: Май 30, 2013, 01:02:55 am »

Не го харесваш и по тази причина не го и желаеш.  :blink:
дано, ама надали. Заедно сме от лятото на 2008, а проблемът ми е от около месец. Вероятно е от стреса покрай преместването, но астрологично го виждам покрай аспекта.  :-\

А Шопенхауер

« Отговор #251 -: Май 30, 2013, 07:56:42 am »
Мерси.
Толкова имам нужда от промяна в живота си.....не знам дали предстои,дали не....
Объркана съм и безсилна пред съдбата и кармата.
Понякога се чувствам силна,друг път много слаба....и не знам какво да правя.

Затова прибягвам до такива промени.Не че много искам.Даже изобщо.
А пък и чувството за малоценност като че ли надделява и живея ден за ден,по течението.

Не мога да кажа,че и много се харесвам :(Не....не се харесвам.На моменти приемам това което съм,в други ....губя почва.

Сигурно ми предстоят драстични промени,но кога ще дойдат -един Господ знае :-X

Милки,
понеже се чувствам почти по същия начин, ще си позволя да кажа:
Да живееш ден за ден, по течението, никак не е лошо към момента. Просто всеки ден даваш най-доброто от себе си и гледаш да се чувстваш максимално добре.
Аз лично, когато се чувствам слаба, без самочувствие, нищо не мога да реша и да предприема. Затова чакам.

И още нещо, което открих за себе си - вариантите са два - дали да вземеш решение или да не вземеш - ти избираш! И дали да е днес, или след седмица, или след месец - пак ти избираш! А понякога Вселената ти помага и избира вместо теб!
 :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #252 -: Май 30, 2013, 06:44:01 pm »
Dragon Lady
не мога да взема решение.Не мога.Мисля,мисля и виждам колко кармично съм свързана с тежките обстоятелства.Не мога да избягам от тях.
Дано Вселената ми помогне,защото аз изход не виждам.
Толкова ми е тежко,че може и работата ми да пострада :(Ако се отпусна още малко и се оставя на депресията да ме обземе......загивам.
Не знам....

*

Uran

• 6041
« Отговор #253 -: Май 30, 2013, 07:06:25 pm »
Милки, напълно те разбирам. Понякога, независимо как изглежда отстрани, това е било единствено възможното решение. След време, може и да не мислиш така- поглеждайки назад, но точно в този момент, предполагам, това е най- доброто, което можеш да направиш. :(

Имаме сходна домификация. Аз пребивавам в това безвремие от доста месеци.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #254 -: Май 30, 2013, 07:29:26 pm »
Dragon Lady
не мога да взема решение.Не мога.Мисля,мисля и виждам колко кармично съм свързана с тежките обстоятелства.Не мога да избягам от тях.
Дано Вселената ми помогне,защото аз изход не виждам.
Толкова ми е тежко,че може и работата ми да пострада :(Ако се отпусна още малко и се оставя на депресията да ме обземе......загивам.
Не знам....

Аз съм в същото положение в момента. Гледам да не го мисля. Не искам хора около мен, без значение кои са. Не знам къде съм, какво правя, не искам нищо и никого. Оставила съм се по течението и съжалявам за доста от нещата, които направих от 2 месеца насам. Наистина, жестоко съжалявам.

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Май 30, 2013, 07:30:43 pm »
Милки, понякога и да не вземеш решение е решение. Но човек не може да пребивава постоянно в летаргия, животът си тече... Ако нещо ти носи толкова силна неудовлетвореност, че чак те разяжда отвътре, в един момент се случва нещо, коего те изкарва от апатията, кара те да се събудиш... Понякога е стряскащо и внезапно, но си заслужава. Осъзнаваш го по-късно, при всеки по различно време идва този момент и при различни обстоятелства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #256 -: Май 30, 2013, 07:52:07 pm »
Дано е така както казвате Лили,Уран и Яя..
Но,нищо не идва да ме стресне. :-\

Преди година сама си провокирах стрясканията в живота,че така по-лесно преодолявах болката.
А сега даже и в това не  виждам и смисъл .
Знаете ,как искам да имам любов,да намеря любов..........но напоследък и това не желая.

Толкова силно съм пристрастена към проблемите си,вкопчена в тях,сякаш дяволска сила ме тегли.
И дори не искам да изляза някъде да се разведря.Знам,че ще прекарам тъпо.Нищо не може да ме изненада и привлече.
Искам да намеря любов,но вече не я търся.От друга страна си казвам ,че кой ли ще ме хареса и за какво ли ще му е да ме хареса,като не ме интересува.
Не желая никой да ми харесва,защото и аз не се харесвам.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #257 -: Май 30, 2013, 08:11:15 pm »
Знаеш ли Милки,  казват ,че тъкмо когато се откажеш ,нямаш сили и престанеш да търсиш ,точно тогава щастието само те намирало.. :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #258 -: Май 30, 2013, 08:53:25 pm »
Знаеш ли Милки,  казват ,че тъкмо когато се откажеш ,нямаш сили и престанеш да търсиш ,точно тогава щастието само те намирало.. :rolleyes:
Самоела,страшно си права! Когато се откажеш от нещо-получаваш го! Вадим Зеланд...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
« Отговор #259 -: Май 30, 2013, 09:03:16 pm »
Самоела,страшно си права! Когато се откажеш от нещо-получаваш го! Вадим Зеланд...

Това вероятно е валидно за определени хора, които са си изстрадали имането, но забелязвам и обратното- пожелават и имат- няма уловки и откази породени от умора и отчаяние.