Здравей Гост

Брак по сметка

• 145 Отговора
  • 17738 Прегледи
*

Nebesna

Re:Брак по сметка
« Отговор #80 -: Август 29, 2010, 06:50:20 pm »
А , каква любов е тази, щом има толкова условности? ''  

Бракът е по 7-ми дом, а любовта е по 5-ти. не случайно са разделени астрологично.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #81 -: Август 29, 2010, 06:53:01 pm »
прибрах се и бързам да покажа аспектите на приятелките ми:
 - при първата  Венера е в съвпад с Юпитер и Сатурн във Везни, Луната е съвпад с Плутон - това е тази, която наистина не се занимава с нищо, но разполага с достатъчно пари, дадени й от мъжа й.
- при втората Венера е в квадрат с Юпитер и съвпад с Плутон, Луната е в квадрат с Нептун и тригон Сатурн.
Слънцето е в съвпад със Сатурн.

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Август 29, 2010, 06:53:10 pm »
Приемаш един човек ( финансово обезпечен), но утре той може да загуби всичко на борсата, или една грешна операция и имането му може да замине... ''   Ако ти падне нов състоятелен мъж , ще останеш ли при стария?  

Този въпрос въобще не стои пред мен, понеже сама се издържам и не завися финансово отникого. А въпросът не е в това мъжът да е финансово обезпечен, а да има умения да печели, да е предприемчив, а не мрънкало и готованец. Парите може да загуби, но уменията никой не може да му отнеме. (иначе спадове и подеми всеки е преживявал, но не седим да се оплакваме).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Август 29, 2010, 06:58:22 pm »
Приемаш един човек ( финансово обезпечен), но утре той може да загуби всичко на борсата, или една грешна операция и имането му може да замине... ''   Ако ти падне нов състоятелен мъж , ще останеш ли при стария?  

Този въпрос въобще не стои пред мен, понеже сама се издържам и не завися финансово отникого. А въпросът не е в това мъжът да е финансово обезпечен, а да има умения да печели, да е предприемчив, а не мрънкало и готованец. Парите може да загуби, но уменията никой не може да му отнеме. (иначе спадове и подеми всеки е преживявал, но не седим да се оплакваме).

Мъжете не харесват силни жени като цяло.... ;D ;D ;D
Малцина си падат по независимите!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Август 29, 2010, 07:02:19 pm »

Туй ми е проблемът! ;D

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Август 29, 2010, 07:03:25 pm »

О, аз не съм по-силната страна в една връзка и те го разбират още в самото начало.
Но не позволявам да завися материално, така както завися емоционално.
Поне в едното да имам известна сигурност!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Август 29, 2010, 07:06:24 pm »

Туй ми е проблемът! ;D

Защо ли не ме учудва! Козирожка венера в квадрат със сатурн....
Ми няма по-велика венера от тази- гледай сга Мирабела , как ще скочи половината сайт ;D ;D ;D....
Защо е велика ли , защото диспозитора й е последна инсатнция , а той с мърли няма отношения...не си пада по глезли ,превзети и пефърцунени Убавици.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Август 29, 2010, 07:06:32 pm »
Зависи от мъжете.Познавам такива,които държат жените им да са изявени (е, не изяви в стил "Футболни съпруги" ;D)- да имат собствена кариера и доходи.Това даже ги успокоява относно естеството на връзката им.
Има съпрузи лекари, които имат обща практика или юристи- с обща кантора, съпрузи-бизнес партньори и т.н...т.е. и двамата имат сериозен принос към сем. бюджет. Лично за мен това е най-добрият вариант.

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Август 29, 2010, 07:06:58 pm »

Този въпрос въобще не стои пред мен, понеже сама се издържам и не завися финансово отникого. А въпросът не е в това мъжът да е финансово обезпечен, а да има умения да печели, да е предприемчив, а не мрънкало и готованец. Парите може да загуби, но уменията никой не може да му отнеме. (иначе спадове и подеми всеки е преживявал), но не седим да се оплакваме.
А ако недай Бог се разболее и вече не може да упражнява професията си?!  Няма да имаме вече този стандарт, а напротив ще трябва ежедневено да се грижим за съпруга

