Здравей Гост

Брак по сметка

• 145 Отговора
  • 17719 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Брак по сметка
« Отговор #120 -: Август 29, 2010, 08:42:27 pm »
От всичко синтезирано разбрах едно до тук....в разгледаните казуси няма нито една венера в *мек*аспект с диспозирора си!
Колко е показателно това , ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:

А аз от твойте постове разбрах, че обичаш да се изтъкваш. Наше лошо няма! :tongue2:

Ми цял ден плюете! Ама -ха... ;D ;D ;D.
Скарлет започна оня ден Упр. на 7-ми втори, и тамън на ингрес на луната в телец -ето ти и темата...
Ти ме настъпи безпърдонно , защото знаеш , че визирах картата на любовницата-каза ,че не съм обективна ,не си направи дори и труда да ме опровергаеш , може и аз да греша....Ама не е честно  ,просто не е.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #121 -: Август 29, 2010, 08:47:11 pm »
От всичко синтезирано разбрах едно до тук....в разгледаните казуси няма нито една венера в *мек*аспект с диспозирора си!
Колко е показателно това , ето защо ВЕНЕРА В КОЗИРОГ е ценителка и велика венера! :blink:

А аз от твойте постове разбрах, че обичаш да се изтъкваш. Наше лошо няма! :tongue2:

Ми цял ден плюете! Ама -ха... ;D ;D ;D.
Скарлет започна оня ден Упр. на 7-ми втори, и тамън на ингрес на луната в телец -ето ти и темата...
Ти ме настъпи безпърдонно , защото знаеш , че визирах картата на любовницата-каза ,че не съм обективна ,не си направи дори и труда да ме опровергаеш , може и аз да греша....Ама не е честно  ,просто не е.... :(

Ами ти редовно визираш картата на любовницата. И имам право да кажа какво мисля. Да, мисля, че си субективна, когато става дума за констелации в картата на любовницата и всички го виждат. Това не е плюене. Не влагам нищо лошо, просто отстоявам обективността. Понякога и аз може да бъда субективна и ти да ми дръпнеш конеца, няма да ти се обидя. Тези неща се виждат отстрани най-добре :kissd:

Майната и на любовницата, изпусни парата, важното е ти да си добре. Аз нея не я познавам, познавам тебе. Познай кой ми е по-мил!

*

Jeni_

« Отговор #122 -: Август 29, 2010, 08:53:32 pm »
Пак съм тактична нали
и няма да категоризирам
обаче познавам много девойки и жени със Сатурн в 8ми
само гледат в чуждата паничка; кой как да използват откровено; Това е водещо в избора, няма значение , че човека е кофти например и е метър и 20 с вдигнати ръце, не е нужно да е приятен  ;); водеща е личната изгода в отношенията;Като някакви лешояди. Сигурно  не е само от тази позиция. Понякога чак ме отврашават откровено, няма да навлизам в подробности- това важи и в отношенията с приятелите  :-X
При мен е обратния проблем ; юпитер в 8ми и съм крайно незаинтересована за ресурсите на хората; никога не съм си помисляла да използвам някой; и ако материалното благосъстояние е +, никак не е водещо в избора ми + това е прекалено изменчива и относителна величина. Може би брака по-сметка е за жени, които имат по-материалистично отношение към "любовта" и нямат кой знае какви духовни ценности.
Т.е. няма лошо ако човекът е добре материално, напротив :mellow:, но ако е избран само заради това и отношенията са вид сделка .. има си хора за всичко  ;D ;) Поне аз не бих могла да имитирам симпатия  :-X ;D ;D

*

abroad

« Отговор #123 -: Август 29, 2010, 09:05:10 pm »
Jeni, ако чак толкова те дразнят тези субекти ;D, би било добре да се обърнеш към собствения си хороскоп...

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Август 29, 2010, 09:06:08 pm »
Сатурн в 8 дом дава финансисти. ;D

*

Jeni_

« Отговор #125 -: Август 29, 2010, 09:12:36 pm »
Не ме дразнят - просто сме различни в някои отношения и особенно като ценности :)
И не сме от една порода, както се казва  ;)
Просто ми е страно дори като чуя разсъжденията на този тип хора - ще поддържам връзка с този и този човек, защото ми трябва за това и онова. И после започва едно лицемерие, манипулации и ефтин театър..
Или когато вече нямат интерес от някой отношението веднага се променя.
Един вид интересува ги да използват от всички и всичко- дали ще са някакви ресурси и контакти и т.н.
Приятелството онова истинското го няма като ценост- само интереси  :rolleyes:

