Здравей Гост

Брак по сметка

• 145 Отговора
  • 17806 Прегледи
*

missKapriz

Re:Брак по сметка
« Отговор #100 -: Август 29, 2010, 07:37:01 pm »
 В отговор на поста на Ая-така е и не съвсем,защото между двете описани от теб категории има златна среда-жената-дама,без барби отклонения,без мяукане и кимане,просто спокойна и уверена,реализирана,но не самозабравила се жена,която умее да слуша,но и да говори,умее да подкрепя,но и да казва НЕ.Елегантна,но не натруфена,красива,но не глупава,жена със самочувствие и мярка-

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Август 29, 2010, 07:38:49 pm »
По обясними причини :P познавам отблизо няколко /6-7/ мъже с Венера в Козирог
Най-общо казано се търси жена не от крайните и бедни квартали ;D

Един мъж с Венера в Козирог, при това в рецепция със Сатурн, разположен в 7 дом, по някаква странна ирония на съдбЪтЪ си взе такава жена за половинка (моята приятелка с бебето). Какво да ви кажа, мили дами... За нула време й вгорчи живота, няма да казвам по колко пъти й се натяква и за потеклото й, и за това, че е расла в един от "работническите" квартали, за родителите й, за социалния им статус... А той, Великият се изживява като хванал Господ знаете за къде  ;D, само защото идва от Шумен, намира си работа и преди да навърши 30 години успява да си вземе малко апартаментче в бивше село, превърнало се в квартал на Варна ("Ориндж каунти", както го нарича той ;D) и в близкие 30 години ще изплаща ипотечни вноски, които са повече от половината му заплата, между другото.
Както казах, въпросният тип е с Венера в Козирог в 11 дом, в квадрат със Сатурн и Юпитер във Везни в 7 дом. Всичките си приятели оценява и преценява според социалния им статус. Една жена, за да бъде "достойна" за уважение, според него трябва да бъде или банков служител, или счетводителка. По-тесногръдо и ограничено същество от тоя не мога да си представя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Август 29, 2010, 07:40:25 pm »
Богатите мъже също са хора и искат уют, любов, ЗДРАВ ГРЪБ и майка на децата им.То хубаво да се снимаш с миски, но животът не е само фотоси в лайф стайл списания.
Вчера със съпругът ми станахме свидетели на интересна сцена в "Пикадили парк". Едър руснак на средна възраст, очевидно в добро финасово с-ние ( не казвам богаташ още повече за руснак, че там са други критериите :blink: :blink:) държеше сдържано-поучителен тон на младата си съпруга, която беше оставила да пълзи по земята сламенорусото им дете. ;D ;D Докато пълнел количката с всевъзможни деликатеси, това което тя трябвало да прави е просто да гледа детето. С тази малка задача, Тя небеше се справила и това и фиаско бе повод за дълга реч на тема:" Какво става когато не съм до вас?" ;D ;D
« Последна редакция: Август 29, 2010, 07:46:51 pm от Uran »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #103 -: Август 29, 2010, 07:43:04 pm »
Lillie , благодаря!!!
Чак сега забелязах, че и при моя мъж Венера и Сатурн са във взаимна рецесия!!!
Но не знам как да го тълкувам?

*

Uran

• 6041
« Отговор #104 -: Август 29, 2010, 07:44:58 pm »
 ;D ;DАмчи...аз сЪ припознавам, ама няма да Одъ да диря бУгаташ ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #105 -: Август 29, 2010, 07:45:47 pm »
От всичко синтезирано разбрах едно до тук....в разгледаните казуси няма нито една венера в *мек*аспект с диспозирора си!
Колко е показателно това , ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Август 29, 2010, 07:46:12 pm »
Да взема да тръгна да се котирам ли с невинното си излъчване?  :P  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #107 -: Август 29, 2010, 07:46:48 pm »
ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:[/b]

Ще й дадем медал!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #108 -: Август 29, 2010, 07:48:09 pm »
В отговор на поста на Ая-така е и не съвсем,защото между двете описани от теб категории има златна среда-жената-дама,без барби отклонения,без мяукане и кимане,просто спокойна и уверена,реализирана,но не самозабравила се жена,която умее да слуша,но и да говори,умее да подкрепя,но и да казва НЕ.Елегантна,но не натруфена,красива,но не глупава,жена със самочувствие и мярка-

Колко добре казано.