Ами ще се грижим. Не смяташ ли, че грижата ще бъде по силите на една финансово стабилна жена в по-голяма степен, отколкото на такава, която е чакала само и единствено на мъжа си? Втората веднага ще се огледа за друг донор.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #89 -: Август 29, 2010, 07:07:26 pm »
прибрах се и бързам да покажа аспектите на приятелките ми:
 - при първата  Венера е в съвпад с Юпитер и Сатурн във Везни, Луната е съвпад с Плутон - това е тази, която наистина не се занимава с нищо, но разполага с достатъчно пари, дадени й от мъжа й.
- при втората Венера е в квадрат с Юпитер и съвпад с Плутон, Луната е в квадрат с Нептун и тригон Сатурн.
Слънцето е в съвпад със Сатурн.

И двете са с брак по сметка ли?

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Август 29, 2010, 07:16:06 pm »

Туй ми е проблемът! ;D

Защо ли не ме учудва! Козирожка венера в квадрат със сатурн....
Ми няма по-велика венера от тази- гледай сга Мирабела , как ще скочи половината сайт ;D ;D ;D....
Защо е велика ли , защото диспозитора й е последна инсатнция , а той с мърли няма отношения...не си пада по глезли ,превзети и пефърцунени Убавици.... ;) :blink:

Напротив, ще потвърдя! Мъжът ми има Венера в Козирог и казваше. Имам вкус към жените, след като съм харесал теб!  :72: :58:

Мога да им призная, че се гордеят със социалните успехи на половинките си.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #91 -: Август 29, 2010, 07:18:40 pm »
първата се ожени по сметката, втората отначало беше влюбена, но в последствие поради ред събития, продължи да търпи мъжа си, само и единствено заради финансовата изгода.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #92 -: Август 29, 2010, 07:20:05 pm »
ооо, да и моят мъж с Козирожка Венера, държи на това да продължа да се развивам, дори ме насърчава, защото иска да има до себе си жена, с която да се гордее.

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Август 29, 2010, 07:20:59 pm »
 Цитат на Марая:Мъжете не харесват силни жени като цяло....  
Малцина си падат по независимите!/нещо не ми работят екстрите/

По-скоро не харесват груби жени

« Отговор #94 -: Август 29, 2010, 07:23:29 pm »
Лични наблюдения: един мъж с Марс в Козирог и Венера в Рак твърди, че харесва независими жени, които имат собствено занимание и няма да хукнат да зарежат работата си заради него.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Август 29, 2010, 07:24:07 pm »
Има съпрузи лекари, които имат обща практика или юристи- с обща кантора, съпрузи-бизнес партньори и т.н...т.е. и двамата имат сериозен принос към сем. бюджет. Лично за мен това е най-добрият вариант.

И за мен.  ;D Което ме навежда на мисълта да си потърся "чукча писател" като мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #96 -: Август 29, 2010, 07:26:48 pm »
те пък бедните мъже-ангелчета-слагам една голяяяма усмивка тук

*

abroad

« Отговор #97 -: Август 29, 2010, 07:27:57 pm »
По обясними причини :P познавам отблизо няколко /6-7/ мъже с Венера в Козирог
Най-общо казано се търси жена не от крайните и бедни квартали ;D, или поне такава която успешно се представя за такава, ако случайно мъжът има предпоставки и склонност към заблуди

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Август 29, 2010, 07:29:41 pm »
По правило , богатите мъже си имат съпруга + любовница + секретарка ( факт) .

А "шИфьорите - съпруга + любовница (веселото Данче от съседното капанче).  :72:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #99 -: Август 29, 2010, 07:35:53 pm »
aiia, аз също имам нужда от материална и емоционална сигурност, но не на  всяка цена.
разбира се, че е добре, когато мъжът, с който си ти осигурява тази сигурност, а не те кара да се чувстваш несигурна и нестабилна.
работата на моя мъж е такава, че не винаги разполага с пари, има моменти, в които има много, но има и такива, в които няма нищо. честно казано това ми тежи, въпреки че аз си имам моята работа и изкарвам добри пари.
за мен парите са сигурност и когато нямам достатъчно се побърквам от притеснения и не се чувствам добре.
в това отношение съм материалистка, но по сметка не съм се омъжила в никакъв случай.