« Отговор #126 -: Август 29, 2010, 09:13:05 pm »
Моят Сатурн е там в съединение с Марс и Плутон. Чакам финансите. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Август 29, 2010, 09:14:49 pm »
Не ме дразнят - просто сме различни в някои отношения и особенно като ценности :)
И не сме от една порода, както се казва  ;)
Просто ми е страно дори като чуя разсъжденията на този тип хора - ще поддържам връзка с този и този човек, защото ми трябва за това и онова. И после започва едно лицемерие, манипулации и ефтин театър..
Или когато вече нямат интерес от някой отношението веднага се променя.
Един вид интересува ги да използват от всички и всичко- дали ще са някакви ресурси и контакти и т.н.
Приятелството онова истинското го няма като ценост- само интереси  :rolleyes:

А дали знаците имат значение/ според мен -да/ , домовете? Ти как мислиш? :blink:
И забравих: Добре дошла! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #128 -: Август 29, 2010, 09:16:43 pm »

Моят е там, но съм далеч да бъда финансистка  ;D. Явно си зависи и от знака.

*

Divna

« Отговор #129 -: Август 29, 2010, 09:22:01 pm »
Пак съм тактична нали
и няма да категоризирам
обаче познавам много девойки и жени със Сатурн в 8ми
само гледат в чуждата паничка; кой как да използват откровено
; Това е водещо в избора, няма значение , че човека е кофти например и е метър и 20 с вдигнати ръце, не е нужно да е приятен  ;); водеща е личната изгода в отношенията;Като някакви лешояди. Сигурно  не е само от тази позиция. Понякога чак ме отврашават откровено, няма да навлизам в подробности- това важи и в отношенията с приятелите  :-X
При мен е обратния проблем ; юпитер в 8ми и съм крайно незаинтересована за ресурсите на хората; никога не съм си помисляла да използвам някой; и ако материалното благосъстояние е +, никак не е водещо в избора ми + това е прекалено изменчива и относителна величина. Може би брака по-сметка е за жени, които имат по-материалистично отношение към "любовта" и нямат кой знае какви духовни ценности.
Т.е. няма лошо ако човекът е добре материално, напротив :mellow:, но ако е избран само заради това и отношенията са вид сделка .. има си хора за всичко  ;D ;) Поне аз не бих могла да имитирам симпатия  :-X ;D ;D

Добре дошла, Жени!

Не мисля, че само позицията на Сатурн е определяща за това. Погледни аспектите, както и отношението на жените към партньора, приятелите, близките. Не бива да се съди от позицията на една планета, в конкретен дом.

*

Jeni_

« Отговор #130 -: Август 29, 2010, 09:30:45 pm »
Благодаря!
 :rolleyes:Със сигурност имат значение и още куп други неща!
Просто ми направи впечатление, че Сатурн им е в 8ми; Макар да познавам и прекрасни хора с тази позиция; не държа отговорна само нея; искам да избегна това, да изглежда ,че категоризирам, заради някакъв аспект или рожденна позция; но 2 от тези дами са със слънца в риби, ранени венери и силно влиение от ТелеЦ  ;)
Нищо лично; Не че ги съдя, всеки с мисията , просто предпочитам по-често да срещам хора от по-друг вид, дори да е наивно   :cancers:   ;)

*

Jeni_

« Отговор #131 -: Август 29, 2010, 09:32:47 pm »
Ето, давам пример с баба ми и дядо ми. Бедни, преселници от Гърция , идват тук 1959 г. Голи и боси са били. Оженват се януари, 1960г. 12 години по-късно купуват парцел и започват да строят къща. Дядо ми е печелил доста добре в корабостроителния завод, тогава. И двамата работят като луди. Имат и 2 деца. Дядо ми най-голям брат, има 7 братя. Той се грижи почти за всички като батко. Но какво се случва, на 13 юли 1974 г, дядо ми пада на улицата , инсулт и остава инвалид на 39 години. Пенсионира се. Няма вече заплати, а социална пенсия. И какво правим  - баба ми започва да работи за двама, за да довършат къщата. Грижи се за дядо ми и за 2 деца. И до ден днешен е до него в болницата, неотлъчно, следи му всеки дъх. 36 години тя се грижи за дядо ми. Тя се явява придружител навсякъде. Ето, това е любов!!! Другото е алабала. Какви сметки, какви пари. Разказах ви една семейна история. Данните на баба ми са: 8 юли 1937, Сандански
Прекрасно  :58:
Това е Любов!