*

abroad

« Отговор #109 -: Август 29, 2010, 07:49:49 pm »
Марая, дай го по-леко, ясно е, че всичко в нашите си карти е най-велико, макар и аз съвсем да не смятам така за своята...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #110 -: Август 29, 2010, 07:50:19 pm »
и сестра ми има венера в козирог - 2 дом.
много претенциозна, много наясно със себе си и изискванията си и не прави компромиси в това отношение.
въпреки че е по-малка от мен, по отношение на връзките си е много по-зряла.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Август 29, 2010, 07:50:23 pm »
От всичко синтезирано разбрах едно до тук....в разгледаните казуси няма нито една венера в *мек*аспект с диспозирора си!
Колко е показателно това , ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:

А аз от твойте постове разбрах, че обичаш да се изтъкваш. Наше лошо няма! :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Август 29, 2010, 07:52:28 pm »
ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:[/b]

Ще й дадем медал!  ;D ;D ;D

Ми крайно време е някой да и го сложи.... ;D ;D ;D ,медала бе , за него приказвам....
Тя -тази венера по розовки и лилавки не си падаааа...търси истински :rolf: :wink2:
Давай медала! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #113 -: Август 29, 2010, 07:54:22 pm »
тази венера/козирожката/ е като зелка-докато и стигнеш до сърцевината можеш да се откажеш,за това медала е за тези дето успеят да я обелят докарй

« Отговор #114 -: Август 29, 2010, 07:55:18 pm »
тази венера/козирожката/ е като зелка-докато и стигнеш до сърцевината можеш да се откажеш,за това медала е за тези дето успеят да я обелят докарй
Хахаха, точно така е!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Август 29, 2010, 07:55:28 pm »
Марая, дай го по-леко, ясно е, че всичко в нашите си карти е най-велико, макар и аз съвсем да не смятам така за своята...

А , може ли да ми пишеш преди да кажа нещо , какво точно да бъде на лични ,,,,, :85: :85: :85:
Каквото искам това казвам- ДЕМОКРАЦИЯ ,ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ...
Айде стига с наклоните , накъде ,как и защо- инструктури ли сте ,какви сте!
Аз нещо да съм ти казала,,,,,? :o

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #116 -: Август 29, 2010, 07:58:02 pm »
ами тук си заслужих медала, мисля!

*

abroad

« Отговор #117 -: Август 29, 2010, 08:04:00 pm »

А , може ли да ми пишеш преди да кажа нещо , какво точно да бъде на лични ,,,,, :85: :85: :85:

може ;D

Каквото искам това казвам- ДЕМОКРАЦИЯ ,ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ...
Айде стига с наклоните , накъде ,как и защо- инструктури ли сте ,какви сте!
Аз нещо да съм ти казала,,,,,? :o

бих се радвала, аз обичам корективите

и, да Великата Демокрация предполага и равна доза отговорност, тъй присъща на лелеяния Сатурн и знак на Козирога

*

Divna

« Отговор #118 -: Август 29, 2010, 08:14:26 pm »
Хахаха, точно така е!!!

Мирабела, комбинирала си името с аватара си много добре. Не знам дали е интуитивно или го знаеш, но има едно голямо летище, което се казва точно така.

« Отговор #119 -: Август 29, 2010, 08:25:10 pm »
Хахаха, точно така е!!!

Мирабела, комбинирала си името с аватара си много добре. Не знам дали е интуитивно или го знаеш, но има едно голямо летище, което се казва точно така.
Не, не знаех. Благодаря ти за информацията. Сега отивам в Google да се доинформирам.