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Август 29, 2010, 09:35:08 pm »
Баба ти е рак. Много корави са жените с това Слънце особено когато става въпрос за семейството им.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Август 29, 2010, 09:35:50 pm »
Благодаря!
 :rolleyes:Със сигурност имат значение и още куп други неща!
Просто ми направи впечатление, че Сатурн им е в 8ми; Макар да познавам и прекрасни хора с тази позиция; не държа отговорна само нея; искам да избегна това, да изглежда ,че категоризирам, заради някакъв аспект или рожденна позция; но 2 от тези дами са със слънца в риби, ранени венери и силно влиение от ТелеЦ  ;)
Нищо лично; Не че ги съдя, всеки с мисията , просто предпочитам по-често да срещам хора от по-друг вид, дори да е наивно   :cancers:   ;)

Жени , ако твоя сатурн е в 8-ми ти си щастливка! Първо защото те чака дълъг живот! Второ ще погребеш мъжа си ;D ;D и трето...много , много мъдрост ще събереш! :blink:

*

Nebesna

« Отговор #134 -: Август 29, 2010, 09:41:19 pm »
На който каквото му е било писано.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Август 29, 2010, 09:42:35 pm »
Брака е договор и институция! И като такъв е под егидата на юпитер и Сатурн...Всеки цикъл на двете планети бележи нов етап в развитието на темата брак....
Колкото и да ни се иска да бъдем равнопоставени в брачната институция ,това е невъзможно ,единия дава , а другия ограничава -вечната борба м/у Юпитер и Сатурн....

*

Jeni_

« Отговор #136 -: Август 29, 2010, 09:47:54 pm »

Жени , ако твоя сатурн е в 8-ми ти си щастливка! Първо защото те чака дълъг живот! Второ ще погребеш мъжа си ;D ;D и трето...много , много мъдрост ще събереш! :blink:
[/quote]
 Е жалко  :'( :'( :'(
Аз имам юпитер там- сега и транзитния е там!
Пускам тото и нищо  :o ;D
Ако не милионите и на едно хубаво мистично преживяване ще се радвам  ;D

*

abroad

« Отговор #137 -: Август 29, 2010, 09:48:43 pm »
Колкото и да ни се иска да бъдем равнопоставени в брачната институция ,това е невъзможно ,единия дава , а другия ограничава -вечната борба м/у Юпитер и Сатурн....

И аз мисля така
Колкото и да ми се иска и целенасочено да го търся, съм наясно, че равнопоставеност тук няма как да се получи и това ми е проблемът :blink:

« Отговор #138 -: Август 29, 2010, 09:58:15 pm »
Четох четох тази вечер и след цял ден обикаляне по магазините съм убедена че искам до себе си мъж който да ми даде някаква материална сигурност или по точно както наскоро казах на една приятелка че ми е омръзнало поне пари да имат мъжете до мен така или иначе ми късат нервите!!!Досега всичките ми връзки са по любов и определено секса също е изиграл съществена роля но любовта е едно както каза Небесна
Цитат
Бракът е по 7-ми дом, а любовта е по 5-ти. не случайно са разделени астрологично.
а  бракът е съвсем друго тук вече човек мисли как да подсигури семейството най-вече децата си а те няма как да се хранят само от любовта на родителите си.Да не  стене като онази приказка "Оженихме се по любов и цял живот се караме за пари".Не казвам че досега съм била зависима финансово от партньорите си дори напротив с този северен възел във Везни ми е съдено да давам всичко от себе си за човека до мен но си правя сметката за всичко останало!
Цитат
Много силни връзки между 1-ви, 2-ри и 5-ти дом и Венера, и Юпитер са въвлечени.
Аз имам  доста потазатели за брак по сметка Управител на 7 във втори  Управител на 5-ти във 2-ри секстил между управителите на 1-ви  и 2-ри.
Цитат
не виждам лошо,ако една жена се стреми към стабилност,стига това да не е самоцел и на всяка цена
Аз също искам стабилност а тя по друг начин освен финансово няма как да стане да искам да съм и влюбена и да обичам човека до себе си но както всички казват нещата с годините се променят и остава само уважението и разбирателството важното е да се подкрепяте и да вървите нагоре и по-точно да гледате в една посока.Никой не е застраховах срещу болести и раздели но най-важното е да сте сигурни че имате човек до себе си и той да споделя вашите ценности и така отново стигаме до 2-ри дом.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Август 29, 2010, 10:15:05 pm »

Е жалко  :'( :'( :'(
Аз имам юпитер там- сега и транзитния е там!
Пускам тото и нищо  :o ;D
Ако не милионите и на едно хубаво мистично преживяване ще се радвам  ;D
[/quote]

Пак не е зле Жени! :blink: Моя е почти на К8, винаги съм му усещала стъпките , приближаващи към дома на банките , финансовите институции, секса ,мистиката....Хубав е Юпи в 8-ми....
И къде е Сатъра , в кой знак и дом? ;D ;)